Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που κερδίζει συνήθως ο καλύτερος. Εάν δε μιλάμε και για σειρά αγώνων, τότε κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Είναι όμως και άθλημα ρυθμού και ψυχολογίας, πολύ περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Οπότε...

Οπότε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, ειδικά όταν ο καλύτερος δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τον χειρότερο. Ή μήπως έχει? Ο Παναθηναικός είναι το φαβορί αλλά πόσο έκπληξη θα είναι να κάνει 2 νίκες στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός και να κλέψει μια νίκη πάνω? Το πιθανότερο είναι να γίνει το αντίθετο αλλά στοίχημα δεν θα έβαζα.

p.s. Σιγά μην πάρει και δαχτυλίδι ο ταβερνιάρης. Γιαννάκης ρε! :-D

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται ποιο προβλέψιμος ο Ολυμπιακός. Σαφώς καλύτερος αλλά ποιο εύκολα αντιμετωπίσιμος. Επί Γκέρσον στα καλά του παιχνίδια δεν ήξερες τι θα κάνει μετά. Με τον γέρο μερικές φορές μέχρι και τι αλλαγή θα κάνει, ποιος θα πάρει την επίθεση κ.τ.λ. μαντεύω. Ίσως λόγο της Εθνικής και των πολλών παιχνιδιών.

Δημοσ.

«Τέτοια σεντερ φοράρα δεν φεύγει!» είπε ο Σάββας

(μαντέψτε για ποιόν λέει... !!! Ναι, καλά μαντέψατε !!! )

Ολο και αυξάνονται οι πιθανότητες του Μιχάλη Κωνσταντίνου να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Δημοσ.
Τον επόμενο προπονητή τον ρωτήσανε.... ;

Λεπτομέρειες... θα μας φάει η λεπτομέρεια...

ωραία υπογραφή... θα μου πεις και μένα το κόλπο;

Δημοσ.

Ο "βαζελος" Βασιλοπουλος που κανει σαν τρελος να παει στην ομαδα του Ομπραντοβιτς και αλλα τραγελαφικα που ακουγαμε τοσο καιρο ανανεωσε και επισημα με τον Ολυμπιακο για τα επομενα 4 χρονια.

Δημοσ.
Ο "βαζελος" Βασιλοπουλος που κανει σαν τρελος να παει στην ομαδα του Ομπραντοβιτς και αλλα τραγελαφικα που ακουγαμε τοσο καιρο ανανεωσε και επισημα με τον Ολυμπιακο για τα επομενα 4 χρονια.

Ευτυχως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...