N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Στο ημίχρονο, είδατε όλοι τα replay με την Ρωσσίδα να γλείφει το παγωτό και να το βάζει στο στόμα της; Γαμω τη σχολη μου μεσα, τωρα γυρισα και δεν το ειδα το παιχνιδι, εχασα τετοιο σκηνικο? Αν βρεθει σε κανα youtube, ενημερωστε με
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ξέσπασμα Τζόρτζεβιτς: "Δεν ανέχομαι να μου κάνει "τέσσερα" ο Ριβάλντο"! Έναν άλλο... αρχηγό είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στην προπόνηση της Τρίτης. Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς εμφανίστηκε εκνευρισμένος και μίλησε στους συμπαίκτες του, σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου, αφού η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί έντονη κριτική. "Είμαι 12 χρόνια σε αυτή την ομάδα και κανείς δεν δέχεται να τρώμε τέσσερα γκολ από την ΑΕΚ. Δεν ανέχομαι να μου κάνει «τέσσερα» ο Ριβάλντο! Έχω να κοιμηθώ δύο ημέρες και πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε να πάρουμε το νταμπλ, για να κλείσουμε θετικά τη χρονιά", τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: "Πολλοί έχουν πει ότι είμαι το παιδί της διοίκησης, αλλά ας υπολογίσουν την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια. Να κάνουμε τα πάντα, για να κατακτήσουμε τους στόχους μας". contra.gr - - - Θα αφήσω τα σχόλια για εσάς...
dark_banishing Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δεν ανέχεται ο τζόλε.. Δεν ανέχεται ο γκονζάλες.. Έτσι είναι παιδιά.. Όποιος δεν μπορεί στο γήπεδο αρχίζει τα λόγια
slipknot Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Πρόσεχε πρέντρακ,απ τα νεύρα θα σου πέσουν τα μαλλιά !
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Nα του πέι κάποιος του Τζόλε οτι αν δεν ανέχεται να του κάνουν τέσσερα θα έπρεπε να ματώσει μέσα στο γήπεδο.Και όχι να ματώνει η γλώσσα του από τις δηλώσεις.Άντε πια με τις γαμοδηλώσεις,χορτάσαμε.Πράξεις θέλουμε ρε. ΥΓ.Μετά από χρόνια θα κάτσω την Πέμπτη να δώ αγώνα του Ολυμπιακού στο μπασκετάκι,είναι πρόοδος.
vlachaquito Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Αναστό θα γούσταρα τρελά, μακάρι. Πίσω στο μπάσκετ, τα έλεγα πάλι για τον Πρίντεζή, Τεόντοσιτς. Ειδικά ο Πρίντεζης λες και βρίσκεται σε άλλο γήπεδο ήταν και με Παναθηναϊκό και σήμερα. Δε μπορώ να πω για όλη τη χρονιά γιατί έχω δει ελάχιστα τον Ολυμπιακό φέτος, αλλά πραγματικά είναι τραγικό το παλικάρι και στην άμυνα, αλλά και στις επιλογές /κινήσεις που κάνει στην επίθεση. Δε ξέρω αν έχει φοβερό άγχος κλπ, αλλά δε μου γεμίζει το μάτι γενικότερα. Θα δείξει. ναι εχεις δικιο, και οι δυο ειναι ντεφορμε στα τελευταια παιχνιδια.. αλλα γεμιζουν και παραγεμιζουν και οι δυο το ματι, αρκετα καλοι..
