Bougas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 αμα δεν φυγει αποψε παντως ο Σεγκουρα θα τα παρω αγρια.Καποιον δεν θα εχει βοηθο και αυτος να βαλουμε στον παγκο? α δηλαδη ο σεγκουρα σου εφταιγε σημερα? 2/2 ποστ για τον σεγκουρα βλεπω μεχρι τωρα... ειναι ο μοναδικος που δεν φταιει,ο μοναδικος που δεν του πιστωνετε ουτε 1 λαθος.
Galis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 εσενα σ'αρεσε δηλαδη?Σε ολα τα ματς μεχρι τωρα ΓΤΠ εχουμε παιξει με τον Σεγκ (3/4 αντισεγκουρικα ποστ)
Bougas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Και σκέψου ότι το πρωτάθλημα, αν το πάρετε, θα είναι πρωτάθλημα ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. 3 απολυτος νομιμοι ποντοι.το αν ειναι ατιμο επειδη μεσα στο γυπεδο φαγαμε τσιμπουσι απο την καλαμαρια,αυτο ειναι θεμα τον φιλων του ολυμπιακου για το πως νιωθουν.αλλα αν το πρωταθλημα ληξει με 1 βαθμο διαφορα,μιλαμε για απολυτα δικαιο τιτλο. αλλα αμα αρχισουμε να μιλαμε για χαρτια ...να θυμισω τους 15 βαθμους που πηρε η αεκ απο την διαιτησια φετος,τα πεναλτι με την καλαμαρια του παο,το σημερινο πεναλτι και αποβολη πανω στον τσιμπουρ στο 10ο λεπτο,και αλλους 10 βαθμους του παναθηναικου? (οχι οτι και ο ολυμπιακος πηγε πισω,αλλα καλυτερα να σταματησει η καραμελα με τα χαρτια,ειδικα απο ομαδες που ειναι ενα "χαρτι" μονες τους και μιλαω για το χαρτι 44 )
Filos19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ο παοκ μας εχει ριξει 6,και οφη-ξανθη απο 5 τεμαχια,την αεκ δεν θα λεγαμε αεκακι; Aν λές την ΑΕΚ αεκάκι υποτιμάς την ομάδα σου ρε συ.!! Σκέψου το λίγο...
leftermann Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 sorry που πετιέμαι, αλλά απορώ πώς κάποιοι ολυμπιακοί μπορούν και μιλάνε για το "χαρτί 44"... Εγώ συμφωνώ, ούτε δραχμή να μην χαρίζεται σε κανέναν. Όποιος χρωστάει να πάει στον πάτο. Αλλά κάποιοι ξεχνάνε εύκολα, νομίζω...
Filos19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 3 απολυτος νομιμοι ποντοι.το αν ειναι ατιμο επειδη μεσα στο γυπεδο φαγαμε τσιμπουσι απο την καλαμαρια,αυτο ειναι θεμα τον φιλων του ολυμπιακου για το πως νιωθουν.αλλα αν το πρωταθλημα ληξει με 1 βαθμο διαφορα,μιλαμε για απολυτα δικαιο τιτλο. αλλα αμα αρχισουμε να μιλαμε για χαρτια ...να θυμισω τους 15 βαθμους που πηρε η αεκ απο την διαιτησια φετος,τα πεναλτι με την καλαμαρια του παο,το σημερινο πεναλτι και αποβολη πανω στον τσιμπουρ στο 10ο λεπτο,και αλλους 10 βαθμους του παναθηναικου? (οχι οτι και ο ολυμπιακος πηγε πισω,αλλα καλυτερα να σταματησει η καραμελα με τα χαρτια,ειδικα απο ομαδες που ειναι ενα "χαρτι" μονες τους και μιλαω για το χαρτι 44 ) Ρε, εγώ όπως είπα δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ αν είναι νόμιμα ή όχι. Αλλά θέλω να τονίσω ότι εσείς ώς οπαδοί δεν θα έπρεπε να αισθάνεστε και πολύ περήφανοι ακόμα και αν πάρετε το πρωτάθλημα.(άσχετα αν είναι νόμιμο ή όχι)Για μένα πάντως αν το πάρει ο ολυμπιακός το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ μεγάλο λάθος, γιατί πολύ απλά δεν το αξίζει.Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, αξίζει να το πάρει το λιγότερο μπουρδέλο και για μένα ο Ολυμπιακός φέτος είναι το περισσότερο μπουρδέλο και από τις 3 ομάδες
Bougas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 συμφωνω σε αυτο που λες,αλλα μην ξεχνας οτι πριν 3 ωρες αλλος ητανε ο λιγοτερο @@λο. και σε μια βδομαδα με μια ητα απο τον εργοτελη,πιθανος να αλλαξει.το ιδιο ισχυει και για τους αλλους 2 βεβαια.
tzinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 να σου πω κατι για το μονο το οποιο ντρεπομαι ειναι η αγωνιστικη εικονα της ομαδας μου διοτι, βγαλε την ευρωπη εξω, στο 80% και βαλε ενος ολοκληρου πρωταθληματος ειναι κακιστη ειτε με τον προπονηταρα τον λεμονη ειτε με τον fagoura. Οι νομοι ειναι νομοι και αφου δικαιωθηκαμε παει να πει οτι δεν καναμε κατι παρατυπο για να ντραπω. Εδω δεν ντρεπονται αλλοι να τρωνε δις και να ζητανε και τα ρεστα και να τα πληρωνει ο πολιτης! Μας μικραινει ισως να την ψαχνουμε στα χαρτια, αλλα χεστηκα, ο κανονισμος υπαρχει κα πρεπει να ισχυει. Αλλες 4-5 περιπτωσεις σε ολη την ευρωπη ειχαν το ιδιο αποτελεσμα φετος. Δεν ειναι νομος εφευρεση ουτε για να ευνοει τον ισχυρο η αυτον που εχει τα κονε. Ειναι ευρωπαικος νομος της φιφα. Αυτο που με πειραζει ειναι οτι δεν αξιζουμε πρωταθλημα αγωνιστικα. Τελικα σε βαθος ολης της σεζον η αεκ εχει κανει τις περισοτερες ευκολες νικες, εχει κανει καποια μεγαλα σκορ και εχει δωσει λιγο θεαμα. Παο και γαβρος δεν αξιζουν μια, ο μονοφθαλμος στους τυφλους ειναι η αεκ φετος.
Filos19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 να σου πω κατι για το μονο το οποιο ντρεπομαι ειναι η αγωνιστικη εικονα της ομαδας μου διοτι, βγαλε την ευρωπη εξω, στο 80% και βαλε ενος ολοκληρου πρωταθληματος ειναι κακιστη ειτε με τον προπονηταρα τον λεμονη ειτε με τον fagoura. Οι νομοι ειναι νομοι και αφου δικαιωθηκαμε παει να πει οτι δεν καναμε κατι παρατυπο για να ντραπω. Εδω δεν ντρεπονται αλλοι να τρωνε δις και να ζητανε και τα ρεστα και να τα πληρωνει ο πολιτης! Μας μικραινει ισως να την ψαχνουμε στα χαρτια, αλλα χεστηκα, ο κανονισμος υπαρχει κα πρεπει να ισχυει. Αλλες 4-5 περιπτωσεις σε ολη την ευρωπη ειχαν το ιδιο αποτελεσμα φετος. Δεν ειναι νομος εφευρεση ουτε για να ευνοει τον ισχυρο η αυτον που εχει τα κονε. Ειναι ευρωπαικος νομος της φιφα. Αυτο που με πειραζει ειναι οτι δεν αξιζουμε πρωταθλημα αγωνιστικα. Τελικα σε βαθος ολης της σεζον η αεκ εχει κανει τις περισοτερες ευκολες νικες, εχει κανει καποια μεγαλα σκορ και εχει δωσει λιγο θεαμα. Παο και γαβρος δεν αξιζουν μια, ο μονοφθαλμος στους τυφλους ειναι η αεκ φετος. To τέλειο ποστ! Συμφωνώ απόλυτα με όλα
