Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/199512.html Μετά απ' αυτή τη συνέντευξη, ανέβηκε πολύ η εκτίμηση μου προς το πρόσωπό του.
Erwdios Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/199512.html Μετά απ' αυτή τη συνέντευξη, ανέβηκε πολύ η εκτίμηση μου προς το πρόσωπό του. Για όποιον μπορούσε να δεί καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, λίγο πιο αποστασιοποιημένα τα πράγματα, μακρυά από οπαδικές κορώνες και Κοκκαλικές εμμονές με τις κούπες, δεν χρειαζόταν αυτή η συνέντευξη για να καταλάβει ποιός είναι ο Λεμονής. Ο Λεμονής κύριοι είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που πέρασε ποτέ από τον Ολυμπιακό και η λατρεία προς το πρόσωπό του δεν ήταν ανεκτή από τον ματαιόδοξο ξεμωραμένο. Μία φράση, χίλιες λέξεις (κατά παράφραση του γνωστού γνωμικού) «Το ότι στο ματς στο Καραϊσκάκη με τη Βέρντερ όλο το γήπεδο φώναζε "έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό" κάποιοι προσπάθησαν να το ξεχάσουν. Κι όμως' date=' αυτό είναι σημαντικό. Θυμηθείτε τι τραγουδούσαν τον περσινό Μάιο στη φιέστα οι οπαδοί. Τραγουδούσαν "αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό". Κι όμως, αυτό το αλλάξαμε σε οκτώ μήνες. Ο.Κ., ξέρω τι προβλήματα είχε η ομάδα, ξέρω όμως και τι πέτυχε. Θα ήμουν τρελός να πω ότι ήμουν ικανοποιημένος από το θέαμα της ομάδας στην Ελλάδα, όχι όμως να τα ισοπεδώνουμε όλα. Να μιλάμε για μαύρα χάλια»! [/quote']
foufoutios Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Χαλια η εμφανιση στο μπασκετ, τυχεροι ημασταν που αστοχησαν στο τελευταιο σουτ.. Ελπιζω στους τελικους να εμφανιστουμε καλυτεροι.. Ακουγεται εντονα το σεναριο του Βαλδερβε για το ποδοσφαιρο, αν και δε τον βλεπω να "καιγεται" για να ερθει.. Δευτερος Σολιντ μου μυριζεται..
Critter Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ρε παιδια, βαλβελδε και βαλβελδε κτλ....Μας πρηξανε....Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι σαν οπαδος του ολυμπιακου πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος με τον Βαλβελδε....Δηλαδη θα πρεπει να το θεωρησω επιτυχια αν τον παρουμε? Θα φουσκωνει και τις μπαλες μολις ξεφουσκωνουνε με ειδικη βαλβιδα?
KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ο "βαζελος" Βασιλοπουλος που κανει σαν τρελος να παει στην ομαδα του Ομπραντοβιτς και αλλα τραγελαφικα που ακουγαμε τοσο καιρο ανανεωσε και επισημα με τον Ολυμπιακο για τα επομενα 4 χρονια. Άντε, βγάλτε άλλη μια ανακοίνωση τώρα ότι πέρνει πολλά ο Διαμαντίδης. Και ο Σάρας. 1.3 τον χρόνο για έναν παίκτη που δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει κάτι σπουδαίο και πάει στα 25... ΥΓ: Ο Μάσεϊ (δεύτερος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ της Ευρωλίγκας) έκλεισε με 850.000 στη Ρεάλ...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ρε παιδια, βαλβελδε και βαλβελδε κτλ....Μας πρηξανε....Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι σαν οπαδος του ολυμπιακου πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος με τον Βαλβελδε....Δηλαδη θα πρεπει να το θεωρησω επιτυχια αν τον παρουμε? Θα φουσκωνει και τις μπαλες μολις ξεφουσκωνουνε με ειδικη βαλβιδα? Εσύ ας πούμε με ποιόν θα ήσουν ικανοποιημένος?
firewalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Υπάρχει πουθενά η τελευταία φάση του χθεσινού αγώνα; Αυτό που "μπήκε και βγήκε", δεν το είδα.
dark_banishing Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Άμα το δεις θα καταλάβεις τι θα πει κωλοφαρδία !
