foufoutios Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Εσυ N1ghtW0lf τι ομαδα εισαι? με εχεις μπερδεψει ομολογω..
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Εσυ N1ghtW0lf τι ομαδα εισαι? με εχεις μπερδεψει ομολογω.. Δόξα Γρατινής από μικρό παιδί... ε;
N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Ελα τωρα.. Τελειως ακυρος εισαι και το ξερεις.. Τα μαθηματα στον παικταρα που εκανε σαν παιδαρελι πραγματικο.. Τοσος ο πονος του βλεπεις που πηγαινε και εδειχνε 4 δακτυλα και κοιταγε κιολας αν τον βλεπουν οι καμερες μην δεν τον παρει καμια.. Αλλου αυτα περι μαθηματων και χαζων παιδιων..Και κυριως οχι παλι κλαμματα.. Δεν αντεχω και αλλη δεκαετια να σας βλεπω να κλαιτε.. Δεν σου μιλαω για αυτο, ενταξει δεν λεω υπερβολικος ηταν, αλλα πανυγυριζε, ξαναλεω ισως υπερβολικα. Αμ εδω ειναι η ιστορια.. Δεν θα τα λεγε γιατι στα @@ του θα χε φυγει και σιγα μην ασχολιοταν τωρα με εμας ολους τους "τριτοκοσμικους" απο τους οποιους παρεπιπτοντως εφαγε αρκετα λεφτα.. Να στο πω και αλλιως; Αν θεωρεις εμας χαζους που τον βριζουμε , δεν θες να ακουσεις πως σας βλεπω εγω που καθεστε και τον περνετε στα σοβαρα .. Αφελεις τουλαχιστον για να ειμαι και ευγενικος χρονιαρες μερες.. Μα δεν καταλαβες, δεν τον παιρνω στα σοβαρα τον Ριμπο, αλλα θεωρω τουλαχιστον αναρμοστη την συμπεριφορα την δικη σας. Το ποιος εχει τυφλη υποταγη στον προεδρο και ποιος παραμυθιαζεται χοντρα απο απατεωνες ας το αφησουμε καλυτερα στην ακρη γιατι δεν εχει νοημα. Τουλαχιστον ο δικος μας απατεωνας μας εχει φερει και 10 πρωταθληματα.. Αντε και του χρονου παλι , και να μας ενημερωνει και ο Ντεμης ποτε θα κανει και δηλωσεις αναλογα με τις μερες του (μια ετσι μια γιουβετσι σαν μωρο παιδι) για να μην τις χανουμε κιολας.. Και γαμω τα επιχειρηματα, μπραβο, τα ισοπεδωσες ολα. Μπορεις να εισαι ευτυχισμενος και να κοιμασαι ησυχα τα βραδια που ενας απατεωνας σου εφερε πρωταθληματα.
foufoutios Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Εμεις σαν ομαδα ειμαστε ανηθικοι και με λιγο μυαλο οπως λες.. Εσεις που ειστε και ηθικα στοιχεια και εχετε και μυαλο, γιατι δεν πεσατε στην τριτη κατηγορια να αρχισετε απο εκει μπας και παρετε και καμια κουπα? Αφου αυτο ηταν το σωστο, να παιξετε στο γηπεδο και οχι στα χαρτια.. Ρε φτιαξτε κανενα κοκορετσι και αφηστε τα αυτα ΥΓ : Οι παικτες και οι προεδροι πανε και ερχονται, ο Θρυλος μενει.. ΥΓ 2 : Τοσο καλο ποδοσφαιρο επαιζε η ΑΕΚαρα που ερχοσουνα να δεις τον Ολυμπιακο στο Καραϊσκακη?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Ρε λύκε οι τελευταίοι που μπορούν να κάνουν μαθήματα φίλαθλης συμπεριφοράς είναι οι αεκτζήδες.Θυμάσαι τι τράβαγε ο πρίγκηψ όταν ερχότανε στα Φιλαδέλφεια?Φαντάζεσαι τι παραπάνω θα τράβαγε αν έβγαινε και έλεγε οτι τα 3 πρωταθλήματα που πήρε με την αεκ ήταν έργο Μελισσανίδη?Με καραμπίνες θα τον σημάδευαν. Ή μήπως θα σου άρεσε να σου κουνάει ο Αλεξανδρής 6 δαχτυλάκια ή 4 ή 3 ανάλογα με την περίπτωση. Μη μας το παίζετε τώρα υπεράνω.