Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πειραζει...μια χαρα ειναι το αποτελεσμα.

Και ευχομαι ειλικρινα να εχουμε και αλλες γκελες και αμα γινεται να τερματισουμε και 3οι!

Καποτε αυτη η κωλουπεροψια και η αλλαζονεια του Κοκκαλη πρεπει να τιμωρηθει!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε πατε καλα??? εγω σας φταιω τωρα?? Ειστε σιγουροι οτι αμα ηταν ο λεμονης δεν θα μας γαμουσαν παλι?? γιατι αραγε απο τον αστερα και τον εργοτελη μεχρι και την κουτση μαρια ολοι ειχαν ελπιδες και μας παιρνανε βαθμους, αυτο δεν σας πειραζε?? μονο αμα φας 4ρα σε πειραζει? Ε ρε πουστη μου εχετε κανει τον λεμονη μουρινιο, δεν πατε καλα μου φαινετε.

100 φορες ειπα οτι δεν συμφωνουσα με την αποχωρηση του λεμονη ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, παρα μετα το πρωταθλημα. Ποτε δεν στηριξα τον κοκαλη και τον εχω χεσμενο, εχω δικη μου αποψη και δεν επηρεαζεται απο κανενα. Δεν παω γηπεδο, δεν αγοραζο φανελες, απλα βλεπω οτι βλεπω. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?? Πρεπει να συμφωνο μαζι σας απαραιτητα για να μην θεωρουμε τσιρακι του κοκαλη?? ακου πραματα!!

Δημοσ.

Καταρχήν γιατί κατηγορείτε τον προπονητή...

Ε βέβαια ψάχνετε το εξιλαστίριο θύμα.

Για να καταλάβετε ότι είναι δικαιολογίες σας είναι ιστορίες για μαλ@κες αρκεί να δείτε τι προπονητή έχει η ΑΕΚ.Τον Κωστένογλου.Με τη λογική σας (δηλαδή του ότι φταίει ο προπονητής, η ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε φάει 5άρα και όχι να νικούσε κιόλας)Δηλαδή αν δούμε το σκορ ως αποτέλεσμα του προπονητή και όχι της ομάδας, ψυχολογίας κτλ τότε η ΑΕΚ λογικά(με τη δική σας λογική) και αφού η ΑΕΚ υστερεί σε προπονητική αξία θα έπρεπε να χάσει τώρα με 8 γκολ διαφορά.

Και μη μου πει κανείς κάτι ως προς τον Κωστένογλου θα σκάσω στα γέλια

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε και καναν καλό!!!

Και μια απάντηση στον Κυριάκο Γκλεζάκο.

Χαρακτηρίζεις την ΑΕΚ ως αεκάκι την ώρα που σας έχει σφυρίξει 4άρα????Τι άλλο να πω...

Δημοσ.

Δεν κατηγορούμε μόνο τον προπονητή.

Αλλά για να μην λέμε και ότι θέλουμε,φτάνει πια με τις νεκραναστάσεις !

Χριστός ανέστη,αληθός ο ντέμης !

Δημοσ.

εχουμε γινει τρελο μπουρδελο πλεον.Εχουμε να φαμε 4αρες και απο αλλες ομαδες μεχρι το τελος ετσι που παιζουμε.Ο Σεγκουρα ο τραγικοτερος απο τους τραγικους.Και ο Darko με το Λεντεσμα ηταν καταπληκτικοι αποψε...

Δημοσ.

