Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλο αυτο για τν παπ.. αλλα εγω τν βλεπω να κανει μια αρκετα καλη καριερα

όλο στα καλύτερα λείπω ρε...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφιερωμένο σε όλους όσους μας έπρηξαν απο τότε που βγήκε η ιστορία Βαλνερ με συνθήματα τύπου "Θρύλε Γερά παρτο στα χαρτιά" τονίζοντας τι ξεφτίλα είναι να παίρνεις ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?article_id=61670

Άνθρωπος της ΑΕΚ στη Λωζάνη για το CAS

Θα κάνουμε διαγωνισμό και οποιος θα κάνει καλύτερα χαρτιά δικηγορίστικα :P θα το πάρει.

Δημοσ.

εγω προτεινω να αφησουμε την υποθεση αυτη που εχει γινει σημαια των υπαλληλων του Βανδη (η οποια ειναι και απολυτα νομιμη και δεν ξερω αποποτε θεωρειται ξεφτυλα να διεκδικείς τα νομιμα δικαιωματα σου)

και να πιασουμε να μετρησουμε τους βαθμους που πηρε η καθε ομαδα απο τη διαιτησια φετος

και μετα να βγαλουμε βαθμολογιες

Δημοσ.
Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα...

Να σου πω κατι Nightwolf;

Δεν εχω εγω οπως πιστευω και καθε σοφρων ανθρωπος προβλημα, να διεκδικησεις σαν ΠΑΕ τα νομιμα δικαιωματα σου ή να επεμβεις εκει που θεωρεις οτι μπορεις να εχεις κερδος απο μια υποθεση.Αυτο ανεξαρτητως πεποιθησεων του καθενος απο εμας και τους οποιους ηθικους φραγμους εχουμε, ειναι απολυτα θεμιτο για τους διοικουντες των ΠΑΕ και κατανοητο. Κερδοσκοπικη επιχειρηση ειναι και οχι φιλοπτωχο ταμειο με ηθικους φραγμους.

Κοινως οπως την ψαχνει ο Ολυμπιακος ετσι την ψαχνει και η ΑΕΚ.

Αυτο που δεν δεχομαι ομως, ειναι να βγαινει ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ και γενικα ολα τα μεγαλα σωματεια και να μιλανε για βαθμολογικη "αλλοιωση" πρωταθληματος.

Να εισαι 100% σιγουρος οτι και με τον Αστερα στην δικια σας περιπτωση φετος και γενικα σε οποια περιπτωση μπορει και εχει σοβαροτατες ελπιδες μια ΠΑΕ να εχει κερδος απο μια υποθεση θα κινηθει νομικα για να την διεκδικησει.

Και περαν των υποθεσεων αυτων εχουν γινει τα χιλια μυρια απο ολους ολα αυτα τα χρονια, ετσι ωστε καποιες φορες η ομαδα τους να "προστατευτει" με καθε τροπο.

Οταν λοιπον ακουω τον καθε οπαδο της ΑΕΚ,ΠΑΟ κλπ κλπ να μιλαει για κλεψια και αλλοιωση, ειναι αυτο ακριβως που ειπες.

Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα. Καλο θα ειναι λοιπον να εκφραζουμε τις αποψεις μας μετα απο αρκετη σκεψη και λογικη, γιατι μεταξυ κατεργαρεων πρεπει να υπαρχει ειλικρινεια.

Και μενα δεν μου αρεσει που κινηθηκε νομικα η ομαδα μου για ενα ματς που στο γηπεδο το εχασε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα κατσω να ακουω τον καθε τυχαρπαστο οπαδο της αλλης ομαδας να μου μιλαει για ιδεολογια. Αυτα ειναι ανεκδοτα αλλης εποχης και ο νοων νοειτω.

Δημοσ.
6αρα με τον τοφα και με τον καππο επαιζε τα τριτα της ΑΕΚ ειχατε κερδισει.και εχεις φαει και εσυ 6 στο κυπελλο με την κανονικη ομαδα αν δεν κανω λαθος το 78 με Μαυρο κτλ.αυτα και ευχαριστω:-)

Άλλο ένα από τα γνωστά παραμυθάκια που έχετε ανακαλύψει για να παρηγοριέστε στις μεταξύ σας κουβέντες.Αυτή είναι η σύνθεση της αεκ και οι αλλαγές σε εκείνο το 6-1 του κυπέλλου:

Ατματζίδης,Φερούζεμ,Κωστένογλου(50΄Δέλλας),Λάκης,Ζήκος(Ρουίς 71),Πέτκοφ,Ζαγοράκης,Μαλαδένης,Κοπιτσής,Κόλα(84΄Κωστής)Πίτος.

Τώρα που βλέπετε εσείς τον Τόφα και τον Κάππο και τα τρίτα είναι άλλη υπόθεση.

Δημοσ.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ.

Το μεγαλυτερο εγκλημα στην ιστορια της υδατοσφαιρισης πριν λιγο στον πειραια...

