alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ε και να μιλησεις τι να μας πεις? έλα ντε... τι να τους πεις τους ανύπαρκτους; ότι ήταν να κάνουν αυτοί φέτος το κάνανε... σώθηκαν νωρίς και στήσανε το κωλαράκι έμορφα!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Συμφωνώ. Επειδή όμως τυχαίνει να είμαι φίλος της ΑΕΚ και όχι της εκάστοτε διοίκησης, αυτήν θεωρώ χρέος μου να υπερασπιστώ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ χρωστούσε λεφτά στο δημόσιο. ΟΚ. Για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα της, και κατ επέκταση οι φίλοι της, ή το καθίκι που πρέπει να είναι φυλακή? Μπορείτε να ξεχωρίσετε επιτέλους τα αγωνιστικά από τα εξωαγωνιστικά? Αν αυτά σου προκαλούν γέλιο, μάλλον πρέπει να ανυσηχείς για την αίσθηση του χιούμορ σου. Aν τα χρέη της παε αεκ προς τους εργαζομένους της δεν είχαν διαγραφεί τότε η ποδοσφαιρική ομάδα της αεκ θα έπαιζε στη Δ εθνική.Νομίζω οτι υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικό θέμα.Πολύ απλά δεν θα έβλεπες ποδόσφαιρο από την αεκ σήμερα στην πρώτη κατηγορία. Δηλαδή για να καταλάβω,ποιός ευνοήθηκε από τη διαγραφή των χρεών?Οι παράγοντες που διοικούσαν?Η παε αεκ δεν ευνοήθηκε?Και τι εστί παε αεκ?Αυτοί οι 25-30 ποδοσφαιριστές που πάιζουν μπάλα. Πραγματικά δεν γνωρίζω την ιστορία, και δεν έχω καμμία όρεξη να ψάξω να διαβάσω τι έγινε μία εποχή που όχι απλά δεν έβλεπα ποδόσφαιρο, αλλά δεν είχα γεννηθεί καν. Πιστεύεις πως θα καταλήξει κάπου αυτή η κουβέντα αν αρχίσουμε να λέμε τι είναι έντιμο ή όχι τα τελευταία 80+ χρόνια που παίζουν μπαλα οι ομάδες που υποστηρίζουμε? Μάλλον θα φορέσουμε ζουρλομανδύα. Θα έπρεπε να την γνωρίζεις την ιστορία.Δεν μπορείς να κατηγορείς τον άλλο για τίτλο στα χαρτιά όταν και εσύ έχεις πάρει. Δεν μίλησα γενικά και αορίστως για το τι είναι έντιμο και άτιμο τα τελευταία 80 χρόνια.Σε κάτι πολύ συγκεκριμένο αναφέρθηκα. Τρεις μέρες πανηγύρια θα έπρεπε να είχαν αν είχαμε ρίξει 4 (τέσσερα) σε καμμία ομάδα της προκοπής... Αυτό λέμε και εμείς οι γαύροι.Χαλάσατε τον κόσμο (και ακόμα τον χαλάτε) που ρίξατε 4 (τέσσερα,four,quatro,katr)στο πτώμα του Ολυμπιακού.Από τη στέρηση θα είναι,δεν εξηγείται αλλιώς.
liopyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Οταν λετε οτι ριξατε 4 σε μια ομαδα που δεν αξιζει ουτε καν να ασχολειστε, φανταστειτε ποσο χαμηλοτερα ειστε για να μη μπορειτε να την περασετε στη βαθμολογια.. Οχι με 1 αλλα με πολλους βαθμους.. Αρα ξαναλεω, δειτε τα χαλια σας πρωτα και μετα τα λεμε.. Ε, χμμ. Μπροστά είμαστε στην βαθμολογία κανονικά... Σκέψου αυτό.Κάνω εταιρεία και τρώω λεφτά από το δημόσιο. Να πάω φυλακή εγώ (και ας μην έχω να πλερώσω) και η εταιρεία να συνεχίσει να υφίσταται και σε κανά 2 χρόνια που θα βγω έξω να την ξαναπαρω. Ωραία λογική Και σου ξαναλέω. Εσύ υποστηρίζεις την ομάδα σου, ή την εταιρία του Κόκκαλη? Να είδες διαφορα οπαδού?Εσύ και οι βάζελοι νομίζετε ότι η ομάδα σας δημιουργήθηκε από τη στιγμή που εσείς πρωτοασχοληθηκατε. Ενώ εσύ, πριν μιλήσεις για κάτι που έγινε σήμερα, έκανες διατριβή για το τι έχει γίνει πριν γεννηθείς? Είναι πάγια λογική σου τσουβαλιάζεις τους πάντες και τα πάντα, το κάνεις παντού. Το γεγονός πως δεν μπορείς να καταλάβεις πως ο κάθε φίλαθλος/φίλος/οπαδός οποιασδήποτε ομάδας μπορεί να ξέρει να νομίζει και να πράττει διαφορετικά, απλά μαρτυρά πως δεν έχεις ξεκαθαρίσει κάποια πολύ απλά πράγματα στο κεφάλι σου, και είναι μάλλον χάσιμο χρόνου να συζητά κάποιος σοβαρά μαζί σου. Και μεταξύ μας θα αρραβωνιαζόσουν κάποια που την είχαν περάσει 20 νοματαίοι? Δε θα μάθαινες την ιστορία της? Και φυσικά, όπως σχεδόν σε κάθε post που γράφεις, αμολάς και έναν τελείως άστοχο παραλληλισμό... Δε μιλάω με μπαοκτζήδες Αν είναι να τους γράφεις τις μπούρδες που λες σε εμάς, τότε πολύ καλά κάνεις.
vlachaquito Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Συμφωνώ. Επειδή όμως τυχαίνει να είμαι φίλος της ΑΕΚ και όχι της εκάστοτε διοίκησης, αυτήν θεωρώ χρέος μου να υπερασπιστώ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ χρωστούσε λεφτά στο δημόσιο. ΟΚ. Για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα της, και κατ επέκταση οι φίλοι της, ή το καθίκι που πρέπει να είναι φυλακή? Μπορείτε να ξεχωρίσετε επιτέλους τα αγωνιστικά από τα εξωαγωνιστικά? Φιλε μου οταν οι ομαδες εχουν γινει εταιριες δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τα ξεχωρισεις.. Το παραδειγμα που σου εδωσε ο φιλος παρακατω ειναι παρα πολυ απλο.. Και εφοσον θες να ξεχωρισεις τα αγωνιστικα απο τα εξωαγωνιστικα, πολυ ωραια, κανεις δεν ειπε να κλεισει η εταιρια ΑΕΚ, απλα επρεπε να πεσει τεταρτη εθνικη και να ξεκινησει απο την αρχη.. Το ιδιο φυσικα και ο Αρης, ο ΟΦΗ..Αφηνω στην απ-εξω τον παοκ γιατι αυτο πια ειναι ανεκδοτο, αλλα και τον Ολυμπιακο γιατι δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχε γινει.. Οσο για το πρωταθλημα στα χαρτια, εφοσον καποιος εσφαλε, πρεπει να πληρωσει ητε μεσα ητε εξω απο το γηπεδο.. Αλλιως δεν θα ειχαμε νομους και θα δηλωναμε χαβρα των ιουδαιων.. Και οσο για το οτι η ΑΕΚ δεν θελει πρωταθλημα στα χαρτια, αλλα μονο στο γηπεδο, τοτε ο νικολαιδης φανταζομαι οτι εβαλε τους δικηγορους της αεκ να ψαξουν το θεμα καθαρα για τα "αδερφια" απο την καλαμαρια...
liopyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Φιλε μου οταν οι ομαδες εχουν γινει εταιριες δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τα ξεχωρισεις.. Δικαίωμα όχι. Υποχρέωση μπορεί... Το παραδειγμα που σου εδωσε ο φιλος παρακατω ειναι παρα πολυ απλο..Και εφοσον θες να ξεχωρισεις τα αγωνιστικα απο τα εξωαγωνιστικα, πολυ ωραια, κανεις δεν ειπε να κλεισει η εταιρια ΑΕΚ, απλα επρεπε να πεσει τεταρτη εθνικη και να ξεκινησει απο την αρχη.. Και η ερώτησή μου στο παράδειγμά του απλούστερη... Το ιδιο φυσικα και ο Αρης, ο ΟΦΗ..Αφηνω στην απ-εξω τον παοκ γιατι αυτο πια ειναι ανεκδοτο, αλλα και τον Ολυμπιακο γιατι δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχε γινει.. Οκ... Οσο για το πρωταθλημα στα χαρτια, εφοσον καποιος εσφαλε, πρεπει να πληρωσει ητε μεσα ητε εξω απο το γηπεδο.. Αλλιως δεν θα ειχαμε νομους και θα δηλωναμε χαβρα των ιουδαιων.. Ναι φυσικά... Αλλά πέρα από τις αυτονόητες γενικολογίες που έχουν ειπωθεί εκατό φορές, απάντα εσύ αν θες. Ο παίχτης της Καλαμαριάς έκρινε το παιχνίδι?> Και οσο για το οτι η ΑΕΚ δεν θελει πρωταθλημα στα χαρτια, αλλα μονο στο γηπεδο, τοτε ο νικολαιδης φανταζομαι οτι εβαλε τους δικηγορους της αεκ να ψαξουν το θεμα καθαρα για τα "αδερφια" απο την καλαμαρια... Όχι, για τον ακριβώς από πάνω λόγο, μπορεί να έβαλε να το ψάξουν για την ίδια την ΑΕΚ. Πού είναι το περίεργο?