Ο Ριβάλντο με τις ενέργειες και τις δηλώσεις του βγάζει τεράστιο κόμπλεξ και πίκρα.ΟΚ έδειξε τα 4 δαχτυλάκια μετά τη λήξη του αγώνα.Άντε να τον δικαιολογήσεις επειδή ήταν μετά τον αγώνα.Όταν όμως 3 εβδομάδες μπροστά στήνεται μπροστά στις κάμερες και ξαναδείχνει τα δάχτυλα και λέει αυτά που είπε ε πλέον ξεφεύγει η κατάσταση.Δεν υπάρχει ούτε η ένταση του αγώνα ούτε η χαρά της νίκης,υπάρχει μόνο κόμπλεξ. Ο Κόκκαλης τον είχε πεί εγωιστή και παρτάκια και ο Ριβάλντο απέδειξε οτι είχε δίκιο.Όσο για την κρίση του κόσμου του Ολυμπιακού αυτή φάνηκε και στην περσινή φιέστα που έκραξε τον Κόκκαλη και στη συνέχεια που κανείς γαύρος δεν έλεγε κουβέντα εναντίον του Ρίμπο.Ο ίδιος ο Ριβάλντο έστρεψε τον κόσμο εναντίον του και υπέρ του Κόκκαλη.
littlelouievegos Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δεν σου μιλαω για αυτο, ενταξει δεν λεω υπερβολικος ηταν, αλλα πανυγυριζε, ξαναλεω ισως υπερβολικα. Ισως να ηταν υπερβολικα αλλα οκ πανηγυριζε.. Εαν εσυ το θεωρεις αυτο απλο πανηγυρισμο αλλο τοσο αφελη σε βλεπω και εγω.. Μα δεν καταλαβες, δεν τον παιρνω στα σοβαρα τον Ριμπο, αλλα θεωρω τουλαχιστον αναρμοστη την συμπεριφορα την δικη σας.Και επειδη κανεις δεν βλεπει την καμπουρα του ας το αφησουμε εδω, γιατι οτι και να ισχυριζεσαι τωρα τα ιδια θα λεγες στην θεση μου.. Και γαμω τα επιχειρηματα, μπραβο, τα ισοπεδωσες ολα. Μπορεις να εισαι ευτυχισμενος και να κοιμασαι ησυχα τα βραδια που ενας απατεωνας σου εφερε πρωταθληματα. Οχι ειμαι ευτυχισμενος με τους τιτλους μου ειναι τοσο απλο.Κοιτα αν ειναι να παιζουμε με τις λεξεις και να δουλευομαστε μεταξυ μας πεστο μου να το ξερω γιατι εχεις αρχισει και κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου.. Σου μιλαω οπως θα μιλαγαμε σε μια καφετερια τωρα αν θες να παιξεις με τις λεξεις πηγαινε στον ηθικολογο Ντεμη ή φωναξε κανα Μελλισανιδη και ασε με εμενα με τον απατεωνα μου..Ε και εγω μια δεκαετια περασα με απατεωνες που δεν μοθ φερανε τπτ.. Και εσυ με απατεωνες πηρες 3 σερι.. Απλα εισαι μικροτερο ψαρι απο εμενα.. Και ως γνωστον το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.. Ο κυκλος της ζωης.. Ο μεγαλος να τα σηκωνει και να εχει την καλυτερη ομαδα τις περισσοτερες φορες κατι που αποδεικνυεται και εντος αγωνιστικων χωρων και ο μικρος να κλαιγεται και να ψαχνεται στις αδικιες της ζωης, και στους αλλους που δεν τον αφηνουν να σηκωσει κεφαλι.. Κλασσικη ιστορια της ζωης που απλα βρισκει εφαρμογη και στην μπαλα.. Το ζητημα ειναι κοιταμε ποτε ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; Οτι και να λεμε..Η ιστορια εγραψε αλλο ενα πρωταθλημα για τον Ολυμπιακο και οτι και να συζηταμε τωρα και να ηθικολογουμε δεν αλλαζει το ζητημα οτι ειμαστε η μεγαλυτερη και λαοφιλεστερη ομαδα στην Ελλαδα και βασει τιτλων.. Οποτε το τι θα πει ο μικρος Ριμπο (γιατι σαν 10χρονος μιλαει πλεον στα ΜΜΕ) ποσως με ενδιαφερει.. Την τροπαιοθηκη μας την εχει επισκεφτει και αν θελει ας πληρωσει και εισητηριο να περασει να την ξαναδει αν θελει.. Γιατι ευπροσδεκτος δεν ειναι πια στον Πειραια..
