zoocra77 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εγώ έχω σταματήσει να ασχολούμαι μετά την απομάκρυνση τοθ Λεμονή! Ύμαρτον τόσο επιτυχημένη χρονιά και να καταστρεφεται με λάθος επιλογές.... Για να δούμε τι θα επιφυλάξει το μέλλον(δεν είμαι πολυ αισιόδοξος πάντως)!!!!
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αναμενομενο ηταν να πω την αληθεια μου. Βλεπω Σεγκουρα στον παγκο, και πριν το Δεκεμβρη να φευγει βραδυ...
MiltoZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε άντε και γ@μήσου ρε Κόκκαλη!!!!
Mithrantir Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αναμενομενο ηταν να πω την αληθεια μου.Βλεπω Σεγκουρα στον παγκο, και το πριν το Δεκεμβρη να φευγει βραδυ... Αυτό που βλέπεις μάλλον δε θα γίνει εκτός αν βάλεις ένα πολύ πριν το Δεκέμβρη. Εγώ προβλέπω οτι αν μείνει ο Σεγκούρα, και δεν έχουν γίνει δραστικές αλλαγές στην διοίκηση (Να πας σπιτάκι να ξεκουραστείς μεγάλε Πρόεδρε, και στα γραφεία της ΠΑΕ μόνο για καφέ), τα διαρκείας θα χτυπήσουν all time low. Και όταν το χρήμα μιλά ο Σώκρατες ακούει, εκεί η ακοή του είναι οξύτατη ακόμα.
Erwdios Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ...τα διαρκείας θα χτυπήσουν all time low. Και όταν το χρήμα μιλά ο Σώκρατες ακούει, εκεί η ακοή του είναι οξύτατη ακόμα. Πραγματικά η τελευταία μας ελπίδα...
zoocra77 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εντάξει βέβαια ποτέ δεν ξέρεις....Μπορεί ο Ιβιτς να θελε Σεγκούρα για την νέα σαιζόν(δικιά του επιλογή ήταν αλλωστε) και ο Κοκκαλης "κανονικό" προπονητή.... Ο χρόνος θα δείξει!Πάντως ο Σεγκούρα δυσκολα μένει κατα την αποψή μου....
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αυτό που βλέπεις μάλλον δε θα γίνει εκτός αν βάλεις ένα πολύ πριν το Δεκέμβρη. Αυτο δεν εβαλα ντε?
tzinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 μαλλον ο σωκρατες αρχισε να περιοριζει τα εξοδα, που η αληθεια ειναι περισυ ειχαν εκτοξευθει σε αντιθεση με προηγουμενα. Αυτη η χρονια ειναι στατιστικα αδιαφορη, οταν μελετησεις ενα σετ αριθμον και εχει 10 ιδια αποτελεσμετα και ενα περιεργο, το περιεργο θεωρειται σαν ακυρο. Ε κατι τετοιο γινεται και εδω και γυρναμε στα παλια! Βεβαια και τα εσοδα ειχαν εκτοξευθει και επρεπε καποια να επενδυθουνε, ειδαλειως θα επεφτε κραξιμο. Λοιπον οι προθεσεις ειναι ξεκαθαρες, θα παμε με καποιον προπονητη του χεριου μας, που δεν θα απαιτησει τρελο μπατζετ και που δεν θα απαιτησει αναδιοργανωση του συλογου και δικο του επιτελειο. Επισης αφου ξηλωσουμε μερικες δουλειες (πχ ιβιτς, που 99% δεν θα αναπληρωθει) και μερικους παιχτες, θα κανουμε λιγη οικονομοια. Θα προσπαθησει παλι 1-2 καλες περιπτωσεις ονοματων για να περιορησει την μουρμουρα και οποιος αλλος ερθει θα ειναι φτηνοδουλεια και αμα κατσει λαχειο, εκατσε. Περι σεγκουρα, ξεκαθαριζω οτι δεν τον θελω στον παγκο διοτι δεν γουσταρω παλι να μαθει την προπονητικη καποιος στην πλατη μας, χρειαζομαστε καποιον φτασμενο και εμπειρο. Και αυτος δεν ηταν ουτε ο τακης. Αλλα μπορει καποιος να μου πει οτι δεν εκανε 2-3 πραγματα σωστα και βοηθησε στο να παρουμε το πρωταθλημα. Αν βγαλουμε το παιχνιδι με την αεκ που εγινε το απιστευτο, που δεν πιστευω οτι ηταν και τοσο μεγαλη ευθηνη προπονητη ενα παιχνιδι που 11 στους 11 παιχτες παιξανε το χειροτερο παιχνιδι της ιστοριας του συλογου και ηταν σαν ζομπι, στα υπολοιπα παιχνιδια σουλουπωσε την εικονα της ομαδας. Ο ολυμπιακος και ανατροπες εκανε και κυνηγησε τα παιχνιδια και ποιο επιθετικα επαιξε και δεν κωλησε να χρησιμοποιησει παιχτες σαν τον μητρωγλου και τον μπραβο (που ηταν ωσει παρων για πολους λογους). Απλα κανω την παρατηρηση οτι ισως δεν ειναι τοσο ασχετος και δεν φταει αυτος για την κατασταση στην οποια εχει μπλεχτει και ακουει τα συγχωριανα του. Επαναλαμβανω, δεν τον θελω στον παγκο, αλλα δεν μπενω στο τριπακι να πω οτι φταει αυτος για κατι και να τον βριζω. Μετα περι ιβιτς, ο ιβιτς ειχε ενα οραμα που μαλλον απαιτουσε μερικα