KWSN_Men Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αυτό όχι μόνο είναι ανέκδοτο αλλά δείχνει και πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δηλαδή ακυρώθηκε μια ποινή την οποιά ήδη έχει εκτίσει ο Ολυμπιακός.Ωραία,διακαιωθήκαμε δηλαδή?Και ποιό είναι το νόημα αυτής της ακύρωσης?Θα ξανακάνουμε τους αγώνες του Σεπτεμβρίου με κόσμο αυτή τη φορά?Ρε μας δουλέυετε??? Έλα αρχηγέ, λινκάκι: http://www.superbasket.gr/?c=136&a=102611 Eσύ kwsn μπορεί να χεις κάνεις διατριβή πάνω στο θέμα του Κοσκωτά απλά εγώ λέω ποιο ήταν το κλίμα της εποχής.Αλλά να μου πεις υπάρχει περίπτωση να υπάρχει βάζελος και κακός άνθρωπος?Αδύνατο Για εξήγησέ μας ρε μεγάλε το κλίμα της εποχής. Χωρίς λεπτομέρεις αφού δεν τις ξέρεις. ΥΓ: Άνθρωπος που έχει τόσα χρήματα προφανώς και δεν είναι άγιος.
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Έλα αρχηγέ, λινκάκι: http://www.superbasket.gr/?c=136&a=102611 Ανταποδίδω, αν και το ένα είναι πταίσμα και το άλλο χειρουργείο. Τα αεροβόλα να είναι καλά: http://dimitrakis.livepage.gr/wiki/470/384/
afentiko7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 δεν ειναι οτι ειναι καφροι απλα εχουν μεγαλυτερο ποσοστο ατομων που καλυπτουν συναισθηματικα κενα και ανυπαρκτη προσωπικη ζωη μεσα απο την ομαδα τους. . Αρα όλοι οι συνδεσμίτες είναι μπάκουροι και αποτυχημένοι?Την έννοια ιδέα στην έχουν πει? Για μας τους οπαδούς Ολυμπιακούς (όχι τους φλωράδες φιλάθλους) ο Θρύλος είναι μέσα στη ζωή μας. Δεν είναι το ποδόσφαιρο.Εγώ πχ δεν βλέπω ξένω ποδόσφαιρο chl εκτός Ολυμπιακού δεν είδα καθόλου, αλλες ελληνικές εξυπακούεται πως όχι (εκτός και αν είστε ισόπαλοι μέχρι το 85). Είναι κι άλλα αλλά δε λέγονται από δω μέσα. @kwsn αν συνεχίσω θα μπλέξουμε με πολιτικά. Και αφού λες πως κανείς δεν είναι άγιος (για μένα άγιοι είναι καπιταλισμό έχουμε, ο καθένας κάνει με τα φράγκα του ότι θέλει) άρα μπορεί να βρεθεί και κάτι για το Βγενόπουλο όπως τότε με το Κοσκωτά
Aρρωστος 7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Έλα αρχηγέ, λινκάκι: http://www.superbasket.gr/?c=136&a=102611[/url Ο περσινός τελικός δεν καταλαβαίνω που κολλάει.Δεν έχει εκτίσει ο Ολυμπιακός την τιμωρία του για τον περσινό τελικό?Πώς γίνεται ακόμα να μετράνε εκείνες οι παρατηρήσεις?
