liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 αρε ντεμη,μεχρι και τα 3χρονα παιδακια του λεντεσμα και του γκαλετι θα ακουμπησουνε κουπα,εσυ θα περιμενεις λιγακι ακομα,μικρος εισαι.... Α, είναι κατασκευή από παιδάκια η φετινή κούπα? Επιτέλους μου λύθηκε η απορία γιατί είναι φτιαγμένη από χαρτί... Όλοι ξέρουν ποιοι είναι πρωταθλητές. Το θέμα είναι ποιοι το παραδέχονται.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Όχι βέβαια, κάνει να μιλάτε. Δε θα σας πει κανένας τίποτα αν πείτε "πρωταθλητές στα χαρτιά" Edit: Και για να μην παρεξηγηθούμε, ελπίζω ότι καταλαβαίνετε την έννοια "στα χαρτιά" και να μη την μπερδεύετε με την έννοια "με νόμιμο τρόπο". Μπορεί δηλαδή κάποιος να το πάρει στα χαρτιά μεν, νόμιμα δε. Πρωταθλητες στα χαρτια,κανονικοι πρωταθλητες οπως και να το πεις πρωταθλητες μονιμοι. 10 στα τελευταια 11 χρονια και ενα κλεμμενο για να μην ξεχνιομαστε...εσεις παλι απο οτι βλεπω σταθεροποιηστε στη 3η θεση πισω απο το αεκακι!
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Όλοι ξέρουν ποιοι είναι πρωταθλητές. Το θέμα είναι ποιοι το παραδέχονται. Όχι όλοι... κανένας δεν ξέρει.
Bougas Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Α, είναι κατασκευή από παιδάκια η φετινή κούπα? Επιτέλους μου λύθηκε η απορία γιατί είναι φτιαγμένη από χαρτί...Όλοι ξέρουν ποιοι είναι πρωταθλητές. Το θέμα είναι ποιοι το παραδέχονται. αποδειξε μου νομικα και με επιχειρηματα,οτι δεν το πηραμε δικαια. μηπως και ο κας,ειναι υπο την επιβλεψη του κοκκαλη;
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 αποδειξε μου νομικα και με επιχειρηματα,οτι δεν το πηραμε δικαια. Τώρα, περίμενε ένα λεπτό, δεν βρίσκω τον χαρτοφύλακά μου...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Α, είναι κατασκευή από παιδάκια η φετινή κούπα? Επιτέλους μου λύθηκε η απορία γιατί είναι φτιαγμένη από χαρτί...Όλοι ξέρουν ποιοι είναι πρωταθλητές. Το θέμα είναι ποιοι το παραδέχονται. Καλως τον...εσυ δεν πηγες στη φιεστα να πανηγυρισεις την ηθικη κουπα; Κριμα γιατι απο οτι βλεπω στη τηλεοραση εγινε χαμος μεχρι και τα διχτακια κοβατε για ενθυμιο!!! Χανουμοπαιδο:Τι ειναι αυτα τα διχτακια μπαμπα; Χανουμομπαμπας:Ααααχ τι μου θυμισες παιδι μου!Ειναι απο την ηθικη κουπα που κερδισε η ΑΕΚαρα το 2008!!!Αξεχαστες στιγμες...
Erwdios Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Όχι όλοι... κανένας δεν ξέρει. Ξέρει ο Λυμπερόπουλος. Και ο Ζήκος ξέρει. Δεν είδες πόσο χεσμένος ήταν όταν εκτέλεσε για δεύτερη φορά το πέναλτι και το ξαναέχασε? Και ο διαιτητής ξέρει. Δεν είδες πόσο χεσμένος ήταν όταν μπήκαν μέσα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα... στη φαντασία τους? Κανονικά οι κανονισμοί αναφέρουν διακοπή του αγώνα, αλλά η ΑΕΚ το παίρνει στα γήπεδα λέμε...
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Καλως τον...εσυ δεν πηγες στη φιεστα να πανηγυρισεις την ηθικη κουπα; Όχι. Εσύ θα κατέβεις στο λιμάνι να πανηγυρίσεις την χάρτινη?
