Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό που ο catrina_p μάλλον δεν ξέρει είναι ότι και στο τόπικ της ΑΕΚ και στο τόπικ του βάζελου μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τα ορθογραφικά. Με το που κάνεις κάποιο λάθος η κουβέντα εστιάζεται στο ορθογραφικό και όχι στο νόημα.

Ήταν και το αστειάκι του πολύ κρύο... άστα να πάνε... άστα.

Φανταζομαι πως ειναι H catrina_p :lol: :lol: :lol:

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φανταζομαι πως ειναι H catrina_p :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα Πάτερ... την ευλογία σου...

Το σκέφτηκα και εγώ όταν έγραφα την απάντηση. Δεν ξέρω αν είναι άρρεν ή όχι, αν έκανα λάθος, συγνώμη mea culpa

Δημοσ.

Έχει και μια ζέστη σήμερα, φιλαράκι δεν κουνιέται. Χέστα κι άφησέ τα.

Ρε catrina, τι νομίζεις ότι είναι εδώ?

Msn είναι, να μπαίνουμε να γράφουμε στα καπάκια, μην τυχόν μας κακολογήσεις?

edit: Μόλις διάβασα προσεκτικότερα το post σου. Χου χου χου. Μιλάμε για πάρα πολύ μεγάλες δόσεις χούμορ, που δεν θα τις αντέξω.

Α, και κάτι τελευταίο.

Originally posted by: Firewalker, 02:01

Originally posted by: Erwdios, 04:04

Originally posted by: catrina_p 08:13

Ελπίζω ο επόμενος που θα απαντήσει, να μην απαντήσει στις 16:26. Συ είπας...

Πόσο τσούζει αλήθεια, να σου ξεβρακώνουν τον μύθο, πάνω στον οποίο έχεις βασίσει ψυχολογικά, όλη σου τη χρονιά?

Αν κρίνω από τον τίτλο της φυλλάδας των Χόμπιτς, μάλλον τσούζει πάρα πολύ.

Η Πράσινη (φτου) γιατί γράφει να μην κατέβει αύριο ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ?

Πρόκειται να επιστρατεύσει Πηλοΐδη και πάλι?

Δημοσ.
Ψιτ και πουσε κριττερ, το να κοροιδευεις καποιον για ορθογραφικα και τονισμο με γυρναει πολλα χρονια πισω, στο γυμνασιο. Εσενα, μαλλον σου θυμιζει την καθημερινοτητα σου.

Να σε γυρίσει και στο τόπικ σας μερικές σελίδες πίσω να τα δεις και εκεί...

Δημοσ.

Καλημέρα Πάτερ... την ευλογία σου...

Το σκέφτηκα και εγώ όταν έγραφα την απάντηση. Δεν ξέρω αν είναι άρρεν ή όχι, αν έκανα λάθος, συγνώμη mea culpa

Καλημερα τεκνον μου

Σου εχω επιτελους τη θεση που σου ειχα υποσχεθει, στο πατριαρχειο των Ιεροσολυμων, πολλα γκαφρα, πολλες γυναικες, πολλα ταξιδια, τι αλλο θες...:-D

απλα θα πρεπει να απαρνηθεις τον Ολυμπιακο :lol::lol:

Δημοσ.
Καλημερα τεκνον μου

Σου εχω επιτελους τη θεση που σου ειχα υποσχεθει, στο πατριαρχειο των Ιεροσολυμων, πολλα γκαφρα, πολλες γυναικες, πολλα ταξιδια, τι αλλο θες...:-D

απλα θα πρεπει να απαρνηθεις τον Ολυμπιακο :lol::lol:

Δεν είναι το πρόβλημα μου να τον απαρνηθώ... είναι που δεν μου παν τα μαύρα.

Δημοσ.
Να σε γυρίσει και στο τόπικ σας μερικές σελίδες πίσω να τα δεις και εκεί...

Κυρια, κυρια, κυρια, ο Γιαννακης το ξεκινησε.

Δημοσ.

Στα 3 serie posts κερδίζεις γλυφειτζούρι. Συνέχισε, είσαι πολύ κοντά, δεν θα ξαναπαρέμβω για να σου κόψω το serie... I promiss...

Και για να πούμε και τίποτα σοβαρό, εγώ προηγουμένως μίλησα για την απογύμνωση ενός παραμυθιού.

Αυτό είναι ο φετινός Παναθηναϊκός, μία ομάδα η οποία πηγαίνει με σβηστές τις μηχανές και με τον αέρα του μόνιμου πρωταθλητή, (όπως αναλόγως πράττει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός) και έχουν φροντίσει τα ΜΜΕ να μας περάσουν ότι παραμένει ομαδάρα.

