Mithrantir Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Προφανώς η Καλαμαριά θα πήγε στην ΕΠΟ για το δικαίωμα συμμετοχής. Και αυτό λέμε - είναι δυνατόν να μη γνωρίζει η ΕΠΟ αν επιτρέπεται να παίξει ένας ποδοσφαιριστής ή όχι; Πώς του δώσανε άδεια να παίξει στο πρωτάθλημα; Η ΕΠΟ δεν έδωσε καμία άδεια να παίξει ο παίκτης στο πρωτάθλημα. Απλά του έβγαλε όπως της επιτρεπόταν και της επέβαλε ο νόμος το δελτίο του ποδοσφαιριστή. Ο κανονισμός της FIFA επιτρέπει να βγει δελτίο για το παίκτη που μεταγράφεται σε 3η ομάδα στην ίδια σεζόν, αλλά δε του επιτρέπει να συμμετέχει σε επίσημους αγώνες. Όταν κάνει την 4η μεταγραφή στην ίδια σεζόν η οποιαδήποτε ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν έχει το δικαίωμα να του βγάλει δελτίο. Ο αρμόδιος για να απαντήσει στο ερώτημα αν ο παίκτης επιτρέπεται να παίξει ή όχι είναι η FIFA και όχι η ΕΠΟ. Γι' αυτό και οι άλλες 2 ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Βάλνερ δεν ρώτησαν την ΕΠΟ αλλά την FIFA. Οι Καλαμαριώτες περίμεναν από άλλους να κάνουν τη δική τους δουλειά (όπως κάνουν και με τη μετάφραση της απόφασης που πρέπει να παραδώσουν στο CAS).
vision Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ελάτε μην το ζαλίζετε άλλο το θέμα. η καλαμαριά και αγωνιστικά και διοικητικά είναι για Β' Εθνική.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μας τα έχετε κάνει μπαλόνια οι λοιποί μη Ολυμπιακοί με τον Βάλνερ. Τέλος, στα τέτοια μας. Έχουν καταστραφεί ΚΑΙ ΤΑ 3 θέματα με τα χαρτιά, Βάλνερ και ιστορίες. Άντε να μιλήσουμε και για κανα άθλημα, έχουν βγάλει ορισμένοι όλα τα λογιστικά των ομάδων στη φόρα. ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ !!
Mithrantir Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Η ενασχόληση με την υπόθεση Βάλνερ γίνεται γιατί οι υπόλοιποι σκούζουν και κλαίνε ζητώντας γελοιότητες (Να χάσει τους βαθμούς η Καλαμαριά αλλά να μην τους πάρει ο Ολυμπιακός) για διάφορους λόγους. Για την υπόθεση όμως δε μιλάνε επί της ουσίας. Μόνο για το γλυκό και πόσο αδικημένοι νιώθουν που δε μπόρεσαν να βουτήξουν τα χέρια τους μέσα στη κούπα με τα γλυκά. Έχουμε καταντήσει να ακούμε συνέχεια για το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ, και προσπαθούν να μας πείσουν οτι το έκανε όλη τη χρονιά και όχι τις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Γιατί για να μιλήσεις για την μπάλα θα πρέπει να έχει παιχτεί και καθόλου μπάλα σε αυτό το έρημο πρωτάθλημα. Φέτος δε παίχτηκε μπάλα από καμία μεγάλη ομάδα και οι ομάδες που έπαιξαν μπάλα, απλά δεν είχαν τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους έδιναν νίκες αρκετές για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Μιλάω για Λάρισα, Αστέρα και Άρη. Όλοι οι άλλοι είχαν μια μέτρια έως χάλια εικόνα συνολικά.
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εκείνο το ταλέντο ο Μήτσου από την διοίκηση του βάζελου είχε πει "ο Γκονζάλες θέλει δύο Ριβάλντο"... μετά την συμπεριφορά και των 2 την βδομάδα που μας πέρασε... νομίζω ότι είχε δίκιο τελικά.
foufoutios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εγω προτεινω να δουμε με λιγη σοβαροτητα τον πολυμετοχικο ΠΑΟ της επομενης χρονιας και να αφησουμε το Αεκακι στην ακρη. Του χρονου παλι για εξοδο στο UEFA θα παλευει..