adi32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 μην τρελαίνεστε ουτε ο Τζινος φταει ουτε εγω που βριζαμε το Λεμονη Αλλωστε εχει κανει πολυ χειροτερες εμφανισεις η ομαδα φετος (Καλαμαρια τριπολη κλπ) Η Αεκ επαιξε καλυτερα και κερδισε δικαια και αυτο γιατι μας κοιμησαν μια βδομαδα τωρα Ολοι ελεγαν ανετα ο Ολυμπιακος παει για 0-3 κλπ Λεγανε οτι δεν παιζει ο Μπλανκο δεν παιζει ο ενας δεν παιζει ο αλλος τρωγονται σκοτωνονται κλπ Οταν σε ντερμπυ πας οτι θα καθαρισεις ανετα αυτα παθαινεις Θυμαμαι παλια με την καλη ομαδα της Αεκ που της εριχνε ο Αλεφαντος 4αρες για πλακα το ιδιο και αλλα ματς με το βαζελο που πηγαιναμε και τους παιρναμε διπλα με το Μουκεα Τωρα πιστευω θα κανουμε 3 νικες και θα παρουμε το πρωταθλημα το θεμα ειναι τι κανουμε του χρονου
Droidlock Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Απογοητευση... Δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους παλι, εχασαν με κατω τα χερια και το χειροτερο ειναι οτι μου ηρθαν μνημες απο αλλα χρονια. Πρεπει επιτελους αρκετοι ποδοσφαιριστες να αποχωρησουν απ' τον Ολυμπιακο.
tzinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 φιλε adi ναι δεν φταιμε εμεις, οχι δεν εχουμε κανει χειροτερη εμφανιση φετος! Εχουμε κανει πολες κακες και μετριες εμφανισεις, σε αλλες την γλυτωναμε σε αλλες οχι ειδικα εκτος εδρας. Και εχουμε κανει και 3-4 καλες, τραγικο ποσοστο για ολυμπιακο ετσι. ΑΛΛΑ τετοια εμφανιση δεν εχω δει στα 10 χρονια ξερω γω που βλεπω την ομαδα (με την γιουβεντους ειχα την κολοφαρδια να με παρει ο υπνος πριν τον αγωνα!). Μιλαμε οτι η ομαδα δεν εβγαλε στο συνολο του 90λεπτο ενα 5λεπτο υποφερτο, μαρκαρανε με τα ματια, κενα παντου, λαθη παντου παιζανε σαν παραλυτοι η ναρκωμενοι. Σορυ αλλα δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα. Παντα λεμε ο ολυμπιακος εχει την καρδια του πρωταθλητη, παθος, πεισμα, παλευει, σημερα δεν το δειξαμε αυτο ουτε σε ενα σημειο του αγωνα, πληρης παραδωση και υποταγη. Οσο παιρνουσε ο αγωνας ελεγα δεν μπορει καποια στιγμη θα πεισμωσουν και θα παλεψουν να το γυρισουν, δυστηχως δεν το κανανε ποτε. Παιδια 4-0 ειναι πολυ μικρο σκορ, ο ριμπο τα λεει σωστα ενα 7 με 8-0 ηταν πολυ πιθανο και δικαιο. ΝΤΡΟΠΗ. Και το γαμωτο ειναι οτι δεν εκανε τιποτα σπουδαιο η αεκ, ναι ειχε παθος, ετρεχε, επαιξε σωστα...κτλπ αλλα δεν ηταν εμφανιση για τετοια συντριβη αν ο ολυμπιακος επαιζε κατι πιο λογικο στα μετρα του. Τους κανμε μεγαλους με το να μικρηνουμε απιστευτα μονοι μας.