ο θεωδωροπουλος βγαινει τετ α τετ μονος του για την ισοφαριση και για την παραταση,μονος απεναντι στο τερμα,οι 2 αμυντικοι τις Γιουγκ 2 μετρα πισω,τον προλαβαινουν,τον βουλιαζουν,και το παιχνιδι ....συνεχιζετε.η εννοια της σφαγης σε ολο της το μεγαλειο.βαλτε ματζικ να δειτε.

Δημοσ.

....Κέρδισαν 12-8 τη Γιουγκ τελικά, ήθελαν 1 γκολ για παράταση.... δεν έχει ακόμα πλήρη ανάλυση στο contra, να δούμε μετά τι θα σχολιάσει γι αυτό που λέει ο Μπουγάς..

Δημοσ.
....Κέρδισαν 12-8 τη Γιουγκ τελικά, ήθελαν 1 γκολ για παράταση.... δεν έχει ακόμα πλήρη ανάλυση στο contra, να δούμε μετά τι θα σχολιάσει γι αυτό που λέει ο Μπουγάς..

1 λεπτο πριν την ληξη βαζει γκολ ο γιωργος αφρουδακης και κανει επιθεση η γιουγκ.κλεβουμε την μπαλα στα 30 sec' ,κραταει ο δεληγιαννης την μπαλα 5 δευτερολεπτα και με πασα βγαζει τετ α τετ τον θεωδοροπουλο 5-6 μετρα πριν την εστια.προχωραει ο θεωδοροπουλος,και την ωρα που προσπαθει να σηκωθει για το σουτ 1 μετρο μπροστα απο το τερμα,τον βουλιαζουνε 2 ντερεκια κροατες και του περνουν την μπαλα.

ο θεωδορακακης εκλαιγε,ο χατζηθεωδορου εκλαιγε μπροστα στην καμερα,ο δεληγιαννης πηγε να χτυπησει τον διαιτητη και τον κρατησαν οι ψυχραιμοτεροι,και γενικα σε ολη την διαρκεια του αγωνα,οποτε ο ολυμπιακος εφευγε με 2-3 γκολ,οι κροατες κερδιζανε αποβολες που δεν δινωνται ουτε στο γυναικειο πολο.απιστευτα πραγματα.

η γιουγκ ειναι η ιδια ομαδα που το 2001 στον τελικο μας εκλεψε το πρωταθλητριων.ητανε αν θυμαμε καλα 5-5 η 6-6 το παιχνιδι,εχουμε αντεπιθεση 8-10 δευτερολεπτα πριν την ληξη,στα 4 δευτερολεπτα κερδιζει φαουλ ο χατζηθεωδωρου,και στα 2' καθαρα σουταρει και βαζει γκολ,και οι διαιτητες το ακυρωσαν σαν λυξηπροθεσμο....και στην παραταση σε καθε αμυνα παιζαμε με 5 παιχτες...

(για να μαθαινουνε και οι νεοι :-D στον ημιτελικο νικαγαμε την ποσιλιπο με 7-4,με 6-7 αποβολες το γυρισανε οι ιταλοι σε 7-6,και τελευταια επιθεση παιζαμε 4 εναντιων 7 ιταλων λογω 3ων αποβολων σε 5 δευτερολεπτα,αλλα ητανε τοσο μαλακες που απο τα 2 μετρα στηλανε την μπαλα στο δεξι δοκαρι και αουτ και ετσι περασαμε στον τελικο! :-D )

(να θυμησω και τι εγινε στις φασεις των ομιλων,η ακομα και με το τι εγινε τις επομενες χρονιες αμα θελετε, :-D)

αμα παρω φορα,δεν με σταματαει τιποτα :lol:

Δημοσ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου θα μπορούσε να είχε πάει το παιχνίδι στην παράταση. Οι διαιτητές όμως είχαν διαφορετική άποψη και της στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσει στον έξτρα χρόνο το πολυπόθητο εισιτήριο, καθώς δεν σφύριξαν καταφανέστατο πέναντι σε κόντρα επίθεση που εκδήλωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς.

http://www.contra.gr/WaterPolo/Europe/Euroleague_WP/Olympiacos/194592.html

Κλοπή!

Αδοξο φινάλε είχε η υπερπροσπάθεια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα... Οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου νίκησαν στο κολυμβητήριο του Πειραιά τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ με 12-8, στον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ωστόσο δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την ήττα της πρώτης αναμέτρησης (10-5), με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από την κροατική ομάδα, την οποία σεβάστηκαν ιδιαίτερα οι διαιτητές της αναμέτρησης... Λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Θεοδωρόπουλος προ του αντιπάλου γκολκίπερ «πνίγηκε» από το μαρκάρισμα δύο αντίπάλων, όμως δόθηκε συνέχεια στο ματς χωρίς να καταλογιστεί το καθαρό πέναλτι που ίσως και να έδινε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να πάει στην παράταση το ματς...

http://sportnews.flash.gr/articles/2008/4/9/91442/

Δημοσ.

Ρε γμτ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ 3-ΠΟΝΤΑ είναι να κοπανάς το κεφάλι σου στο ΤΟΙΧΟ !!!!

