Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οκ..βρες μου αλλον μεσο με τα ιδια λεφτα και στην ιδια ηλικια του Κλειτον και φυσικα να ειναι καλυτερος.

Και φυσικα σκεψου οτι στη θεση του Κλειτον θα παρεις τον Πουτσοκλειτον δηλαδη κανενα...

Τον πουτσοκλέγανε λες ε? Έτσι τρεχάτε στις φιέστες, έεεετσι...

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι και του χρόνου θα ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον γίγαντα Χοσέ Σεγούρα?

Γι αυτό λες?

filathlos_l.jpg

Πήραμε το πρωτάθλημα πάλι από τους πεθαμένους, οπότε όλα μια χαρά! Σε λίγο θα παρακαλάμε να φτιάξει ομάδα ο βάζελος.

Δημοσ.

Σε πρόλαβα Milto!

Για το άλλο, τα λέγαμε από παλιά. Χωρίς το δυνατό ΠΑΟ, ο (εκάστοτε)Κόκκαλης δεν βάζει μυαλό.

Δημοσ.
Οκ..βρες μου αλλον μεσο με τα ιδια λεφτα και στην ιδια ηλικια του Κλειτον και φυσικα να ειναι καλυτερος.

Και φυσικα σκεψου οτι στη θεση του Κλειτον θα παρεις τον Πουτσοκλειτον δηλαδη κανενα...

Δλδ ειμαι ο μοναδικος που πιστευει οτι ειναι τελειος αχρηστος στον ολυμπιακο ο κλειτον..

Οταν εχεις τον μπελουτσι στην ιδια θεση, και οταν μια χρονια ολοκληρη παιζεις χωρις δημιουργικο χαφ, τωρα να δωσεις 2 εκ. για ενα παικτη που δεν σου χρειαζεται, μου φαινονται πεταμενα λεφτα..

Ειδικα τωρα που ο σοκρατες βρηκε τις δαγκανες που ειχε χασει περυσι και τις ξαναεβαλε στην τσεπη του...

Δημοσ.

Έλα μωρέ τον Μπελούτσι τώρα που λέει κι ο Γεωργίου! Τον είδαμε και τον Μπελούτσι. Ένας παίκτης που αξίζει φαίνεται από τα πρώτα παιχνίδια, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας, θέσης, αν την έχει μεγάλη ή μικρή κλπ. Ένας απλά καλούτσικος παίκτης είναι ο Μπελούτσης, καμία σχέση για 7.5εκ για το ένα πόδι. Ο Κλέιτον τουλάχιστον είναι χρόνια στην Ελλάδα, έχει κάνει καλά πρωταθλήματα, και μας έχει παίξει και μόνος του σε 2-3 ματς.

Δημοσ.
Τον πουτσοκλέγανε λες ε? Έτσι τρεχάτε στις φιέστες, έεεετσι...

Γι αυτό λες?

filathlos_l.jpg

Το κομματι που λεει κατι για ΦΑΝΤΑΣΙΑ, τι λεει γιατι δεν φενεται ακριβως? :-D

Δημοσ.
Το κομματι που λεει κατι για ΦΑΝΤΑΣΙΑ, τι λεει γιατι δεν φενεται ακριβως? :-D

Τα κορίτσια ερμηνεύουν στη ΦΑΝΤΑΣΙΑ την όπερα του Πουτσίνι.

Δημοσ.

Κυριάκο δεν έχω κάποιον να σου προτείνω. Αλλά και ο Κλέιτον δεν έκανε και ΤΗΝ χρονιά φέτος (όπως και γενικά δεν έβγαλε μάτια). Φοβάμαι ότι είναι φούσκα (δεν επιμένω κιόλας) και ότι λόγω ντόρου (τα τελέ λίγα καλά παιχνίδια και το ότι τον θέλουν και ΑΕΚ-ΠΑΟ) πήγε η τιμή στα 2.

Τέσπα... μακάρι αν τον πάρουμε να βγω λάθος.

Δημοσ.

Ρε σεις, η ΑΕΚ βράβευσε τους "πρωταθλητές" Ζήκο-Μπλάνκο-Ριβάλντο στο κλειστό του ΟΑΚΑ προχτές στα Play off με τον Ολυμπιακό:lol::lol:

Αυτοί πρέπει να πάνε να κοιταχτούν , γιατί πλέον έχουν ξεφύγει από τα όρια του κόμπλεξ και έχουν φτάσει σε κατάσταση ψυχικού νοσήματος.

