KWSN_Men Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 και ποιος σου ειπε οτι αναφερομουνα σε σενα? (οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται; ) ψαξε 3-4 σελιδες πισω και θα καταλαβεις... τωρα για το αλλο,θα περιμενεις πολυ ακομα,καθως δεν υπαρχει η δυνατοτητα αναζητησης,(ουτε και ο χρονος επισης..) σε 4500 και 3000 ποστ στο μπλα μπλα.οποιος σε διαβαζει καιρο,σε ξερει καλα. Απάντησες μετά από εμένα. Προφανώς κατάλαβα ότι αναφέρεσε σε εμένα, μια και εγώ αναφέρθηκα σε εσένα. Για μύγες και λοιπές ιστορίες, ψάξου όταν σου είπα να γράφεις λίγο καλύτερα για να μπορούμε να σε διαβάζουμε πώς αντέδρασες Μανταλένα. Για το αν θα περιμένω, το ξέρω ότι θα περιμένω για πάντα. Γιατί αυτό που παπαροδώς ισχυρίστηκες ότι έχω πει δεν το έχω πει ποτέ στα 6 μου χρόνια εδώ μέσα. Όπως για παράδειγμα δεν έχω άναφερθεί στην ομάδα σου ποτέ ως "Γαύρο" ούτε σε κάποιον εδώ μέσα ανάλογα (εξαιρούνται ο Omnislash/Afentiko7 και ο Scider/Johny/άλλα 50 nicks). Θα μπορούσες πολύ απλά να ανακαλέσεις, να ζητήσεις συγγνώμη, ό,τι (ναι με "κόμμα") θες βρε άνθρωπε για να δείξεις ότι είπες μια παπαριά... Αν εννοείς εμένα, ως γραφικό, δεν έκανα τίποτα παραπάνω, απο το να επαναλάβω τη χλεύη σου με δικά μου λόγια. Όσο για το περίεργος, δεν σου φαίνεται περίεργο το γεγονός, ότι περισσότερο postαρεις στο thread που αφορά τον Ολυμπιακό και λιγότερο στο αντίστοιχο που αφορά την ομάδα σου? Για ψάξτην λίγο. ΟΚ αρχηγέ, δες τι είπα και στο Afentiko πιο πριν. ελα τωρα στο μπασκετ σε τετοια ειναι ο παναθηναικος αυθεντια...περυσι 2 αγωνιστικες ποινη, εκ των οποιων η μια θα ειναι η πρωτη του φετινου πρωταθληματος και με το που γινεται η κληρωση και πεφτει το ντερμπυ, ΑΜΕΣΩΣ γινεται η ποινη μια αγωνιστικη..Ειπαμε, οι κοντοι οχι μονο εχουν φτιαξει ομαδαρα και αδιαφιλονικητο ηγετη των τελευταιων χρονων, αλλα εχουν δουλεψει και παρασκηνιακα οπως κανεις στην Ευρωπη... Την τιμωρία του Ολυμπιακού την θυμάσαι για τη σειρά των τελικών; Τι ακριβώς είχαν κάνει οι μεν και οι δε κάφροι θυμάσαι μήπως; Κάτι με ιπτάμενα ψυγεία;
afentiko7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Eσύ kwsn μπορεί να χεις κάνεις διατριβή πάνω στο θέμα του Κοσκωτά απλά εγώ λέω ποιο ήταν το κλίμα της εποχής.Αλλά να μου πεις υπάρχει περίπτωση να υπάρχει βάζελος και κακός άνθρωπος?Αδύνατο @littlelouievegos δεν το πάω στα πολιτικά απλά προσπαθώ να δείξω πως οι Γιαννακοπουλαίοι δεν είναι καθόλου χρυσοί και άγιοι. Τώρα για το ποιος είναι γραφικός δες στο high τους αρχιοπαδούς σου τις Κυριακές λίγο πριν τα μεσάνυχτα που ούτε να αρθρώσουν λέξη μπορούν και μετά ξαναπόσταρε. Μόνο μη μου πεις ότι μπήκε τυχαία το ροζ φόντο γιατί εγώ θεωρώ ότι απλά θυμίζει τα πρώτα χρώματα της ομάδας σας. Το να κατηγοριοποιουμε τους Ολυμπιακους τους Παναθηναικους και τους ΑΕΚτζηδες ειναι ιστοριες και συνηθειες μιας αλλης εποχης. Σαν ανθρώπους όχι, σαν οπαδούς ναι. Εμείς δε γαλουχηθήκαμε με ψέμματα ότι πάμε χωρίς αστυνομίες, ρίχνουμε όποτε θέλουμε διοικήσεις και είμαστε οι κατατρεγμένοι του συστήματος και πάμε με δικά μας έξοδα εκδρομές.