N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Ισως να ηταν υπερβολικα αλλα οκ πανηγυριζε.. Εαν εσυ το θεωρεις αυτο απλο πανηγυρισμο αλλο τοσο αφελη σε βλεπω και εγω.. Και επειδη κανεις δεν βλεπει την καμπουρα του ας το αφησουμε εδω, γιατι οτι και να ισχυριζεσαι τωρα τα ιδια θα λεγες στην θεση μου.. Οχι ειμαι ευτυχισμενος με τους τιτλους μου ειναι τοσο απλο. Κοιτα αν ειναι να παιζουμε με τις λεξεις και να δουλευομαστε μεταξυ μας πεστο μου να το ξερω γιατι εχεις αρχισει και κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου.. Σου μιλαω οπως θα μιλαγαμε σε μια καφετερια τωρα αν θες να παιξεις με τις λεξεις πηγαινε στον ηθικολογο Ντεμη ή φωναξε κανα Μελλισανιδη και ασε με εμενα με τον απατεωνα μου..Ε και εγω μια δεκαετια περασα με απατεωνες που δεν μοθ φερανε τπτ.. Και εσυ με απατεωνες πηρες 3 σερι.. Απλα εισαι μικροτερο ψαρι απο εμενα.. Και ως γνωστον το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο.. Ο κυκλος της ζωης.. Ο μεγαλος να τα σηκωνει και να εχει την καλυτερη ομαδα τις περισσοτερες φορες κατι που αποδεικνυεται και εντος αγωνιστικων χωρων και ο μικρος να κλαιγεται και να ψαχνεται στις αδικιες της ζωης, και στους αλλους που δεν τον αφηνουν να σηκωσει κεφαλι.. Κλασσικη ιστορια της ζωης που απλα βρισκει εφαρμογη και στην μπαλα.. Το ζητημα ειναι κοιταμε ποτε ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; Οτι και να λεμε..Η ιστορια εγραψε αλλο ενα πρωταθλημα για τον Ολυμπιακο και οτι και να συζηταμε τωρα και να ηθικολογουμε δεν αλλαζει το ζητημα οτι ειμαστε η μεγαλυτερη και λαοφιλεστερη ομαδα στην Ελλαδα και βασει τιτλων.. Οποτε το τι θα πει ο μικρος Ριμπο (γιατι σαν 10χρονος μιλαει πλεον στα ΜΜΕ) ποσως με ενδιαφερει.. Την τροπαιοθηκη μας την εχει επισκεφτει και αν θελει ας πληρωσει και εισητηριο να περασει να την ξαναδει αν θελει.. Γιατι ευπροσδεκτος δεν ειναι πια στον Πειραια.. Το ποιος κρυβεται πισω απο τα δαχτυλα του, αστο, εγω παντως οχι. Εγω βλεπω τι φταιει και παραπαιουμε τοσα χρονια, εσυ? Απο μια προταση που ειπες, αμφιβαλλω αν το κανεις. ΥΓ 2 : Τοσο καλο ποδοσφαιρο επαιζε η ΑΕΚαρα που ερχοσουνα να δεις τον Ολυμπιακο στο Καραϊσκακη? Φιλαρακι, δεν εχω παροπιδες, ισως σαν εσενα που παω μονο στην ομαδα μου στο γηπεδο, γκεγκε? Και Ολυμπιακο εχω παει, και