εκατομυρια παραπανω και αυτος ηταν ο κυριως λογως που εφυγε. Δεν μπορει ξαφνικα σε ενα συνεδριο να προτεινε 2 ονοματα προπονητων, να του ειπε ο κοκ δεν τους γουσταρω και απολυεσαι! Η πλακωθηκανε και βριστηκανε, κατι που δεν βγενει απο το ρεπορταζ, η πολυ απλα ο κοκ δεν ηθελε να ασχοληθει με τις μετριοακριβουτσικες προτασεις του ιβιτς πλεον. Συν οτι 2-3 παιχτες δεν του βγηκανε, λες και βγενουνε ποτε ολες οι μεταγραφες!. Εγω γουσταρα ιβιτς, ειχε κονε, εχει ποδοσφαρικο ματι, με καλο μπατζετ εφτιαχνε ομαδα ακομα και αν καποιες περιπτωσεις δεν βγηκαν στον λιγο χρωνο που τον καλεσανε να σουλουπωσει την ομαδα. Και απο οτι φαινοταν ηταν καλος και στις διαπραγματευσεις. Αλλα στην ουσια τα λαθη του ιβιτς ηταν ο δανεικος αρτσουμπι που δεν κοστισε και τιποτα και ηταν λυση της τελευταιας στιγμης, και ο νουνιεζ που δεν απεδωσε τα αναμενομενα και κοστισε πολυ, αλλα εστω και κατι λιγο βοηθησε φετος και δειχνει οτι μπορει να εχει μελλον. Μετα ο μπραβο ηταν επιτυχια και ολοι ημασταν ενθουσιασμενοι με την μεταγραφη, αλλα δεν μπορει να χρεωθουν οι συνεχεις τραυματισμοι του ως αποτυχια του ιβιτς!
tzinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εντάξει βέβαια ποτέ δεν ξέρεις....Μπορεί ο Ιβιτς να θελε Σεγκούρα για την νέα σαιζόν(δικιά του επιλογή ήταν αλλωστε) και ο Κοκκαλης "κανονικό" προπονητή....Ο χρόνος θα δείξει!Πάντως ο Σεγκούρα δυσκολα μένει κατα την αποψή μου.... μα το ρεπορταζ λεει οτι ο ιβιτς προτεινε μερικα ονοματα ικανων ξενων προπονητων και ο κοκ δεν συμφωνουσε και υπηρχε διασταση αποψεων. Πουθενα δεν λενε οτι ο ιβιτς επιμενει για 1το προπονητη σεγκουρα. Και τελος κυριε ριμπο, τελικα η πιστη ειναι μεγαλο πραγμα και απο οτι φαινεται υπαρχει θεος. Παρε αλλη μια 4ρα και εχει ακομα, νουμερατζα. Ο κυριος τζηζους δεν ξερω πως την εχει δει, λες και η θρησκεια του διδασκει εκενυρισμους, σνομπαριες, εχθρες και εκδικησεις. Φαε αλλη μια 4ρα λοιπων μπας και επανερθεις στον σωστο δρομο
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μπόρμπα Φερέιρα,όλα εδώ πληρώνοντε παλληκάρι μου.Άλλη μια 4άρα στους ηθικούς και τύπωσε ξανά μπλουζάκια πριν πας Πλατεία.
MiltoZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Είμαι τόσο απογοητευμένος/ τσαντισμένος που δεν μου κάνει καμία αίσθηση η νέα τεσσάρα που έφαγε η ΑΕΚ. p.s. Τελικά για τον Τεσσέιρο λέγαμε αλλά ο Τεσσέιρογλου μας βγήκε το γκανιάν.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 p.s. Τελικά για τον Τεσσέιρο λέγαμε αλλά ο Τεσσέιρογλου μας βγήκε το γκανιάν. Nop MiltoZ... και οι 2 έχουν από 2 τεσσάρες (σ.σ. 2χ 4)... μόνο ο δικός μας ο προκομμένος έμεινε με 1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
littlelouievegos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Το ζητημα ειναι αλλο. Ενταξει σου βγηκε ενα ματς μετα απο χρονια μας εριξες 4 ολα οκ μπαλα ειναι και γυριζει και ολους τους τιμωρει ωρες ωρες. Οι μεγαλες ομαδες και οι μεγαλοι παικτες Κε Ριβαλντο φαινονται στα δυσκολα. Οταν τρωνε την πρωτη κατραπακια μετα απο μια μεγαλη επιτυχια (βλεπε 4αρα απο Τεσειρο) και πρεπει να δειξουν χαρακτηρα, εχωντας την συνεχεια των play off μπροστα τους. Οχι ριχνουμε μια 4αρα στον Ολυμπιακο και αυτη ηταν η χρονια για εμας παει τελειωσε.. Αλλα δυστυχως εκει εχεις καταντησει πλεον. Αντε γεια λοιπον Κε "Ηθικε πρωταθλητη" και αλλη φορα ως εντονα θρησκοληπτος να διαβαζεις καλυτερα για την θρησκεια και να προσεχεις την υπεροψια γιατι ειναι και αυτη αμαρτια..
MiltoZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αντε γεια λοιπον Κε "Ηθικε πρωταθλητη" Ο Άρης είναι ο νέος ηθικός πρωταθλητής.
littlelouievegos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μεγαλη μπαλα εστω και σε φιλικο.. Κρατα Σεγκουρα Σωκρατες.. Κατσε ερχεται και το κυπελλο για να σεγκουρευτεις οτι εχεις κανει την σωστη επιλογη.. Εμενα τουλαχιστον με εχεις πεισει εδω και καιρο για τις προθεσεις σου πλεον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.