Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

liopyr μου φαινεται πεφτει τρελο ξυσιμο και δεν εχεις τι νακανεις για να κανεις τετοιο search στα λογια του μπουγα....ευγε παιδι μου ευγε :-D

Δημοσ.

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε... :-)

θα ηθελα παντος να μου κανεις και μια αναζητηση στα προηγουμενα μου ποστ,οπου αναφερω οτι ο ολυμπιακος ειχε φετος ομαδαρα,επαιξε μπαλα,πηγα γυπεδο και το ευχαριστηθηκα...

το οτι λεω για αρθρο 44 και το οτι θα σας κανουμε δωρο μια κουπα και σε εσας,και γενικα το οτι σας κοροιδευω που και φετος δεν θα παρετε τιποτα,δεν εχει καμοια απολυτος σχεση με το ξεκαρφωτο ποστ που που εκανες quote.

περιμενω :-)

οσο για αυτο....

παμε μωρι θρυλαρα γερα! δωστε τους να καταλαβουν ποιο ειναι το αφεντικο!

δεν πιστευω οτι εισαι τοσο χαζος,ωστε να μην πιστεψες οτι το εκανα για τον χαβαλε και μονο.ειναι 1 ποστ μολις 10 sec μετα το προηγουμενο μου....

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από Ξάνθη. Αν αυτό ήταν στήσιμο τότε είστε έτσι απλά μαλάκες... έτσι απλά.

Αυτό που είπε κάποιος πιο μπροστά για κασκόλ ΑΕΚ δεν ισχύει πάντως αν και έφευγαν από το 0-3 όχι από το 0-4.

Φάση είχε ο Λούα που έκανε ζέσταμα πόση ώρα ώσπου κάποια στιγμή έγειρε πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες και απλά έκανε νοήματα αν θα μπει ή όχι.

Πάντως εκτός το 1-4 δεν μου άρεσε και πολύ η ομάδα και είχε και πολλά νεύρα. Ντάρκο και Μίτρογλου πολλές φορές αρπάχτηκαν όπως και Τζόλε με Λεονάρντο.

Δημοσ.

το οτι λεω για αρθρο 44 και το οτι θα σας κανουμε δωρο μια κουπα και σε εσας,δεν εχει καμοια απολυτος σχεση με το ξεκαρφωτο προιν ποστ που που εκανες quote.

περιμενω :-)

Έχει σχέση με την σταθερότητα των απόψεών σου.

Μαζί με το ''ξεκάρφωτο'', υπάρχουν άλλα δύο quote που θα έπρεπε να σε κατευθύνουν σε αυτήν την λογική.

Περίμενε. :-)

Δημοσ.
Έχει σχέση με την σταθερότητα των απόψεών σου.

οι αποψεις μου ειναι παντα χρονια τωρα σταθεροτατες.μαυρα χαλια στην μπαλα,μεγαλη προσπαθεια στο μπασκετ αλλα δεν εχω υπομονη και θελω αμεσα τιτλους.

αν βρεις εστω και ενα ποστ μου που να λεω το αντιθετο,θα σε παρακαλουσα να το ποσταρεις εδω περα σε αυτο το τοπικ,να το δουνε και οι υπολοιποι.

τωρα το αν περιμενες εσυ,να μην πανηγυρισω εστω και 2 λεπτα για τον φετινο μας τιτλο,λυπαμε.

edit:ποστ για την ελλαδα ετσι? μην μας ξεθαψεις κανα ποστ 10 λεπτα μετα το γκολ του πατσα στην βερντερ,η του κοβασεβιτς στην λατσιο...

Δημοσ.
οι αποψεις μου ειναι παντα χρονια τωρα σταθεροτατες.μαυρα χαλια στην μπαλα,μεγαλη προσπαθεια στο μπασκετ αλλα δεν εχω υπομονη και θελω αμεσα τιτλους.

αν βρεις εστω και ενα ποστ μου που να λεω το αντιθετο,θα σε παρακαλουσα να το ποσταρεις εδω περα σε αυτο το τοπικ,να το δουνε και οι υπολοιποι.

Πλάκα μας κάνεις ρε Bouga? Τι γενικολογίες είναι αυτές?

Μήπως θες να σου βρω και post που δηλώνεις ΑΕΚτζής?

τωρα το αν περιμενες εσυ,να μην πανηγυρισω εστω και 2 λεπτα για τον φετινο μας τιτλο,λυπαμε.

Καλά σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Ο τελευταίος που θα ντρεπόταν να πανηγυρίσει χάρτινο τίτλο είσαι εσύ.

Δημοσ.
Πλάκα μας κάνεις ρε Bouga? Τι γενικολογίες είναι αυτές?

Μήπως θες να σου βρω και post που δηλώνεις ΑΕΚτζής?

Καλά σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Ο τελευταίος που θα ντρεπόταν να πανηγυρίσει χάρτινο τίτλο είσαι εσύ.

ποτε δηλωσα αεκτζης ρε ανθρωπα,να μας τρελανεις πας? ακομα και οι πετρες καταλαβαν οτι κοροιδευα καποιον (δεν θυμαμε ποιον,κανε μου copy paste το ποστ μου να σου πω),που νομιζε οτι ειμαι αεκτζης.... εισαι σοβαρος? ελεος πια....ελεος.βρες κατι σοβαρο να μας πεις,και κοψε τα #&($@%&. απλα lol

ΥΓ.γιατι να ντραπω να πανηγυρισω,δεν το καταλαβα?τον χαρτινο τιτλο που τον ειδες? ειναι η δεν ειναι απολυτος νομιμη η κινηση που εκανε η παε ολυμπιακος?