adi32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εκείνο το ταλέντο ο Μήτσου από την διοίκηση του βάζελου είχε πει "ο Γκονζάλες θέλει δύο Ριβάλντο"... μετά την συμπεριφορά και των 2 την βδομάδα που μας πέρασε... νομίζω ότι είχε δίκιο τελικά. χαχαχαχα καλο τον πολυβιταμινουχο Παο ασε να τον δουμε σε λιγο καιρο πως θα προχωρησει εγω δεν εμπιστευομαι και τοσο τον Σωφερ μαλλον παει να τη σκαπουλαρει για να κανει κανα μπανιο τον Αυγουστο
foufoutios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Αν γινει παντως αυτο που λενε και μπουν και Βγενοπουλοι και Γιαννακοπουλοι στο κολπο, θα ριξουν πολλα ευρω... Για την ΑΕΚ ξαναλεω, δε το συζηταω καν.. Ουτε απο τα εισιτηρια δε μπορεσε να βγαλει ο κοντος με την υπερομαδα
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 1. να δούμε πρώτα αν και τι θα γίνει 2. μακάρι να καλυτερέψει ο βάζελος (ή να γίνει σκορποχώρι... αυτό το μεσοδιάστημα δεν το μπορώ) 3. τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία (αυτό δεν είναι δικό μου... από Ελληνική ταινία το άκουσα)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εγώ αυτά τα πολύμετοχικά τα βλέπω με μεγάλη δυσπιστία.Πιθανότερο είναι να φαγωθούνε μεταξύ τους σε βάθος χρόνου παρά να βγεί κάτι καλό.Δεν νομίζω οτι οι βγενόπουλοι έχουν και τόσο αγνά συναισθήματα όσο θέλουν να δείχνουν ωστε απλά να δίνουν φράγκα και να μην έχουν τον πρώτο λόγο στην ομάδα. Το καλύτερο βέβαια θα είναι να βγεί από την ανυποληψία ο παο και να γίνει ανταγωνιστικός ωστε να καταλάβει ο Σώκρατες οτι έχει πραγματικούς αντιπάλους και να χώνει λεφτά συνέχεια. Και επειδή μέσα σε όλα τα κουφά που ακούσαμε αναφέρθηκε οτι δεν εχει ξανατιμωρηθεί ομάδα για παράνομη συμμετοχή παίκτη που έχει πάιξει σε 3 ομάδες: Καταδικαστική ήταν η απόφαση για την Μπελενένσες αναφορικά με την υπόθεση του Μεγιόνγκ Ζε, ο οποίος αγωνίστηκε με τρεις διαφορετικές ομάδες την ίδια αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Ζόρζε Ζέζους χάνει έξι βαθμούς, ενώ ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και καλείται να πληρώσει πρόστιμο 625 €. http://www.contra.gr/Soccer/Portugal/1Liga/Belenenses/190078.html
livewire Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Φέτος δε παίχτηκε μπάλα από καμία μεγάλη ομάδα και οι ομάδες που έπαιξαν μπάλα, απλά δεν είχαν τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους έδιναν νίκες αρκετές για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Μιλάω για Λάρισα, Αστέρα και Άρη. Όλοι οι άλλοι είχαν μια μέτρια έως χάλια εικόνα συνολικά. Χωρίς να διαφωνώ ιδιαίτερα μαζί σου, να παρατηρήσω ότι τελευταία ακούγεται και γράφεται κατά κόρον το παραπάνω κλισέ(πλέον), σε σημείο να δίνεται η εντύπωση ότι οι 3 αυτές ομάδες πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις στον αγνό φίλαθλο κόσμο. Τότε εγώ, ποιό πρωτάθλημα παρακολουθούσα?
kfyros Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ευτυχώς εμένα σαν Παναθηναϊκό με έδιωξε η ομάδα μου από το πρωτάθλημα (και) φέτος (αυτό το ποδόσφαιρο-βασανιστήριο δεν αντέχεται). Το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟ φέτος είναι ότι δεν είχε έδρα (λόγω της κόντρας με τους οργανωμένους). Κατά τα άλλα , δεν έπαιξε χειρότερη μπάλα από άλλες ομάδες (ούτε και καλύτερη βέβαια). Αλλά αυτό είναι θέμα άλλου topic.
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Χωρίς να διαφωνώ ιδιαίτερα μαζί σου, να παρατηρήσω ότι τελευταία ακούγεται και γράφεται κατά κόρον το παραπάνω κλισέ(πλέον), σε σημείο να δίνεται η εντύπωση ότι οι 3 αυτές ομάδες πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις στον αγνό φίλαθλο κόσμο. Τότε εγώ, ποιό πρωτάθλημα παρακολουθούσα? Της ιδίας άποψης είμαι και εγώ. Ακούμε κάτι και το λέμε... Έπαιξαν παραπάνω από τα αναμενόμενα και οι 3 μεγάλοι κάτω από τα αναμενόμενα και αυτό είναι όλα.
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Όλα είναι δρόμος, αγαπητέ Άλεξ (τι θέλει να πει ο ποιητής;;; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.