Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sportday_l.jpg

Εντελως τυχαια σημερα εξωφυλλο απο την SportGay..

Και με μικρα γραμματα "Ακομα και αν εχω διαφορες με την διοικηση του Ολυμπιακου,που εχω θα ελεγα οχι στην ΑΕΚ ή στον Παναθηναικο.." και προσθετει φυσικα "Δεν εχω εισπραξει ακομα εισπραξει το μπονους για την κατακτηση του πρωταθληματος"..

Α ρε μαπες που θελουν καποιοι εγκαθετοι που λεγονται και δημοσιογραφοι..

Δημοσ.
Θέλω να γίνω φίλαθλος του Ολυμπιακού. Θα με δεχτείτε;

Όξω π***** απ' τη παράγκα!!! :lol:

Πέραν της πλάκας πάντως... άσχημο πέσιμο στο τόπικ του βάζελου, ε;

Δημοσ.

Εντελως τυχαια σημερα εξωφυλλο απο την SportGay..

Και με μικρα γραμματα "Ακομα και αν εχω διαφορες με την διοικηση του Ολυμπιακου,που εχω θα ελεγα οχι στην ΑΕΚ ή στον Παναθηναικο.." και προσθετει φυσικα "Δεν εχω εισπραξει ακομα εισπραξει το μπονους για την κατακτηση του πρωταθληματος"..

Α ρε μαπες που θελουν καποιοι εγκαθετοι που λεγονται και δημοσιογραφοι..

Υποθετικα παντα εστω πως ισχυε το ρεπορταζ,

ποιος θα πηγαινε πισω σε μια ομαδα αν του χρωστουσαν ακομα χρηματα?

Εγω δεν θα πηγαινα, και η ομαδα της καρδιας μου αν ηταν.

Δημοσ.
Για μένα πρέπει να πάρουν και αμυντικό χαφ. Ο Λεντέσμα δεν κάνει, πρέπει να φύγει. Ας πάρουν αυτόν τον Καρντόσο που μαζί με τον Κλέιτον ήταν οι καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος.

Αυτό που λες γαι τον Τζόλε έπρεπε να είχε γίνει εδώ και 2-3 χρόνια. Ας το κάνουν τουλάχιστον φέτος. Πάντως σε μερικά ματς τα τελευταία χρόνια, ακόμα κι ο Αρτσούμπι θα ήταν καλύτερος από τον Τζόλε. Αλλά δεν φταίει αυτός που τον βάζουν να παίζει βρέξει χιονίσει. Πόσο να αντέξει πιά? Γι αυτό θέλουμε έναν προπονητή με @@.

Για το αμυντικό χαφ, συμφωνώ.

Απλά, δεδομένου ότι δεν αλλάζει το βασικό δίδυμο Λύκος-Ιέρο, δεν μας παίρνει να κυνηγήσουμε κάποιο μεγάλο όνομα σ'αυτή τη θέση. Ο Καρντόζο(και ο Χ Καρντόζο) που μπορεί να κυνηγήσουμε δεν εμπίπτει στην κατηγορία της πειστικής μεταγραφής, αλλά θα ήταν μια χαρά προσθήκη που θα δώσει βάθος στον πάγκο.

Το χοντρό πακέτο (imho) πρέπει να πέσει στις 4 θέσεις που είπα.

Από εκεί και πέρα, χρειάζονται αρκετές ακόμα προσθήκες τύπου Καρντόζο και Κλέιτον.

Όσο για το Τζόλε, ναι.

My point exactly....

Δημοσ.
Ο Καρντόζο(και ο Χ Καρντόζο) που μπορεί να κυνηγήσουμε δεν εμπίπτει στην κατηγορία της πειστικής μεταγραφής, αλλά θα ήταν μια χαρά προσθήκη που θα δώσει βάθος στον πάγκο.

O Καρντόζο με το πρωτάθλημα που έχει κάνει μέχρι τώρα έχει τους Στολτίδι και Λεντέσμα για πρωινό. Το καλύτερο αμυντικό χαφ που αγωνίζεται στη Superleage (και με αρκετή διαφορά από το επόμενο που πιστεύω είναι ο Νάτσο Γκαρσία του Άρη). Και το λέω έχοντας δει αρκετούς αγώνες του Αστ. Τρίπολης. Αυτόν πρέπει να πάρουμε και να αφήσουμε τους άλλους να πάρουν τον Κλέιτον με 2,5 εκ ? που δεν τα αξίζει με τίποτα.

Δημοσ.
Υποθετικα παντα εστω πως ισχυε το ρεπορταζ,

ποιος θα πηγαινε πισω σε μια ομαδα αν του χρωστουσαν ακομα χρηματα?

Εγω δεν θα πηγαινα, και η ομαδα της καρδιας μου αν ηταν.

Εγω δεν θα μπω στην διαδικασια να μιλησω για το αν οντως του χρωστανε χρηματα για πριμ πρωταθληματος, γιατι η διοικηση αλλα ισχυριζεται οτι εχει πληρωθει δλδ..Να εισαι σιγουρος οτι ο Τουρε εχει πληρωθει αυτα που πρεπει να παρει αν και εφυγε κακην κακως δημιουργωντας προβληματα και πιεσεις οσο δεν θελαμε να τον δωσουμε..