KWSN_Men Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ο περσινός τελικός δεν καταλαβαίνω που κολλάει.Δεν έχει εκτίσει ο Ολυμπιακός την τιμωρία του για τον περσινό τελικό?Πώς γίνεται ακόμα να μετράνε εκείνες οι παρατηρήσεις? Ποιος είπε ότι οι παρατηρήσεις είναι από πέρυσι; Φετινές και φρέσκες-φρέσκες, Μαρτιάτικες. Δεν τις πήρατε ποτέ απ' ότι φαίνεται. Σκέψου όμως να μαζέψετε καινούργιες στα play off και να παίξεται παιχνίδι στο ΣΕΦ κεκλεισμένων με τον Παναθηναϊκό τι θα λέτε πάλι ε; Ενώ ο Παναθηναϊκός, που ενώ τιμωρήθηκε για υβριστικά με την ίδια τιμωρία που είχε και ο Ολυμπιακός για τις πέτρες και τις βίδες, δεν είπε τίποτα, πλέρωσε το χρέος στη κενωνία και πάει στους τελικούς χωρίς παρατηρήσεις. Το όλο σκεπτικό μου σε σχέση με πέρυσι και φέτος έχει να κάνει με το ότι και φέτος και πέρυσι οι τιμωρίες ήταν ακριβώς οι ίδιες για επεισόδια πράγματα που δεν ήταν ίδια. ΥΓ: Όταν ο Καρούσης απείλησε ότι θα διακόψει τον αγώνα επειδή το πέταλο έβριζε τη γυναίκα του Κόκκαλη σε άσχετο παιχνιδάκι πήγα να πνιγώ στα γέλια... Μεγάλοι Γιαννακόπουλοι, χούντα έχετε εγκαθιδρύσει... @kwsn αν συνεχίσω θα μπλέξουμε με πολιτικά. Και αφού λες πως κανείς δεν είναι άγιος (για μένα άγιοι είναι καπιταλισμό έχουμε, ο καθένας κάνει με τα φράγκα του ότι θέλει) άρα μπορεί να βρεθεί και κάτι για το Βγενόπουλο όπως τότε με το Κοσκωτά Δηλαδή ο Βγενόπουλος χωρίς να έχει ο ίδιος χρήματα άνοιξε τα χρημοτοκιβώτια του ΟΤΕ ας πούμε για να αγοράσει τον Κλέιτον; Σου το ξαναείπα. Απ' ότι φαίνεται, δεν υπάρχουν και πολλά θέματα που να κατάχεις. Άσε λοιπόν τις απόψεις για αυτά τα θέματα σε άλλους που μπορεί να τα κατέχουν, έστω και σε ένα ποσοστό 5%.
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Όταν φτάσετε στον Μέγα Αλέξανδρο πείτε μου και μένα έχω να θυμηθώ και να γράψω μερικά πράγματα...
Absinthe Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ρε αρρωστε η φετινη σας τιμωρια ακυρωθηκε. Ειχατε τιμωρηθει με μια αγωνιστικη για τις πετρες που πεταξατε στο τελικο κυπελλου πριν απο μισο μηνα και το ιδιο και εμεις. Εσεις κανατε ενσταση και ακυρωθηκε η ποινη σας και γιαυτο θα παιξετε με κοσμο με την ΑΕΛ αλλα εμεις δεν καναμε ενσταση και γιαυτο θα παιξουμε κεκλεισμενων με τον Πανιωνιο αυριο. Θα μου πεις τωρα, εμεις γιατι δεν καναμε ενσταση? Διαβασε παρακατω και θα δεις. Το θεμα ειναι οτι αφου ακυρωθηκε η ποινη σας εχετε παλι 5 επιπληξεις και αν φατε αλλη μια θα παιξετε κεκλεισμενων σε ενα απο τα παιχνιδια των πλει οφ, ενω ο Παναθηναικος θα εκτισει κανονικα την ποινη του τωρα, μηδενιζοντας ετσι τις επιπληξεις του. Οποτε αν σε κανα μηνα γινει κανενας χαμος σε μεταξυ μας παιχνιδια και φαμε απο μια επιπληξη εκαστος και εσεις παιξετε κεκλεισμενων ενω εμεις οχι, μην αρχισετε για χουντα Γιαννακοπουλαιων και τα λοιπα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Εξηγήστε μου κάτι γιατί με το μπασκετάκι δεν τα πάω καλά. Η ποινή που έφαγε ο Ολυμπιακός πέρυσι για τον τελικό την εξέτισε η ομάδα ναί ή όχι?Πώς μου λέτε οτι ακυρώθηκε αφού στην αρχή της χρονιάς δώσανε κάποια παιχνίδια κεκεκλεισμένων?