Critter Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εσύ ας πούμε με ποιόν θα ήσουν ικανοποιημένος? Με τον Λεμονη για τριτη φορα στον ολυμπιακο. Θα επρεπε να τον ξερω και απο το χωριο μου τον Βαλβελδε?
tzinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 κοιταξε εχει και καποιο δικιο ο critter, δεν ειναι γαμωτο να εισαι συνεχομενος πρωταθλητης, με τοσα νταμπλ, με συνεχη παρουσια στην ευρωπη (εστω και οχι εντυποσιακη), με καταπληκτικο σταδιο και εγκαταστασεις και κοσμο, με παρουσια στο final 16 του περσινου τσου λου, και παρολα αυτα να σε φτηνουν οι βαλβερδες και μαρσελινιοι που εχουν 1-2 σεζον αξιολογου προπονητικου εργου?? Δεν μιλαμε τωρα και για προπονητες που πηραν την μουρθια και κατακτησανε το τσου λου ετσι. Αλλα ποιος φταει, εμεις οι κωλλοεληνες και η ανοργανοσια και η λαμογια φταει. Γιατι δηλαδη οι ιδιοι να μην εχουν προβλημα να πανε στην πορτογαλια και στην τουρκια?? Δεν ειναι μονο τα λεφτα, ειναι οτι δεν κοιταξαμε ποτε να αναβαθμισουμε στο συνολο το ελληνικο ποδοσφαιρο, διοτι τωρα ενας προπονητης μπορει να λεει ναι μεν ο ολυμπιακος εχει ολα αυτα που ψαχνω σε ενα συλλογο, αλλα ειναι στην μπανανια (λες και η τουρκια ειναι καλυτερη) και δεν παω να χαντακωθο. Δεν εχουμε προμοταρει το ελληνικο πρωταθλημα (ουτε καν με την κατακτηση του ευρο δεν το καταφεραμε, δηλαδη ελεος!!), ενω αλλες χωρες τα εχουν μπαλωσει καλυτερα. Κατι πηγαν να κανου με την σουπερ λιγκ, αλλα πραγματικα η προσπαθεια μεχρι τωρα ειναι για να λυπασαι τις ντοματες. Η ουσια ειναι οτι σαν συλλογος θα επρεπε να κανουμε τους βαλβερδες να τρεχουν με ελαφρα πηδηματακια για να ερθουν, αλλα δυστηχως εχουμε καταφερει να γινετε το αντιθετο
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Με τον Λεμονη για τριτη φορα στον ολυμπιακο.Θα επρεπε να τον ξερω και απο το χωριο μου τον Βαλβελδε? Στο μέλλον μπορεί να ξαναέρθει ο Λεμονής αλλά αυτη τη στιγμή υπάρχουν και καλύτεροι από το Βαλβέρδε που θα γινόταν να έρθουν στην Ελλάδα? κοιταξε εχει και καποιο δικιο ο critter, δεν ειναι γαμωτο να εισαι συνεχομενος πρωταθλητης, με τοσα νταμπλ, με συνεχη παρουσια στην ευρωπη (εστω και οχι εντυποσιακη), με καταπληκτικο σταδιο και εγκαταστασεις και κοσμο, με παρουσια στο final 16 του περσινου τσου λου, και παρολα αυτα να σε φτηνουν οι βαλβερδες και μαρσελινιοι που εχουν 1-2 σεζον αξιολογου προπονητικου εργου?? Δεν μιλαμε τωρα και για προπονητες που πηραν την μουρθια και κατακτησανε το τσου λου ετσι. Αλλα ποιος φταει, εμεις οι κωλλοεληνες και η ανοργανοσια και η λαμογια φταει. Γιατι δηλαδη οι ιδιοι να μην εχουν προβλημα να πανε στην πορτογαλια και στην τουρκια?? Δεν ειναι μονο τα λεφτα, ειναι οτι δεν κοιταξαμε ποτε να αναβαθμισουμε στο συνολο το ελληνικο ποδοσφαιρο, διοτι τωρα ενας προπονητης μπορει να λεει ναι μεν ο ολυμπιακος εχει ολα αυτα που ψαχνω σε ενα συλλογο, αλλα ειναι στην μπανανια (λες και η τουρκια ειναι καλυτερη) και δεν παω να χαντακωθο. Δεν εχουμε προμοταρει το ελληνικο πρωταθλημα (ουτε καν με την κατακτηση του ευρο δεν το καταφεραμε, δηλαδη ελεος!!), ενω αλλες χωρες τα εχουν μπαλωσει καλυτερα. Κατι πηγαν να κανου με την σουπερ λιγκ, αλλα πραγματικα η προσπαθεια μεχρι τωρα ειναι για να λυπασαι τις ντοματες. Η ουσια ειναι οτι σαν συλλογος θα επρεπε να κανουμε τους βαλβερδες να τρεχουν με ελαφρα πηδηματακια για να ερθουν, αλλα δυστηχως εχουμε καταφερει να γινετε το αντιθετο Η ουσία είναι οτι ο Βαλβέρδε είναι από τα κορυφαία ονόματα που θα μπορούσε να προσελκύσει το Ελληνικό Πρωτάθλημα.Οι Τούρκοι δεν έχουν πάρει και τίποτα καταξιωμένους προπονητές.Ο Ντάουμ είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει δουλέψει και πήγε στους Τούρκους όταν είχε πάρει την κάτω βόλτα και δούλευε στην Αυστρία.Οι Πορτογάλοι σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνοντε με εμάς.Εμείς ουτε Μπενφίκα έχουμε,ούτε Πόρτο που έχουν πάρει Πρωταθλητριών,Τ.Λ.,ΟΥΕΦΑ,Σούπερ Κάπ και Διηπειρωτικά. Ποιός φιλόδοξος προπονητής θα έρθει να χαραμιστεί στην Ελλάδα και να παίζει η ομάδα του σε γήπεδα και συνθήκες όπως οι δικές μας?