Καλά, ο Ζήκος και ο Ριβάλντο είναι βεβαιωμένοι πλέον καραγκιόζηδες.

Ο Ζήκος ανακηρύχτηκε "ανυπόληπτος παρλαπίπας" της χρονιάς από τον πρώτο γύρο, με τις γελοίες δηλώσεις του περί "χεσμένων" και τις γκομενίστικες κακίες εναντίον του Κόκκαλη για κότερα και προπονητές (ενώ ο ίδιος δεν τα έχει δει ποτέ αυτά στην καριέρα του στην ΑΕΚ και αλλού ο γελοίος). Όσοι είχαν δει το παιχνίδι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ (μεταξύ αυτών κι εγώ) τη μόνη που είδαν χεσμένη μέσα στο Καραϊσκάκη ήταν η ΑΕΚ, που δεν μπόρεσε να πάρει ούτε πόντο από ένα ψόφιο εκείνη τη μέρα Ολυμπιακό.

Ο Ριβάλντο, έχει ξεφύγει τελείως και καθόταν με τους κάφρους στο ΟΑΚΑ και πανηγύριζε τα τρίποντα που βάζανε οι παίχτες της ΑΕΚ.

Προσπαθεί να κερδίσει οπαδούς με το να εμφανίζεται βασιλικότερος του βασιλέως, αλλά είναι πολύ fake όλο το σκηνικό ρε αδερφάκι μου.

Παρακαλάω να μείνει και του χρόνου και να έρθει να παίξει στο Καραϊσκάκη, να τον περιποιηθούμε κατάλληλα τον αρχιψεύταρο. Μέσα σε ένα χρόνο από Winner έχει καταντήσει Whiner.

Αυτοί οι κακομοίρηδες στο μπάσκετ τι φταίνει για να μπλέκουν με τον ψυχάκια το Ντέμη και τους υπόλοιπους? (Με τους οποίους σημειωτέον είναι και στα μαχαίρια για το γήπεδο). Ο Μπλάνκο πως δέχεται να τον τραβολογάνε σε τέτοια ξεφτυλίκια????

Είναι αστείοι και γραφικοί πλέον. Ας κέρδιζαν τον Ηρακλή και τον Πανιώνιο στην έδρα τους και ας πανηγύριζαν αυτοί τώρα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΗ...

Ας τους δώσουν το πρωτάθλημα στο pro evolution soccer να ησυχάσουν...

Δημοσ.

Λίγα τα λόγια σου για τον αγωνιστή Ζήκο. Ένας θεός ξέρει τι πέρασε τόσα χρόνια στην εξορία!

χεχε

Δημοσ.

Όσο για τον Κλέιτον, φυσικά ο Πηλαδάκης θα κοιτάξει να πάρει όσο περισσότερα μπορεί.

Δεν είναι κανένας χαζός.

Απ' την άλλη , τα πάντα κοστολογούνται σε αυτή τη ζωή.

Δεν μπορείς να δώσεις 4 εκατομύρια ευρώ για τον Κλέιτον ας πούμε. Περιμένεις και βλέπεις.

Και συν τοις άλλοις, δεν νομίζω ότι είναι η πρώτη σου ανάγκη κιόλας.

Αριστερό χαφ-εξτρέμ θέλουμε ίσως γιατί ο Τζόλε δεν αντέχει άλλο..

Τέρμα ο Αντώνης εγγύηση με όποιον άλλο υπάρχει για δεύτερος ( Θέλω να κρατήσουμε το Σηφάκη ).

Με τον Γκαλίτσιο έχουμε μια πολύ καλή λύση δεξιά, και γενικά περισσότερες λύσεις στην άμυνα. Υπάρχει και ο Παντούρου που είναι σταθερή αξία!

Αριστερά ο Λεονάρντο μας βγήκε αρκετά καλός και υπάρχει και ο Ντομί.

Στο κέντρο άμυνας Άντζας - Ζεβλάκοφ - Μπράβο - Παπαδόπουλος (σιγά σιγά) - Σέζαρ (αν δεν φύγει).

