livewire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Κοίτα, σε αυτή τη θέση έχουμε μπόλικους (Λεντέσμα, Ιέρο, Πάτσα, Κατσικογιάννη) μπορεί να παίξει και ο Τόρο και έχεις και τους Μπελούτσι Μενδρινό για κεντρικό χαφ και πήραμε και τον πιτσιρικά του Ηρακλή τον Παπαδόπουλο. Να πάρουμε κι' άλλον νομίζω είναι υπερβολή. Έπειτα τον Λεντέσμα δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου μετά το ματς με την ΑΕΚ ενώ ο Καρντόσο μου έκανε τρομερή εντύπωση φέτος. Για μένα είναι πολύ καλύτερος του Λεντέσμα. Πατσατζόγλου και Μενδρινός είναι αναλώσιμοι. Πιστεύω συμφωνούμε σ'αυτό. Κατσικογιάννης φαίνεται ελπιδοφόρος, καλό είναι να υπάρχει για να του δοθούν ευκαιρίες να μας δείξει τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν. Αν έχεις ως στόχο τη διατήρηση των πρωτείων στην Ελλάδα, ΟΚ, μπορείς με την τακτική φύγε-συ-έλα-συ να πορευτείς άνετα. Αλλά πιστεύω πως στο Τσουλού, ο Λεντέσμα δεν μας χάλασε(όταν έπαιξε). Εκεί, οι περισσότερες από τις περσινές μεταγραφές έδειξαν ότι όταν υπάρχει κίνητρο, μετράνε, βλ. Λούα, Γκαλέτι, Λεντέσμα.
MiltoZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Προσωπικά ποτέ δεν με έπεισε ο Λεντέσμα. Έχει βέβαια αρκετά καλές τοποθετήσεις και είναι δυναμικός αλλά μου φαίνεται πολύ αργός στις αντιδράσεις του. Έπειτα μετά το Τσουλού παρουσιάστηκε και αδιάφορος, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μένα ήταν το ματς με την ΑΕΚ που τον πέρναγαν σαν σταματημένο ο Ζήκος κι ο Καφές. Τέτοιοι παίκτες δεν κάνουν για τον Ολυμπιακό.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Συμφωνώ ότι είναι μαλακία αλλά δεν το βλέπω φέτος να μπορεί ο Αντώνης να συνεχίσει στην ίδιο ρυθμό με πέρσι, άρα θα έπαιζε ο Σηφάκης. Για τον Κόβατς δεν είναι κακός για αναπληρωματικός (αν παίζει όπως φέτος). Και φέτος βασικός και αναντικατάστατος θα είναι ο Νικοπολίδης και θα είναι εγγύηση.Για τους τερματοφύλακες το ποδοσφαιρικό τέλος έρχεται πολύ αργότερα από τους άλλους.Είναι τέτοια η θέση που με καλή προπόνηση και υγιεινή ζωή μπορεί καποιος να πάιζει σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 37-38.Δεν κάνει 10-11 χιλιόμετρα σε κάθε μάτς όπως οι άλλοι παίκτες άσε που η εμπειρία είναι το χρησιμότερο πράγμα στον τερματοφύλακα. Αν δείς και στην Ευρώπη παίζουν πάρα πολλοί τερματοφύλακες μεγάλοι σε ηλικία Φαν Ντε Σαρ,,Λέμαν,Πάλοπ,Τόλντο,Ντίντα,Κάν,Κουπέ κλπ.Άλλη μια χρονιά πολύ καλή την έχει ο Νικοπόλ.