στον βαζελο πηγα, και στη Λαρισα πηγα μιας που ημουν εκει, και αν ειχα κανα κοννε στην Ξανθη η Θεσσαλονικη για να μεινω ενα Σ/Κ θα πηγαινα. Εσυ φορα τα κοκκινα γυαλακια σου και πηγαινε μονο Καραισκακη, ταμαμ? Για τα υπολοιπα που ειπες, δεν τα σχολιαζω καν, δεν θα μπω καν στον κοπο Ρε λύκε οι τελευταίοι που μπορούν να κάνουν μαθήματα φίλαθλης συμπεριφοράς είναι οι αεκτζήδες.Θυμάσαι τι τράβαγε ο πρίγκηψ όταν ερχότανε στα Φιλαδέλφεια?Φαντάζεσαι τι παραπάνω θα τράβαγε αν έβγαινε και έλεγε οτι τα 3 πρωταθλήματα που πήρε με την αεκ ήταν έργο Μελισσανίδη?Με καραμπίνες θα τον σημάδευαν.Ή μήπως θα σου άρεσε να σου κουνάει ο Αλεξανδρής 6 δαχτυλάκια ή 4 ή 3 ανάλογα με την περίπτωση. Ο Αλεξανδρης δεν μου αρεσε οταν πανυγηριζε τα γκολ που εβαζε εναντιων μας ή τις νικες του, αλλα δεν εβγαινα να τον βρισω και να τον μειωσω. Ποτε μου δεν τον εβρισα, ουτε προκειται, ουτε τον Τσιαρτα εχω βρισει με αυτα που λεει, ουτε τον Μπαγεβιτς εχω βρισει. (παραδεχομαι ομως πως τον εχω γιουχαρει) Διαφωνω με την πρωτη προταση σου παντως, τα εχουμε πει, ολοι εχουν δικαιωμα να κανουν κριτικη και να δινουν μαθηματα φιλαθλης συμπεριφορας, δεν καταλαβαινω γιατι να μην μπορουν οι ΑΕΚτζηδες (και παλι δεν μου αρεσει η γενικευση) Μη μας το παίζετε τώρα υπεράνω.Ο Ριβάλντο με τις ενέργειες και τις δηλώσεις του βγάζει τεράστιο κόμπλεξ και πίκρα.ΟΚ έδειξε τα 4 δαχτυλάκια μετά τη λήξη του αγώνα.Άντε να τον δικαιολογήσεις επειδή ήταν μετά τον αγώνα.Όταν όμως 3 εβδομάδες μπροστά στήνεται μπροστά στις κάμερες και ξαναδείχνει τα δάχτυλα και λέει αυτά που είπε ε πλέον ξεφεύγει η κατάσταση.Δεν υπάρχει ούτε η ένταση του αγώνα ούτε η χαρά της νίκης,υπάρχει μόνο κόμπλεξ. Ο Κόκκαλης τον είχε πεί εγωιστή και παρτάκια και ο Ριβάλντο απέδειξε οτι είχε δίκιο.Όσο για την κρίση του κόσμου του Ολυμπιακού αυτή φάνηκε και στην περσινή φιέστα που έκραξε τον Κόκκαλη και στη συνέχεια που κανείς γαύρος δεν έλεγε κουβέντα εναντίον του Ρίμπο.Ο ίδιος ο Ριβάλντο έστρεψε τον κόσμο εναντίον του και υπέρ του Κόκκαλη. Δεν στον παιζω υπερανω, ουτε προσπαθω να σου αλλαξω αποψη για τον Ριβαλντο. Ξαναλεω θεωρω πως ειναι τουλαχιστον χαζη η αντιδραση αυτη στο προσωπο ενος παικτη που εφερε 3 πρωταθληματα στην ομαδα που επαιξε και εκδιωχθηκε με τον χειροτερο τροπο.
