Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια γιατι τα σημερινα δημιοσιευματα μου φαινονται χαζα?? η αεκ λεει παει να παρει τον κλειτον και δινει 1.6 εκατ. και ο ολυμπιακος αναμενεται να απαντησει. Μα αφου ο παιχτης εχει ρητρα 1 εκ. αρα αμα δωσεις τοσα περνεις χωρις κουβεντες το οκ της ομαδας και μετα κανεις την προσφορα σου στον παιχτη, γιατι να δωσεις παραπανο στην ομαδα???

γιατι ειναι ανεπισημες προσφορες, δηλαδη ο φιλος, του φιλου, στον φιλο, στον κουμπαρο, στον κουνιαδο, στον πεθερο, στον δημοσιογραφο και στην εφημεριδα.

(Στο περιπου) :-D

ΥΓ. Εχω βαρεθει να διαβαζω μπουρδες...Ο νοων νοειτω.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δε ξερεις τα 2 αμυντικα χαφ της αεκ??

θρεντ και τοπικ. γαλλος κ αγγλος..

ps - ειναι 12 χρονων οποτε δικαιολογηται νομιζω..

ps- καλως με βρηκατε :P

Δημοσ.
6αρα με τον τοφα και με τον καππο επαιζε τα τριτα της ΑΕΚ ειχατε κερδισει.και εχεις φαει και εσυ 6 στο κυππελο με την κανονικη ομαδα αν δεν κανω λαθος το 78 με Μαυρο κτλ.αυτα και ευχαριστω:-)

Εχεις φάει 6αρα στο ΟΑΚΑ στο κύπελο το 2000. Μιλαω για τοτε που ειχες γεννηθει.

Θυμαμαι και το αυθορμητο συνθημα που φωναζαμε : Βαλτε τον Ηλια (Ατματζιδη)στο ρολοι να μετραει ποσα τρωει κλπ.

Αυτα και ευχαριστω!

Δημοσ.
εχουμε αλλα οχι σαν τον μπασινα

καλο αυτο για τν παπ.. αλλα εγω τν βλεπω να κανει μια αρκετα καλη καριερα

αααχ και σας το ειπα, κοψτε τα αναβολικα, σας χαλανεεεεεεεε

Δημοσ.
Εχεις φάει 6αρα στο ΟΑΚΑ στο κύπελο το 2000. Μιλαω για τοτε που ειχες γεννηθει.

Θυμαμαι και το αυθορμητο συνθημα που φωναζαμε : Βαλτε τον Ηλια (Ατματζιδη)στο ρολοι να μετραει ποσα τρωει κλπ.

Αυτα και ευχαριστω!

βρε για αυτο λεω και εγω.μαλλον εσυ γεννηθηκες τοτε και δεν θυμασαι τα μπουκιατσι τα προηγουμενα χρονια ρωτα τον μπαμπα σου να σου πει τι σου εχει κανει η ΑΕΚ.αμαν εκανα τετοιο λαθος;!

εννοω να γραψω το κυπελλο με δυο π;παω να το διορθωσω:-)ευχαριστω

Δημοσ.

Σχετικα με καποια μπουκιατσι και ιστοριες για αγριους ..

Οι μεγάλες νίκες της ΑΕΚ

60-61 4-1

66-67 1-4

77-78 6-1

99-00 3-0

07-08 4-0

Οι μεγαλες νικες του Ολυμπιακου

63-64 3-0

65-66 4-0

73-74 4-0

74-75 3-0

80-81 6-0

91-92 4-2

93-94 3-0

99-00 3-0

00-01 4-1

00-01 6-1 (How do you say in English: "peste kato oeoeoe" ?)

05-06 3-0

Οκ τωρα με την προιστορια; Εσυ ηθελες να την θυμηθεις και μαλλον δεν στα πε καλα ο μπαμπας σου..

Kαι ειπαμε τα ψεμματα εκει που σας περνει ή μεταξυ σας να παραμυθιαζεστε..Και σβηστε κανα φως στα δυσκολα..Που θα μας μιλησετε εσεις για δικαιοσυνη, μαστερς της απατης..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...