KWSN_Men Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. 9/10 Ολυμπιακοί πιστεύουν ότι πέρυσι το πήρε με διαιτησία ο Ολυμπιακός. Θυμούνται την φάση με τον Πεν και δε θυμούνται πολλά άλλα που έγιναν πέρυσι (τις βολές της πλάκας που έπερνε ο Ματσιγιάουσκας μέσα στο ΣΕΦ κ.α.). Πρόπερσι οι τελικοί ήταν 3-0 και οι Ολυμπιακοί θυμούνται το αεροβόλο που προφανώς έκρινε οτ αποτέλεσμα. Πέρυσι όλη τη χρονιά ο Ολυμπιακός σέρνονταν αλλά στο τέλος τον έκλεψαν. Φέτος το σκορ είναι ήδη 3-0 (τις δύο φορές με τον μεσσία Γιαννάκη) αλλά η διαιτησία είναι 80-20 στην καλύτερη. Και το καλύτερο. Διάβαζα τι έγραφε για τη φετινή Ευρωλίγκα ένας Ολυμπιακός: "Μεγάλο φαβορί η CSKA, ομαδάρα με τα όλα της" (ενώ πριν λίγες μέρες φώναζε ότι τον έσφαξε). "Το ότι είναι πήγε 6 συνεχόμενες σε Final 4 και δεν τα πήρε όλα δείχνει ότι θέλει καιρό να φτιαχτεί μια ομάδα". "Είναι καλύτερη με διαφορά από όλες και έχει και τον Σισκάουσκας που κάνει τη διαφορά, πέρυσι το έχασε γιατί τα κοράκια έπαιζαν το βάζελο 100-0" (το ότι ο Σισκάουσκας που φέτος παίζει στην CSKA έπαιζε πέρυσι στον Παναθηναϊκό είναι βέβαια άσχετο). Και όλα αυτά, σε μία παράγραφο. Και δεν είναι ένας, οι περισσότεροι έτσι λένε. Ο αγαπητός revil που εδώ μας το έπαιζε αντικειμενικός, όταν του έγραψα ότι σε άλλα fora τα λέει διαφορετικά, μου απάντησε ότι εκεί γράφει με το λογαρισμό του ένας φίλος του και μετά εξαφανίστηκε. Όπως έχω ξαναπεί, έχω χόμπυ να μπαίνω σε οπαδικά fora και να διαβάζω τι λένε για να γελάω...
littlelouievegos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. 9/10 Ολυμπιακοί πιστεύουν ότι πέρυσι το πήρε με διαιτησία ο Ολυμπιακός. Θυμούνται την φάση με τον Πεν και δε θυμούνται πολλά άλλα που έγιναν πέρυσι (τις βολές της πλάκας που έπερνε ο Ματσιγιάουσκας μέσα στο ΣΕΦ κ.α.). Πρόπερσι οι τελικοί ήταν 3-0 και οι Ολυμπιακοί θυμούνται το αεροβόλο που προφανώς έκρινε οτ αποτέλεσμα. Πέρυσι όλη τη χρονιά ο Ολυμπιακός σέρνονταν αλλά στο τέλος τον έκλεψαν. Φέτος το σκορ είναι ήδη 3-0 (τις δύο φορές με τον μεσσία Γιαννάκη) αλλά η διαιτησία είναι 80-20 στην καλύτερη. Και το καλύτερο. Διάβαζα τι έγραφε για τη φετινή Ευρωλίγκα ένας Ολυμπιακός: "Μεγάλο φαβορί η CSKA, ομαδάρα με τα όλα της" (ενώ πριν λίγες μέρες φώναζε ότι τον έσφαξε). "Το ότι είναι πήγε 6 συνεχόμενες σε Final 4 και δεν τα πήρε όλα δείχνει ότι θέλει καιρό να φτιαχτεί μια ομάδα". "Είναι καλύτερη με διαφορά από όλες και έχει και τον Σισκάουσκας που κάνει τη διαφορά, πέρυσι το έχασε γιατί τα κοράκια έπαιζαν το βάζελο 100-0" (το ότι ο Σισκάουσκας που φέτος παίζει στην CSKA έπαιζε πέρυσι στον Παναθηναϊκό είναι βέβαια άσχετο). Και όλα αυτά, σε μία παράγραφο. Και δεν είναι ένας, οι περισσότεροι