foufoutios Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Σε λιγο θα μας το παιξεις και αγνος φιλαθος του ποδοσφαιρου (εκτος των αλλων) που πηγαινεις στο γηπεδο οποτε σου δωθει ευκαιρια για να απολαυσεις το θεαμα... Οσο για το υφακι σου, ακολουθει το κομπλεξικο χαρακτηρα των ΑΕΚτζιδων και γενικως των δευτερων... Αφου στην τελικη εισαι τοσο αγνος φιλαθλος, θα επρεπε να υποστηριξεις την πτωση της ομαδας σου στη Γ εθνικη και οχι να λες οτι δε θα μπεις καν στο κοπο να σχολιασεις.. Εκ του ασφαλους, ολοι αγνοι ειμαστε.. Τι σχεση εχει η περιπτωση του Αλεξανδρη με του Ριβαλντο? Αλλο να πανηγυρισεις το γκολ με την ομαδα σου και αλλο να εισαι εριστικος και επειδικτικος απεναντι στην ομαδα που ουσιαστικα σε εβγαλε απο το ληθαργο.. ΥΓ : Πες μου οτι πανηγυρισες και τα γκολ του Ολυμπιακου να λυθω στα γελια.. ΥΓ 2 : Κοκκαλης σας χρειαζεται και τιποτα αλλο, εκει, να λυσσατε!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Σε λιγο θα μας το παιξεις και αγνος φιλαθος του ποδοσφαιρου (εκτος των αλλων) που πηγαινεις στο γηπεδο οποτε σου δωθει ευκαιρια για να απολαυσεις το θεαμα... Οσο για το υφακι σου, ακολουθει το κομπλεξικο χαρακτηρα των ΑΕΚτζιδων και γενικως των δευτερων...Αφου στην τελικη εισαι τοσο αγνος φιλαθλος, θα επρεπε να υποστηριξεις την πτωση της ομαδας σου στη Γ εθνικη και οχι να λες οτι δε θα μπεις καν στο κοπο να σχολιασεις.. Εκ του ασφαλους, ολοι αγνοι ειμαστε.. Τι σχεση εχει η περιπτωση του Αλεξανδρη με του Ριβαλντο? Αλλο να πανηγυρισεις το γκολ με την ομαδα σου και αλλο να εισαι εριστικος και επειδικτικος απεναντι στην ομαδα που ουσιαστικα σε εβγαλε απο το ληθαργο.. ΥΓ : Πες μου οτι πανηγυρισες και τα γκολ του Ολυμπιακου να λυθω στα γελια.. ΥΓ 2 : Κοκκαλης σας χρειαζεται και τιποτα αλλο, εκει, να λυσσατε!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Απο την τελευταια σου προταση καταλαβαινει κανεις τι κουμασι εισαι, και επειδη εχεις αγνοια και μαλιστα μεγαλη, κατσε ψαξε τι εχω πει και ποια ειναι η αποψη μου για το αν επρεπε η ΑΕΚ να πεσει Δ' Εθνικη η οχι, ψαξε ρε, σε παρακαλω, και μετα ανακαλεσε.Οκ? Δεν τα πανηγυρισα, αλλα ναι, θελω να βλεπω μπαλα, και οχι 30.000 ή 4.000 μαλακες να κρεμονται απο καγκελα και να φωναζουν και να βριζουν, για αυτο και παω γηπεδο οπου μπορεσω. Οσο για τον Κοκκαλη, η αποψη μου ειναι γνωστη, δεν τον παω με την καμια, και πολυ θα ηθελα να φυγει απο το χωρο του ποδοσφαιρου, γιατι περισσοτερο κακο κανει παρα καλο, και δεν το λεω κομπλεξικα ως αεκτζης. ΥΓ. Ειπα εγω οτι εχει η σχεση ο Αλεξανδρης με το Ριβαλντο? ΥΓ. Οσο για το κατα ποσο ειναι κομπλεξικοι οι ΑΕΚτζηδες, φενεται ποσο κομπλεξικος εισαι εσυ που γενικευεις.