Αλλωστε δεν νομιζω οτι κανεις ανησυχει αν θα πληρωθει απο τον Ολυμπιακο ή οχι, αυτο ειναι κατι που αν ρωτησεις ολους τους παικτες του Ολυμπιακου θα δεις πως θα σου απαντησουν.. Ειναι το μονο για το οποιο δεν ανησυχει ενας παικτης/manager οταν ερχεται στον Ολυμπιακο.. Και πληρωνεται και με το παραπανω κιολας..

Το ζητημα δεν ειναι αν τα πηρε ή οχι, το ζητημα ειναι ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ζητησαν αυτη την συνεντευξη απο τον Τουρε αυτη την στιγμη, και το κυριοτερο οτι με το προσχημα του πρωτοσελιδου "εγω δεν ειμαι ριμπο" ηθελαν να περασουν τα μυνηματα τους για προφανεις λογους (βλεπε σχολια που παρεθεσα)..

Ο νοων νοειτω..

Δημοσ.
Ο Καρντόζο(και ο Χ Καρντόζο) που μπορεί να κυνηγήσουμε δεν εμπίπτει στην κατηγορία της πειστικής μεταγραφής, αλλά θα ήταν μια χαρά προσθήκη που θα δώσει βάθος στον πάγκο.

Σεβίλλη καλεί Καρντόσο

Το καλοκαίρι αναμένεται να βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος έπειτα από μια ονειρική χρονιά με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης δεν έχει τραβήξει μόνο τα βλέμματα των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Μία από τις ενδιαφέρομενες ομάδες είναι η Σεβίλλη, η οποία φέρεται να κατέθεσε πρόταση 4 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου.

Η είδηση διέρρευσε από τον ίδιο τον παίκτη, ωστόσο δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Ο 28χρονος άσος ψηφίζει Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους, καθώς η σύζυγός του η οποία είναι έγκυος δεν επιθυμεί να φύγει από την χώρα μας.

Ο μάνατζερ του Καρντόσο, Χουάν Ογιέρ με δηλώσεις του στην "SportDay" επιβεβαιώσε την πρόταση της Σεβίλλης. "Είναι αλήθεια ότι η Σεβίλλη έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αστέρα για τον Καρντόσο. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει ούτε πόσα χρήματα προσφέρει η ισπανική ομάδα. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο πρόεδρος, ο οποίος και θα αποφασίσει τι θα γίνει

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=76756

Υ.Γ. Ρωτησα και πριν και κανεις δεν μου απαντησε.. Ο κλευτον δεν παιζει ιδια θεση με τον μπελουτσι??

Δημοσ.

Στην ιδια θεση παιζει.. Απορω γιατι ασχολουνται μαζι του, οχι οτι εχει δειξει τιποτα ο Μπελουτσι (εκτος ισως απο την @αρχιδατη εμφανιση με την Τσελσι) αλλα λεμε τωρα...

Δημοσ.

Εγώ ξέρω οτι η Ελλάδα έχει καταστρέψει πολλά αστέρια. Δε ξέρω τι παίζει με Μπελούτσι, αλλά πιστεύω σε Μπελού προσωπικά. Έχει κάνει κι άλλες καλές εμφανίσεις, δεν ήταν μόνο με Τσέλσυ. Ίσως να χρειάζεται περισσότερη ελευθερία και αυτοπεποίθηση, συχνά κάνει πολύ διστακτικές κινήσεις. Ίδωμεν.

Τα ίδια λέγανε πάντως και για τον Σίσιτς και τελικά μόνο αυτός και ο Τζόλε μπορούν να βγάλουν σέντρα από πλάγια. Άμα περιμένουμε απο Τοροσίδη -Πάντο κλπ, σωθήκαμε.

Δημοσ.

καλα αυτος ο Παπαδημητριου της Ξανθης ειπε στον γκαλετι περαστε κυριε να βαλετε γκολ....χαχαχα ανοιξε τα ποδαρακια παλι το αφεντικο.βαλτε ΑΕΚ ρε να δειτε μπαλλα πρωταθλητες στα χαρτια

Δημοσ.
καλα αυτος ο Παπαδημητριου της Ξανθης ειπε στον γκαλετι περαστε κυριε να βαλετε γκολ....χαχαχα ανοιξε τα ποδαρακια παλι το αφεντικο.βαλτε ΑΕΚ ρε να δειτε μπαλλα πρωταθλητες στα χαρτια

Μπαλάρα η ΑΕΚαρα. Αφού μέχρι κι ο Ζαγοράκης χειροκροτάει. Και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, χαίρονται για την μπαλάρα που παίζει η ΑΕΚάρα. Και ο ΟΠΑΠ χαίρεται που το ήξερε και το κλείδωσε στο 1,50. Την επόμενη φορά θα βάλουμε εσένα στη θέση του Παπαδημητρίου που δεν ζαλίζεσαι τόσο πολύ. Είστε αξιολύπητοι και οριστικά δεύτεροι. Πρωταθλητές στα χαρτιά εμείς, ομάδα στα χαρτιά εσείς. Το άρθρο 44 να είναι καλά...

Δημοσ.

μπραβο σου! εισαι μαγκας,πηγαινε για υπνο τωρα!

αυτα φιλε μου ο γκαλετι τα εκανε καθε 1 λεπτο στο μπερναμπεου,και στην λεωφορο στο 0-0,και στην ρωμη,και σε οποιο γυπεδο πατησε το ποδι του φετος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...