Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

N1ghtW0lf +1 που να καταλαβει ο τυπος....

liopyr ... και γω λεω ποιον μου θυμιζει....δεν ηξερα οτι αλλαξε nick....απορω....

στο ποσο τελικιαζει η βλακεια?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ή αν φτάνει εύκολα σε οργασμό, γιατί θέλει να κάνει παιδιά! :lol:

Δεν απαντάει. Μάλλον δανείστηκε πάλι τα trendy ρούχα του φίλου του μπας και βγάλει γκόμενα και ξαμολύθηκε...

N1ghtW0lf +1 που να καταλαβει ο τυπος....

liopyr ... και γω λεω ποιον μου θυμιζει....δεν ηξερα οτι αλλαξε nick....απορω....

στο ποσο τελικιαζει η βλακεια?

Δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ακόμα γι αυτό και γίνονται και οι σχετικές έρευνες:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=247784

Δημοσ.

Χαχαχα....

στο θεμα τωρα....η νικη της καλαμαριας ηταν πεντακαθαρη ....ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη, ουτε εβαλε κανενα γκολ,ουτε καν συμμετοχη ειχε σε κανενα γκολ...

Απο την αλλη τωρα....η λαλακηδες στην καλαμαρια βγαλαν μονοι τα ματια τους.οπως καποτε με το καφενειο του παοκ κ τον αποκλεισμο στο τσου λου.

Μακαρι να αφαιρεσουν τους βαθμους απτον ολυμπιακο στο CAS αν και δεν παιζει...

Τρως 4 απτην αεκ στον "τελικο" και χανεις εκτος, απτην καλαμαρια που πεφτει...απλα δεν το αξιζεις....ασχετα αν εχεις τις καλυτερες μοναδες στην ελλαδα....

Δημοσ.
Χαχαχα....

στο θεμα τωρα....η νικη της καλαμαριας ηταν πεντακαθαρη ....ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη, ουτε εβαλε κανενα γκολ,ουτε καν συμμετοχη ειχε σε κανενα γκολ...

Απο την αλλη τωρα....η λαλακηδες στην καλαμαρια βγαλαν μονοι τα ματια τους.οπως καποτε με το καφενειο του παοκ κ τον αποκλεισμο στο τσου λου.

Μακαρι να αφαιρεσουν τους βαθμους απτον ολυμπιακο στο CAS αν και δεν παιζει...

Τρως 4 απτην αεκ στον "τελικο" και χανεις εκτος, απτην καλαμαρια που πεφτει...απλα δεν το αξιζεις....ασχετα αν εχεις τις καλυτερες μοναδες στην ελλαδα....

Σχεδόν συμφωνούμε. Το ότι έφαγε ο Ολυμπιακός τέσσερα από την ΑΕΚ, δεν την κάνει αυτόματα πρωταθλήτρια. Στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε μπάλα η ΑΕΚ, ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε σταθερά άσχημη απόδοση. Αν δεν είναι η ΑΕΚ ικανή να κερδίσει τον Πανιώνιο και τον Άρη στην έδρα της, δεν το αξίζει πολύ περισσότερο. Το πρωτάθλημα το αξίζει αυτός που τερματίζει πρώτος. Τώρα τα περί καλύτερης μπάλας, είναι παραμύθια για αγρίους. Το να παρακαλάς να αφαιρεθούν οι βαθμοί από τον Ολυμπιακό, είναι σαν να να παρακαλάς να βγεί ο κλέφτης από τη φυλακή.

Διαλέξτε επιτέλους τι θέλετε, ποδόσφαιρο αλάνας ή επαγγελματικό ποδόσφαιρο με κανονισμούς.

Δημοσ.

Λοιπον, τελικα με πεισατε. Εχω γραψει πολλες φορες οτι δεν θελω φετος να παρει πρωταθλημα ο ολυμπιακος (παρα την καζουρα απο τους ΑΕΚτζηδε κτλ) και ακομα και για αυτο αποδοκιμαστηκα απο αντιολυμπιακους....Τελικα δεν προκειται για τους κολλημενους γαυρους που λετε τοσα χρονια οτι φορανε παρωπιδες και τους κοροιδευει ο Κοκκαλης. Εσεις ειστε αυτοι που μας κανετε να σας δινουμε τετοιες απαντησεις.