έτσι λένε. Ο αγαπητός revil που εδώ μας το έπαιζε αντικειμενικός, όταν του έγραψα ότι σε άλλα fora τα λέει διαφορετικά, μου απάντησε ότι εκεί γράφει με το λογαρισμό του ένας φίλος του και μετά εξαφανίστηκε. Όπως έχω ξαναπεί, έχω χόμπυ να μπαίνω σε οπαδικά fora και να διαβάζω τι λένε για να γελάω... Ελα μου ομως που δεν ειναι 9/10 τοσους θελετε να τους παρουσιαζετε εσεις.. Με αυτη την λογικη μπορω και εγω να κατσω να μιλησω για 9/10 Παναθηναικους που λενε τα ιδια για το ποδοσφαιρο.. Θα αποτελει αυτο στατιστικο δειγμα αληθειας; Μην γυρισουμε τωρα την συζητηση σε παιδικα σχολια τυπου "χαζοι και κολλημενοι" Ολυμπιακοι που τρωνε την φολα του Κοκκαλη και "εξυπνοι και αντικειμενικοι" Παναθηναικοι που την πεφτουν στον Τζιγγερ γιατι ειλικρινα τα εχω βαρεθει ολα αυτα. Η αληθεια βρισκεται παντα καπου στην μεση. Παντου υπαρχουν σκεπτομενα ατομα και παντου υπαρχουν και κολλημενοι που βλεπουν με παρωπιδες. Γιατι αντικειμενικος φιλαθλος ποσο μαλλον οπαδος δεν μπορει να υπαρξει σιγουρα.
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Πρόπερσι οι τελικοί ήταν 3-0 και οι Ολυμπιακοί θυμούνται το αεροβόλο που προφανώς έκρινε οτ αποτέλεσμα. Πέρυσι όλη τη χρονιά ο Ολυμπιακός σέρνονταν αλλά στο τέλος τον έκλεψαν. Φέτος το σκορ είναι ήδη 3-0 (τις δύο φορές με τον μεσσία Γιαννάκη) αλλά η διαιτησία είναι 80-20 στην καλύτερη. Χαίρομαι που συμφωνούμε 3-0 το σκόρ και διαιτησία 80-20. Αποδείχτηκε περίτρανα αυτό στον τελικό κυπέλλου. Για τα αεροβόλα, όταν εγώ σου έριχνα 3 στη Ριζούπολη, κλαιγόσουν για τη τρομοκρατία. Εσύ τώρα μας λες ότι το πρωτάθλημα δεν το χάσαμε από τα αεροβόλα? Μαζί σου κι εγω, όπως επίσης το πρωτάθλημα δεν το χάσατε στη Ριζούπολη από την τρομοκρατία. Εσύ μαζί μου? Δεν το νομίζω... Όσο για τα υπόλοιπα περί Bouga, μάθε να μην τσουβαλιάζεις πρόσωπα και καταστάσεις και να λές ότι γουστάρεις σε αυτούς που πρέπει κι όχι όποτε βλέπεις γαύρο να λες για τον bouga. Και την ιστοριούλα για το παλληκάρι με τις διαφορετικές απόψεις τι μας το αναφέρεις? Μου θυμίζεις έντονα Γκόντζο...
KWSN_Men Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δεν είναι παιδικά σχόλια, είναι γενικότερες τάσεις. Όλοι λένε "γαμώ τα παιδιά ο τάδε, αρκεί να μη μιλήσεις για αθλητικά γιατί είναι Ολυμπιακός". Λες και έχετε διαφορετικό mode λειτουργείας οι πιο πολλοί στα αθλητικά και ξαφνικά γίνεστε κάφροι. Και ναι τα παραπάνω που σου είπα, είναι η μεγαλύτερη τάση μεταξύ των Ολυμπιακών για το μπάσκετ. Κάποιοι έυχονται να γυρίσει η εποχή Ιωαννίδη κτλ γιατί καλά μας κάνει ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο (δε μας βλέπουν οι άλλοι και τα παραδεχόμαστε). Edit: Vegos, βλέπεις τι εννοώ; Να άλλο ένα δείγμα.
