Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μενει βεβαια να δουμε αν θα τον αφησουν τον ανθρωπο να δουλεψει οπως θελει χωρις τις εμμονες και τα κολληματα του Σωκρατη.

Σε αυτό συμφωνώ και όχι μόνο για τον ολυμπιακό αλλά και γενικά για το καλό του ποδοσφαίρου.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

No offense, απο οσο εχω παρακολουθησει, μιλατε για μπαφκετ ποσες σελιδες τωρα.

Και αν καταλαβα σωστα, το σχολιο σου αναφεροταν στο ποδοσφαιρο, αλλα μηπως ειναι λιγο ακυρο?

Δεν θελω ουτε ανωτερος να το παιξω, ουτε μοντ ειμαι, απλα λεω μια αποψη.

Φιλικα

Ναι αλλα εμενα αυτο με συμφερει :P.

Δημοσ.

Λοιπόν, αφου επισημοποιήθηκε του Βαλβέρδε, ξεκιναει επισημα και το αναλογο στοιχημα.

Ποτε νομίζεται οτι θα τον απολύσουν?

Ακολουθούν οι αποδόσεις:

Δεκέμβριος 1.10

Μαιος 1.05

Δεν θα τον απολυσουν: 67,00

Εγώ παω με το φαβορί.

Δημοσ.

Στοιχημα για το ποτε θα φυγει μονος του παιζει??

Οχι γιατι μολις δει οτι πρεπει να παιξει με τον παντο και με τον πατσατζογλου κεντρικο αμυντικο, βλεπω να την κανει με ελαφρα πηδηματακια...

Δημοσ.

Δώστε ένα ποσοστό για την περίπτωση να κλείσουμε την επόμενη σεζόν με Λεμονή στον πάγκο, για να τζογάρουμε σοβαρά...

Δημοσ.

Οχι γιατι μολις δει οτι πρεπει να παιξει με τον παντο και με τον πατσατζογλου κεντρικο αμυντικο, βλεπω να την κανει με ελαφρα πηδηματακια...

Ας προσπεράσω το γεγονός οτι ο Πάτσα μετά το τραυματισμό του δεν είναι ο ίδιος παίκτης, και όντως δε παίζει καλά.

Αυτό για τον Πάντο δε το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα δεξί μπακ της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Δηλαδή τι καλύτερο έχει ο Άρης και οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα?

Και για να μην ξεχνιόμαστε δεξί μπακ στον Ολυμπιακό έχουμε και Τοροσίδη και Γκαλίτσιο. Με λίγα λόγια το τοπ 3.

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι οι παιχτες...αλλα οι διαφοροι γραφικοι που περιτριγυριζουν τα αποδυτηρια.

Αυτους να φοβασαι...

Δημοσ.
Ας προσπεράσω το γεγονός οτι ο Πάτσα μετά το τραυματισμό του δεν είναι ο ίδιος παίκτης, και όντως δε παίζει καλά.

Αυτό για τον Πάντο δε το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα δεξί μπακ της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Δηλαδή τι καλύτερο έχει ο Άρης και οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα?

Και για να μην ξεχνιόμαστε δεξί μπακ στον Ολυμπιακό έχουμε και Τοροσίδη και Γκαλίτσιο. Με λίγα λόγια το τοπ 3.

Το σχολιο μου ηταν τελειος συμβολικο...απλα οτι θελει αρκετους παικτες, μια και προβλεπεται ενισχυση του παναθηναικου, και κατα την γνωμη μου καλυτερη εικονα απο την αεκ λογω δωνη..

Δημοσ.

Ειχε που ειχε ο Ολυμπιακος ποσους αργεντινους,τωρα με ισπανο προπονητη ισπανο-αργεντινικη θα γινει ολη η ομαδα..Τουλαχιστον θα συνενονουνται μεταξυ τους:lol::lol:

Αντε να δουμε:-):-)

Δημοσ.

Δυο σχολια..

1) Πρεπει να ειναι απο τις λιγες φορες τα τελευταια χρονια που ο ολυμπιακος ηθελε καποιον καλο προπονητη/παικτη και αυτος τελικα ερχεται... Μην ξεχναμε οτι ολο κατι τριτες και τεταρτες επιλογες ερχοταν..

2)Τελικα, ποια ηταν η πραγματικη αιτια που εφυγε ο ιβιτς.. Γιατι αν πιστεψουμε οτι ηταν για το θεμα του προπονητη, η προσληψη του βαλβερδε το διαψευδει πανηγυρικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...