Ε!λοιπον το παιρνω το παιρνω πισω οτι δεν θελω το πρωταθλημα. Θελω με τον Ηρακλη να χανουμε 0-2 στο 90, να κρατησει 20 λεπτα καθυστερησεις και να μας δωσει 3 πεναλτι στο κεντρο. Στη συνεχεια να κανουμε ενσταση για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ επειδη φοραγανε 2cm μεγαλυτερες καλτσες στο πρωταθλημα και να μας δικαιωσουν τα δικαστηρια, ετσι επειδη ο κοκκαλης ειναι μαγκας και κινει να νηματα....Για το λογο αυτο θα υποβιβαστουν οι 2 αυτες ομαδες και θα ειμαι περηφανος για την ομαδα μου ετσι επειδη ειμαι μαγκας και εχω προεδρο που σας κανει οτι θελει. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΙ ΑΣ "ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ"..ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ .

Δημοσ.
Σχεδόν συμφωνούμε. Το ότι έφαγε ο Ολυμπιακός τέσσερα από την ΑΕΚ, δεν την κάνει αυτόματα πρωταθλήτρια. Στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε μπάλα η ΑΕΚ, ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε σταθερά άσχημη απόδοση. Αν δεν είναι η ΑΕΚ ικανή να κερδίσει τον Πανιώνιο και τον Άρη στην έδρα της, δεν το αξίζει πολύ περισσότερο. Το πρωτάθλημα το αξίζει αυτός που τερματίζει πρώτος. Τώρα τα περί καλύτερης μπάλας, είναι παραμύθια για αγρίους. Το να παρακαλάς να αφαιρεθούν οι βαθμοί από τον Ολυμπιακό, είναι σαν να να παρακαλάς να βγεί ο κλέφτης από τη φυλακή.

Διαλέξτε επιτέλους τι θέλετε, ποδόσφαιρο αλάνας ή επαγγελματικό ποδόσφαιρο με κανονισμούς.

Γκέλες κάνανε και οι δύο ομάδες για να φτάσει η βαθμολογία στο σημείο που είναι σήμερα.

Από εκεί και περα κάνεις ένα μεγάλο λάθος.

Δεν παρακαλάει κανένας να αφαιρεθούν οι βαθμοί από τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός πήρε άδικα (ίσως όχι παράνομα, για αυτούς που δεν θέλουν να καταλάβουν) βαθμούς από την Καλαμαριά, από την οποία έχασε.

Και μιας και το θέτεις έτσι, δεν παρακαλάμε να βγει ο κλέφτης από την φυλακή, απαιτούμε να μην μπει ο αθώος.

ps: Μην μπει κανένας στον κόπο να απαντήσει στο post-παγίδα του Critter... :P

Δημοσ.
Γκέλες κάνανε και οι δύο ομάδες για να φτάσει η βαθμολογία στο σημείο που είναι σήμερα.

Θεωρείτε δηλαδή ότι είσαστε καλύτερη ομάδα φέτος από τον Ολυμπιακό;

Εγώ πάλι δεν νομίζω. Απλά κάνετε καλό τερματισμό. Και φαίνεται αυτό από το ότι τα ματς που δεν κερδίζατε φέτος τα χάνατε. Και μην μου πεις ότι λέω σοφίες... ο Λύμπε το είπε αυτό.

Δημοσ.
Θεωρείτε δηλαδή ότι είσαστε καλύτερη ομάδα φέτος από τον Ολυμπιακό;

Δεν έχει να κάνει αυτό ρε συ, είναι τελείως υποκειμενικό, μπορεί εγώ να σου πω ότι έχουμε στατιστικά π.χ την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, τον πρώτο σκόρερ κλπ., να μου πεις εσύ τα δικά σου επιχειρήματα και κλασσικά να μην καταλήξουμε πουθενα.

Για αυτό το λόγο δεν γίνεται ψηφοφορία ποιος έχει την καλύτερη ομάδα, υπάρχει η βαθμολογία.

Ε, και η βαθμολογία στην προκειμένη στιγμή, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δημοσ.

Από εκεί και περα κάνεις ένα μεγάλο λάθος.

Δεν παρακαλάει κανένας να αφαιρεθούν οι βαθμοί από τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός πήρε άδικα (ίσως όχι παράνομα, για αυτούς που δεν θέλουν να καταλάβουν) βαθμούς από την Καλαμαριά, από την οποία έχασε.

Και μιας και το θέτεις έτσι, δεν παρακαλάμε να βγει ο κλέφτης από την φυλακή, απαιτούμε να μην μπει ο αθώος.

ps: Μην μπει κανένας στον κόπο να απαντήσει στο post-παγίδα του Critter... :P

Αν λογίζεις την ομάδα σου ώς αθώο, συγνώμη, έχασες. Το παιχνίδι στο Χαριλάου θα έπρεπε να έχει διακοπεί και να έχει κατακυρωθεί στον Άρη με σκορ 3-0 σύμφωνα με τους κανονισμούς. Το γεγονός ότι δεν συνέβη, δεν σε καθιστά αθώο.