afentiko7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 αλλα και τον Ολυμπιακο γιατι δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχε γινει.. Οτι πα να γίνει με το Βγενόπουλο τώρα .Τότε ήταν ο Κοσκωτάς που δεν το θελε το ντόπιο κρατικοδίαιτο κατεστημένο τώρα είναι ο Βγενόπουλος.Το γεγονός ότι έχουμε την τεχνογνωσία αλλά κάνουμε λεφτά με κρατικές προμήθειες είναι άσχετα μεταξύ τους Και σου ξαναλέω. Εσύ υποστηρίζεις την ομάδα σου, ή την εταιρία του Κόκκαλη? Σε αυτό που σε ρώτησα να απαντάς. Ολες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα μαγαζάκια έχουν χρέη σε τράπεζες. Εκεί γιατί να μη χαριστούν?Για να χει η μισορηξιά σπίτι στην Ελούντα και η κυβέρνηση πολιτικό κόστος? Το γεγονός πως δεν μπορείς να καταλάβεις πως ο κάθε φίλαθλος/φίλος/οπαδός οποιασδήποτε ομάδας μπορεί να ξέρει να νομίζει και να πράττει διαφορετικά Ολοι το ίδιο πράττετε.Μετά το 1-1 στο Ναό μας τα πρήζαν οι βάζελοι που φέραν ισοπαλία.Ηρθε η τεσσάρα και στρώσανε.Τώρα εσύ έχεις να ασχοληθείς μαζί μας από τότε που πήγαινα εγώ σχολείο που βγήκατε συμπρωταθλητές και μας θυμήθηκες μετά από 7 χρόνια. Καλά πατε συνεχίστε έτσι α και που σαι μην τυχόν και κατέβεις στα playoff είσαι πρωταθλητής είπαμε
vlachaquito Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δικαίωμα όχι. Υποχρέωση μπορεί..... .. .. .. Ο παίχτης της Καλαμαριάς έκρινε το παιχνίδι?> Και στις δυο απαντησεις φαινεται το σφαλμα που πεφτεις.. Δεν παιζουμε στην αλανα, ουτε σε κανα καλτσετο και να πεις σαν δικαιολογια "ελα ρε φιλαρακι, δεν πειραζει, μεταξυ μας παιζουμε" Ο νομος (αν παντα δικαιωθει ο ολυμπιακος) το λεει καθαρα: δεν μπορεις να παιξεις, ητε μπεις για ενα λεπτο ητε κανεις χατ τρικ. οπως και στο απο πανω που λες.. Στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει υποχρεωση.. υπαρχουν δικαιωματα και κανονες... Εδω αρχισαν να κοβουν το fair play γιατι το καταντησανε γελοιο..ισως ο μοναδικος "νομος" του ποδοσφαιρου που ειχες ηθικη υποχρεωση, και παλι παει να εξαφανιστει!! Τωρα, στο θεμα αν ειναι η ενσταση ηθικη κλπ, αλλο αυτο... Αλλα ειναι σιγουρα δικαωμα της ομαδας του ολυμπιακου, μια και ειναι μια εταιρια και θελει να διασφαλιση τα δικαιωματα της...
