Critter Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Εγω πάντως εμμενω στο οτι δεν ηθελα το πρωταθλημα φετος οσο σκληρο και να ειναι αυτο μιας και όπως γνωριζουμε, ο δευτερος παιζει 2 προκριματικους για ch.l, όπου ο δεύτερος θα είναι με αντίπαλους 3ους και 4ους απο Αγγλια, Ιταλια, Ισπανια. Δεν θα πειραζε να παιζαμε και μεις μια χρονια μετα απο πολλα χρονια με στοχο πορεια στο ουεφα. Αν κρινω και απο το φετινο ουεφα, με τις ευρωπαικες εμφανισεις που καναμε μπορουσαμε να παμε ποοολυ ψηλα. Δεν μου αρεσει επισης οτι το πρωταθλημα το παιρνουμε μετα απο τη γνωστη ενσταση (βλεπετε οι 4 βαθμοι διαφορα δεν φαινεται να καλυπτονται) ΑΛΛΑ, όπως εχω ξαναπει, αυτο δεν σημανει οτι δεν το παιρνουνε ΝΟΜΙΜΑ. Σχετικα με την ομαδαρα που μας εριξε 4, ας φροντιζε στην τελικη να κερδισει αυτους που τους ριξαμε εμεις 4 και ας επαιρνε το πρωταθλημα απο μονη της. Ακομα και το Χ με τον βαζελο, με καλπικο πεναλτι το πηρανε. Κανανε το καλυτερο παιχνιδι τους οταν εμεις καναμε το χειροτερο και ξαφνικα γινανε ομαδα....οτι ναναι.
dark_banishing Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Σχετικα με την ομαδαρα που μας εριξε 4, ας φροντιζε στην τελικη να κερδισει αυτους που τους ριξαμε εμεις 4 Ας φροντίζατε και εσείς να κερδίζατε την καλαμαριά στο γήπεδο... και ας επαιρνε το πρωταθλημα απο μονη της. ... και να παίρνατε το πρωτάθλημα από μόνοι σας ; ) Ακομα και το Χ με τον βαζελο, με καλπικο πεναλτι το πηρανε. Πες τα ρε critter... μα τους άτιμους όλο τους ευνοεί η διαιτησία... παράγκα ο ντέμης.. Κανανε το καλυτερο παιχνιδι τους οταν εμεις καναμε το χειροτερο και ξαφνικα γινανε ομαδα....οτι ναναι. Συμφωνώ. Μα είδες ατυχία ? απλή σύμπτωση που φάγατε 4.. σε όλα τα άλλα ματς έχετε παίξει φοβερή μπάλα..
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ας φροντίζατε και εσείς να κερδίζατε την καλαμαριά στο γήπεδο... Όπως εσείς π.χ. με τα πεναλτάκια μέσα στη Καλαμαριά ... και να παίρνατε το πρωτάθλημα από μόνοι σας ; ) μας έδωσες κανένα παιχνίδι και δεν το θυμάμαι? Πες τα ρε critter... μα τους άτιμους όλο τους ευνοεί η διαιτησία... παράγκα ο ντέμης.. Θα ήθελε να γίνει παράγκα, αλλά απορρίφθηκε λόγω ύψους. Υπάρχει μελέτη για μετατροπή του σε χαμόσπιτο... Συμφωνώ. Μα είδες ατυχία ? απλή σύμπτωση που φάγατε 4.. σε όλα τα άλλα ματς έχετε παίξει φοβερή μπάλα.. Συγχαρητήρια, εγώ έχω να λέω για τα 10/11 πρωταθλήματα με τεσσάρες και εξάρες κι εσύ μπορείς να διηγείσαι στα εγγόνια σου την τεσσάρα.