The_Edge Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Πρωταθλητες στα χαρτια,κανονικοι πρωταθλητες οπως και να το πεις πρωταθλητες μονιμοι. 10 στα τελευταια 11 χρονια και ενα κλεμμενο για να μην ξεχνιομαστε...εσεις παλι απο οτι βλεπω σταθεροποιηστε στη 3η θεση πισω απο το αεκακι! Εσύ είσαι ικανοποιημένος με ένα πρωτάθλημα που δεν κρίθηκε στο γήπεδο αλλά σε μια δικαστική απόφαση? Και μην ξεχνάς ότι είχατε την ευκαιρία να το πάρετε και στο γήπεδο σε έναν τελικό (στην ουσία) με την ΑΕΚ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Όχι. Εσύ θα κατέβεις στο λιμάνι να πανηγυρίσεις την χάρτινη? Οχι φιλαρακι...εχω πανηγυρισει 10 κουπες τα τελευταια 11 χρονια! Ρουτινα εχει γινει πλεον!!! Εσυ βεβαια που εχεις καμμια 15αρια χρονια να παρεις κουπα και που προβλεπεται αλλα τοσα θα επρεπε να ησουν εκει να πανηγυριζεις μαζι με τους αλλους τη 1η virtual κουπα που κερδιζει ομαδα στην ιστορια του ποδοσφαιρου!!! Αλλα εδω κανατε φιεστες οταν βγηκατε 2οι για την εξοδο στο Τσουλου...δεν θα κανατε φιεστες για "ηθικες" κουπες; ΑΕΚακι με ολη τη σημασια της λεξεως!
The_Edge Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 αποδειξε μου νομικα και με επιχειρηματα,οτι δεν το πηραμε δικαια.μηπως και ο κας,ειναι υπο την επιβλεψη του κοκκαλη; Έχεις μπερδέψει το "στα χαρτιά" με το "νόμιμα"?
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 τη 1η virtual κουπα που κερδιζει ομαδα στην ιστορια του ποδοσφαιρου!!! ______________________
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Εσύ είσαι ικανοποιημένος με ένα πρωτάθλημα που δεν κρίθηκε στο γήπεδο αλλά σε μια δικαστική απόφαση? Και μην ξεχνάς ότι είχατε την ευκαιρία να το πάρετε και στο γήπεδο σε έναν τελικό (στην ουσία) με την ΑΕΚ. Οχι δεν ειμαι και αμα διαβασεις τα προηγουμενα κειμενα μου θα το δεις...αλλα οταν ειδα τα καραγκιοζιλικια της ΑΕΚ και του ΠΑΟ,ειδικα τα δικα σας που προτιματε να μην παρει ο Ολυμπιακος το πρωταθλημα και να ζημιωθειτε βαθμολογικα στα πλει οφ,τοτε ειπα οτι 1000 φορες καλυτερα να το παρουμε εμεις εστω και στα χαρτια παρα καποιος απο εσας.
The_Edge Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Οχι δεν ειμαι και αμα διαβασεις τα προηγουμενα κειμενα μου θα το δεις...αλλα οταν ειδα τα καραγκιοζιλικια της ΑΕΚ και του ΠΑΟ,ειδικα τα δικα σας που προτιματε να μην παρει ο Ολυμπιακος το πρωταθλημα και να ζημιωθειτε βαθμολογικα στα πλει οφ,τοτε ειπα οτι 1000 φορες καλυτερα να το παρουμε εμεις εστω και στα χαρτια παρα καποιος απο εσας. Ok, το δέχομαι αυτό που λες γιατί είναι ειλικρινές.
Erwdios Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Ok, το δέχομαι αυτό που λες γιατί είναι ειλικρινές. Μα αυτό λέμε όλοι οι γαύροι. Καλύτερα να το δώσουμε στα ψάρια, παρά σε μία ομάδα που πρώτα λέει ότι δεν θα κινηθεί δικαστικά για την απόφαση της ΕΠΟ και όταν βλέπει ότι έχει ελπίδες, κάνει την ηθική κωλοτούμπα και αγκαζέ με τον αιώνιο ανύπαρκτο κάνουν πανηγυράκι ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, την ώρα που η άμεσα θιγόμενη έχει υποβιβαστεί. Τσάμπα και τα 50.000?. Με τις κουτοπονηριές προσπάθησε να μείνει κατηγορία η Καλαμαριά και δεν της βγήκε. Τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.