Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί ρε ειδικά εγώ ;;; :lol:

Εγώ εμάς έβλεπα ούτε έβλεπα τι περνούσε κάτω από την οθόνη και τι έκανα οι άλλοι... 2 εγκεφαλικά στο τσακ τα πήδηξα.

Και η πεντάλφα στο πάτωμα που έγραφε Π.Α.Ο. τι ήταν;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και η πεντάλφα στο πάτωμα που έγραφε Π.Α.Ο. τι ήταν;

Δε... εεε.... δεν ξέρω πως βρέθηκε αυτό στο δωμάτιο μου... δεν είναι δικό μου....

Μη κανεις πως δεν ξερεις...εχουμε καταλαβει οτι εισαι ο χρηματοδοτης...

Πως σκατά με γνώρισαν με το μουστάκι και τα γυαλιά ρε;;;

Πάντως παιδια στην Ξανθη δεν μας βλεπω. Ηδη η Ξανθη αφησε 6 βασικους εκτος σημερα και εχασε απο την Καλαμαρια, περιμενοντας εμάς την επόμενη αγωνιστικη. Ειναι αυτο που λενε "το εχει δωσει το παιχνιδι ο Πανοπουλος"....ειναι φως φαναρι.

Στην Ξάνθη θα πάω... 2 πρωταθλήματα έχω σηκώσει εκεί μέσα (στο παλιό το γήπεδο...) μου φέρνει γούρι (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου).

Δημοσ.

Τωρα ειδα την φαση του νικολ

κατα την γνωμη μου δεν υφισταται κοκκινη.

Ο παικτης της λαρισας δεν ειναι σε καθαρη ευκαιρια για γκολ, μια και δεν συγκλινει στο κεντρο, αλλα πεταει εξωτερικα την μπαλα, και αν δεν απατωμαι δεν θεωρειτε καθαρη ευκαιρια για γκολ..

Δημοσ.
Στο ράδιο λέει ότι η αποψινή εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν η καλύτερη στο Καραϊσκάκης. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Οχι. Με τον ΟΦΗ ας πουμε ητανε καλύτερη...

Για την κοκκινη του Νικοπολιδη, συμφωνα με παλαια αναλυση του Βαρουχα, δεν πρεπει να ειναι ακριβως για το λογο που λεει ο vlachaquito. Περιμενω όμως να δω τι θα πει και σημερα. Επισης οι παικτες της Λαρισας δεν διαμαρτυρηθηκαν.

Δημοσ.
Στο ράδιο λέει ότι η αποψινή εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν η καλύτερη στο Καραϊσκάκης. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Κοίταξε, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία 10-15 λεπτά, μέχρι τότε ήταν κάπου 17-6 οι τελικές προσπάθειες για Ολυμπιακό που είχε και 2 δοκάρια. Αλλά μόλις πήγαμε φουριόζοι για γκολ θα μπορούσαμε να φάμε και 2-3 στις αντεπιθέσεις της Λάρισας. Γενικά είχε ΠΑΡΑ πολλές φάσεις σήμερα ο Ολυμπιακός, στο τελείωμα όμως είχε χοντρό πρόβλημα...

Παράκληση -Ευχή : Ρε Τοροσίδη αγόρι μου, * 1 * σέντρα σωστή να σε δω να βγάζεις και ας τα ξύνεις, 2 παιχνίδια έμειναν, ΚΑΝΕ 1 ΣΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.. !!!!

Έχω αγανακτήσει πια με το παλικάρι δηλαδή...τι να πω... !!

Δημοσ.

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού από το Ηράκλειο. Περίπου 300 οπαδοί των «πράσινων» περίμεναν την αποστολή για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και η κατάσταση εκτραχύνθηκε. Κάποιοι εξ αυτών δεν περιορίστηκαν στις αποδοκιμασίες, αλλά κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των μελών της ομάδας, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της αστυνομίας να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και έξω από το χώρο του «Ελ Βενιζέλος», όπου έγινε πετροπόλεμος, με σοβαρές ζημιές να προκαλούνται σε χώρους του αεροδρομίου και σε αυτοκίνητα. Μέσα στην αναταραχή περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού ξυλοκόπησαν άγρια έναν οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως φυγαδεύτηκε από τις αρχές.