Αναρίθμητα παραδείγματα αλλά το πι πρόσφατο.Οι τριφυλλοφόροι πήγαν στη ξάνθη με έξοδα πληρωμένα του σωφέρ (τότε ήταν καλός ε?) εμείς πήγαμε με συνδέσμους από τη Β.Ελλάδα από την τσέπη των συνδέσμων δλδ τις συνδρομές των μελών
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δεν είναι παιδικά σχόλια, είναι γενικότερες τάσεις. Όλοι λένε "γαμώ τα παιδιά ο τάδε, αρκεί να μη μιλήσεις για αθλητικά γιατί είναι Ολυμπιακός". Λες και έχετε διαφορετικό mode λειτουργείας οι πιο πολλοί στα αθλητικά και ξαφνικά γίνεστε κάφροι. Και ναι τα παραπάνω που σου είπα, είναι η μεγαλύτερη τάση μεταξύ των Ολυμπιακών για το μπάσκετ. Κάποιοι έυχονται να γυρίσει η εποχή Ιωαννίδη κτλ γιατί καλά μας κάνει ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο (δε μας βλέπουν οι άλλοι και τα παραδεχόμαστε). Edit: Vegos, βλέπεις τι εννοώ; Να άλλο ένα δείγμα. δεν ειναι οτι ειναι καφροι απλα εχουν μεγαλυτερο ποσοστο ατομων που καλυπτουν συναισθηματικα κενα και ανυπαρκτη προσωπικη ζωη μεσα απο την ομαδα τους. γιαυτο και τα να το παρουμε και στα χαρτια και να παρουμε και πεναλτι απο το κεντρο αφου η ομαδα ειναι ενας τροπος διαφυγης και placebo αισθηση ανωτεροτητας. εχουμε και εμεις αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο. αυτο φαινετε και απο την αποχη του κυριο ογκου των οπαδων μας εδω και 12 χρονια εκτος απο περιστασεις που διναμε μια ευκαιρια στην ομαδα..προσωπικη αποψη μεσα απο παραστασεις που εχω και ουτε θελω να προσβαλω κανεναν.
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 δεν ειναι οτι ειναι καφροι απλα εχουν μεγαλυτερο ποσοστο ατομων που καλυπτουν συναισθηματικα κενα και ανυπαρκτη προσωπικη ζωη μεσα απο την ομαδα τους. γιαυτο και τα να το παρουμε και στα χαρτια και να παρουμε και πεναλτι απο το κεντρο αφου η ομαδα ειναι ενας τροπος διαφυγης και placebo αισθηση ανωτεροτητας. εχουμε και εμεις αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο. αυτο φαινετε και απο την αποχη του κυριο ογκου των οπαδων μας εδω και 12 χρονια εκτος απο περιστασεις που διναμε μια ευκαιρια στην ομαδα..προσωπικη αποψη μεσα απο παραστασεις που εχω και ουτε θελω να προσβαλω κανεναν. Συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν έχεις λάβει υπ' όψιν σου έναν έναν βασικό παράγοντα. Σε 10 ανθρώπους που παρακολουθούν έναν αγώνα της εθνικής στην καφετέρια, οι 5 συνήθως είναι Ολυμπιακοί, οι 3 είναι Παναθηναϊκοί και οι 2 Αεκτζήδες. Το ποσοστό φυσικά είναι τυχαίο, αλλά ανάμεσα στους 5 έχεις αυξημένες πιθανότητες να ανακαλύψεις 2 κάφρους, απ' ότι στους 3 Παναθηναϊκούς ή στους 2 Αεκτζήδες. Η καφρίλα δεν έχει χρώμα, έχει όμως σίγουρα ποσοστά.
