Bougas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ο Γλύκας πρέπει να το πνίγει το κουνέλακι η μου φαίνεται;
chill Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Ο Γλύκας πρέπει να το πνίγει το κουνέλακι η μου φαίνεται; ax0ax0a0x0a0x0ax0a0x0ax0a0xa0 EPIC, μπα σε καλό σου με έριξες από την καρέκλα .
Bougas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 εμ τώρα άντρας 70άρις που κάνει βαφή στα μαλλιά του,τι να πείς... Την στιγμή της απονομής του τζόλε και του προέδρου,μόλις ανταλάξανε φιλάκια,έκανε και αυτός 2 βήματα μπροστα,(για να πάρει φιλάκι μάλλον),άλλα ο τζόλε γύρισε μούρη προς τα αποδητήρια και ο Γλύκας πήρε τα @@ του
The_Edge Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Λοιπόν σύμφωνα με τη λίστα των πεντακοσίων τίτλων σας,που περιέχει από σουμπούτεο μέχρι μπιλιάρδο,ο Ολυμπιακός έχει ήδη κατακτήσει την περίοδο 2007-2008 εννέα τίτλους. 1.Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. 2.Σούπερ Κάπ ποδοσφαίρου. 3..Πρωτάθλημα πόλο. 4..Κύπελλο πόλο 5..Κύπελλο Ελλάδος ανδρών πίνκ πόνκ. 6..Κύπελλο Ελλάδος γυναικών πίνκ πόνκ. 7.Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ανδρών. 8.Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου γυναικών. 9.Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην γυναικών. http://www.segas.gr/el/c3/index-c3n.asp?ID=1779 http://www.contra.gr/PingPong/Hellas/191706.html http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=884598&lngDtrID=246 Το "σκόρ" μέχρι στιγμής είναι 9-3 υπέρ του Ολυμπιακού.Ο παο στην καλύτερη να φτάσει στους 5 τίτλους ενώ ο Ολυμπιακός έχει να διεκδικήσει αρκετούς ακόμα,Κύπελλο ποδοσφαίρου,Πρωτάθλημα Γυναικών στο βόλευ,Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης,Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοικτού Στίβου,Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας,Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.Ενημερωτικά σου αναφέρω οτι το 2007 ο Ολυμπιακός συνολικά ως σύλλογος κατέκτησε 20 τίτλους και ο παναθηναικός 5.Η διαφορά είναι χαώδης καθώς στα ερασιτεχνικά τμήματα ο παο είναι εδώ και χρόνια νεκρός. Έχει γίνει αυτή η συζήτηση πολλές φορές, αλλά αναρωτιέμαι κάτι. Πηγαίνετε και παρακολουθείτε αυτά τα αθλήματα (με bold) ? Παίρνετε το κασκόλ σας και τις σημαίες σας? Έχετε και μπλοκάκι που μετράτε τους πόντους που παίρνουν τα σωματεία από τις ατομικές επιδόσεις των αθλητών και κάνετε τις προσθέσεις ώστε να καταλάβετε ποιο σωματείο προηγείται? Μόλις ανακοινωθεί η πρωταθλήτρια από τα μεγάφωνα (όπως φαντάζομαι πως γίνεται) αρχίζετε τα συνθήματα "Πρωτάαααα-θλημααα" κτλ? Μου φαίνεται κάπως αστείο και αρκετά σουρεαλιστικό, ειδικά σε οπαδικά topics, να πετάμε ατάκες και να μετράμε κούπες σε ατομικά αγωνίσματα. Πχ, δεν έχω πετύχει πολλές φορές post που να λέει "όχι ρε γαμώτο, τραυματίστηκε ο ΥΥΥΥ κολυμβητής ή ο ΖΖΖΖ αθλητής του βάδην και μπορεί να τον πιούμε στο πρωτάθλημα την Κυριακή". Τα ατομικά αθλήματα έχουν τη χάρη τους, δε λέω, από αθλητική άποψη ίσως και μεγαλύτερη από τα ομαδικά. Αλλά, δε θα αισθανθώ υπερήφανος αν η ομάδα κατακτήσει το Βάδην γυναικών. Αντίθετα, θα χαρώ αν μάθω ότι τους αθλητές της τους στηρίζει όσο δεν πάει, οικονομικά και ηθικά, ακόμα και αν δεν πάρει ποτέ των ποτών πρωτάθλημα. Αυτή νομίζω ότι είναι η ουσία αυτών των ατομικών αθλημάτων, και αυτός είναι ο ρόλος των σωματείων σε αυτά τα αθλήματα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Έχει γίνει αυτή η συζήτηση πολλές φορές, αλλά αναρωτιέμαι κάτι. Πηγαίνετε και παρακολουθείτε αυτά τα αθλήματα (με bold) ? Παίρνετε το κασκόλ σας και τις σημαίες σας? Έχετε και μπλοκάκι που μετράτε τους πόντους που παίρνουν τα σωματεία από τις ατομικές επιδόσεις των αθλητών και κάνετε τις προσθέσεις ώστε να καταλάβετε ποιο σωματείο προηγείται? Μόλις ανακοινωθεί η πρωταθλήτρια από τα μεγάφωνα (όπως φαντάζομαι πως γίνεται) αρχίζετε τα συνθήματα "Πρωτάαααα-θλημααα" κτλ? Μου φαίνεται κάπως αστείο και αρκετά σουρεαλιστικό, ειδικά σε οπαδικά