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Και ναι τα παραπάνω που σου είπα, είναι η μεγαλύτερη τάση μεταξύ των Ολυμπιακών για το μπάσκετ. Κάποιοι έυχονται να γυρίσει η εποχή Ιωαννίδη κτλ γιατί καλά μας κάνει ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο (δε μας βλέπουν οι άλλοι και τα παραδεχόμαστε). Edit: Vegos, βλέπεις τι εννοώ; Να άλλο ένα δείγμα. Ένα μόνο σχόλιο, μετά πάω να φτιάξω ποπ κορν, γιατί έχεις πλάκα και θέλω να σε παρακολουθήσω, το έχω σαν χόμπυ να μπαίνω σε διάφορα φόρα και να γελάω με αυτά που γράφουν μερικοί: Ο Κόκκαλης κάνει στο ποδόσφαιρο, ότι ακριβώς κάνει ο Γιαννακόπουλος στο basket. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, απλά εθελοτυφλεί...
littlelouievegos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δεν είναι παιδικά σχόλια, είναι γενικότερες τάσεις. Όλοι λένε "γαμώ τα παιδιά ο τάδε, αρκεί να μη μιλήσεις για αθλητικά γιατί είναι Ολυμπιακός". Λες και έχετε διαφορετικό mode λειτουργείας οι πιο πολλοί στα αθλητικά και ξαφνικά γίνεστε κάφροι. Και ναι τα παραπάνω που σου είπα, είναι η μεγαλύτερη τάση μεταξύ των Ολυμπιακών για το μπάσκετ. Κάποιοι έυχονται να γυρίσει η εποχή Ιωαννίδη κτλ γιατί καλά μας κάνει ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο (δε μας βλέπουν οι άλλοι και τα παραδεχόμαστε). Edit: Vegos, βλέπεις τι εννοώ; Να άλλο ένα δείγμα. Και με ποια στατιστικη μεθοδο βγαζεις αυτα τα συμπερασματα ή τις τασεις ρε μαν; Απο προσωπικη εμπειρια ή τριβη με Ολυμπιακους; Γιατι ειλικρινα αν θεωρεις οτι η καφριλα και το καψιμο ειναι προνομιο των Ολυμπιακων τοτε με συγχωρεις αλλα βλεπεις επιλεκτικα την αληθεια.. Η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλων μου ειναι Παναθηναικοι. Με καποιους μπορω να συζητησω ανετα και μαλιστα καλυτερα απο οτι με Ολυμπιακους για αθλητικα και με καποιους το χω ξεκαθαρισει οτι δεν θα μου ανοιγουν κουβεντα για αθλητικα για να μαστε καλα και αγαπημενοι.. Bottom line και resume της υποθεσης ειναι αυτο που σου ειπα.. Το να κατηγοριοποιουμε τους Ολυμπιακους τους Παναθηναικους και τους ΑΕΚτζηδες ειναι ιστοριες και συνηθειες μιας αλλης εποχης. Δεν μπορω εγω να γυρισω και να πω "α καλα αυτος βαζελος ειναι αρα λαμογιο, και κουβεντα δεν θα κανω" γιατι ακουω τις χιλιες δυο μαλακιες απο πολλους Παναθηναικους. Το να σχολιασουμε καμια φορα προς χαριν παραδειγματος παει το παλιαμπελο.. Αλλα αν τα πιστευουμε κιολας, κατι δεν παει καλα..