kfyros Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ρε σεις όλοι της γης οι πικραμένοι, δεν κοιτάτε πρώτα να μαζεύετε τα διαρκείας σας των 100 ευρώ στο γήπεδο, και μετά να μιλάτε ??? Επίσης , μήπως ξεχνάτε ότι η ομαδούλα σας, είναι στην Α' εθνική στα χαρτιά (βλέπε άρθρο 44)?? Απο εκεί και πέρα, ισχύει το "γράφτε μόνο στα topics των ομάδων σας". Γράφοντας στο topic της μίας μεγάλης ομάδας τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι γίνεστε κι εσείς μεγάλες ομάδες. Ούτε επειδή παίξατε τρία καλά παιχνίδια , δικαιούστε αυτόματα το πρωτάθλημα. Αν το πάρετε ,θα το πάρετε επειδή σας το χαρίσαμε εμείς, ΚΑΙ ΟΧΙ επειδή είσαστε καλύτερη ομάδα. Είτε το πάρουμε στα χαρτιά είτε το χάσουμε, πρώτος είναι αυτός που είναι μπροστά στη βαθμολογία!!!! Πριν οριστικοποιηθεί αυτό , :X:X ;;;
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ρε, τι λεει αυτος ο μυταρας ο παππους στον Alpha πως τον λενε τον ακαματη?Κραζει τον Κελεμεν για την γκολαρα του καραγκουνη. Δλδ πρεπει να εχεις παιξει τερματοφυλακας (οπως εγω 2-3 χρονια,οχι πολλα) για να καταλαβεις απλα πραματα στο ποδοσφαιρο? Βαζελος δεν ειμαι....αλλα ελεος με τους γαβρους των πανελ του Alpha και του τσιρκου στη ΝΕΤ ΑΝ δεν σου αρέσουν οι γαύροι στα πάνελς, σταμάτα να βλέπεις αθλητικές εκπομπές. Ο μυταράς ο παππούς λέγεται Πανούτσος και είναι από τους πλέον αντικειμενικούς και έξυπνους ανθρώπους του χώρου. Κι εγώ συμφωνώ με το γκολ που έφαγε ο Κέλεμενς, αλλά αν ήταν κάποιος πιο έμπειρος τερματοφύλακας θα το είχε βγάλει το μπαλάκι.
liopyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ρε σεις όλοι της γης οι πικραμένοι, δεν κοιτάτε πρώτα να μαζεύετε τα διαρκείας σας των 100 ευρώ στο γήπεδο, και μετά να μιλάτε ??? καλά για να τρως 4 από τους πικραμένους πρέπει να είσαι τεράστια ομάδα... Επίσης , μήπως ξεχνάτε ότι η ομαδούλα σας, είναι στην Α' εθνική στα χαρτιά (βλέπε άρθρο 44)?? Τεσσάρα και από ομάδα που είναι Α' εθνική στα χαρτια! Τιτανομεγιστοτεράστια ομάδα!!! Απο εκεί και πέρα, ισχύει το "γράφτε μόνο στα topics των ομάδων σας". Ποιος το λέει αυτό ρε μεγάλε? Σιγά μην σου ζητήσουμε και άδεια για το που θα γράψουμε... Γράφοντας στο topic της μίας μεγάλης ομάδας τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι γίνεστε κι εσείς μεγάλες ομάδες. Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς.Πω πω μεγαλεία που νιώθω ξαφνικα! Ούτε επειδή παίξατε τρία καλά παιχνίδια , δικαιούστε αυτόματα το πρωτάθλημα. Αν το πάρετε ,θα το πάρετε επειδή σας το χαρίσαμε εμείς, ΚΑΙ ΟΧΙ επειδή είσαστε καλύτερη ομάδα. Να'στε καλα.. Μα τι μεγαλοψυχία είναι αυτή? Είτε το πάρουμε στα χαρτιά είτε το χάσουμε, πρώτος είναι αυτός που είναι μπροστά στη βαθμολογία!!!! Ναι?
tsakonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Φυσικα και δεν τους βλεπω....παντα Supersport βλεπω....την εξυπναδα ασε την....δεν ειπαμε οτι ολοι οι γαβροι ειναι χαζοι.... την αντικειμενικοτητα την αφηνω ασχολιαστη....ειδικα για τον μαστορα....
tommy_angelo Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 kfyros κάνε μας μήνυση! Να σου δώσω τα στοιχεία μου μην σε βάζω σε κόπο και τα ψάχνεις στα...χαρτιά?
