KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Άντε, βγάλτε άλλη μια ανακοίνωση τώρα ότι πέρνει πολλά ο Διαμαντίδης. Και ο Σάρας. 1.3 τον χρόνο για έναν παίκτη που δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει κάτι σπουδαίο και πάει στα 25... ΥΓ: Ο Μάσεϊ (δεύτερος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ της Ευρωλίγκας) έκλεισε με 850.000 στη Ρεάλ... Σωπα ρε συ...δεν θα γινει σπουδαιος ο Βασιλοπουλος; Τοτε γιατι σκαγατε απο τη χαρα σας οτι θα μας τον φατε και θα ερθει στη Παναθα; Αληθεια εκεινο το παπαγαλακι που του ειχε πει ο ιδιος ο Βασιλοπουλος οτι δεν μενει με τιποτα τι κανει; Δωστου χαιρετισματα....)
foufoutios Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εδιωξαν Λουα Λουα, παει και ο Μιχαλακης (ευτυχως), ο Κοβασεβιτς θα βαζει τα γκολ και του χρονου η ο Μητρογλου?
KaizerSoze Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εδιωξαν Λουα Λουα, παει και ο Μιχαλακης (ευτυχως), ο Κοβασεβιτς θα βαζει τα γκολ και του χρονου η ο Μητρογλου? Γιατι, εβαζε ο Κωνσταντινου γκολ? Ο δε Κοβασεβιτς, πριν τον τελικο, τους τελευταιους 3-4 μηνες ποσα γκολ ειχε βαλει?Νομιζω τα εβαλε ολα μαζεμενα
vaso7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Και πήραμε λέει για ρεζέρβα του Αντώνη τον Κόβατς της Καλαμαριάς. Εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι. Τόσοι τερματοφύλακες υπήρχαν αυτόν έπρεπε να πάρουμε?
vlachaquito Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 βασικα τον πηραν λογο ηλικιας, εχει πολλα να μαθει απο τον...συνομηλικο νικοπολιδη...
tzinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 βαδιζουμε στα παλια γνωστα μονοπατια, περσι δοκιμασε την ανανεωση, φετος την αναπαλαιωση!! Αφηνουν τον σηφακη που δεν κοστιζει και τρελα λεφτα, ουτε διαφορες θα ειχε στο συμβολαιο, αλλλα προκειται για εναν απο τους ελαχιστους καλλους ελληνες κηπερ (αν και στον ολυμπιακο φετυος εμενα μου εδειξε πολυ λιγα πραγματα). Και περνουμε ελευθερο εναν αδιαφορο 34χρονο ξενο, μονο για να υπαρχει! Για δεν την ψαχνανε και με τον μπαλοτα της λατσιο???
Critter Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Φυσικα και διαφωνω λογο ηλικιας για τον Κοβατς αλλα εμενα ο συγκεκριμενος τερματοφυλακας με ειχε εντυπωσιασει σε οσα παιχνιδια τον ειχα δει. Ειναι παρα πολυ καλος τερματοφυλακας. Όμως....34....
N1ghtW0lf Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Σορρυ που επεμβαινω, αλλα το ερωτημα ειναι το εξης: Ποιος εγκρινει τις μεταγραφες αυτην την στιγμη? Εννοω προπονητης δεν υπαρχει ακομα...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ρε σείς μην τρελαίνεστε πάλι.Για αναπληρωματικός του Νικοπολίδη καλός είναι ο Κόβατς.Του χρόνου που θα σταματήσει ο Νικοπόλ θα ψάξουν για κάποιον καλύτερο.Και θα αποκτηθεί και άλλος ένας τερματοφύλακας αφού έφυγε και ο Μπούτινα.Ποιόν να σου φέρει δηλαδή για να κάθεται πάγκο? Μαλακία είναι που αφήνουν τον Σηφάκη αλλά το παιδί αν έτρωγε ακόμα μια χρονιά στον πάγκο θα ήταν καταστροφή για αυτόν και φυσικά για την ομάδα.Στην ηλικία που είναι πρέπει να πάιρνει συνεχώς παιχνίδια και όχι σε 2 σεζόν να πάίζει 7 αγώνες τη χρονιά.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Σορρυ που επεμβαινω, αλλα το ερωτημα ειναι το εξης: Ποιος εγκρινει τις μεταγραφες αυτην την στιγμη? Εννοω προπονητης δεν υπαρχει ακομα... Μια μεταγραφή έχει γίνει και αυτή είναι του αναπληρωματικού τερματοφύλακα.Τις υπόλοιπες ελπίζουμε να έχει έρθει προπονητής για να τις εγκρίνει.Διαφορετικά θα τις κάνει ο κόουτς Κόκ.
MiltoZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Να πάρουν σήμερα τον Καρντόσο αντί του Λεντέσμα λέω εγώ, κι ας μην ρωτήσουν τον προπονητή.
livewire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Να πάρουν σήμερα τον Καρντόσο αντί του Λεντέσμα λέω εγώ, κι ας μην ρωτήσουν τον προπονητή. Γιατί να πάρεις τον έναν αντί του άλλου ρε μπρο? Είναι τόσο περιττό πια να έχεις εναλλακτικές επιλογές στο ρόστερ? Δεν μάθαμε τίποτα τόσα χρόνια που η ομάδα μένει από λύσεις, μόλις αρχίσουν τα πρωτοβρόχια και οι μικροτραυματισμοί, μου φαίνεται. Ή μήπως είμαστε κανένα σωματείο της πλάκας, που οι διάφοροι Καρντόζοι πιστεύουν ότι πρέπει να παίρνουν τη φανέλα βασικού σπίτι τους?
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μαλακία είναι που αφήνουν τον Σηφάκη αλλά το παιδί αν έτρωγε ακόμα μια χρονιά στον πάγκο θα ήταν καταστροφή για αυτόν και φυσικά για την ομάδα.Στην ηλικία που είναι πρέπει να πάιρνει συνεχώς παιχνίδια και όχι σε 2 σεζόν να πάίζει 7 αγώνες τη χρονιά. Συμφωνώ ότι είναι μαλακία αλλά δεν το βλέπω φέτος να μπορεί ο Αντώνης να συνεχίσει στην ίδιο ρυθμό με πέρσι, άρα θα έπαιζε ο Σηφάκης. Για τον Κόβατς δεν είναι κακός για αναπληρωματικός (αν παίζει όπως φέτος).
firewalker Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Έλα μωρέ... Αφού το περίπτερο στην Κρήτη είναι ανοικτό. Κάτι θα γίνει...
MiltoZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Γιατί να πάρεις τον έναν αντί του άλλου ρε μπρο?Είναι τόσο περιττό πια να έχεις εναλλακτικές επιλογές στο ρόστερ? Δεν μάθαμε τίποτα τόσα χρόνια που η ομάδα μένει από λύσεις, μόλις αρχίσουν τα πρωτοβρόχια και οι μικροτραυματισμοί, μου φαίνεται. Ή μήπως είμαστε κανένα σωματείο της πλάκας, που οι διάφοροι Καρντόζοι πιστεύουν ότι πρέπει να παίρνουν τη φανέλα βασικού σπίτι τους? Κοίτα, σε αυτή τη θέση έχουμε μπόλικους (Λεντέσμα, Ιέρο, Πάτσα, Κατσικογιάννη) μπορεί να παίξει και ο Τόρο και έχεις και τους Μπελούτσι Μενδρινό για κεντρικό χαφ και πήραμε και τον πιτσιρικά του Ηρακλή τον Παπαδόπουλο. Να πάρουμε κι' άλλον νομίζω είναι υπερβολή. Έπειτα τον Λεντέσμα δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου μετά το ματς με την ΑΕΚ ενώ ο Καρντόσο μου έκανε τρομερή εντύπωση φέτος. Για μένα είναι πολύ καλύτερος του Λεντέσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.