afentiko7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Και εγω εχω να παρω ποσα χρονια πρωταθλημα στο μπασκετ αλλα δεν αρχιζω να βριζω θεους και δαιμονες και να κατηγορω τους κακους Γιανακοπουλους οταν η ομαδα μου αδυνατει να κανει το παραπανω αποφασιστικο βημα. ναι ρε συ αλλά οι Γιαννακόπουλοι έκλεισαν τη μοναδική εταιρεία που παρήγαγε φάρμακα με πλάτες του Καραμανλή του γέρου (βιομηχανία του Σοφιανόπουλου) για να τα εισάγουν με υπερκέρδος . Υπάρχουν στα πρακτικά στη Βουλή για τη συζήτηση στο ασφαλιστικό.Εχει ανέβει και σε "θειο" για τους άπιστους.Το πόσο ηθικοί είναι παίζοντας με την υγεία των άλλων τα λέει όλα. Γενικά ο κοντός είναι ο κλασσικός βάζελος που πάει παντού με μπράβους γιατί σε ένας εναντίον ενός... Τώρα για το άλλο θέμα δεν το κατάλαβα τον όρο χαρτιά.Αφού και οι 2ο3οι και οι 3ο2οι πάλι στα χαρτιά θα το πάρουν και στα δικαστήρια.Ποια η διαφορά? Και ένα απλό παράδειγμα. Ας πούμε φτάνει τελικό η Utd και δν παίζει ο Ρονάλντο λόγω καρτών.Και χάνει .Τι θα λένε οι της utd ?οτι αν έπαιζε ο Ρονάλντο θα το παίρναμε το τσλ?Και ότι η Τσέλσι ή η Λιβερπουλ το πήραν στα χαρτιά?Απλά είχαμε εφαρμογή ενός κανονισμού.Οπως και στα δικά μας.Είναι αθλητικός κανονισμός τι να κάνουμε τώρα.Ούτε κλείσαν τα φώτα, ούτε πετάχτηκαν καπνογόνονα, ούτε ελληνοποιήσεις έγιναν, ούτε βαλιτσοφόροι παράγοντες ήρθαν , ούτε Δέσποινες να διατρανώνουν τη σιγουριά τους.Αλλά τι να κάνουμε άλλοι παίρνουν τα πρωταθλήματα τίμια και άλλοι με λαμογιές @κwsn όσο για το άλλο θέμα δεν είμαι φοροτεχνικός ούτε στο ΣΔΟΕ για να ξέρω τι έγινε
littlelouievegos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ναι ρε συ αλλά οι Γιαννακόπουλοι έκλεισαν τη μοναδική εταιρεία που παρήγαγε φάρμακα με πλάτες του Καραμανλή του γέρου (βιομηχανία του Σοφιανόπουλου) για να τα εισάγουν με υπερκέρδος . Υπάρχουν στα πρακτικά στη Βουλή για τη συζήτηση στο ασφαλιστικό.Εχει ανέβει και σε "θειο" για τους άπιστους.Το πόσο ηθικοί είναι παίζοντας με την υγεία των άλλων τα λέει όλα. Γενικά ο κοντός είναι ο κλασσικός βάζελος που πάει παντού με μπράβους γιατί σε ένας εναντίον ενός... Μην πολιτικοποιησουμε τωρα μια αθλητικη κουβεντα, οποιος ασχολειται ξερει το ποιον του καθενος αλλωστε δεν χρειαζεται και πολυ προσπαθεια για να το καταλαβει πρεπει να ειναι πολυ χαζος. Οι ιστοριες περι "τρελλων και ηθικων" Γιαννακοπουλων και "πρακτορα και αλητη" Κοκκαλη ειναι γνωστες και εχουν βγει προς τα εξω πολλες φορες.. Οποιος θελει να εθελοτυφλει καλα κανει δεν θα του αλλαξω εγω μυαλα.. Αλλα προς Θεου μην ανοιξουμε τωρα τετοια κουβεντα .. Δεν εχει κανενα νοημα..
KWSN_Men Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Και με ποια στατιστικη μεθοδο βγαζεις αυτα τα συμπερασματα ή τις τασεις ρε μαν;Απο προσωπικη εμπειρια ή τριβη με Ολυμπιακους; Γιατι ειλικρινα αν θεωρεις οτι η καφριλα και το καψιμο ειναι προνομιο των Ολυμπιακων τοτε με συγχωρεις αλλα βλεπεις επιλεκτικα την αληθεια.. Η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλων μου ειναι Παναθηναικοι. Με καποιους μπορω να συζητησω ανετα και μαλιστα καλυτερα απο οτι με Ολυμπιακους για αθλητικα και με καποιους το χω ξεκαθαρισει οτι δεν θα μου ανοιγουν κουβεντα για αθλητικα για να μαστε καλα και αγαπημενοι.. Bottom line και resume της υποθεσης ειναι αυτο που σου ειπα.. Το να κατηγοριοποιουμε τους Ολυμπιακους τους