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν έχεις λάβει υπ' όψιν σου έναν έναν βασικό παράγοντα. Σε 10 ανθρώπους που παρακολουθούν έναν αγώνα της εθνικής στην καφετέρια, οι 5 συνήθως είναι Ολυμπιακοί, οι 3 είναι Παναθηναϊκοί και οι 2 Αεκτζήδες. Το ποσοστό φυσικά είναι τυχαίο, αλλά ανάμεσα στους 5 έχεις αυξημένες πιθανότητες να ανακαλύψεις 2 κάφρους, απ' ότι στους 3 Παναθηναϊκούς ή στους 2 Αεκτζήδες. Η καφρίλα δεν έχει χρώμα, έχει όμως σίγουρα ποσοστά. αν παρουμε σαν δεδομενο οτι ο ολυμπιακος εχει μεγαλυτερη βαση οπαδων το οποιο τελικα δεν ξερω αν ειναι μυθος η πραγματικοτητα ναι ειναι απολυτως λογικο. απλα γενικα καλιεργειτε και μια διαφορετικη οπαδικη κουλτουρα στον ολυμπιακο την οποια προφανως δεν κατεχω απλα παρατηρω. δηλαδη δεν θεωρω οτι ο μεσος ολυμπιακος οπαδος θα σνομπαρει την ομαδα του αμα δεν παιζει μπαλα ο παναθηναικος θα το κανει γιατι ετσι εχει μαθει να κανει το οποιο τελικα δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο. απλα διαφορετικος τροπος προσεγγισης.ι
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 αν παρουμε σαν δεδομενο οτι ο ολυμπιακος εχει μεγαλυτερη βαση οπαδων το οποιο τελικα δεν ξερω αν ειναι μυθος η πραγματικοτητα ναι ειναι απολυτως λογικο. απλα γενικα καλιεργειτε και μια διαφορετικη οπαδικη κουλτουρα στον ολυμπιακο την οποια προφανως δεν κατεχω απλα παρατηρω. δηλαδη δεν θεωρω οτι ο μεσος ολυμπιακος οπαδος θα σνομπαρει την ομαδα του αμα δεν παιζει μπαλα ο παναθηναικος θα το κανει γιατι ετσι εχει μαθει να κανει το οποιο τελικα δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο. απλα διαφορετικος τροπος προσεγγισης.ι Ο μέσος ερυθρόλευκος οπαδός δεν θα σνομπάρει την ομάδα για έναν πολύ απλό λόγο κι αυτός δεν είναι άλλος από τα πέτρινα χρόνια. Τότε που ο Ολυμπιακός έπαιζε πολύ καλή μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να κατακτήσει τίτλους, για διάφορους λόγους, τους οποίους δεν είναι επί του παρόντος, να αναλύσουμε. Ο σημερινός μέσος οπαδός του Ολυμπιακού, είναι ο μέσος οπαδός του Παναθηναϊκού, της επόμενης δεκαετίας, εφόσον καταφέρει να χτίσει τη δική του αυτοκρατορία. Η πείνα γεννάει εμμονές.
vlachaquito Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Απλα πιστευω οτι γενικευετε με αποτελεσμα να παιρνει η μπαλα ολο τον κοσμο.. Σαν να λεμε, οι ολυμπιακοι ειναι καφροι οι παναθηναικοι αδιαφοροι και φλωροι οι αεκτζηδες κλαψιαρηδες Σιγουρα υπαρχει ενα ποσοστο που μπορει να ειναι ετσι, δεν σημαινει οτι ειναι ολοι ομως... Απλα οπως πολυ σωστα ειπε ο ερωδιος, μεσα σε 10 παναθηναικους θα βρεις π.χ. 3 καφρους, οσους θα βρεις και σε 10 ολυμπιακους.. Απλα επειδη οι ολυμπιακοι ειναι περισσοτεροι, το ιδιο ειναι και οι καφροι..