afentiko7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ξέσπασμα Τζόρτζεβιτς: "Δεν ανέχομαι να μου κάνει "τέσσερα" ο Ριβάλντο"! "Είμαι 12 χρόνια σε αυτή την ομάδα και κανείς δεν δέχεται να τρώμε τέσσερα γκολ από την ΑΕΚ. Δεν ανέχομαι να μου κάνει «τέσσερα» ο Ριβάλντο! Έχω να κοιμηθώ δύο ημέρες και πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε να πάρουμε το νταμπλ, για να κλείσουμε θετικά τη χρονιά", τ contra.gr - - - Θα αφήσω τα σχόλια για εσάς... Στο Σέζαρ και στο Λεονάρντο τα είπε αυτά?Δήθεν λέει ο Λεονάρντο τρόμαξε που είδε το κόσμο και δν μπορούσε να παίξει μπάλα.Ο Σέζαρ ναι κάνει γκέλες αλλά όχι μια ανά δεκάλεπτο.Συν το περίεργο βλεμματάκι στο τέλος που αντήλαξαν και φανέλες.Αυτοί οι 2 πρέπει να τελειώσουν οσονούπω. Και όχι δεν κάνω πλάκα σοβαρολογώ
kfyros Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Nα του πέι κάποιος του Τζόλε οτι αν δεν ανέχεται να του κάνουν τέσσερα θα έπρεπε να ματώσει μέσα στο γήπεδο.Και όχι να ματώνει η γλώσσα του από τις δηλώσεις.Άντε πια με τις γαμοδηλώσεις,χορτάσαμε.Πράξεις θέλουμε ρε. Εντάξει ρε παιδιά, τι περιμένετε δηλαδή ??? Από τον "καμένο" 36χρονο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά??? Δεν αντέχει άλλο, και αυτό είναι φανερό φέτος. Τα 'τρεξε τα χιλιόμετρα του για την ομάδα , και αυτός και ο Στολτίδης, πρέπει να τα τρέξει και κανένας άλλος...
kfyros Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Σήμερα μου είπε βάζελος κάποιας ηλικίας (σοβαρός επιχειρηματίας), που έχει και τις επαφές του με διάφορους παράγοντες και έχει χώσει και λεφτά σε ομάδες ότι: "και παλιά με το ΠΡΟΠΟ γινόταν χαμός, αλλά από τότε που υπάρχει το στοίχημα (και εδώ και έξω) δεν φανατίζομαι πλέον με τη μπάλα. Παίζουν στοιχήματα ακόμη και για διακοπή του αγώνα στο τάδε λεπτό, ή αποβολή παιχτών κλπ. Υπάρχει βρωμιά παντού. Πιστεύεις ότι αυτή η ΑΕΚ μπορούσε να ρίξει 4 στον Ολυμπιακό, ή ο ΠΑΟ να φέρει Χ με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο όσο και χάλια να παίξουν??? Εγώ δεν το πιστεύω" Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, απλά το παραθέτω σαν τροφή για σκέψη... Παίζονται πολλά λεφτά και αυτό ας μην το ξεχνάμε. Στεναχώρια για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, αλλά μέχρι εκεί. Αν κάτι δεν μου αρέσει δεν θα το παρακολουθώ. Τόσο απλά...
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δυσκολο να βρεις τοσο ποιοτικους και προθυμους παιχτες να ματωσουν και να τρεξουν τοσο πολυ.
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Υπάρχει βρωμιά παντού. Συμφωνω, τα παντα γινονται για τα λεφτα, ο καθενας προσπαθει να βγαλει φραγκα. Πιστεύεις ότι αυτή η ΑΕΚ μπορούσε να ρίξει 4 στον Ολυμπιακό, ή ο ΠΑΟ να φέρει Χ με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο όσο και χάλια να παίξουν??? Εγώ δεν το πιστεύω" Να σου κανω μια αντιστροφη ερωτηση? Αν δεν πιστευεις αυτα, πιστευεις τοτε πως ο Ολυμπιακος μπορουσε να ριξει 4 στον βαζελο? Η αποψη μου ειναι πως αυτη η ΑΕΚ που ειδαμε προχτες την Κυριακη, οχι απλα μπορεσε να ριξει 4 στον Ολυμπιακο, αλλα θα μπορουσε να βαλει και περισσοτερα αν δεν εριχνε την αποδοση της. Οπως επισης πιστευω, πως σε παρομοια περιπτωση, αν ο Ολυμπιακος εβρισκε την ΑΕΚ τοσο ψοφια δεν θα τις εριχνε 4, αλλα 6.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δεν τα έριξε η αεκ,ο Ολυμπιακός τα έφαγε. 11 τουριστάκια κατέβηκαν στο γήπεδο.
