Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δεν θυμαμαι αλλη ομαδα να κερδιζει παο , οσφπ αεκ την πρωτη φορα που ανεβαινει α εθνικη.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω δεν θυμαμαι αλλη ομαδα να κερδιζει παο , οσφπ αεκ την πρωτη φορα που ανεβαινει α εθνικη.

Εγώ μιλούσα για θέαμα. Αλλά σαν αποτελέσματα ναι, ήταν εντυπωσιακό.

Δημοσ.

Εγω παντως εχω να πω οτι στη φιεστα ναι μεν δεν θα παω....αλλα διαβαζοντας σε καποια forum των ultras κτλ, o ribo θα φαει τετοιο κραξιμο που θα το θυμαται περισσοτερο και απο το ψαλιδακι με τη Βαλενθια. Γενικα ετοιμαζουν περισσοτερα happenings για το ribo παρα για την ομαδα :P. Και παρολο που ειμαι απο αυτους που οχι μονο δεν τον αποδοκιμασα αλλα και τον χειροκροτησα στο Καραισκακη, καλα να του κανουν γιατι με τα καραγιοζιλικια του απεδειξε οτι το αξιζει....

Δημοσ.

Μας πήρε χαμπάρι ο Ρίμπο! Ας το παραδεχτούμε επιτέλους.. και είναι κρίμα. Δεν του έλειψε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ! Ο καθένας στην θέση του θα αγανακτούσε με την κατάντια του Ελληνικού πρωταθλήματος και το ανελέητο ρουσφέτι και καραγκιοζιλίκι.

Δημοσ.

Και επιτέλους βγάλτε τα κόκκινα γυαλιά και δείτε καθαρά ποιος βγήκε πρωταθλητής! Η ομάδα που δεν μπορούσε να κερδίσει την Καλαμαριά στο γήπεδο και που έφαγε 4 από την ΑΕΚ!!

Δημοσ.
Και επιτέλους βγάλτε τα κόκκινα γυαλιά και δείτε καθαρά ποιος βγήκε πρωταθλητής! Η ομάδα που δεν μπορούσε να κερδίσει την Καλαμαριά στο γήπεδο και που έφαγε 4 από την ΑΕΚ!!

Λές να βγήκε τελικά η κατά Βανδή αποτυχημένη ομαδάρα πρωταθλήτρια?

Δημοσ.

Ποιος Ρίμπο; Την καλύτερη χρονιά μας στην Ευρώπη την κάναμε χωρίς αυτόν...

Αργός, θέλει μια μπάλα μόνος του, θέλει να είναι ενδεκαδάτος και άλλα...

Για κανά 20λεπτο στη ηλικία του καλός είναι. Για την Ευρώπη ούτε καν συζήτηση. Τον βολεύει το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι 3 ταχύτητες πιο αργό από τα άλλα.

Τον πήραμε από τα αζήτητα της Ευρώπης και τον κάναμε παίχτη πάλι.

Μιλάει κιόλας. Που όταν πάει σε εστιατόριο με την οικογένειά του κάνει λογαριασμούς για 50 άτομα...

Δώσε ρε Ρίμπο τα πριμ των 3 τελευταίων πρωταθλημάτων που πήρες με Θρύλο.

Εγώ τον εκτιμούσα αλλά μακάρι να κατέβει άλλη μια χρονιά στο Καραισκάκη με την αεκ...

άπληστε, ταληροφονιά.

Δημοσ.

Ολες αυτες οι ηθικολογιες του Ριβαλντο και των χειροτερων γενικοτερα μας εχουν κουρασει.. Να δειτε που και στην Ελλαδα θα κατσει και τα λεφτακια του θα παρει και ολα μελι γαλα.. Χαζος ειναι να φυγει με τετοιο μισθο και τετοια αντιμετωπιση ? Ιδια δηλωση με το οτι δε θα παιξει στα play off ειναι... Κριμα για την κλαση αυτου του παιχτη και για τα οσα του προσεφερε ο Ολυμπιακος..

Δημοσ.

Ρε παιδιά ας μην είμαστε αχάριστοι. Μέχρι και δωρεά σε ιδρυμα για παιδιά στην Ελλάδα έκανε. Ποιος άλλος έχει κάνει..? Βγάλτε λίγο τα κόκκινα γυαλιά ! Ντροπή είναι! Καταντήσατε να υπερασπίζεστε τον τίτλο με απαξιωτικές φράσεις προς έναν παίκτη σύμβολο ήθους και ποδοσφαιρικής αξίας. Δεν μας έχει ανάγκη ο Ριμπο.. Τα μάτια μας ανοίγει για να το ρίξουμε στο τάβλι.. :-)

Δημοσ.
Ρε παιδιά ας μην είμαστε αχάριστοι. Μέχρι και δωρεά σε ιδρυμα για παιδιά στην Ελλάδα έκανε. Ποιος άλλος έχει κάνει..? Βγάλτε λίγο τα κόκκινα γυαλιά ! Ντροπή είναι! Καταντήσατε να υπερασπίζεστε τον τίτλο με απαξιωτικές φράσεις προς έναν παίκτη σύμβολο ήθους και ποδοσφαιρικής αξίας. Δεν μας έχει ανάγκη ο Ριμπο.. Τα μάτια μας ανοίγει για να το ρίξουμε στο τάβλι.. :-)

Προς θεου δεν υποτιμαω τον Rivaldo. Απλα το οτι ειναι μεγαλος ποδοσφαιριστης δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και μεγαλος ανθρωπος.

Δημοσ.

Όπως καταλάβατε... καινούριος στα αθλητικά τόπικ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μας πήρε χαμπάρι ο Ρίμπο! Ας το παραδεχτούμε επιτέλους.. και είναι κρίμα. Δεν του έλειψε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ! Ο καθένας στην θέση του θα αγανακτούσε με την κατάντια του Ελληνικού πρωταθλήματος και το ανελέητο ρουσφέτι και καραγκιοζιλίκι.

Μας πήρε χαμπάρι αυτό το ΤΕΡΑΣ ηθικής; Μα καλά... τόσο πολύ κατρακυλήσαμε;

Α, έκανε και δωρεά. ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ !!!

Σταματήστε ρε ρεμάλια να τον βρίζετε...

Δημοσ.
Ρε παιδιά ας μην είμαστε αχάριστοι. Μέχρι και δωρεά σε ιδρυμα για παιδιά στην Ελλάδα έκανε. Ποιος άλλος έχει κάνει..?

Η δωρεά ήταν από τα πρίμ που πήρε κατακτώντας τα 3 ψεύτικα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό... ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...