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ο μέσος ερυθρόλευκος οπαδός δεν θα σνομπάρει την ομάδα για έναν πολύ απλό λόγο κι αυτός δεν είναι άλλος από τα πέτρινα χρόνια. Τότε που ο Ολυμπιακός έπαιζε πολύ καλή μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να κατακτήσει τίτλους, για διάφορους λόγους, τους οποίους δεν είναι επί του παρόντος, να αναλύσουμε. Ο σημερινός μέσος οπαδός του Ολυμπιακού, είναι ο μέσος οπαδός του Παναθηναϊκού, της επόμενης δεκαετίας, εφόσον καταφέρει να χτίσει τη δική του αυτοκρατορία. Η πείνα γεννάει εμμονές. οκ με την λεξη αυτοκρατορια μπαινεις αυτοματως στην σημειολογια που ελεγα και χαλας την κουβεντουλα. οσο για την πεινα που λες δεν γουσταρουμε να χορταινουμε με πλαστικο φαγητο.θυμησου πρωταθλημα 94/95 με αδειο γηπεδο που το ειχαμε παρει απο τα αποδυτηρια. αυτα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Παρεμπιπτόντως, μια και ασχολείσαι μόνο περιστασιακά Άρρωστε με το μπάσκετ (για να θυμηθείς αεροβόλα πχ) η ποινή του Ολυμπιακού για κεκλεισμένων των θυρών λόγω υβριστικών και αντικειμένων (πέτρες και βίδες στον τελικό κυπέλλου) ακυρώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Θα το θυμηθείς την επόμενη φορά; Μπααααα... Αυτό όχι μόνο είναι ανέκδοτο αλλά δείχνει και πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δηλαδή ακυρώθηκε μια ποινή την οποιά ήδη έχει εκτίσει ο Ολυμπιακός.Ωραία,διακαιωθήκαμε δηλαδή?Και ποιό είναι το νόημα αυτής της ακύρωσης?Θα ξανακάνουμε τους αγώνες του Σεπτεμβρίου με κόσμο αυτή τη φορά?Ρε μας δουλέυετε??? Και γιατί το αδέκαστο ΑΣΕΑΔ φιλοτιμήθηκε 10 μήνες μετά?Αλήθεια γιατί δεν έδειξε την ίδια αργοπορία και με την τιμωρία του παο αλλά σκανδαλωδώς έτρεξε να την μειώσει μόλις μάλιστα έγινε γνωστή η κλήρωση που έφερε αντιμέτωπο τον οσφπ με τον παο? Και για να μην αρχίσεις πάλι τα δικά σου σου λέω οτι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν κρίθηκε από το αν έγινε κεκλεισμένων ή όχι. αν παρουμε σαν δεδομενο οτι ο ολυμπιακος εχει μεγαλυτερη βαση οπαδων το οποιο τελικα δεν ξερω αν ειναι μυθος η πραγματικοτητα ναι ειναι απολυτως λογικο. απλα γενικα καλιεργειτε και μια διαφορετικη οπαδικη κουλτουρα στον ολυμπιακο την οποια προφανως δεν κατεχω απλα παρατηρω. δηλαδη δεν θεωρω οτι ο μεσος ολυμπιακος οπαδος θα σνομπαρει την ομαδα του αμα δεν παιζει μπαλα ο παναθηναικος θα το κανει γιατι ετσι εχει μαθει να κανει το οποιο τελικα δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο. απλα διαφορετικος τροπος προσεγγισης.ι Είναι όπως το λές,υπάρχει διαφορά κουλτούρας και φιλοσοφίας.Αν εμείς είχαμε τη δικιά σας νοοτροπία μάλλον θα ήμασταν ακόμα με το Σαλιαρέλη πρόεδρο ή στην καλύτερη με τον Μπανασάκη.Ο Ολυμπιακός έπαιζε στα πέτρινα σε ουδέτερα στην επαρχία και είχε 15.000 κόσμο να βρίζει τον Σαλιαρέλη.Με την αποχή η ομάδα δεν σώζεται και οι καταστάσεις δεν αλλάζουν.Ας είχε η Λεοφώρος κάθε Κυριακή 17.000 να βρίζουν μέσα και 10.000 να βρίζουν απέξω και θα βλέπαμε τι θα έκανε ο σωφέρ.Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποώς γίνετε να λές οτι αγαπάς κάτι αλλά δεν πάς να το σώσεις.Μη μου πέις για συλλαλητήρια κλπ.Είδες τι έγινε,πνίγηκε από όλα τα μμε.Αν όμως το γήπεδο βράζει δεν το κρύβει εύκολα κάποιος.Δεν ξέρω αν εμείς αγαπάμε τον Ολυμπιακό πιο πολύ από ότι εσείς τον παο,το σίγουρο είναι οτι και την αγάπη και τον θυμό (κορνέδες,σπασμένα αμάξια κλπ) τα εκδηλώνουμε περισσότερο.