Ήμαρτον ρε, ΗΜΑΡΤΟΝ!! Ούτε σε σχολικά παιχνίδια δε μπαίνουν αυτά τόσο εύκολα!!!!ΑΜΥΝΑ μηδέν!!

Άμα ήταν ο Ιωαννίδης προπονητής θα τους είχε πετάξει όλο το πάγκο στο κεφάλι ρε, τα βλέπω και τρελαίνομαι !!!!

Τώρα λέει τους είπε ο Γιαννάκης "να μην αφήνετε ελεύθερα 3ποντα"

....πόσο ΑΜΠΑΛΟΣ πρέπει να σαι ρε γμτ σε κάθε φάση να σου κάνουν ελεύθερα 3ποντα ;;;;

Πρέπει να πέσει άμεσα καθάρισμα μου φαίνεται, δε γίνονται αυτά ρε... !! Ό,τι κι αν κάνουν απόψε, δε μπορώ να τα βλέπω αυτά !!!!

-Κίνηση Γιαννάκη **

Βάζει κοντό σχήμα ο Μεσίνα και ο Γιαννάκης για να κάνει άμυνα ο Ολυμπιακός βάζει μέσα Τσακαλίδη στη θέση του Μπορούση.... με αποτέλεσμα να φάμε lay up της πλάκας... !!!!

Ρε θα τρελαθούμε απόψε.... πω πω.... !!!!

Δημοσ.
Που θα μας μιλησετε εσεις για δικαιοσυνη, μαστερς της απατης..

Το σχολιο μου αναφεροταν σε αυτο το κομματι του ποστ σου.

Το να μας κατηγορεις εμας ως μαστερς της απατης, ειναι τουλαχιστον ειρωνικο και αστειο.

Τις δικες σου τις απατες τις αναγνωριζεις, ή θα μου πεις πως η ομαδα σου ειναι καθαρη και δεν κανει βρωμιες?

Δημοσ.
Ρε γμτ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ 3-ΠΟΝΤΑ είναι να κοπανάς το κεφάλι σου στο ΤΟΙΧΟ !!!!

Ήμαρτον ρε, ΗΜΑΡΤΟΝ!! Ούτε σε σχολικά παιχνίδια δε μπαίνουν αυτά τόσο εύκολα!!!!ΑΜΥΝΑ μηδέν!!

Άμα ήταν ο Ιωαννίδης προπονητής θα τους είχε πετάξει όλο το πάγκο στο κεφάλι ρε, τα βλέπω και τρελαίνομαι !!!!

Τώρα λέει τους είπε ο Γιαννάκης "να μην αφήνετε ελεύθερα 3ποντα"

....πόσο ΑΜΠΑΛΟΣ πρέπει να σαι ρε γμτ σε κάθε φάση να σου κάνουν ελεύθερα 3ποντα ;;;;

Πρέπει να πέσει άμεσα καθάρισμα μου φαίνεται, δε γίνονται αυτά ρε... !! Ό,τι κι αν κάνουν απόψε, δε μπορώ να τα βλέπω αυτά !!!!

-Κίνηση Γιαννάκη **

Βάζει κοντό σχήμα ο Μεσίνα και ο Γιαννάκης για να κάνει άμυνα ο Ολυμπιακός βάζει μέσα Τσακαλίδη στη θέση του Μπορούση.... με αποτέλεσμα να φάμε lay up της πλάκας... !!!!

Ρε θα τρελαθούμε απόψε.... πω πω.... !!!!

Θυμάσαι όταν έβαλε ο Παναθηναϊκός 16/30 και φωνάζατε για κωλοφαρδία; Ε σήμερα το ποσοστό πήγε στα 13/22, πιο ψηλά ακόμα δηλαδή.

Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο.

Αντικειμενικά πάντως πρέπει να είστε σούπερ ευχαριστημένοι νομίζω.

Δημοσ.

KWSN_Men - Για δες τι φώναζα εγώ και μερικοί ακόμα. Τα ίδια έλεγα και τότε. Πήγαινε μερικές σελίδες πίσω να δεις. Τα ίδια έλεγα και τη προηγούμενη Πέμπτη.

Ποτέ δεν ανέφερα κωλοφαρδία, εδώ μιλάμε για τελείως ελεύθερα 3ποντα... ΟΥΤΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ δηλ. Δεν έπαιξε κανα φοβερό μπάσκετ η ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός ήταν ΑΘΛΙΟΣ, απλά στο κύπελο ήταν και οι 2 ΑΘΛΙΟΙ και κρίθηκε στο τέλος.

Πραγματικά ξενερώνω απίστευτα όταν βλέπω επαγγελματίες παίχτες να παίζουν σαν άμπαλα αγοράκια. ( όχι οτι δεν είναι κάποιοι, αλλά λέμε τώρα... )

Αλλά γενικά έχει πέσει παντού το επίπεδο, μπορεί να είναι πιο δυναμικό το μπάσκετ, αλλά απο μπασκετικά μυαλά-τεχνική-φαντασία υπάρχουν ελάχιστοι παίχτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...