Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το σχολιο μου αναφεροταν σε αυτο το κομματι του ποστ σου.

Το να μας κατηγορεις εμας ως μαστερς της απατης, ειναι τουλαχιστον ειρωνικο και αστειο.

Τις δικες σου τις απατες τις αναγνωριζεις, ή θα μου πεις πως η ομαδα σου ειναι καθαρη και δεν κανει βρωμιες?

Νομιζω εχω απαντησει, αν δεν διαβαζεις τα ποστ μου δεν φταιω εγω.. Περαν αυτου εγω απανταω παντα στο υφος που σχολιαζει ο καθενας. Οταν μιλαει για μπουκιατσι και τετοια ε θα παρει μια αναλογη απαντηση..

Επαναλαμβανω στο δικο σου σχολιο εχω απαντησει..

Οσο αφορα το μπασκετ τωρα νομιζω οτι δεν εγινε κατι περιεργο..

Ειπαμε 2 φορες στην Μοσχα δεν κερδιζεις συνεχομενα που να χτυπιεσαι.. Αφου δεν το εκμεταλλευθηκανε να κερδισουν εδω ολα πλεον ειχαν τελειωσει..

Και η τελικη διαφορα εννοειται οτι ειναι εντελως πλασματικη παρα το γεγονος οτι η CSKA ηταν σαφως ανωτερη..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

littleluievegos εχεις δικιο, εχεις οντως απαντησει, απλα δεν το ειχα παρατηρησει, γυρισα τοσο κομματια σπιτι που δεν το παρατηρησα.

Anyway, ειμαι και εγω της αποψης οπως και εσυ πως μεταξυ κατεργαρεων πρεπει να υπαρχει ειλικρινεια.

Εγω απλα ως οπαδος της ΑΕΚ αλλα και φιλαθλος του ποδοσφαιρου θελω τα πραγματα να ειναι ισα για ολους, γινεται?

Νομιζω πως δυστυχως δεν γινεται, παντα καποιος/καποιοι θα εχουν ή θα κανουν παραπονα, θυμουμενοι το παρελθον.

Δημοσ.

Έβγαλε το πρόγραμμα προπόνησης με κάποια πονάκια. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα παίξει στην Ξάνθη. Ίσως στο επόμενο παιχνίδι.

Και επειδή τους βρίζαμε όλη τη χρονιά, μπράβο στο ιατρικό επιτελείο για την γρήγορη επιστροφή του Λουα στα γήπεδα.

Δημοσ.

Ο Τζολε πρεπει να τα κρεμασει φετος δεν παει αλλο

Το περιεργο ειναι οτι δεν εχει μεινει απο δυναμεις αλλα απο ουσια

Δημοσ.
Οσο υπαρχει ο Βησαρίωνας στην ομάδα δεν θα έρθει καλό αριστερό χάφ.Μέχρι Αρτσούμπι,παραπάνω δεν έχει.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::lol::mrgreen::lol:

Δημοσ.

Mαλάκας είναι να σταματήσει?900 χιλιάρικα πήρε φέτος.Άντε του χρόνου να πέσει λίγο και να πάρει 7,5-8 κατοστάρικα.Ποιός 36άρης λέει όχι σε τέτοια λεφτά?

Έχει προσφέρει όσο κανένας άλλος αλλά πρέπει να καταλάβει από μόνος του οτι πρέπει να σταματήσει,αφού δεν τραβάει άλλο.

Δημοσ.

Αφού τον βάζουν να παίζει το ένα 90λεπτο μετά το άλλο γιατί να σταματήσει; Οι προπονητές πρέπει να καταλάβουν ότι πλέον δεν μπορούν να στηρίζονται όλη τη χρονιά στον Τζόλε... όσο καλός και να είναι δεν μπορεί να την βγάλει ολόκληρη τη χρονιά (και φέτος είδαμε νομίζω ότι στην αρχή ήταν από τους καλύτερους της ομάδας μέχρι που κάποια στιγμή κλάταρε).

Τέλος πάντων το σκεφτόμουνα καιρό για τον Ίβανσιτς και νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή...μάλλον ο μοναδικός παίχτης του ΠΑΟ που θα ήθελα στην ομάδα (άντε και ο Μάτος κανένας άλλος)... αν μπορούν να τον πάρουν καλώς να έρθει...

Δημοσ.

πριν ηταν στους "τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει".ενταξει τωρα που ρθαν παικτες κ ειναι καλοι εννοειτε πως δεν θα φαινεται το ιδιο.

αλλα για να καταλαβουμε την ποιοτητα του παικτη χ ποσα χρονια ειναι στον ολυμπιακο δεν εχει τραυματιστει ποτε...κατι που σημαινει οτι ειναι σε αριστη φορμα ακομη κ τωρα.

εγω ειμαι της αποψης οτι υπαρχουν στον παγκο πολλοι καλυτεροι απο τους βασικους παικτες κ παιζουν μονο 10λεπτες αλλαγες

Δημοσ.

Για τον Τζόλε, η γνώμη μου είναι μάλλον μετριοπαθής πια.

Το να σταματήσει τη μπάλα το καλοκαίρι δεν το θεωρώ φρόνιμο. Η θέση, όποιος κι αν έρθει να την καλύψει, θα μείνει ορφανή.

Πιο λογικό μου φαίνεται αυτό που θα έπρεπε να να είχε γίνει ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι. Να έρθει κάποιος ικανός, ταλαντούχος νεαρός(με κάποια διαπιστευτήρια, όχι τύπου Αρτσούμπι), καθαρό αριστερό χαφ και ο Τζόλε να μείνει ως ποιοτικό μπακ απ για την εμπειρία και την προσωπικότητά του. Κατι παρόμοιο βέβαια πρέπει να γίνει και με το Νικοπολίδη.

Το γιατί δεν ξεκίνησε αυτό το project πέρυσι, το δεχτήκαμε καλοπροαίρετα λόγω του μεγάλου ανοίγματος της διοίκησης με τόσες μεταγραφές, αλλά φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία. Οι θέσεις του αριστερού χαφ, τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού και φορ, πρέπει φέτος να καλυφθούν πειστικά.

Δημοσ.
Οι θέσεις του αριστερού χαφ, τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού και φορ, πρέπει φέτος να καλυφθούν πειστικά.

Για μένα πρέπει να πάρουν και αμυντικό χαφ. Ο Λεντέσμα δεν κάνει, πρέπει να φύγει. Ας πάρουν αυτόν τον Καρντόσο που μαζί με τον Κλέιτον ήταν οι καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος.

Αυτό που λες γαι τον Τζόλε έπρεπε να είχε γίνει εδώ και 2-3 χρόνια. Ας το κάνουν τουλάχιστον φέτος. Πάντως σε μερικά ματς τα τελευταία χρόνια, ακόμα κι ο Αρτσούμπι θα ήταν καλύτερος από τον Τζόλε. Αλλά δεν φταίει αυτός που τον βάζουν να παίζει βρέξει χιονίσει. Πόσο να αντέξει πιά? Γι αυτό θέλουμε έναν προπονητή με @@.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...