Η μαλακια του σεγκουρα ειναι οτι νομιζε οτι παιζει ακομα με τον λεβαδειακο. Του πηγε καλα το 4-3-3 με την επιθετικη 3δα αρκετα μπροστα, επαιξε καλα και ο μπελουτσι στο κεντρο και μοιραζε και φανηκε να του παει. ΑΛΛΑ εκτος εδρας, σε παιχνιδι που κυριως θες να μη χασεις και οτι βγει και με αντιπαλο αξιολογο και σε εδρα κολαση, δεν κατεβαινεις ετσι. Σε ολο το παιχνιδι δεν εκανε τιποτα, θυμησε σολιντ, εσωτερικες αλλαγες τιποτα, αλλαγες απο το παγκο αργα και ανουσιες, δεν ταρακουνησε την ομαδα. Δεν υπαρχαν αλληλοκαλυψεις, βοηθειες, δεν εβγαινε τιποτα. Αλλα οσο και αστοχα ας πουμε εστησε την ομαδα ο προπονητης αυτο που ειδαμε δεν δικαιολογειται. Δεν τους εβαλε δα να παιξουνε και 3-1-1-5 ξερω γω για να χασουνε τον μπουσουλα. Εχει ευθηνη ο προπνητης αλλα ευθηνη εχουν τεραστια οι παιχτες διοτι δεν ειχαν παθος, κινηση, καθαρο μυαλο ουτε σε 5 λεπτα απο τα 90!! Δεν γινεται αυτο, μιλαμε για ρεσιταλ λαθον και μαλακιας ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Απο τους 11 οι 9 ηταν για ντοματες και οι 2 για κανα μαρουλακι επειδη παιξανε υποφερτα (λεοναρντο, λιγο τζολε και νταρκο προσπαθησαν εδειξαν θεληση, αλλα απο ουσια μηδεν). τους εφαγε η υπεροψια και η σιγουρια

και τελος εχω πει απο παλια οτι δεν αξιζουμε τον τιτλο και δεν με νοιαζει και αν δεν το παρουμε στην τελικη. Δεν μου αρεσε η μπαλα που παιζαμε επι λεμονη και ηθελα αλλαγη (για την νεα σεζον). Δεν θα με χαλασει και τωρα να παρει ενα μαθημα ο κοκαλης και να χασει το πρωταθλημα, με τους απιθανους που φερνει για προπονητες (μεσα και ο λεμονης) και να κανει σωστες επενδυσεις. Αυτο για οσους λενε οτι ειμαι κοκαλικος.

Δημοσ.

Και ευχομαι ειλικρινα να εχουμε και αλλες γκελες και αμα γινεται να τερματισουμε και 3οι!

Αυτο ακριβως. Και οχι μονο η υπεροψια του και η αλαζονεια του. Αλλα και η προσπαθεια του να περνει απλα το ελληνικο πρωταθλημα με καθε τροπο και μηχανοραφειες, και οχι να κοιταει πραγματικα να θελει να φτιαξει μια νεα ομαδα με ενα σοβαρο προπονητη στον παγκο.

Εχει πολλα θετικα αυτο που εγινε σημερα. Μεχρι και οι τυφλοι θα ξυπνησουν γιατι ο Σεγκουρα το χε σιγουρο το προπονητιλικι οπως φαινοταν για του χρονου.

Και του χαλασαν τα σχεδια τωρα του Σωκρατες. Οχι οτι τον νοιαζει θα κανει παλι το δικο του θα τον βρει τον τροπο, απλα εχει εκτεθει πλεον ανεπανορθωτα.

Γιατι ομαδα καλη με σοβαρο προπονητη σιγουρα δεν θελει να φτιαξει. Αυτο ειναι εμφανεστατο χρονια τωρα.

Δημοσ.

αμα δεν φυγει αποψε παντως ο Σεγκουρα θα τα παρω αγρια.Καποιον δεν θα εχει βοηθο και αυτος να βαλουμε στον παγκο?

Δημοσ.

Κοίταξε.

Ο Κόκκαλης είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας.Δεν πρόκειται να φύγει.Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να φύγει η πελατεία.Αλλά αυτό το κόβω δύσκολο.Αφού δεν έχετε απαιτήσεις από την ομάδα σας...

Και σκέψου ότι το πρωτάθλημα, αν το πάρετε, θα είναι πρωτάθλημα ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Θυμίσου την ήττα που φάγατε και την επομένη έκανε ο Κόκκαλης τα κολπάκια του και πήρε τα τρία ποντάκια.

Και μη βιαστεί κανείς να κράξει.Δεν λέω αν το δικαιούστε η όχι, αν θα έπρεπε να γίνει ή όχι δεν με ενδιαφέρει κιόλας.Αλλά πόσο ικανοποιημένος μπορεί να είναι ένας φίλαθλος της υποτιθέμενης μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας που παίρνει ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει επηρεαστεί(δίκαια ή άδικα όπως είπα δεν με ενδιαφέρει και παρακαλώ μην αναφερθείτε σαυτό) από εξωαγωνιστικούς παράγοντες??Πόσο περήφανοι θα είστε με ένα πρωτάθλημα που έχει κριθεί στα χαρτιά??