Παναθηναικους και τους ΑΕΚτζηδες ειναι ιστοριες και συνηθειες μιας αλλης εποχης. Δεν μπορω εγω να γυρισω και να πω "α καλα αυτος βαζελος ειναι αρα λαμογιο, και κουβεντα δεν θα κανω" γιατι ακουω τις χιλιες δυο μαλακιες απο πολλους Παναθηναικους. Το να σχολιασουμε καμια φορα προς χαριν παραδειγματος παει το παλιαμπελο.. Αλλα αν τα πιστευουμε κιολας, κατι δεν παει καλα.. Δεν είναι ούτε προνόμιο των Ολυμπιακών ούτε τίποτα. Προχτές είχα κατέβει το Πεδίο του Άρεως και βασικά έβλεπα και κάτι ατομάκια αστεία (στην καλύτερη). Απλά εσείς οι Ολυμπιακοί έχετε το πάνω χέρι στους περίεργους (ή γραφικούς, πες το όπως θες), πώς να το κάνουμε; Σε αυτό το thread και μόνο, σε αυτή τη σελίδα και μόνο, έκαναν την εμφάνισή τους 2 αμέσως αμέσως. Να σου το πω αλλιώς. Ο πατέρας μου: Καλόα, άγιος, τον αγαπάω τον εκτιμάω, αλλά για αθλητικά δεν πιάνω κουβέντα μαζί του. Παροπίδες. @κwsn όσο για το άλλο θέμα δεν είμαι φοροτεχνικός ούτε στο ΣΔΟΕ για να ξέρω τι έγινε Και για ποιο θέμα ξέρεις τι έγινε και δεν πετάς αρλούμπες βασικά; Υπάρχει κάποιο; Οπότε το ερώτημα έρχεται και γίνεται γενικότερο. Εάν δε σε έχουν προσλάβει οι αρμόδιοι για διασκεδαστή, για ποιον ακριβώς λόγο ποστάρεις για οιοδήποτε θέμα;
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 deleted.... (ασε μην φαμε κανα μπαν εξαιτιας του λακαμα....)
KWSN_Men Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αντί να βρίζεις θα μπορούσες να απαντήσεις σε αυτό που περιμένω από προχτές γατούλα...
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 και ποιος σου ειπε οτι αναφερομουνα σε σενα? (οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται; ) ψαξε 3-4 σελιδες πισω και θα καταλαβεις... τωρα για το αλλο,θα περιμενεις πολυ ακομα,καθως δεν υπαρχει η δυνατοτητα αναζητησης,(ουτε και ο χρονος επισης..) σε 4500 και 3000 ποστ στο μπλα μπλα.οποιος σε διαβαζει καιρο,σε ξερει καλα.
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Απλά εσείς οι Ολυμπιακοί έχετε το πάνω χέρι στους περίεργους (ή γραφικούς, πες το όπως θες), πώς να το κάνουμε; Σε αυτό το thread και μόνο, σε αυτή τη σελίδα και μόνο, έκαναν την εμφάνισή τους 2 αμέσως αμέσως. Αν εννοείς εμένα γραφικό, δεν έκανα τίποτα παραπάνω, απο το να επαναλάβω τη χλεύη σου με δικά μου λόγια. Όσο για το περίεργος, δεν σου φαίνεται περίεργο το γεγονός, ότι περισσότερο postαρεις στο thread που αφορά τον Ολυμπιακό και λιγότερο στο αντίστοιχο που αφορά την ομάδα σου? Για ψάξτην λίγο.
vlachaquito Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Παρεμπιπτόντως, μια και ασχολείσαι μόνο περιστασιακά Άρρωστε με το μπάσκετ (για να θυμηθείς αεροβόλα πχ) η ποινή του Ολυμπιακού για κεκλεισμένων των θυρών λόγω υβριστικών και αντικειμένων (πέτρες και βίδες στον τελικό κυπέλλου) ακυρώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Θα το θυμηθείς την επόμενη φορά; Μπααααα... ελα τωρα στο μπασκετ σε τετοια ειναι ο παναθηναικος αυθεντια...περυσι 2 αγωνιστικες ποινη, εκ των οποιων η μια θα ειναι η πρωτη του φετινου πρωταθληματος και με το που γινεται η κληρωση και πεφτει το ντερμπυ, ΑΜΕΣΩΣ γινεται η ποινη μια αγωνιστικη.. Ειπαμε, οι κοντοι οχι μονο εχουν φτιαξει ομαδαρα και αδιαφιλονικητο ηγετη των τελευταιων χρονων, αλλα εχουν δουλεψει και παρασκηνιακα οπως κανεις στην Ευρωπη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.