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Και φέτος βασικός και αναντικατάστατος θα είναι ο Νικοπολίδης και θα είναι εγγύηση.Για τους τερματοφύλακες το ποδοσφαιρικό τέλος έρχεται πολύ αργότερα από τους άλλους.Είναι τέτοια η θέση που με καλή προπόνηση και υγιεινή ζωή μπορεί καποιος να πάιζει σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 37-38.Δεν κάνει 10-11 χιλιόμετρα σε κάθε μάτς όπως οι άλλοι παίκτες άσε που η εμπειρία είναι το χρησιμότερο πράγμα στον τερματοφύλακα.Αν δείς και στην Ευρώπη παίζουν πάρα πολλοί τερματοφύλακες μεγάλοι σε ηλικία Φαν Ντε Σαρ,,Λέμαν,Πάλοπ,Τόλντο,Ντίντα,Κάν,Κουπέ κλπ.Άλλη μια χρονιά πολύ καλή την έχει ο Νικοπόλ. Δεν είναι ηλικιακό το πρόβλημα μου. Είχαμε έναν Νικοπολίδη 9-9.5 φέτος. Το βλέπω δύσκολο να είναι στα ίδια επίπεδα και φέτος και σαν κλασσικοί μαλάκες θα λένε μερικοί φωστήρες να αποσύρουμε τον κωλόγερο κτλ κτλ... αυτά που όλοι φανταζόμαστε δηλαδή.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δεν είναι ηλικιακό το πρόβλημα μου. Είχαμε έναν Νικοπολίδη 9-9.5 φέτος. Το βλέπω δύσκολο να είναι στα ίδια επίπεδα και φέτος και σαν κλασσικοί μαλάκες θα λένε μερικοί φωστήρες να αποσύρουμε τον κωλόγερο κτλ κτλ... αυτά που όλοι φανταζόμαστε δηλαδή. Ναι αλλά ο Νικοπόλ είναι σταθερός από τότε που ήρθε.ΟΚ φέτος ήταν μια πολύ καλή χρονιά αλλά αν αντι για 9-9,5 παίζει για 8-8,5 δεν νομίζω να λέμε να φύγει το ΚΑΠΗ.Γιατί κάτω από 8 ποτέ δεν έπαιξε.
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ναι αλλά ο Νικοπόλ είναι σταθερός από τότε που ήρθε.ΟΚ φέτος ήταν μια πολύ καλή χρονιά αλλά αν αντι για 9-9,5 παίζει για 8-8,5 δεν νομίζω να λέμε να φύγει το ΚΑΠΗ.Γιατί κάτω από 8 ποτέ δεν έπαιξε. Όχι, αν δεν πάει χάλια δεν θα το πούμε. Φαντάσου όμως να μην μπορεί και ο Κόβατς να είναι λίγος... μετά θα βλαστημάμε που έφυγε ο Σηφάκης. Η θέση του τερματοφύλακα στο γήπεδο δυστυχώς είναι μία... αλλά δεν νομίζω να τον χαλούσε τον Σηφάκη του χρόνου να ψιλό έπαιζε και να ήταν στην σκιά του Νικοπολίδη. Δεν είναι και υποτιμητικό, όπως αν ήταν στην σκιά του Μπούτινα. Συνήθως έχεις τον καλό σου τερματοφύλακα, έναν μικρό και έναν μεγάλο (για τα δεδομένα του τερματοφύλακα).
dark_banishing Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ο νικοπολίδης ήταν απλά κωλόφαρδος. Ότι πάει δίχτυα γράφει απλά φέτος του κατσαν οι φάσεις.. Έβγαινε έπιανε αέρα και οι άλλοι το έχαναν. Έπαιζε και καλή άμυνα βέβαια ο ολυμπιακός. Όπως και ο παναθηναϊκός κάποτε με χένρικσεν κυριάκο. Και καλά τότε τον έβγαλαν ότι είναι καλός. Αν έχω αυτούς μπροστά μου είμαι και εγώ τερματοφυλάκας.