foufoutios Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Την αληθεια λεω, δεν ειναι θεμα κομπλεξισμου.. Αν οντως ειπες οτι επρεπε να πεσει η ΑΕΚ τοτε σε παραδεχομαι γιατι εισαι απο τους λιγους, ομως δε θα επρεπε να μιλας για νικη στα χαρτια, για ηθος και για αρχες και λοιπες μπουρδες που ακουγονται.. Και εγω θελω να βλεπω μπαλα, γι αυτο εχω το συνδομητικο αλλωστε.. Ισως κανεις καλα για τον Κοκκαλη, ουτε εμενα ειναι η καλυτερη μου για ανθρωπος του ποδοσφαιρου, οταν ομως δε βλεπετε τα χαλια των ομαδων σας, αυτη η ολιγαρχια σας αρμοζει.. Αντι να παραδεχθειτε οτι σας κοροιδευει ο κοντος και ο καθε κοντος και να προσπαθησετε να γινετε περισσοτερο ανταγωνιστικοι, τα βαζετε παντα με τον Κοκκαλη.. Δε γινεται δουλεια ετσι.. Ειπες οτι δε σου αρεσε που ο Αλεξανδρης πανηγυριζε, αλλα αλλο ο ενας πανηγυρισμος και αλλο ο αλλος.. Ουσιαστικα συγκριση εκανες.. Ειναι το στυλ του πανηγυρισμου και το τι κρυβει απο πισω του, οχι το γεγονος οτι πανηγυρισε.. Το χαρακτηρισμο το στηριξα στις γενικοτερες απαντησεις μεσα στο φορουμ απο ΑΕΚτζιδες και βαζελους.. Αν το οτι γενικευσα δειχνει κομπλεξ, το ιδιο μπορω να πω και για εσενα που σε ολους τους υποστηρικτες του Ολυμπιακου απαντας με τον ιδιο τροπο, πιστευοντας οτι εχεις παντα δικιο Καλη Ανασταση σε ολους μας με υγεια και αν ειπαμε και κατι παραπανω δεν πειραζει (εμενα οχι τουλαχιστον) Μακαρι να μας φωτισει ολους και να δουμε καλυτερη μπαλα του χρονου στην Ελλαδα. Χρονια πολλα
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Την αληθεια λεω, δεν ειναι θεμα κομπλεξισμου.. Αν οντως ειπες οτι επρεπε να πεσει η ΑΕΚ τοτε σε παραδεχομαι γιατι εισαι απο τους λιγους, ομως δε θα επρεπε να μιλας για νικη στα χαρτια, για ηθος και για αρχες και λοιπες μπουρδες που ακουγονται.. Και εγω θελω να βλεπω μπαλα, γι αυτο εχω το συνδομητικο αλλωστε.. Ισως κανεις καλα για τον Κοκκαλη, ουτε εμενα ειναι η καλυτερη μου για ανθρωπος του ποδοσφαιρου, οταν ομως δε βλεπετε τα χαλια των ομαδων σας, αυτη η ολιγαρχια σας αρμοζει.. Αντι να παραδεχθειτε οτι σας κοροιδευει ο κοντος και ο καθε κοντος και να προσπαθησετε να γινετε περισσοτερο ανταγωνιστικοι, τα βαζετε παντα με τον Κοκκαλη.. Δε γινεται δουλεια ετσι.. Ειπες οτι δε σου αρεσε που ο Αλεξανδρης πανηγυριζε, αλλα αλλο ο ενας πανηγυρισμος και αλλο ο αλλος.. Ουσιαστικα συγκριση εκανες.. Ειναι το στυλ του πανηγυρισμου και το τι κρυβει απο πισω του, οχι το γεγονος οτι πανηγυρισε.. Το χαρακτηρισμο το στηριξα στις γενικοτερες απαντησεις μεσα στο φορουμ απο ΑΕΚτζιδες και βαζελους.. Αν το οτι γενικευσα δειχνει κομπλεξ, το ιδιο μπορω να πω και για εσενα που σε ολους τους υποστηρικτες του Ολυμπιακου απαντας με τον ιδιο τροπο, πιστευοντας οτι εχεις παντα δικιο Καλη Ανασταση σε ολους μας με υγεια και αν ειπαμε και κατι παραπανω δεν πειραζει (εμενα οχι τουλαχιστον) Μακαρι να μας φωτισει ολους και να δουμε καλυτερη μπαλα του χρονου στην Ελλαδα. Χρονια πολλα Εσυ πιστευεις οτι ο Νικολαιδης μας κοροιδευει? Ξες κατι? Πιστευω πως απο αυτους