Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι...βασικα το να εκθετεις την εγκεφαλικη αναπηρια μιας γυναικας δεν σας τιμαει και ιδιαιτερα σαν ανθρωπους ετσι?

Ρε παιδιά,γιατί λυσάξατε ? Τον ριβάλντο θα εννοούσε...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε 1980 ώρες ώρες σαν τις χήρες πάνω από το κρεβάτι κάνετε.Όλα σας φταίνε,όλα σας πειράζουν,ψάχνετε παντού αφορμές για να τα χώσετε στον Ολυμπιακό,στον Κόκκαλη και στους γαύρους.

Τώρα εσένα σε πείραξε το πανό με τη Ρούλα.Όταν η φυλλάδα σας έκανε πλάκα στο αεκ με τη ρούλα δεν σε είχε πειράξει?Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες τότε?

assets_LARGE_t_942_195933_type11484.jpg

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν αντιολυμπιακοί.

Τα εχω δει ολα:shock::shock:. ολυμπιακο να ποσταρει πρωτοσελιδο παναθηναικης εφημεριδας και να χαιρεται κι ολας

Δημοσ.
Τα εχω δει ολα:shock::shock:. ολυμπιακο να ποσταρει πρωτοσελιδο παναθηναικης εφημεριδας και να χαιρεται κι ολας

Εδώ είδαμε εσάς σχεδόν πρωταθλητές... στο εξώφυλλο κολλάς εσύ;

Δημοσ.
Εδώ είδαμε εσάς σχεδόν πρωταθλητές... στο εξώφυλλο κολλάς εσύ;

Και εσεις σχεδον κατακτησατε το champions :-D:-D:-D

Δημοσ.
Και εσεις σχεδον κατακτησατε το champions :-D:-D:-D

...έλα... κάνε άλλη μία προσπάθεια να πεις κάτι πιο έξυπνο... θα κάνω ότι δεν το είδα...

Δημοσ.

Τη χαρά που την είδες?Σχολίασα την τακτική να μας πειράζουν μερικά πράγματα μόνο όταν δεν είναι υπερ μας.Όταν είναι για να κάνουμε εμείς χαβαλέ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.
...έλα... κάνε άλλη μία προσπάθεια να πεις κάτι πιο έξυπνο... θα κάνω ότι δεν το είδα...

Ωραια στον τελικο στο ΟΑΚΑ ολοι ειδαμε τον ολυμπιακο ναπαιζει αλλα τελικα να χανει απο την Μιλαν:-):-):-)

Δημοσ.

Με το σχεδον δεν γινεται τιποτα.Οπως κι εμεις οταν ο Κοκκαλης βγηκε και ειπε την μ@λ@κια για champions league δεν μιλουσαμε,ετσι δεν πρεπει να μιλατε κι εσεις...

Κατα τα αλλα sorry που επεμβαινω στο θεμα...

Δημοσ.
Εξακολουθεις να εισαι σιγουρος για αυτο???? ;)

ε τωρα μαλλον οχι. Απο την αλλη ξερεις οτι οι δυο ομαδες αγωνιστικα δεν εχουν καμια σχεση. Φαινεται ομως οτι εχουν παθει κοκομπλοκο οι δικες μας.

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι και του χρόνου θα ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον γίγαντα Χοσέ Σεγούρα?

Δημοσ.
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι και του χρόνου θα ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον γίγαντα Χοσέ Σεγούρα?

Μαλλον πρεπει να αρχισεις να συνηθιζεις στην ιδεα οτι επιστρεψαμε στις παλιες καλες εποχες και οχι μονο στο θεμα προπονητη.

Αναβληθηκε η συσκεψη για προπονητη και μεταγραφες για το τελος της εβδομαδας γιατι δεν υπαρχει βιασυνη!!!

Εντωμεταξυ το αεκακι κλεινει Κλειτον παρολο που παιζει πλειοφ και ακομα δεν ξερει αν θα βγει στο Τσουλου!!!

Δηλαδη η μια ομαδα που εχει εξασφαλισει την εξοδο στο Τσουλου και μπορει να προγραμματισει τις μεταγραφες της δεν κανει απολυτως τιποτα και η αλλη κανει ηδη τις πρωτες κινησεις της!!!

Και φυσικα τα μοντελα Ιβιτς-Πετρακης πηγαν στα σκουπιδια...απολυτο κουμαντο ο Παππας και παλι!

Ωραιο ηταν το διαλειμα για ενα χρονο...τα κεφαλια και παλι μεσα!

Δημοσ.

Εγώ για Κλέιτον δεν τρελαίνομε κιόλας. Κοντά στα 2 μύρια που φαίνεται να κυμαίνετε η τιμή του ακριβώς μου φαίνεται.

Δημοσ.

Οκ..βρες μου αλλον μεσο με τα ιδια λεφτα και στην ιδια ηλικια του Κλειτον και φυσικα να ειναι καλυτερος.

Και φυσικα σκεψου οτι στη θεση του Κλειτον θα παρεις τον Πουτσοκλειτον δηλαδη κανενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...