kfyros Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 kfyros κάνε μας μήνυση! Να σου δώσω τα στοιχεία μου μην σε βάζω σε κόπο και τα ψάχνεις στα...χαρτιά? Το off topic σου λέει κάτι σαν έννοια??? Δεν νομίζω να βρεις post μου σε άλλο topic ομάδας, όπως και των περισσότερων γαύρων εδώ πέρα. Για να μη μπερδεύεστε κιόλας , στον τίτλο λέει "Oλυμπιακός - Πρωταθλητής Ελλάδος 2006/2007", και όχι "ΑΕΚ πρωταθλήτρια πριν 15 χρόνια και βάλε, και παραλίγο στη Δ εθνική αλλά την έσωσε και ο Κόκκαλης" Και σε μια βδομάδα θα λέει "Ολυμπιακός - Πρωταθλητής Ελλάδος 2007/2008" και στο αντίστοιχο topic της ΑΕΚ θα λέει "ΑΕΚ παραλίγο πρωταθλήτρια 2007/2008 και αιώνια κλάψα"
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 καλά για να τρως 4 από τους πικραμένους πρέπει να είσαι τεράστια ομάδα... Τεσσάρα και από ομάδα που είναι Α' εθνική στα χαρτια! Τιτανομεγιστοτεράστια ομάδα!!! Δεν είπε κανείς ότι έχω ομαδάρα. Για φέτος όμως, εγώ είμαι ο μονόφθαλμος κι εσύ όπως πάντα ο τυφλός. Ποιος το λέει αυτό ρε μεγάλε? Σιγά μην σου ζητήσουμε και άδεια για το που θα γράψουμε... Ούτε εμείς θα σου ζητήσουμε την άδεια για το πώς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Όπως και να το πάρουμε, νόμιμα θα το πάρουμε. Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς.Πω πω μεγαλεία που νιώθω ξαφνικα! Αν δεν υπήρχαμε εμείς, πώς θα έπαιζες με τα φώτα στη Φιλαδέλφεια, πώς θα έπεφτες κάτω, πώς θα πετούσες φωτοβολίδες για να διακόψεις το παιχνίδι εκείνο που έδωσε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό και γενικώς πώς θα γινόσουν τσίρκο? Να'στε καλα.. Μα τι μεγαλοψυχία είναι αυτή? Είμαστε μεγαλόψυχοι, γιατί αν δεν ήμασταν θα κάναμε ένσταση και για τον αγώνα στο Χαριλάου, ο οποίος έπρεπε να διακοπεί και να κατοχυρωθεί το παιχνίδι στον Άρη. Όπου σας συμφέρει (44) οι νόμοι είναι νόμοι, όπου δεν σας συμφέρει, θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος της αλάνας. Ναι? Αμφιβάλλεις ;
tommy_angelo Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Το οτι δεν γράφεις σε αλλα topic μου ειναι απο αδιάφορο εώς μετανιώνω για την στιγμή που έριξα τη ματιά μου πάνω στην πρόταση σου και την διάβασα! Αυτο σου λέει τίποτα εσένα? Και που σαι όταν σκεφτείς να ανοίξεις ή να γράψεις σε topic με όνομα "Oλυμπιακός - Πρωταθλητής Ελλάδος 2006/2007" φρόντισε να αλλάξεις πλευρό μην πιαστείς!!!
liopyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δεν είπε κανείς ότι έχω ομαδάρα. Για φέτος όμως, εγώ είμαι ο μονόφθαλμος κι εσύ όπως πάντα ο τυφλός. Ούτε εγώ πιστεύω πως έχω ομαδάρα... Μόνο που φέτος στο πρωτάθλημα εγώ είμαι ο μονόφθαλμος και εσύ ο τυφλός. Εκτός και έχεις τυφλωθεί τόσο που δεν βλεπεις καν τα αποτελέσματα και την μπάλα που παίζουν οι δύο ομάδες. Ούτε εμείς θα σου ζητήσουμε την άδεια για το πώς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Όπως και να το πάρουμε, νόμιμα θα το πάρουμε. Φυσικά.Να σου θυμίσω μόνο που μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι δικηγόροι, σε περίπτωση που σου ξεφεύγει. Αν δεν υπήρχαμε εμείς, πώς θα έπαιζες με τα φώτα στη Φιλαδέλφεια, πώς θα έπεφτες κάτω, πώς θα πετούσες φωτοβολίδες για να διακόψεις το παιχνίδι εκείνο που έδωσε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό και γενικώς πώς θα γινόσουν τσίρκο? Έχουν συζητηθεί τόσες φορές οι καραμέλες που λες, που σιχαίνομαι και μόνο να κάτσω να σου απαντήσω. Πραγματικά./ Είμαστε μεγαλόψυχοι, γιατί αν δεν ήμασταν θα κάναμε ένσταση και για τον αγώνα στο Χαριλάου, ο οποίος έπρεπε να διακοπεί και να κατοχυρωθεί το παιχνίδι στον Άρη. Όπου σας συμφέρει (44) οι νόμοι είναι νόμοι, όπου δεν σας συμφέρει, θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος της αλάνας. Ευχαριστούμε πολύ για την μεγαλοψυχία σας. Αμφιβάλλεις ; Λες?