ελεος,

Δημοσ.

Ρε μπουγά ήμαρτον κάθεσαι και συνδιαλέγεσαι με τους διακόπτες?Είπαμε είστε πρωταθλητές, γι' αυτό και δεν θα κατέβετε στα playoff και του χρόνου θα μπείτε ετσιθελικά να κουνάτε το σεντόνι και θα ζητήσετε και από το Βανδή να πάρει δανεικά από τη γυναίκα του να δώσει στους παίχτες πριμ.Εμάς τι μας ζαλίζετε ? Είστε σαν τους Σκοπιανούς που ενώ όλοι τους έχουν αναγνωρίσει σαν Μακεδονία από τα δικά μας φρύδια κρέμονται.

Δημοσ.
ποτε δηλωσα αεκτζης ρε ανθρωπα,να μας τρελανεις πας? ακομα και οι πετρες καταλαβαν οτι κοροιδευα καποιον (δεν θυμαμε ποιον,κανε μου copy paste το ποστ μου να σου πω),που νομιζε οτι ειμαι αεκτζης.... εισαι σοβαρος? ελεος πια....ελεος.βρες κατι σοβαρο να μας πεις,και κοψε τα #&($@%&. απλα lol

Καλά ορατότης μηδέν...

Hello Bougas, ειρωνικό ήταν το σχόλιο που έγραψα. (για το ΑΕΚτζής) :lol:

ΥΓ.γιατι να ντραπω να πανηγυρισω,δεν το καταλαβα?τον χαρτινο τιτλο που τον ειδες? ειναι η δεν ειναι απολυτος νομιμη η κινηση που εκανε η παε ολυμπιακος?

ελεος

Χαίρομαι που το θέτεις νομικά.

Για το αν είναι νόμιμη ή όχι η κίνηση αυτή δεν ξέρουμε ακόμα.

Εκτός και αν ξέρεις εσύ κάτι και μας το κρύβεις...

Από εκεί και πέρα, ο Λυκουρέζος πώς σου φαίνεται για σέντερ φορ?

Δημοσ.

Βέβαια ειναι απολύτως νόμιμο.Το 1-0 μέσα στο γήπεδο να γίνεται 0-3 στα χαρτιά και να κρίνεται ενα πρωτάθλημα.

Το περίεργο όμως δεν ειναι αυτό.

Το περίεργο θα ήταν μην το θέλατε εσείς οι ίδιοι αυτο το πρωτάθλημα!

Ωραίο ήταν πάντως "απαιτούμε 3 βαθμούς γιατι στην ήττα μας η αντίπαλη ομάδα χρησιμοποίησε εναν μη δηλωμένο παίχτη"

Τώρα όποιος κάθεται να μιλήσει σοβαρά μαζί σας...

Δημοσ.
liopyr φιλικη συμβουλη.κανε κανα ποστ για etasis και gigabyte ds4,και ασε την μπαλα. :-)

Bouga, αλήθεια, κατανόησες πως η CPU με αερόψυξη δεν γίνεται να έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτή του περιβάλλοντος?

Αν ναι, έλα να μιλήσουμε και για πιο προχωρημένους νόμους της φυσικής.

Π.χ τα φάλτσα που μπορεί να πάρει η μπάλα όταν δίνει ασίστ ο Ριβάλντο ανάμεσα από 2 σέντερ μπακ...

Δημοσ.
Καλά ορατότης μηδέν...

Hello Bougas, ειρωνικό ήταν το σχόλιο που έγραψα. (για το ΑΕΚτζής) :lol:

Χαίρομαι που το θέτεις νομικά.

Για το αν είναι νόμιμη ή όχι η κίνηση αυτή δεν ξέρουμε ακόμα.

Εκτός και αν ξέρεις εσύ κάτι και μας το κρύβεις...

Από εκεί και πέρα, ο Λυκουρέζος πώς σου φαίνεται για σέντερ φορ?

μου το εχουνε κοπανησει 2-3 φορες αυτο με το "αεκτζης",γι'αυτο τα πηρα ολιγον στο κρανιο :-D πριν απο κανα 4μηνο παλι.

για το αλλο που λες,εχω αναφερει ξανα,οτι η καλαμαρια ειναι 2 κλασεις ανωτερη απο τον λιγο ολυμπιακο,στον συγκεκριμενο αγωνα,νικησε δικαια,αλλα απο την στιγμη που επαιξε ξενος ποδοσφαιριστης στο παιχνιδι,χωρις να εχει αδεια συμμετοχης,καλα εκανε η παε ολυμπιακος και πηρε πισω τους 3 βαθμους του αγωνα.το αν ηθικα αισθανομαστε δικαιομενοι,αυτο θα το κρινουμε οι φιλαθλοι του ολυμπιακου μεταξι μας,και μονο εμεις.απο την στιγμη που νομικα ειμαστε καλυμενοι,(εαν τελικα ειμαστε,θα το μαθουμε απο βδομαδα αυτο) εσας δεν σας πεφτει κανενας απολυτος λογος.νομικα δεν μπορειται να μας πειτε τιποτα,ουτε να μιλατε για πετσινα πρωταθληματα και λοιπες @@ιες. :-)

για ποια σταθεροτητα στις αποψεις μου μιλας? οτι ελεγα πριν απο 2 μηνες,συνεχιζω και λεω ακομα και σημερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...