Critter Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Στο μέλλον μπορεί να ξαναέρθει ο Λεμονής αλλά αυτη τη στιγμή υπάρχουν και καλύτεροι από το Βαλβέρδε που θα γινόταν να έρθουν στην Ελλάδα? Τον ήξερες το Βαλβελδε πριν τον αναφερουν οι εφημερίδες? Πως μπορει να εισαι σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη επιλογή ακομα και αν τον ήξερες? Ένας προπονητης που πηγε καλα μια μετρια ομαδα σε 1 γυρο ενος σουπερ πρωταθληματος και εχει κανει ουσιαστικα 2 καλες χρονιες γιατι θεωρεις πως ειναι οτι καλυτερο υπαρχει? Τι σε κανει να νομιζεις οτι ο Κουπερ και ο Ιουρετα για παραδειγμα που εχουν και μια εμπειρια καθως και μια ιστορια δεν ειναι καλυτεροι του? Ο Σολιντ, καλος, νεος και φιλοδοξος δεν ήτανε? Τι καταφερε? Τέλος, οσο ο κοκκαλης κανει μονος του τις μεταγραφες, τη τυχη πιστευεις οτι εχει ακομα και ο Λιπι στον Ολυμπιακο?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Τον ήξερες το Βαλβελδε πριν τον αναφερουν οι εφημερίδες?Πως μπορει να εισαι σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη επιλογή ακομα και αν τον ήξερες? Ένας προπονητης που πηγε καλα μια μετρια ομαδα σε 1 γυρο ενος σουπερ πρωταθληματος και εχει κανει ουσιαστικα 2 καλες χρονιες γιατι θεωρεις πως ειναι οτι καλυτερο υπαρχει? Τι σε κανει να νομιζεις οτι ο Κουπερ και ο Ιουρετα για παραδειγμα που εχουν και μια εμπειρια καθως και μια ιστορια δεν ειναι καλυτεροι του? Ο Σολιντ, καλος, νεος και φιλοδοξος δεν ήτανε? Τι καταφερε? Τέλος, οσο ο κοκκαλης κανει μονος του τις μεταγραφες, τη τυχη πιστευεις οτι εχει ακομα και ο Λιπι στον Ολυμπιακο? Τον Βαλβέρδε τον ήξερα από πέρυσι που είχε πάει την Εσπανιόλ στον τελικό του ΟΥΕΦΑ. Σίγουρος δεν είμαι για κανέναν,ο συγκεκριμένος όμως έχει καλές προυποθέσεις να πετύχει.Έχει δείξει έργο σε δύσκολο πρωτάθλημα. Ο Κούπερ και ο Ιρουρέτα έχουν φύγει ως αποτυχημένοι από όπου και αν δούλεψαν την τελευταία 5ετία-6ετία.Φέτος η Πάρμα του Κούπερ υποβιβάστηκε μετά από καμιά 20αριά χρόνια.Ο Ιρουρέτα πήγε στη Σαραγόσα (και αυτή υποβιβάστηκε),έκατσε σε ελάχιστα παιχνίδια και έφυγε κακήν κακώς.Όλα αυτά κάτι δείχνουν. Ο Σόλιντ ήταν προπονητής σε ομάδα του Βελγίου,χειρότερα και από το ελληνικό πρωτάθλημα δηλαδή. Όσο ανακατεύεται ο Κόκ δεν έχει τύχη ούτε ο Λίπι.Αλλά δεν νομίζω να δίνει (όπως λένε) 1,5 το χρόνο για να φέρει μια γλάστρα.Άσε που δεν θα δεχθεί ο οποιοσδήποτε Βαλβέρδε να του κάνει κουμάντο ο πρόεδρας.
Freakster Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Έφυγε ο Κωνσταντίνου.. Στο καλό.. πως και δεν του πέρασε του Κυρ Σάββα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.