Δημοσ.
Αν λογίζεις την ομάδα σου ώς αθώο, συγνώμη, έχασες. Το παιχνίδι στο Χαριλάου θα έπρεπε να έχει διακοπεί και να έχει κατακυρωθεί στον Άρη με σκορ 3-0 σύμφωνα με τους κανονισμούς. Το γεγονός ότι δεν συνέβη, δεν σε καθιστά αθώο.

excuse me? :eek:

Δημοσ.
Δεν έχει να κάνει αυτό ρε συ, είναι τελείως υποκειμενικό, μπορεί εγώ να σου πω ότι έχουμε στατιστικά π.χ την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, τον πρώτο σκόρερ κλπ., να μου πεις εσύ τα δικά σου επιχειρήματα και κλασσικά να μην καταλήξουμε πουθενα.

Για αυτό το λόγο δεν γίνεται ψηφοφορία ποιος έχει την καλύτερη ομάδα, υπάρχει η βαθμολογία.

Ε, και η βαθμολογία στην προκειμένη στιγμή, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Μαζί σου. Αλλά να μην ακούμε και για την υπερομάδα που ξαφνικά έχει η ΑΕΚ. Καταλαβαίνω τον καημό του ΑΕΚτζή που θέλει να αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί από εμάς αλλά μέχρι το 4-0 δεν είχατε πρόβλημα, είχαν οι βάζελοι οι οποίοι τώρα δεν μιλάνε πια.

Δημοσ.
Μαζί σου. Αλλά να μην ακούμε και για την υπερομάδα που ξαφνικά έχει η ΑΕΚ. Καταλαβαίνω τον καημό του ΑΕΚτζή που θέλει να αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί από εμάς αλλά μέχρι το 4-0 δεν είχατε πρόβλημα, είχαν οι βάζελοι οι οποίοι τώρα δεν μιλάνε πια.

Δεν μίλησα πουθενά για καμμία υπερομάδα...

Ισα ίσα, που φοβάμαι πως οι τελευταίες καλές εμφανίσεις μπορεί να κρύψουν τις αδυναμίες της ομάδας εν όψη μεταγραφικής περιόδου...

***************8

Και εγώ αν κάνω την μλκ και χάσω από τον Αστέρα, δεν θα έχω κάτι να πω μετά. Μοναδική υπεύθυνη θα είναι η ομάδα μου που δεν πήρε τον τίτλο.

Αλλά δυστυχώς, αυτήν την στιγμή, δεν είναι μόνο η ομάδα μου υπεύθυνη που τον χάνει.

Δημοσ.
Δεν μίλησα πουθενά για καμμία υπερομάδα...

Ισα ίσα, που φοβάμαι πως οι τελευταίες καλές εμφανίσεις μπορεί να κρύψουν τις αδυναμίες της ομάδας εν όψη μεταγραφικής περιόδου...

***************8

Και εγώ αν κάνω την μλκ και χάσω από τον Αστέρα, δεν θα έχω κάτι να πω μετά. Μοναδική υπεύθυνη θα είναι η ομάδα μου που δεν πήρε τον τίτλο.

Αλλά δυστυχώς, αυτήν την στιγμή, δεν είναι μόνο η ομάδα μου υπεύθυνη που τον χάνει.

Εσύ όχι. Αλλά γενικά το κλίμα από αυτά που διαβάζω είναι ότι είστε αχαλίνωτοι και περιμένετε την μικτή κόσμου για τα φιλικά του καλοκαιριού.

Επίσης (αν και off topic) και εγώ πιστεύω ότι θα παρασυρθείτε από τους τελε αγώνες αλλά αυτό ας το αφήσουμε για την ώρα.

Δημοσ.

Ρε alexzzz σταμάτα, γιατί θα αρχίσουμε πάλι τα γλυκανάλατα:

- ''μου επιτρέπετε''?

-''ασφαλώς, ευχαρίστησίς μου''

-Ω, είστε ευγενέστατος...

Τι σκατά, τζάμπα φτιάχνω κλίμα τόση ώρα? :P

Δημοσ.
Ρε alexzzz σταμάτα, γιατί θα αρχίσουμε πάλι τα γλυκανάλατα:

- ''μου επιτρέπετε''?

-''ασφαλώς, ευχαρίστησίς μου''

-Ω, είστε ευγενέστατος...

Τι σκατά, τζάμπα φτιάχνω κλίμα τόση ώρα? :P

Ωωωωπππ!!! Mea Culpa... σόρρυ, δεν ήξερα! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...