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ούτε εγώ πιστεύω πως έχω ομαδάρα...Μόνο που φέτος στο πρωτάθλημα εγώ είμαι ο μονόφθαλμος και εσύ ο τυφλός. Εκτός και έχεις τυφλωθεί τόσο που δεν βλεπεις καν τα αποτελέσματα και την μπάλα που παίζουν οι δύο ομάδες. Εγώ σέρνομαι κι εσύ κλαίγεσαι. Νομίζω ότι τώρα θα συμφωνήσουμε. Φυσικά.Να σου θυμίσω μόνο που μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι δικηγόροι, σε περίπτωση που σου ξεφεύγει. Τότε να επιστρέψουμε σε συνθήκες αλάνας, να μην υπάρχουν κανονισμοί, να μην χρωστάς κι εσύ λεφτά στο δημόσιο και όλα να είναι μέλι-γάλα. Καλύτερα έτσι? Έχουν συζητηθεί τόσες φορές οι καραμέλες που λες, που σιχαίνομαι και μόνο να κάτσω να σου απαντήσω.Πραγματικά./ Τις καραμέλες που σας ταΐζει ο Ντέμης θα έπρεπε να σιχαίνεστε. Και βέβαια όταν δεν μπορούμε να δούμε και να παραδεχτούμε τα πασιφανή, νιώθουμε αηδία και σιχαινόμαστε. Ευχαριστούμε πολύ για την μεγαλοψυχία σας. Δεν κάνει τίποτα. Και του χρόνου. Λες? Δεν ξέρω, μπορεί να τσιμπήσει Χ ο Αστέρας και τελικά να είμαι πρώτος με διαφορά 4 βαθμών. Εκεί θα είναι πέτσινο καλέ μου φίλε?
afentiko7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω, μπορεί να τσιμπήσει Χ ο Αστέρας και τελικά να είμαι πρώτος με διαφορά 4 βαθμών. Εκεί θα είναι πέτσινο καλέ μου φίλε? πες ναι και συ να τελειώνουμε με δαύτον. Ρε liopyr θα συ στείλω μια κούπα σπίτι να τη βλέπεις για να σταματήσεις να μας τα πρήζεις?Ε?
liopyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Εγώ σέρνομαι κι εσύ κλαίγεσαι. Νομίζω ότι τώρα θα συμφωνήσουμε. Μπερδεύεις την κλάψα με την διαμαρτυρία. Πάντως ούτε εγώ συμφωνώ με τις δηλώσεις Ζήκου π.χ, αν αυτό εννοείς. Τότε να επιστρέψουμε σε συνθήκες αλάνας, να μην υπάρχουν κανονισμοί, να μην χρωστάς κι εσύ λεφτά στο δημόσιο και όλα να είναι μέλι-γάλα. Καλύτερα έτσι? Δεν χρειάζεται να κρύβεσαι κάτω από το δάχτυλό σου. Προφανώς και χρειάζονται οι κανονισμοί. Αλλά αλήθεια πιστεύεις πως η συμμετοχή του παίχτη της Καλαμαριάς έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα? Τις καραμέλες που σας ταΐζει ο Ντέμης θα έπρεπε να σιχαίνεστε. Και βέβαια όταν δεν μπορούμε να δούμε και να παραδεχτούμε τα πασιφανή, νιώθουμε αηδία και σιχαινόμαστε. Ποιες καραμέλες? Βλέπω και παραδέχομαι πολλά πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να έχω όρεξη να τα συζητώ 188 φορές. Δεν κάνει τίποτα. Και του χρόνου. Συνηθισμένα τα βουνα στα χιόνια... Δεν ξέρω, μπορεί να τσιμπήσει Χ ο Αστέρας και τελικά να είμαι πρώτος με διαφορά 4 βαθμών. Εκεί θα είναι πέτσινο καλέ μου φίλε? Όχι, γιατί πλέον το παιχνίδι στα χαρτιά δεν θα κρίνει τίτλο. Αυτό δεν μειώνει όμως σε καμμία περίπτωση την ντροπιαστική για την ομάδα σας και την ιστορία της κίνηση της ένστασης. Boumerang: η διαφορά είναι αυτή που είναι είναι πέτσινο ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.