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ο νικοπολίδης ήταν απλά κωλόφαρδος. Ότι πάει δίχτυα γράφει απλά φέτος του κατσαν οι φάσεις.. Έβγαινε έπιανε αέρα και οι άλλοι το έχαναν. Έπαιζε και καλή άμυνα βέβαια ο ολυμπιακός. Όπως και ο παναθηναϊκός κάποτε με χένρικσεν κυριάκο. Και καλά τότε τον έβγαλαν ότι είναι καλός. Αν έχω αυτούς μπροστά μου είμαι και εγώ τερματοφυλάκας. Έλα μου;;;
MiltoZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μακάρι να παίζει στον Θρύλο μέχρι τα σαράντα κι ας τον βγάζουν οι άλλοι άχρηστο. ;]
dark_banishing Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μακάρι να παίζει στον Θρύλο μέχρι τα σαράντα κι ας τον βγάζουν οι άλλοι άχρηστο. ;] Συμφωνώ . αν και τώρα έχετε και τον κόβατς ; )
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ο νικοπολίδης ήταν απλά κωλόφαρδος. Ότι πάει δίχτυα γράφει απλά φέτος του κατσαν οι φάσεις.. Έβγαινε έπιανε αέρα και οι άλλοι το έχαναν. Έπαιζε και καλή άμυνα βέβαια ο ολυμπιακός. Όπως και ο παναθηναϊκός κάποτε με χένρικσεν κυριάκο. Και καλά τότε τον έβγαλαν ότι είναι καλός. Αν έχω αυτούς μπροστά μου είμαι και εγώ τερματοφυλάκας. Αν τον είχες τερματοφύλακα, ας πούμε φέτος, δεν θα έτρωγες ποτέ 3 από την Ξάνθη, όπως τα έφαγες και σίγουρα δεν θα έτρωγες τέσσερα από τον ΟΦΗ. Υπο αυτή τη σκοπιά, μπορεί να τεθεί το ερώτημα, "σου δίνει ο τερμετοφύλακας πρωτάθλημα?" Σίγουρα ναι και φάνηκε και στον Ολυμπιακό. Αυτά τα περί κωλοφαρδίας δεν μπορώ να τα ακούω, πολύ περισσότερο δε, όταν προέρχονται από τα χείλη βάζελων, που υποστηρίζουν μία κατ' εξοχήν κωλόφαρδη ομάδα. Φιλικά πάντα, μην αρχίσουμε καλοκαιριάτικα πάλι τα flames.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Όχι, αν δεν πάει χάλια δεν θα το πούμε. Φαντάσου όμως να μην μπορεί και ο Κόβατς να είναι λίγος... μετά θα βλαστημάμε που έφυγε ο Σηφάκης. Η θέση του τερματοφύλακα στο γήπεδο δυστυχώς είναι μία... αλλά δεν νομίζω να τον χαλούσε τον Σηφάκη του χρόνου να ψιλό έπαιζε και να ήταν στην σκιά του Νικοπολίδη. Δεν είναι και υποτιμητικό, όπως αν ήταν στην σκιά του Μπούτινα. Συνήθως έχεις τον καλό σου τερματοφύλακα, έναν μικρό και έναν μεγάλο (για τα δεδομένα του τερματοφύλακα). Και ο Σηφάκης απέδειξε οτι (προς το παρόν) είναι λίγος.Αποκλείεται ο Κόβατς να είναι χειρότερός του. Και στην τελική αντί του Σηφάκη γιατί να μην πάρει τις όποιες ευκαιρίες ο Παναγόπουλος που είναι από τις Ακαδημίες και στην Εθνική Ελπίδων?
Absinthe Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αν τον είχες τερματοφύλακα, ας πούμε φέτος, δεν θα έτρωγες ποτέ 3 από την Ξάνθη, όπως τα έφαγες και σίγουρα δεν θα έτρωγες τέσσερα από τον ΟΦΗ.Υπο αυτή τη σκοπιά, μπορεί να τεθεί το ερώτημα, "σου δίνει ο τερμετοφύλακας πρωτάθλημα?" Σίγουρα ναι και φάνηκε και στον Ολυμπιακό. Αυτά τα περί κωλοφαρδίας δεν μπορώ να τα ακούω, πολύ περισσότερο δε, όταν προέρχονται από τα χείλη βάζελων, που υποστηρίζουν μία κατ' εξοχήν κωλόφαρδη ομάδα. Φιλικά πάντα, μην αρχίσουμε καλοκαιριάτικα πάλι τα flames. Οταν παιζουμε στο Λεκανοπεδιο ομως, δε μας παει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.