Στα χαφ Μενδρινός-Πάτσα-Τζόλε-Στολτίδης-Λεντέσμα-Μπελούτσι-Γκαλέτι-Νούνιες-Σίσιτς-Κατσικογιάννης (σιγά σιγά).

Μπροστά

Ντάρκο-Μήτρογλου-Κωνσταντίνου-Λούα Λούα

, ένα γρήγορο χρειαζόμαστε ακόμη μπροστά..

Δεν ξέρω αλλά κι έτσι νομίζω ότι είμαστε μια χαρά. Σίγουρα οι Καρντόσο και Κλέιτον είναι πολύ καλή λύση , αν θέλεις να διαχειριστείς ελληνικό πρωτάθλημα και ευρωπαϊκή πορεία. Αλλά δεν φάνηκε να μας λείπουν παίχτες σε αυτές τις θέσεις τόσο πολύ.

Πιο πολύ θα ήθελα κάποιο παίκτη στυλ Τζόλε στα χαφ (δε νομίζω ότι ο Σίσιτς αρκεί), και ίσως και κάποιο γρήγορο φορ μπροστά (έχουμε τρία θηρία και ένα γρήγορο τώρα).

Είδομεν

Δημοσ.
Ρε σεις, η ΑΕΚ βράβευσε τους "πρωταθλητές" Ζήκο-Μπλάνκο-Ριβάλντο στο κλειστό του ΟΑΚΑ προχτές στα Play off με τον Ολυμπιακό:lol::lol:

Αυτοί πρέπει να πάνε να κοιταχτούν , γιατί πλέον έχουν ξεφύγει από τα όρια του κόμπλεξ και έχουν φτάσει σε κατάσταση ψυχικού νοσήματος.

Καλά, ο Ζήκος και ο Ριβάλντο είναι βεβαιωμένοι πλέον καραγκιόζηδες.

Ο Ζήκος ανακηρύχτηκε "ανυπόληπτος παρλαπίπας" της χρονιάς από τον πρώτο γύρο, με τις γελοίες δηλώσεις του περί "χεσμένων" και τις γκομενίστικες κακίες εναντίον του Κόκκαλη για κότερα και προπονητές (ενώ ο ίδιος δεν τα έχει δει ποτέ αυτά στην καριέρα του στην ΑΕΚ και αλλού ο γελοίος). Όσοι είχαν δει το παιχνίδι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ (μεταξύ αυτών κι εγώ) τη μόνη που είδαν χεσμένη μέσα στο Καραϊσκάκη ήταν η ΑΕΚ, που δεν μπόρεσε να πάρει ούτε πόντο από ένα ψόφιο εκείνη τη μέρα Ολυμπιακό.

Ο Ριβάλντο, έχει ξεφύγει τελείως και καθόταν με τους κάφρους στο ΟΑΚΑ και πανηγύριζε τα τρίποντα που βάζανε οι παίχτες της ΑΕΚ.

Προσπαθεί να κερδίσει οπαδούς με το να εμφανίζεται βασιλικότερος του βασιλέως, αλλά είναι πολύ fake όλο το σκηνικό ρε αδερφάκι μου.

Παρακαλάω να μείνει και του χρόνου και να έρθει να παίξει στο Καραϊσκάκη, να τον περιποιηθούμε κατάλληλα τον αρχιψεύταρο. Μέσα σε ένα χρόνο από Winner έχει καταντήσει Whiner.

Αυτοί οι κακομοίρηδες στο μπάσκετ τι φταίνει για να μπλέκουν με τον ψυχάκια το Ντέμη και τους υπόλοιπους? (Με τους οποίους σημειωτέον είναι και στα μαχαίρια για το γήπεδο). Ο Μπλάνκο πως δέχεται να τον τραβολογάνε σε τέτοια ξεφτυλίκια????

Είναι αστείοι και γραφικοί πλέον. Ας κέρδιζαν τον Ηρακλή και τον Πανιώνιο στην έδρα τους και ας πανηγύριζαν αυτοί τώρα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΟΥΖΗ...

Ας τους δώσουν το πρωτάθλημα στο pro evolution soccer να ησυχάσουν...

τι ασχολείσαι ρε φίλε;

πήγαν οι παίχτες στο μπάσκετ για να γίνει νταβαντούρι μπας και πουλήσουν κανένα εισιτήριο γιατί συνήθως 3 και ο κούκος πάνε κάθε φορά που παίζει η αεκ.