Μεγάλοι μάγκες οι βάζελοι.

Δημοσ.

Εχθές τον λυπήθηκε η ψυχή μου τον Στολτίδη.Μου ερχόταν να μπώ μέσα να τον ξεκουράσω. :lol:

Από σήμερα να ξεκινήσουν σπα και χαλαρωτικές θεραπέιες τα παλληκάρια μας μπάς και βγάλουν το παιχνίδι στην Ξάνθη.Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα φυσικής κατάστασης,δεν ξέρω τι φταίει αλλά μετά το 65-70 δεν είχαν κουράγιο για διπλό σπρίντ.Σαν σταματημένους τους πέρναγαν οι λαρισαίοι.

Δημοσ.
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα φυσικής κατάστασης,δεν ξέρω τι φταίει αλλά μετά το 65-70 δεν είχαν κουράγιο για διπλό σπρίντ.

Να κοψουν το τσιγαρο!:P:p

Δημοσ.

οι ανθρωποι δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους

ηταν να τους λυπασαι

φαινοντουσαν οτι ηταν τελειωμενοι

τελεια φυσικη κατασταση

τα μπουζουκια αυτα εχουν

Δημοσ.

Ο παικτης της λαρισας δεν ειναι σε καθαρη ευκαιρια για γκολ, μια και δεν συγκλινει στο κεντρο, αλλα πεταει εξωτερικα την μπαλα, και αν δεν απατωμαι δεν θεωρειτε καθαρη ευκαιρια για γκολ..

τι σημασια εχει που παει η μπαλα???? θα τρελαθουμε εδω μεσα

τελευταιος παικτης + ανατροπη = κοκκινη

απλα τα πραγματα

εφοσον τον ανατρεπει και του εχει κλεισει και το οπτικο πεδιο πλαγια θα παει η μπαλα

αλλα δεν εχει καμια σημασια..

σε λιγο θα μας πειτε οτι πρεπει να ειναι και σε ευθεια με κλιση 30% απο το τερμα για να δωθει κοκκινη

οτι ναναι! ΑΟΥΑ !

Δημοσ.
τι σημασια εχει που παει η μπαλα???? θα τρελαθουμε εδω μεσα

τελευταιος παικτης + ανατροπη = κοκκινη

απλα τα πραγματα

εφοσον τον ανατρεπει και του εχει κλεισει και το οπτικο πεδιο πλαγια θα παει η μπαλα

αλλα δεν εχει καμια σημασια..

σε λιγο θα μας πειτε οτι πρεπει να ειναι και σε ευθεια με κλιση 30% απο το τερμα για να δωθει κοκκινη

οτι ναναι! ΑΟΥΑ !

Βαρουχας : Στην ανατροπή του Ζουράφσκι από τον Νικοπολίδη, ορθώς αντίκρισε τη κίτρινη κάρτα, γιατί ο Πολωνός άνοιξε την μπάλα στα πλάγια και όχι προς την εστία.

Έτσι ειναι οι κανονισμοι. Αν δεν σου αρεσουν, τα παραπονα σου στη ΦΙΦΑ. Επισης ο τελευταιος παίχτης εχει καταργηθεί αλλα αν εβλεπες και την αναλυση του Βαρουχα, ο Αντζας την ωρα της ανατροπης ειναι στην ίδια ευθεια με τον παικτη που ανατρέπεται.

Και γω κοκκινη ελεγα με το που εγινε αλλα μετα καταλαβα οτι δεν ειναι. Επισης την ωρα της φασης κανενας παικτης της Λαρισας δεν διαμαρτυρεται. Τζους λοιπον.

Δημοσ.

Βαρουχας : Στην ανατροπή του Ζουράφσκι από τον Νικοπολίδη, ορθώς αντίκρισε τη κίτρινη κάρτα, γιατί ο Πολωνός άνοιξε την μπάλα στα πλάγια και όχι προς την εστία..

ποιος εισαι ρε vlachaquito, ο βαρουχας εισαι?? χαχαχαχαχ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...