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 οκ με την λεξη αυτοκρατορια μπαινεις αυτοματως στην σημειολογια που ελεγα και χαλας την κουβεντουλα. οσο για την πεινα που λες δεν γουσταρουμε να χορταινουμε με πλαστικο φαγητο.θυμησου πρωταθλημα 94/95 με αδειο γηπεδο που το ειχαμε παρει απο τα αποδυτηρια. αυτα. Με την λέξη αυτοκρατορία, δεν εννοούσα τίποτα παραπάνω από αυτό που είπα. Τώρα αν θίχτηκες, συγνώμη φίλε μου, αλλά δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση και θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω ότι αυτό φανερώνει ένα κάποιο είδος κόμπλεξ. Δηλαδή, όταν ο Παναθηναϊκός έφτανε στους 4, δεν είχε δημιουργήσει τη δική του αυτοκρατορία? Όσο για το πλαστικό φαγητό, το 2003/2004 ήταν μια χαρά πλαστικό και όπως φαίνεται μια χαρά το χωνέψατε.
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Είναι όπως το λές,υπάρχει διαφορά κουλτούρας και φιλοσοφίας.Αν εμείς είχαμε τη δικιά σας νοοτροπία μάλλον θα ήμασταν ακόμα με το Σαλιαρέλη πρόεδρο ή στην καλύτερη με τον Μπανασάκη.Ο Ολυμπιακός έπαιζε στα πέτρινα σε ουδέτερα στην επαρχία και είχε 15.000 κόσμο να βρίζει τον Σαλιαρέλη.Με την αποχή η ομάδα δεν σώζεται και οι καταστάσεις δεν αλλάζουν.Ας είχε η Λεοφώρος κάθε Κυριακή 17.000 να βρίζουν μέσα και 10.000 να βρίζουν απέξω και θα βλέπαμε τι θα έκανε ο σωφέρ.Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποώς γίνετε να λές οτι αγαπάς κάτι αλλά δεν πάς να το σώσεις.Μη μου πέις για συλλαλητήρια κλπ.Είδες τι έγινε,πνίγηκε από όλα τα μμε.Αν όμως το γήπεδο βράζει δεν το κρύβει εύκολα κάποιος.Δεν ξέρω αν εμείς αγαπάμε τον Ολυμπιακό πιο πολύ από ότι εσείς τον παο,το σίγουρο είναι οτι και την αγάπη και τον θυμό (κορνέδες,σπασμένα αμάξια κλπ) τα εκδηλώνουμε περισσότερο. πολυ απλα αυτο που αγαπαω ξερω οτι ειναι κατι στο οποιο παιζεις ενα ρολο σαν οπαδος που εχει καποια ορια.δεν θα κατσω να κατεβαινω σε συλλαλητηριο καθε κυριακη για να βριζω καποιον που ειναι χοντροπετσος και δεν νοιωθει οτι του βριζουν την μανα 30.000 κοσμος καθε ηλικιας και κοινωνικης ταξης. ουσιαστικα δεν κερδιζω τιποτα απο αυτο περα απο ενα παιδικο συναισθημα αγαπης το οποιο παραγει και μια παιδικη απογοητευση οταν με πικραινει και μια χαρα που κραταει κανα δυο ωρες. και να βλεπω μπαλιτσα αν παιζει.
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Με την λέξη αυτοκρατορία, δεν εννοούσα τίποτα παραπάνω από αυτό που είπα. Τώρα αν θίχτηκες, συγνώμη φίλε μου, αλλά δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση και θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω ότι αυτό φανερώνει ένα κάποιο είδος κόμπλεξ. Δηλαδή, όταν ο Παναθηναϊκός έφτανε στους 4, δεν είχε δημιουργήσει τη δική του αυτοκρατορία? Όσο για το πλαστικό φαγητό, το 2003/2004 ήταν μια χαρά πλαστικό και όπως φαίνεται μια χαρά το χωνέψατε. αντε παλι με το κομπλεξ .δεν γινετε να θιχτω ποδοσφαιρικα. οταν γραφω κατι εκφραζω τον εαυτο μου και τον κυκλο που γνωριζω. η τελευταια φορα που πανηγυρισα για τον παναθηναικο στην μπαλα δεν θυμαμαι καν ποτε ηταν. δεν νοιωθω κανενα ποδοσφαιρικο κομπλεξ απεναντι στον ολυμπιακο γιατι την μπαλα την αντιλαμβανομαι με ενα διαφορετικο τροπο που δεν συμπεριλαμβανει αριθμους. το 2003/2004 δεν το εχουμε αναφερει ποτε σαν καποια επιτυχια. γενικα η τελευταια επιτυχια του παο ηταν ο ημιτελικος με τον αξιαξ. απο τοτε δεν. οι λεξεις αυτοκρατορια κτλ σε αθλητικο επιπεδο απλα μου φαινονται αστειες απο οπου και αν προερχονται.