ο μπόρμπα φερέιρα κάνει καραγκιοζιλίκια γιατί θέλει να μείνει και του χρόνου στην αεκ (μακάρι). Που να πάει το παλικάρι σε τέτοια ηλικία. Θυμάσαι όταν τον πήραμε εμείς, άλλοι του ζητούσαν να δοκιμαστεί πρώτα...

Όσο για τα 4 δάχτυλα που δείχνει κάθε φορά που βλέπει κόσμο, καλά είπε ο πρόεδρος, του χρόνου θα του δείχνουμε την παλάμη μας.

Και επίσης...περισσότερο πόνεσε το πρωτάθλημα που μας πήρε πριν ...χρόνια ο καραγκιοζόπουλος, παρά η 4άρα που φάγαμε. Ένα ματς ήταν (απ' τα πολλά του πρωταθλήματος) δεν παίξαμε, χάσαμε. Σ' εκείνο το ματς και μπάλα παίξαμε και ευκαιρίες χάσαμε και πέναλτυ δεν μας έδωσαν και το φάγαμε με μισή ευκαιρία στο τέλος.

Να φανταστείτε αυτό το γκολ βάζουν ακόμα μερικές αεκτζίδικες εκπομπές στην tv...(αφού δεν έχουν τίποτα άλλο να δείξουν).

Δημοσ.
τι ασχολείσαι ρε φίλε;

πήγαν οι παίχτες στο μπάσκετ για να γίνει νταβαντούρι μπας και πουλήσουν κανένα εισιτήριο γιατί συνήθως 3 και ο κούκος πάνε κάθε φορά που παίζει η αεκ.

ο μπόρμπα φερέιρα κάνει καραγκιοζιλίκια γιατί θέλει να μείνει και του χρόνου στην αεκ (μακάρι). Που να πάει το παλικάρι σε τέτοια ηλικία. Θυμάσαι όταν τον πήραμε εμείς, άλλοι του ζητούσαν να δοκιμαστεί πρώτα...

Όσο για τα 4 δάχτυλα που δείχνει κάθε φορά που βλέπει κόσμο, καλά είπε ο πρόεδρος, του χρόνου θα του δείχνουμε την παλάμη μας.

Και επίσης...περισσότερο πόνεσε το πρωτάθλημα που μας πήρε πριν ...χρόνια ο καραγκιοζόπουλος, παρά η 4άρα που φάγαμε. Ένα ματς ήταν (απ' τα πολλά του πρωταθλήματος) δεν παίξαμε, χάσαμε. Σ' εκείνο το ματς και μπάλα παίξαμε και ευκαιρίες χάσαμε και πέναλτυ δεν μας έδωσαν και το φάγαμε με μισή ευκαιρία στο τέλος.

Να φανταστείτε αυτό το γκολ βάζουν ακόμα μερικές αεκτζίδικες εκπομπές στην tv...(αφού δεν έχουν τίποτα άλλο να δείξουν).

Απλά σπάστηκα γιατί προέρχομαι και από μασκετικό background, και το μπάσκετ έχει πιο classy και κυριλέ κουλτούρα από το σκουπιδαριό που κυκλοφορεί στο ποδόσφαιρο (παρόλο που το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ).

Το θεωρώ υποτιμητικό να γίνεται εκμετάλλευση όπως έγινε προχτές χωρίς λόγο (ή παλιότερα με τις μεγάλες ομάδες Ολυμπιακού - ΠΑΟ - Άρη - ΠΑΟΚ κλπ.) .

Είναι άθλημα σαλονιού , πως να το κάνουμε? Άσε που είναι και υποκριτικό με την κρίση που περνάει η μπασκετική ΑΕΚ, και δεν έχει καμιά στήριξη από την ΠΑΕ (εκεί που είναι ο λαός της να την υποστηρίξει?)

Δημοσ.

+1 στο να έρθει και του χρόνου στο Καραισκάκη ο Ριβάλντο :mrgreen:

Εξώγαμο Ριβάλντο με Ρούλα.

crybabycfb0fom1xs5.jpg

Βιτορ Μπάρμπα Κλαψέιρο Ρουλάλντο, τον φωνάζουν Ρουλαλντίνιο

@ N1ghtW0lf βάλε την φαντασία σου να δουλέψει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...