Και υπενθυμίζω λόγια Κόκκαλη:Εμείς παίρνουμε τα πρωταθλήματα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα χαρτιά"

Ναι ναι το είδαμε αυτό κύριε κοκαλιάρη, το είδαμε.

Όλα αυτά γιατι τα λέω.

Τα λέω για να σας δώσω να καταλάβετε ότι εσείς είστε οι πελάτες, εσείς θα πρέπει να δείξετε την αγανάκτηση σας.Ο κοκαλιάρης χέστηκε στο κάτω κάτω,δεν πρόκειται να γίνει ποτέ φτωχός και όσο έχει πρόβατα που καθοδηγεί θα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται

Δημοσ.

εδω που τα λεμε οπως και να χει το λιγοτερο μπουρδελο θα το παρει το πρωταθλημα φετος,οχι η καλυτερη ομαδα

Δημοσ.

Οτι και να λεμε παντως περα απο προπονητες και λοιπα, οταν η ΑΕΚ του μικρου μπατζετ και του Κωστενογλου σου ριχνει 4 γκολ και εσυ αδυνατεις να αντιδρασεις ακομα και χωρις βοηθεια απο τον παγκο τοτε απλα εισαι για τα γελια.

Ειναι η μεγαλυτερη εκπληξη και η πιο ντροπιαστικη ηττα του Ολυμπιακου εδω και πολλα χρονια.

Γιατι απο εμφανισεις υπηρξαν αναλογες αν οχι χειροτερες φετος πολλες στο Ελληνικο πρωταθλημα. Πληρης απαθεια και αδυναμια να αντιδρασει η ομαδα στα δυσκολα σημεια. Ειναι εκπληκτικο αυτο το φαινομενο φετος.

Δημοσ.

ναι να φυγει να αναλαβει ο καραταιδης να τον κανουμε νεο λεμονη για να τον κραξουμε αργοτερα , λες και θα φταει αυτος που θα τον βαφτησουμε προπονητη. Μετα θα παρουμε τον καγκουριτς που ειχε ερθει απο φροντιστης στην μπαρτσα και ειναι γνωστης της μπαλας. Μετα απο 2 παιχνιδια του καγκουριτς θα γινει φανερο οτι η μονη γνωση που ειχε ειναι να μαζευει και να βαζει τις μπαλες πισω στα αποδυτηρια οπου τις γυαλιζει με ειδικο σπρεη. Καπου εκει ο λεμονηςη ο καραταιδης που θα εχει περασει απο ατρομητο και γιανενα και τις εσωσε στο τσακ απο υποβιβασμο θα επιστρεψει σαν ηρωας και εμπερος φτασμενος πλεον προπονητης. Φυσικα θα εχει βοηθο τον fagoura που θα περιμενει στραβοπατημα για να παρει και αυτος με την σειρα του λιγο γευση της ποπονητικης.. The olympiakos saga continues,,,,

Δημοσ.

Πω ρε χάλια απόψε!!!

Τοροσίδη αγόρι μου βάλε πρώτα σουτ σε κενή εστία από το ένα μέτρο και μετά κοίτα για μεταγραφή. Μας έχεις σπάσει τα... νεύρα από τοτε που ακούστηκαν οι κ@@@φήμες περι Γιουβέντους. Απλά ελεος.

Στολτίδης και Γκαλέτι οι μόνοι που έτρεχαν λίγο όλη η άλλη ομάδα είχε κατέβει σε λάθος γήπεδο. Με αυτά τα χάλια θα πάμε Ξάνθη ρε?

Δημοσ.

Χαρακτηρίζεις την ΑΕΚ ως αεκάκι την ώρα που σας έχει σφυρίξει 4άρα????Τι άλλο να πω...

ο παοκ μας εχει ριξει 6,και οφη-ξανθη απο 5 τεμαχια,την αεκ δεν θα λεγαμε αεκακι; :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...