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 πολυ απλα αυτο που αγαπαω ξερω οτι ειναι κατι στο οποιο παιζεις ενα ρολο σαν οπαδος που εχει καποια ορια.δεν θα κατσω να κατεβαινω σε συλλαλητηριο καθε κυριακη για να βριζω καποιον που ειναι χοντροπετσος και δεν νοιωθει οτι του βριζουν την μανα 30.000 κοσμος καθε ηλικιας και κοινωνικης ταξης. ουσιαστικα δεν κερδιζω τιποτα απο αυτο περα απο ενα παιδικο συναισθημα αγαπης το οποιο παραγει και μια παιδικη απογοητευση οταν με πικραινει και μια χαρα που κραταει κανα δυο ωρες. και να βλεπω μπαλιτσα αν παιζει. Από αυτά που βλέπω και ακούω,όχι μόνο από εσένα,καταλαβαίνω οτι γενικά οι παναθηναικοί δεν την πονάτε και τόσο πολύ την ομάδα σας ή να στο πώ και αλλίως την πονάτε μέχρις ενός σημείου.Δεν σου είπε κανείς να κατεβαίνεις κάθε σουκου σε συλλαλητήριο,στο γήπεδο σου λέω να πάς να φωνάξεις για να σώσεις κάτι που σου έχει προσφέρει χαρές στη ζωή σου.Έχετε μια νοοτροπία του στύλ "ντάξει μωρέ τον έβρισα στο γήπεδο 3-4 φορές,πήγα και στο συλλαλητήριο,ε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω.Ας γίνει ότι θέλει."
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Από αυτά που βλέπω και ακούω,όχι μόνο από εσένα,καταλαβαίνω οτι γενικά οι παναθηναικοί δεν την πονάτε και τόσο πολύ την ομάδα σας ή να στο πώ και αλλίως την πονάτε μέχρις ενός σημείου.Δεν σου είπε κανείς να κατεβαίνεις κάθε σουκου σε συλλαλητήριο,στο γήπεδο σου λέω να πάς να φωνάξεις για να σώσεις κάτι που σου έχει προσφέρει χαρές στη ζωή σου.Έχετε μια νοοτροπία του στύλ "ντάξει μωρέ τον έβρισα στο γήπεδο 3-4 φορές,πήγα και στο συλλαλητήριο,ε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω.Ας γίνει ότι θέλει." ε ναι μεχρι ενος σημειου. δεν εχω ανθρωπινη σχεση με την ομαδα μου.ομαδα ειναι. ειπαμε διαφορετικη νοοτροπια. να παω να φωναξω σε ποιον σε αυτον που δεν εχει ιχνος αξιοπρεπειας και δεν νοιωθει.
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 αντε παλι με το κομπλεξ .δεν γινετε να θιχτω ποδοσφαιρικα. οταν γραφω κατι εκφραζω τον εαυτο μου και τον κυκλο που γνωριζω. η τελευταια φορα που πανηγυρισα για τον παναθηναικο στην μπαλα δεν θυμαμαι καν ποτε ηταν. δεν νοιωθω κανενα ποδοσφαιρικο κομπλεξ απεναντι στον ολυμπιακο γιατι την μπαλα την αντιλαμβανομαι με ενα διαφορετικο τροπο που δεν συμπεριλαμβανει αριθμους. το 2003/2004 δεν το εχουμε αναφερει ποτε σαν καποια επιτυχια. γενικα η τελευταια επιτυχια του παο ηταν ο ημιτελικος με τον αξιαξ. απο τοτε δεν. οι λεξεις αυτοκρατορια κτλ σε αθλητικο επιπεδο απλα μου φαινονται αστειες απο οπου και αν προερχονται. Η λέξη αυτοκρατορία είναι απλά μια λέξη. Το πως αντιλαμβάνεσαι εσύ το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από ένα forum, μιας και δεν σε ξέρω προσωπικά. Από εκεί και πέρα προσεγγίζουμε το ποδόσφαιρο από διαφορετικές σκοπιές και αδυνατώ να αντιληφθώ, πόσο προσβλητική μπορεί να είναι η λέξη αυτοκρατορία. Δηλαδή αμφισβητεί κανείς ότι την τελευταία πενταετία, η Liverpool έχει δημιουργήσει τη δική της ευρωπαϊκή της αυτοκρατορία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.