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Όχι, για τον ακριβώς από πάνω λόγο, μπορεί να έβαλε να το ψάξουν για την ίδια την ΑΕΚ. Πού είναι το περίεργο? Ξέρεις φίλε μου που είναι το περίεργο? Όχι πολύ καιρό πριν, ο τερματοφύλακας της Καλαμαριάς κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ομάδας του, διεκδικώντας το οφειλόμενο ποσό των 10.000?. Η Καλαμαριά για να προσφύγει στο CAS, απαιτείτο η προκαταβολή του ποσού των 50.000?. Δημιουργείται λοιπόν εύλογα το ερώτημα, όταν δεν έχεις βρακί να βάλεις στον πισινό σου, ψωνίζεις χρυσαφικά? Για δούλεψε το λίγο στο μυαλό σου, να δείς ποιός έδωσε αυτά τα λεφτά. Μήπως ο Ντέμης προσπαθεί να σώσει τη χρονιά, με κινήσεις εντυπωσιασμού (200.000? πρίμ... ηθικής πρωταθλήτριας) ενώ πριν ένα μήνα είχε χαρακτηρίσει τη χρονιά ως αποτυχημένη και είχε αναλάβει την ευθύνη? Τρέμει την επόμενη χρονιά που δεν θα έχει διαρκείας και σας κάνει πλύση εγκεφάλου περί... ηθικής. Τα είπε κι ο Λύμπε, το κολλητήρι του, αισθάνεται πρωταθλητής... όχι στα χαρτιά, ούτε στο γήπεδο. Στη φαντασία του και στην τσέπη σας.
Str Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 και προφανως επειδη βγαζεις το αυθαιρετο συμπερασμα οτι η καλαμαρια δεν ειχε λεφτα για το ΚΑΣ, πατας πανω στο τιποτα που συμπερανες εσυ, για να υπονοησεις οτι τα λεφτα τα εδωσε ο ντεμης... ... ... δεν ειμαστε ελεφαντες...
Erwdios Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 και προφανως επειδη βγαζεις το αυθαιρετο συμπερασμα οτι η καλαμαρια δεν ειχε λεφτα για το ΚΑΣ, πατας πανω στο τιποτα που συμπερανες εσυ, για να υπονοησεις οτι τα λεφτα τα εδωσε ο ντεμης... ... ... δεν ειμαστε ελεφαντες... Ελέφαντες δεν είστε σίγουρα. Εγώ για ποντίκια σας κόβω. Και μάλιστα πολύ ενοχλητικά, που καταφέρνουν καμιά φορά να τρομάξουν τον ελέφαντα, αλλά μόλις ο ελέφαντας συνειδητοποιεί το μέγεθος, τέζα τα ποντίκια.
KWSN_Men Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Οτι πα να γίνει με το Βγενόπουλο τώρα .Τότε ήταν ο Κοσκωτάς που δεν το θελε το ντόπιο κρατικοδίαιτο κατεστημένο τώρα είναι ο Βγενόπουλος.Το γεγονός ότι έχουμε την τεχνογνωσία αλλά κάνουμε λεφτά με κρατικές προμήθειες είναι άσχετα μεταξύ τους Ο Κοσκωτάς είναι το ίδιο που είναι ο Βγενόπουλος τώρα; Πολύ θα ήθελα να διαβάσω να κάνεις μια φοβερή και τρομερή ανάλυση επ' αυτού. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν όποια άμοιρη βρεθεί στο δρόμο σου την ρωτάς με πόσους πήγε και άλλα τέτοια όπως προανέφερες. Πάω να ψήσω το ποπκόρν κι έρχομαι.
liopyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Και στις δυο απαντησεις φαινεται το σφαλμα που πεφτεις..Δεν παιζουμε στην αλανα, ουτε σε κανα καλτσετο και να πεις σαν δικαιολογια "ελα ρε φιλαρακι, δεν πειραζει, μεταξυ μας παιζουμε" Ο νομος (αν παντα δικαιωθει ο ολυμπιακος) το λεει καθαρα: δεν μπορεις να παιξεις, ητε μπεις για ενα λεπτο ητε κανεις χατ τρικ. οπως και στο απο πανω που λες.. Στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει υποχρεωση.. υπαρχουν δικαιωματα και κανονες... Εδω αρχισαν να κοβουν το fair play γιατι το καταντησανε γελοιο..ισως ο μοναδικος "νομος" του ποδοσφαιρου που ειχες ηθικη υποχρεωση, και παλι παει να εξαφανιστει!! Τωρα, στο θεμα αν ειναι η ενσταση ηθικη κλπ, αλλο αυτο... Αλλα ειναι σιγουρα δικαωμα της ομαδας του ολυμπιακου, μια και ειναι μια εταιρια και θελει να διασφαλιση τα δικαιωματα της... Nαι φίλε μου, από τα 100 post που έχουμε γράψει για το θέμα, εσύ κατάλαβες πως εγώ τα βάζω με την διοίκηση του Ολυμπιακού, ή υποστηρίζω πως δεν είναι νόμιμο? Αυτό που λέω, είναι πως δεν είναι δίκαιο να είστε εκεί που είστε. Και όσοι πιστεύουν πως αξίζετε να είστε πρώτοι στην βαθμολογία, ο μόνος τρόπος να το δικαιολογήσουν είναι να πιστεύουν πως έφταιξε η συμμετοχή του παίχτη της Καλαμαριάς και χάσατε. Δηλαδή κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Ξέρεις φίλε μου που είναι το περίεργο? Όχι πολύ καιρό πριν, ο τερματοφύλακας της Καλαμαριάς κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ομάδας του, διεκδικώντας το οφειλόμενο ποσό των 10.000?. Η Καλαμαριά για να προσφύγει στο CAS, απαιτείτο η προκαταβολή του ποσού των 50.000?. Δημιουργείται λοιπόν εύλογα το ερώτημα, όταν δεν έχεις βρακί να βάλεις στον πισινό σου, ψωνίζεις χρυσαφικά? Για δούλεψε το λίγο στο μυαλό σου, να δείς ποιός έδωσε αυτά τα λεφτά. Μήπως ο Ντέμης προσπαθεί να σώσει τη χρονιά, με κινήσεις εντυπωσιασμού (200.000? πρίμ... ηθικής πρωταθλήτριας) ενώ πριν ένα μήνα είχε χαρακτηρίσει τη χρονιά ως αποτυχημένη και είχε αναλάβει την ευθύνη? Δεν έκανε λόγο για αποτυχημένη χρονιά, μην τα μεταφράζεις όπως θες. Πήρε την ευθύνη για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Τρέμει την επόμενη χρονιά που δεν θα έχει διαρκείας και σας κάνει πλύση εγκεφάλου περί... ηθικής. Τα είπε κι ο Λύμπε, το κολλητήρι του, αισθάνεται πρωταθλητής... όχι στα χαρτιά, ούτε στο γήπεδο. Στη φαντασία του και στην τσέπη σας. Και στο μυαλό κάθε αντικειμενικού φιλάθλου.
liopyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν όποια άμοιρη βρεθεί στο δρόμο σου την ρωτάς με πόσους πήγε και άλλα τέτοια όπως προανέφερες. Ή αν φτάνει εύκολα σε οργασμό, γιατί θέλει να κάνει παιδιά!
kirdou Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 χαχαχα εχετε πλακα.μιλατε και για χρεη ποιοι εσεις που σας χαρισανε απο τα 11 δις τα 7.πληρωσε και δυο-τρια ο Σωκρατης ντακς ειμαστε.στην βουλη ειχε φτασει το θεμα με τον Μανο πιο συγκεκριμενα θυμιζω... «Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος έδωσε λίγο μετά το μεσημέρι στη δημοσιότητα την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή και σύμφωνα με την οποία: Απαλλάσσεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δρχ., το οποίο θα καταβάλει το Δημόσιο, που ως γνωστόν, έχει εγγυηθεί σχετικά. Διαγράφονται οι οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο από φόρους δωρεάς ποδοσφαιριστών (υπόθεση Ντέταρι), ενώ ο Ολυμπιακός και άλλες ΠΑΕ που βρίσκονται στην ίδια μοίρα, καλούνται να καταβάλουν σε 120 μηνιαίες δόσεις τα μέχρι στιγμής βεβαιωμένα χρέη, τα οποία για τους «κόκκινους» ανέρχονται πλέον στο ποσόν του 1.600.000.000 δρχ αφού άλλα 5,5 δισεκατομμύρια χρεών του ΟΣΦΠ πάγωσαν επ' αόριστον!» .Η "τακτοποίηση" δεν ήταν μόνο απλή παραγραφή χρεών προς το δημόσιο, ήταν και αποπληρωμή από το δημόσιο προς τρίτους μέρους των χρεών της ΠΑΕ! τουλαχιστον η ΑΕΚ εκανε χρηση ενος νομου του ελληνικου κρατους που αφορα προβληματικες εταιριες και τα περισσοτερα χρεη αφορουν οφειλες προς τριτους οχι στο δημοσιο....
liopyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Mην τα παίρνεις με τον omni ρε, έχει το ακαταλόγιστο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.