που ειναι προεδροι των μεγαλων ομαδων, ο Νικολαιδης ειναι αυτος που δεν κοροιδευει με την καμια και θελει το συμφερον της ομαδας (αποψη μου, αν ειμαι λαθος θα το δειξει το μελλον), ενω για τον Κοκκαλη και τον Τζιγγερ πιστευω πως το εχουν κανει μαγαζακι τους και μαζευουν τα γκαφρα και το μονο που τους νοιαζει ειναι αυτο (και παλι αν ειμαι λαθος, θα δειξει το μελλον). Δεν πιστευω πως εχω παντα δικιο, δεν εχω και το αλαθητο, αλιμονο αλλωστε. Απαντω με ορισμενο τροπο και υφος, αναλογα με τις απαντησεις που μου δινουνε αλλοι. Το εχω ξαναπει, μερικοι εδωμεσα γραφουν με κομπλεξισμο απιστευτο, το μονο που τους νοιαζει ειναι να μειωνουν τους αλλους, και την δικη τους τη καμπουρα δεν τη βλεπουν, σε αυτους θα απαντησω στο ιδιο στυλακι. Το να αρχισω πχ να σε βριζω, δεν δειχνει το επιπεδο μου, δειχνει ποσο κατωτερος ειμαι. Καλη ανασταση, χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν (ευχαριστω) και χριστος ανεστη, ηρεμα το κατσικακι αυριο.
thodoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Καλημερα σε ολους Χρονια σας πολλα και Χριστος Ανεστη!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Ο Αλεξανδρης δεν μου αρεσε οταν πανυγηριζε τα γκολ που εβαζε εναντιων μας ή τις νικες του, αλλα δεν εβγαινα να τον βρισω και να τον μειωσω. Ποτε μου δεν τον εβρισα, ουτε προκειται, ουτε τον Τσιαρτα εχω βρισει με αυτα που λεει, ουτε τον Μπαγεβιτς εχω βρισει. (παραδεχομαι ομως πως τον εχω γιουχαρει) Διαφωνω με την πρωτη προταση σου παντως, τα εχουμε πει, ολοι εχουν δικαιωμα να κανουν κριτικη και να δινουν μαθηματα φιλαθλης συμπεριφορας, δεν καταλαβαινω γιατι να μην μπορουν οι ΑΕΚτζηδες (και παλι δεν μου αρεσει η γενικευση) Δεν στον παιζω υπερανω, ουτε προσπαθω να σου αλλαξω αποψη για τον Ριβαλντο. Ξαναλεω θεωρω πως ειναι τουλαχιστον χαζη η αντιδραση αυτη στο προσωπο ενος παικτη που εφερε 3 πρωταθληματα στην ομαδα που επαιξε και εκδιωχθηκε με τον χειροτερο τροπο. Σκέψου λίγο,εσένα δεν σου άρεσε απλά και μόνο που ο Αλεξανδρής πανηγύριζε.Φαντάσουν πώς νοιώθουν οι γαύροι που ο Ρίμπο κάνει χειρονομίες και μιλάει για στημένα πρωταθλήματα.Αν σου τα έκανε αυτά ο Αλεξανδρής τι θα έλεγες??? Ο πάικτης που έφερε τα 3 πρωταθλήματα μόνος του τα απαξίωσε λέγοντας οτι αμφιβάλει για την τιμιότητα με την οποία κατακτήθηκαν.Τι περιμένεις να κάνει ο κόσμος δηλαδή?Και γιατί κανένας δεν έλεγε κουβέντα εναντίον του Ριβάλτο πρίν κάνει τις δηλώσεις και τις χειρονομίες? ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
littlelouievegos Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Χριστος Ανεστη σε ολους με υγεια και ευτυχια. Το ποιος κρυβεται πισω απο τα δαχτυλα του, αστο, εγω παντως οχι.Εγω βλεπω τι φταιει και παραπαιουμε τοσα χρονια, εσυ? Απο μια προταση που ειπες, αμφιβαλλω αν το κανεις. Κατα κυριο λογο χρονια σου πολλα για την ονομαστικη σου εορτη αν καταλαβα καλα γιορταζεις σημερα και κατα δευτερον.. Αστο φιλε δεν θα βγαλουμε ακρη.. Καταλαβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.