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μπα διαφωνω, απο οτι ειδα εγω τα γκολ τα εβαλαν ο Μπλανκο, ο Εντινιο, ο Λυμπεροπουλος και ο Καφες οχι ο Τζορτζεβιτς, ο Κωνσταντινου, ο Νικοπολιδης και ο Γκαλετι. Δεν καταλαβαινω την νοοτροπια σας, που πιστευετε οτι τα εφαγε ο Ολυμπιακος και δεν τα εβαλε η ΑΕΚ. Ηταν ψοφιος τελειως ο Ολυμπιακος και η ΑΕΚ ηταν πολυ καλυτερη για αυτο και εβαλε 4 γκολ. Σε παρομοια περιπτωση θα μπορουσε να σου πει και ενας βαζελος, οτι τα 4 μπαλακια που του εριξες, δεν τα εβαλε ο Ολυμπιακος αλλα τα εφαγε ο βαζελος, συμφωνεις εσυ με αυτην την αποψη? Βαζω στοιχημα πως διαφωνεις και ειμαι σιγουρος πως κανενας γαυρος δεν θα συμφωνησει.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μπα διαφωνω, απο οτι ειδα εγω τα γκολ τα εβαλαν ο Μπλανκο, ο Εντινιο, ο Λυμπεροπουλος και ο Καφες οχι ο Τζορτζεβιτς, ο Κωνσταντινου, ο Νικοπολιδης και ο Γκαλετι. Δεν καταλαβαινω την νοοτροπια σας, που πιστευετε οτι τα εφαγε ο Ολυμπιακος και δεν τα εβαλε η ΑΕΚ. Ηταν ψοφιος τελειως ο Ολυμπιακος και η ΑΕΚ ηταν πολυ καλυτερη για αυτο και εβαλε 4 γκολ. Σε παρομοια περιπτωση θα μπορουσε να σου πει και ενας βαζελος, οτι τα 4 μπαλακια που του εριξες, δεν τα εβαλε ο Ολυμπιακος αλλα τα εφαγε ο βαζελος, συμφωνεις εσυ με αυτην την αποψη? Βαζω στοιχημα πως διαφωνεις και ειμαι σιγουρος πως κανενας γαυρος δεν θα συμφωνησει. Ελα ρε λύκε τώρα.Πρίν τον αγώνα απορούσατε πώς θα γλυτώσετε την ήττα,ακόμα και εσύ έλεγες οτι σε περίπτωση νίκης θα γίνεις παπάς.Σκέψου πόση εμπιστοσύνη είχατε στην ομάδα σας...Αυτό δεν σου λέει τίποτα? Ακόμα και τα γκόλ να πάρεις 1,1 θα δείς οτι μπήκαν πολύ πολύ εύκολα.Στο πρώτο ο μπλάνκο είναι μόνος στη μικρή περιοχή,στο δεύτερο ο εντίνιο βγαίνει μόνος με το νικοπολίδη, στο τρίτο ο Λύμπε κάνει 15 μέτρα στο κέντρο χωρίς να βρεθεί ένας να τον πιέσει έστω.Και στο 4ο κάθοντε όλοι κοιμισμένοι και κοιτάνε το ρίμπο πριν βγάλει την κάθετη.Και όλες σας σχεδόν οι φάσεις ήταν από τσάφ του Σέζαρ... Η 4άρα στο βάζελο δεν έχει καμία σχέση με το προχθεσινό.Μιλάμε οτι το σκόρ ήταν 3-0 στο 30 και έπρεπε να είναι 6-0 στο ημίχρονο.Το χωράει το μυαλό σου?Δεν μιλάμε για κακή εμφάνιση,ήταν εικόνα διάλυσης,καφενείο.Αντιθετα στον αγώνα του Καραισκάκη μέχρι το 2-0 (που έγινε γύρω στο 60)ο παο το πάλεψε,είχε και το τετ α τετ του Σάλπιγγα στο 1-0.Ε μετά το 2-0 ήρθε η κατάρρευση.Στον αγώνα με εσάς η κατάρρευση ήρθε στο 10λεπτο.Ξεχνάς οτι η πρώτη ευκαιρία και μάλιστα κλασική έγινε στο 1 λεπτό?Με τον πιτσιρικά να είναι ολομόναχος μέσα στη μικρή περιοχή.Δεν χωράει σύγκριση στα δύο παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.