Τώρα πώς νοείται ομαδάρα, η οποία σε ολόκληρο το πρωτάθλημα δεν έχει κάνει πάνω από 10 παιχνίδια της προκοπής, αυτό είναι ένα ερώτημα, μέχρι χθες, αναπάντητο.

Το αυτό συνέβη και με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, αλλά τουλάχιστον εκεί η ομάδα έπαιξε μπαλίτσα στην Ευρώπη και προσωπικά εμένα με κάλυψε.

Μετά ανέλαβαν οι εμμονές του γέρου και πάπαλα.

Δημοσ.
Οχι δεν ισχυει. Για πες μου ποτε ειδες εσυ εδω μεσα να βγαζουμε γλωσσα και να μιλαμε με μεγαλοσχημον τροπο? Ισα ισα που εγω και οι υπολοιποι ολοι τη χρονια βριζαμε την ομαδα

σσσσ.... ήσυχα και μόλις το κοιμίσαμε το παιδί

Κυρια, κυρια, κυρια, ο Γιαννακης το ξεκινησε.

Γιαννάκης= ο μικρός Γιάννης ή Γιαννάκης= ο Παναγιώτης ;

τι ωραία που είναι να μπορείς να παιδιαρίζεις... ε;

Δημοσ.

Προτείνω να δείτε ποιος έχει θείο νίτζα για να δείρει τον άλλο.

Η στην τελική να τις μετρήσετε για να δείτε ποιος την έχει ποιο μεγάλη.

Δημοσ.
Προτείνω να δείτε ποιος έχει θείο νίτζα για να δείρει τον άλλο.

Η στην τελική να τις μετρήσετε για να δείτε ποιος την έχει ποιο μεγάλη.

Ρε γαμώτοοοοο... μην γράφεις ρε παλικάρι μου... 2 στη σειρά είχε... παρά ένα... άντε ξανά από την αρχή....

Δημοσ.
Χρηζει ιδιαιτερης αναφορας και επιστημονικης ερμηνειας το ποσο γρηγορα σηκωνουν κεφαλι και βγαζουν γλωσσα τα γαυρακια μετα απο 4 συνεχομενα φετινα πουλια.

Βεβαια η γλωσσα που βγαζουν θα χρησιμεψει και αλλου, οπως και το κεφαλι μολις (ξανα)σκυψει.

Ψιτ και πουσε κριττερ, το να κοροιδευεις καποιον για ορθογραφικα και τονισμο με γυρναει πολλα χρονια πισω, στο γυμνασιο. Εσενα, μαλλον σου θυμιζει την καθημερινοτητα σου.

Καλά καλά, εμείς βγάζουμε γλώσσα! Το οτι μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με την υπερομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα με κατεβασμένα χέρια από το καφενείο τον Ολυμπιακό με τους παίκτες σαπάκια και τον "λίγο" Γιαννάκη δεν το σκέφτεσαι.

Να εύχεσαι μόνο μην σου στραβώσει η δουλειά φέτος ;) :-D

Δημοσ.

Άσχετο με το μπάσκετ αλλά τελικά στο ποδόσφαιρο από ότι φαίνεται τον πήραμε τον Βαλβέρδε! ΠΗΓΗ Άντε να δούμε τι φρούτο είναι και αυτός!

Δημοσ.
No offense, απο οσο εχω παρακολουθησει, μιλατε για μπαφκετ ποσες σελιδες τωρα.

Και αν καταλαβα σωστα, το σχολιο σου αναφεροταν στο ποδοσφαιρο, αλλα μηπως ειναι λιγο ακυρο?

Δεν θελω ουτε ανωτερος να το παιξω, ουτε μοντ ειμαι, απλα λεω μια αποψη.

Φιλικα

Ήρεμη δύναμη είσαι ρε κουφάλα :lol:

Δημοσ.

Ανακοινωθηκε και επισημα η αποκτηση Βαλβερδε...επιτελους ενας ΜΕΓΑΛΟΣ προπονητης στην ομαδα.

Μενει βεβαια να δουμε αν θα τον αφησουν τον ανθρωπο να δουλεψει οπως θελει χωρις τις εμμονες και τα κολληματα του Σωκρατη.

Υ.Γ

Θερμη παρακληση...μπορειτε να μην κανετε quote τα κειμενα καποιων κομπλεξικων που εχω βαλει στη λιστα με τους αποκλεισμενους;

Ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...