topics, να πετάμε ατάκες και να μετράμε κούπες σε ατομικά αγωνίσματα. Πχ, δεν έχω πετύχει πολλές φορές post που να λέει "όχι ρε γαμώτο, τραυματίστηκε ο ΥΥΥΥ κολυμβητής ή ο ΖΖΖΖ αθλητής του βάδην και μπορεί να τον πιούμε στο πρωτάθλημα την Κυριακή". Τα ατομικά αθλήματα έχουν τη χάρη τους, δε λέω, από αθλητική άποψη ίσως και μεγαλύτερη από τα ομαδικά. Αλλά, δε θα αισθανθώ υπερήφανος αν η ομάδα κατακτήσει το Βάδην γυναικών. Αντίθετα, θα χαρώ αν μάθω ότι τους αθλητές της τους στηρίζει όσο δεν πάει, οικονομικά και ηθικά, ακόμα και αν δεν πάρει ποτέ των ποτών πρωτάθλημα. Αυτή νομίζω ότι είναι η ουσία αυτών των ατομικών αθλημάτων, και αυτός είναι ο ρόλος των σωματείων σε αυτά τα αθλήματα. Σωστά αυτά που λές και για αυτό έγραψα στο πόστ που έκανα Λοιπόν σύμφωνα με τη λίστα των πεντακοσίων τίτλων σας,που περιέχει από σουμπούτεο μέχρι μπιλιάρδο Όταν οι φίλοι μας οι παναθηναικοί υπερηφανεύοντε για τίτλους στο μπιλιάρδο και την ξιφασκία τι πιο λογικό από το να ξεκινήσουμε και εμείς να ψάχνουμε τον οποιοδήποτε τίτλο που κατακτά ο Ολυμπιακός?Είναι αυτό το ψάξιμο και η αντιπαράθεση των τίτλων μέσα στα πλαίσια της κόντρας Ολυπιακού-παναθηναικού.Εγώ ποτέ δεν είχα κάτσει να ψάξω πόσους τίτλους έχει ο Ολυμπιακός,τα τελευταία όμως 3-4 χρόνια έγινε μόδα και πιπίλα από τους παναθηναικούς να μας λένε οτι είναι η πρώτη ομάδα σε τίτλους μετρώντας κάτι εντελώς άκυρα αθλήματα.Έτσι ξεκίνησε το ψάξιμο και από εμένα και από πολλούς άλλους.Για να μπάινουν μερικά πράγματα στη θέση τους (όσον αφορά τον αριθμό των τίτλων) και για να μην δημιουργούντε λανθασμένες εντυπώσεις.Αυτοί καθορίσανε τους όρους του παιχνιδιού και εμείς ακολουθούμε.Αν πάλι θέλουνε να μετρήσουμε τους τίτλους σε άλλα αθλήματα πάλι εδώ ήμαστε να το κάνουμε. Προσωπικά δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ κωπηλασία και ούτε θα το κάνω.Χαίρομαι όμως όταν μαθαίνω οτι αθλητές του Ολυμπιακού κατέκτησαν τίτλους σε αυτό το άθλημα.Ούτε στους δρόμους θα βγώ ούτε θα κάνω καζούρα στη δουλειά για το πρωτάθλημα κωπηλασίας και βάδην.Η καταμέτρηση έχει να κάνει αποκλειστικά με μια στατιστική "μάχη" που βρίσκετε σε εξέλιξη με τον αιώνιο και στο ότι θέλουμε να είμαστε πρώτοι και στους συνολικούς τίτλους.
Bougas Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
foufoutios Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Τα 30 ποντακια στο μπασκετ τα κανανε γαργαρα τα χανουμακια.. Ε βεβαια, αφου εχουν τις φυλλαδες να γραφουν ακομα για το πρωταθλημα (που δεν πηραν και ουτε προκειται να παρουν).. Θελω αλλα 30 σημερα για να γελασει και το παρδαλο κατσικι!
elvatc7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: htan apla teleiooooo
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ναι...βασικα το να εκθετεις την εγκεφαλικη αναπηρια μιας γυναικας δεν σας τιμαει και ιδιαιτερα σαν ανθρωπους ετσι?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ναι...βασικα το να εκθετεις την εγκεφαλικη αναπηρια μιας γυναικας δεν σας τιμαει και ιδιαιτερα σαν ανθρωπους ετσι? Ναι ρε,εμάς περίμενε η ρούλα για να εκτεθεί.Μέχρι και πρωτοσέλιδα σε αθλητικές εφημερίδες έχει γίνει.Ξεφτιλίζει η ίδια τον εαυτό της και θα της κάνει κακό το πανό.Ήμαρτον.
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ναι ρε,εμάς περίμενε η ρούλα για να εκτεθεί.Ξεφτιλίζει η ίδια τον εαυτό της και θα της κάνει κακό το πανό. μαλλον δεν διαβαζεις καλα τι γραφω.
user12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Παιδια ψαχνω βιντεακι αλεφαντου που λεει τφραση καλως τα παιδια 3-0 υπαρχει τετοιο βιντεο?
slipknot Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ο καραγκιοζάκος ο ριβάλντο συνεχίζει βλέπω... Όσον αφορά αυτό που είπε,ότι ότι λέει αυτός κάνει τον γύρο του κόσμου και ότι λέει ο κόκαλης μένει στην ελλάδα,να θυμηθεί λίγο και να καταλάβει ότι αν δεν έρχοταν εδώ να παίξει και στο τσου λου παίζει να μην τον θυμόταν και κανείς... Άντε παιδιά,7 πήγε έχουμε και play off να δούμε :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.