Bougas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 (με την γιουβεντους ειχα την κολοφαρδια να με παρει ο υπνος πριν τον αγωνα!) εγω ειχα την κολοφαρδια να ειμαι καψιμιτζης στην Πρεβεζα εκεινη την ημερα ωρε διπλος βαρυς σκετος που ειχε πεσει θυμαμε... παντος ρε μαγκες οταν ελεγα εγω οτι η ομαδα θελει 2-3 χαφ ακομα,δεν με ακουγατε.(και καλα εσεις,αλλα ουτε ο σωκρατης ).ασε και το τι επιθεση ειχα δεχτει εκεινη την εποχη,πριν κανα 4μηνο.η ομαδα το καλοκαιρι θελει εναν παιχτη δημιουργικο τυπου γιενσεν,καρεμπε,και εναν δυνατο σαν τον ροι κιν,(οχι ροι κιν,αλλα σαν το ροι κιν).ενα χαφ παντελονατο,τσαμπουκα,γιατι καλος ο λεντεσμα,αλλα εχει 0 τσαμπουκα.ασε που δεν σκοραρει ποτε...σημαντικο για ενα αμυντικο χαφ αυτο,δινει απιστευτες λυσεις στην ομαδα του,και ειδικα σε μερες που οι επιθετικοι σου δεν θα πιασουν. τοροσιδης ....στις ακαδημιες να μαθει μπαλα και "πως να βαζετε γκολ απο τα 2 μετρα σε κενο τερμα" .ειναι το 3ο γκολ σε κενο τερμα που χανει φετος αν θυμαμε καλα; ασε τα απιστευτα τετ-α-τετ που εχει χασει φετος.(η μαλλον,οχι που εχει χασει απλα,αυτος δεν εκανε καν ...σουτ.βλεπε τουρκια).εκτος και αν τον δωσει δανεικο σε κανα θρασυβουλο του χρονου μπας και ψηθει,(προτιμω στα καρβουνα,εσεις; ). τζορτζεβιτς ενα φιλικο το καλοκαιρι προς τιμη του και πουλο γρηγορα,μην καταντησει τελειωμενος και αυτος να παιζει στα 40 του σαν το βαζεχα και τον αλβερτη,(μεγαλοι παιχτες και οι 2,αλλα επρεπε να σταματησουν 5-6+ χρονια πριν...). Σεζαρ πουλο και αυτος,και πολυ τον ανεχτικαμε τον λαλακα.σε ολα τα φετινα γκολ εχει ευθηνη. κωνσταντινου πουλο επισης,και 2 σοβαρους επιθετικους βασικοτατους για του χρονου. αντικαταστατες ντομι-μπραβο (πουλο και αυτοι).και 2 αμυντικους βασικοτατους. ΥΓ.αν θελει ο κοκκαλης,μπορω να του προτινω κι'ολας 3-4 καλα παιχτακια να αγορασει το καλοκαιρι,η ακομα καλυτερα τις μεταγραφες του ιουνιου να τις κανω εγω δεν νομιζω να ζηταω κατι παραλογο;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Η ξεφτίλα είναι τεράστια αλλά μπορούν να βγούν συμπεράσματα. 1.Η αλαζονεία του Κόκκαλη και η πατέντα του υπηρεσιακού κοουτς για να πάρει πρωτάθλημα δεν θα του βγαίνει αιωνίως.Ευτυχώς με την σημερινή ξεφτίλα ίσως το καταλάβει. 2.Όταν βλέπεις δηλώσεις του στύλ "ποιά αεκ?" εμφανίσεις σαν τη σημερινή είναι ανμενόμενες. 3.Και τον Λίπι να φέρεις για προπονητή αν οι πάικτες ψωλαρμενίζουν ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.Τα λέγαμε και με το Λεμονή που μας είχανε ζαλίσει όλοι επειδή πάιζει αμυντικά.Το πρόβλημα δεν ήταν το σύστημα αλλά η νοοτροπία. 4.Όταν μια ομάδα κατεβαίνει για βόλτα και όχι για αγώνα η 4άρα στην πλάτη είναι τιμητικό σκόρ. Εγώ πρωτάθλημα που θα το πάρω με λιγότερο από 4 πόντους διαφορά (άρα στα χαρτιά) και έχοντας στην πλάτη 4άρα από τον Βανδή δεν το γουστάρω.
tzinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 αρχισαμε αυτη την συζητηση? ποιος μενει και ποιος φευγει ε. Κουβεντα να γινεται λοιπον εγω θα ηθελα Μπουτινα (μπουλο, τσαμπα λεφτα) Σηφακης (δανεικος, του κανει κακο να καθεται) Νικοπολιδης (1το2ρος του χρονου) Παναγοπουλος (3τη επιλογη) Οποτε να φυγουν 2 και να ερθει ενας για βασικος και να παρει και ο νικοπολ καμια 10ρια παιχνιδια. Αμυνα Τοροσιδης (ας τον πουλησουν, μου εχει αφησει πικρη γευση στο 2ρο μισο του πρωταθληματος) Παντος (παγκο μια χαρα) Ζεβλακοφ (παει 33 και βαλε, οποτε ωρα του να φευγει) Ντομι (τον μπουλο και γρηγορα) Γκαλιτσιος (ερχεται) Πατσατσογλου (παγκο) Αντζας (μενει φυσικα) Σεζαρ (ωρα του) Παπαδοπουλος (να παει 17 και να ανεβει 1τη ομαδα) Λεοναρντο (μενει φυσικα, εχει μελλον) Μπραβο (χμμμ δεν ξερω, απογοητευση φυσικα αλλα δεν εκανε τελικα ψεματα τον τραυματια, ισως δεν εχει δειξει ακομα τιποτα) Να φυγουν 4. Με μπραβο, παντο , λεονρντο ειναι οκ αριστερα. Δεξια πατσα, παντος, γκαλιτσιος αρκετοι. Απο σεντερ μπακ μονο ο αντζας και ελπιζουμε σε κυριακο, αβρααμ παπ, και ενα ονομα. Αρα θελουμε 3 σεντερ μπακ. Χαφ Λεντεσμα (για παγκο δεν ειναι κακος, αλλα ειναι τελικα η του υψους η του πολυ βαθους, ισως προτιμο ενα μετριο αλλα σταθερο ελληνα) Στολτιδης (παγκο, μια χαρα για εναλακτικη λυση, 34 στα 35 του χρονου, ως ποτε θα τρεχει για 5??) Μπελουτσι (φαι, βαρη και ξεντωμα μπας και βαρυνει και ψηλωσει!) Πατσα (προτιμο να λογιζεται ος μπακ και σε μεγαλη αναγκη να μπενει χαφ) μενδρινος (για παγκο και μια στο τοσο καλος ειναι. Ας παιξει και μια φορα δεξι χαφ που ειναι η θεση του!) Τζολε (παγκο, καμια 10ρια παιχνιδια τη σεζον) Σισιτς (να του σπασουν τα ποδια μπας και γλυτωσουμε) Γκαλετι (μενει φυσικα, αλλα με καλυτερη διαχειριση του παιχτη) Αρα να φυγει σισιτς και λεντεσμα. Να ερθει ο μακος, ο παπαδοπουλος και 2 μεγαλα χαφ, το ενα αριστερο το αλλο κεντρο. Επιθεση Νταρκο (καλος χρυσος αλλα με αλλον 1 χρονο στην πλατη δεν μπορεις να τον εχεις βασικο ολη τη σεζον, ηδη απο φετος το δειχνει) Νουνιεζ (τον γουσταρο, αλλα μαλλον πρεπει να παει δανεικος και να φτιαξει καλυτερη φυσικη και αγωνιστικη κατασταση) Μιχαλακης (πολυ απλα ειναι ασυμφορος, σπανια βγαζει 15-20 παιχνιδια τη σεζον, πλεον ειναι και ντεφορμε, ας φυγει) Μητρωγλου (να μεινει και να ειναι 3τη και 4ρτη επιλογη αλλα με περισοτερες ευκαιριες) Λουα λουα (ας μεινει) Οποτε να μεινουν μονο λουα, νταρκο και μητρωγλου και να ερθουν 2, ενας παιχτουρα για βασικος και ο αλλος οτι κατσει. Ισως να εμενε και ο νουνιεζ αν ερχοτανε μονο μια παιχτουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.