Absinthe Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αρρωστε ριντ μαι λιπς. Ακυρωθηκε η ποινη που εφαγε ο ολυμπιακος για τα επεισοδια στον τελικο κυπελλου της 26 μαρτιου 2008
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Eσύ kwsn μπορεί να χεις κάνεις διατριβή πάνω στο θέμα του Κοσκωτά απλά εγώ λέω ποιο ήταν το κλίμα της εποχής.Αλλά να μου πεις υπάρχει περίπτωση να υπάρχει βάζελος και κακός άνθρωπος?Αδύνατο @littlelouievegos δεν το πάω στα πολιτικά απλά προσπαθώ να δείξω πως οι Γιαννακοπουλαίοι δεν είναι καθόλου χρυσοί και άγιοι. Τώρα για το ποιος είναι γραφικός δες στο high τους αρχιοπαδούς σου τις Κυριακές λίγο πριν τα μεσάνυχτα που ούτε να αρθρώσουν λέξη μπορούν και μετά ξαναπόσταρε. Μόνο μη μου πεις ότι μπήκε τυχαία το ροζ φόντο γιατί εγώ θεωρώ ότι απλά θυμίζει τα πρώτα χρώματα της ομάδας σας. Σαν ανθρώπους όχι, σαν οπαδούς ναι. Εμείς δε γαλουχηθήκαμε με ψέμματα ότι πάμε χωρίς αστυνομίες, ρίχνουμε όποτε θέλουμε διοικήσεις και είμαστε οι κατατρεγμένοι του συστήματος και πάμε με δικά μας έξοδα εκδρομές.Αναρίθμητα παραδείγματα αλλά το πι πρόσφατο.Οι τριφυλλοφόροι πήγαν στη ξάνθη με έξοδα πληρωμένα του σωφέρ (τότε ήταν καλός ε?) εμείς πήγαμε με συνδέσμους από τη Β.Ελλάδα από την τσέπη των συνδέσμων δλδ τις συνδρομές των μελών Ξες το γαλουχηθηκαμε? Εχω μεινει εκπληκτος αποψε.
1980 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Αρα όλοι οι συνδεσμίτες είναι μπάκουροι και αποτυχημένοι?Την έννοια ιδέα στην έχουν πει? Για μας τους οπαδούς Ολυμπιακούς (όχι τους φλωράδες φιλάθλους) ο Θρύλος είναι μέσα στη ζωή μας. Δεν είναι το ποδόσφαιρο.Εγώ πχ δεν βλέπω ξένω ποδόσφαιρο chl εκτός Ολυμπιακού δεν είδα καθόλου, αλλες ελληνικές εξυπακούεται πως όχι (εκτός και αν είστε ισόπαλοι μέχρι το 85). Είναι κι άλλα αλλά δε λέγονται από δω μέσα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Αρρωστε ριντ μαι λιπς. Ακυρωθηκε η ποινη που εφαγε ο ολυμπιακος για τα επεισοδια στον τελικο κυπελλου της 26 μαρτιου 2008 ΟΚ δεν ήξερα καν οτι ο Ολυμπιακός είχε φάει τιμωρία για τον τελικό κυπέλλου.Αυτό λοιπόν είναι μεγάλο κατόρθωμα των δικηγόρων μας.Προτίμησαν να γλυτώσουν αγώνα κεκλεισμένων με τη Λάρισα και να ρισκάρουν αγώνα υπό τιμωρία με τον παο.Άξιοι.
livewire Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Είμαστε κι εσείς... ...αλλά είσαστε κι εμείς... !
Steven Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 http://www.sport24.gr/html/ent/243/ent.230243.asp Μετανοείτε άπιστοι!! :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.