Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ αυτή η διαιτησία...πάλι όλο υπέρ του Παναθηναϊκού σφύραγε...

Πάντα μα πάντα ρε γαμώτο...

Η αντικειμενικότις σας σκοτώνει... α ρε γαυράκια...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλα να μιλήσουμε για τα εξωγηπεδικά. Τι έγινε λοιπόν απόψε που δεν έκαναν κόκκινοι εφέτος;

Να σου θυμίσω ότι στον τελικό κυπέλλου πετούσατε βίδες και παξιμάδια; Τι να κάνουμε, κάποια σήμερα πέταξαν ποτήρια με νερό. Είδα και έναν που πέταξε ένα σάντουιτς. Θα μου πεις αυτό ήταν unfair. Μπορεί να πετάγονταν ο Σχορτσινίτης να το φάει...

Εδώ πετάξατε μπουκάλια στο Μαρούσι ρε, τι να λέμε...

1.Μουσική καραγκιόζη όταν ανακοινώθηκε ο Γιαννάκης.

2.Λέιζερ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Οι διαιτητές το ανακάλυψαν 2 λεπτά πρίν τη λήξη.

3.Μπουκάλια,κροτίδες,νερά έπεσαν μεσα στο γήπεδο.

4.Ρατσιστικά συνθήματα για τον χοντρό.

5.Σουλατσάρισμα περίεργων τύπων γύρω από το γήπεδο.

6.Και σημαντικότερο.Η αστυνομία έδειξε μια περιέργως διαφορετική συμπεριφορά,άνοιγε διάλογο με τους καμένους πίσω απόν πάγκο προσπαθώντας να τους πέισει να μην βρίζουν.Την ώρα που στο ΣΕΦ δόθηκε εντολή σε διμοιρία να πάει προς τους οργανωμένους με αποτέλεσμα να δημιουργηθέι μπάχαλο και (το αποκορύφωμα) συνελήφθη οπαδός του Ολυμπιακού επειδή κρατούσε ντουντούκα για να δίνει συνθήματα.Σήμερα έδεσαν κανέναν ή το ξέχασαν?

Δημοσ.
Στις παραθέτω σκόρπιες, όπως μου έρχονται στο μυαλό.

Τεχνική ποινή στο Γιαννάκη σε ανύποπτη φάση από το πουθενά.

ΣΕ όλο το παιχνίδι χτυπιότανε. Και λίγη ήταν μία. Τον είχε εξάλλου προειδοποιήσει.

Τσαμπουκά ο Γιασιπουστρίτσιους, τεχνική ποινή στον Τεο, αντιαθλητικό στον Σαύρα, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Μάθε αγοράκι, δεν τον χτύπησε, δεν είναι ντισκαλιφιέ.

Πρίντεζης στον αιφνιδιασμό, βάζελος ίπταται και κρατιέται πάνω του, μέχρι να χάσει τη μπάλα, παίζεται...

Ρώτα το διαμαντίδη πώς το έκανε και στον Τιμ Ντάνκαν. Ξέρεις, εκείνο το πλέι μέικερ στην Αμερική...

Γκρίρ σε διείσδυση (όπως σας αρέσει δηλαδή), σε χάντ τσέκ, τίποτα, τη στιγμή που όλα υπέρ του βάζελου δινόντουσαν.

Λες ε;

Πεντακάθαρη τάπα Μπουρούση στον Ουίνστον, φάουλ.

Μπορεί να να έχεις δίκιο, ήμουν από την αντίθετη πλευρά, δεν έχω άποψη.

Πόσες φορές ο Σπανούλης έπεφτε πάνω σε Μπουρούση - Χοντρό εκβιάζοντας το φάουλ και ξέροντας ότι θα το κερδίσει.

Και πόσες φορές δεν το κέρδισε;

Τουλάχιστον τέσσερα κινητά σκριν του Μπατίστ, δεν δόθηκε κανένα. Ο χοντρός ένα έκανε και σφυρίχτηκε.

Τα έμαθες τα κινητά σκριν επιτέλους;

Αλήθεια, πόσες βολές σούταρες συνολικά?

Εικοσιοχτώ (28). Εσύ;

Δημοσ.
1.Μουσική καραγκιόζη όταν ανακοινώθηκε ο Γιαννάκης.

2.Λέιζερ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Οι διαιτητές το ανακάλυψαν 2 λεπτά πρίν τη λήξη.

3.Μπουκάλια,κροτίδες,νερά έπεσαν μεσα στο γήπεδο.

4.Ρατσιστικά συνθήματα για τον χοντρό.

5.Σουλατσάρισμα περίεργων τύπων γύρω από το γήπεδο.

6.Και σημαντικότερο.Η αστυνομία έδειξε μια περιέργως διαφορετική συμπεριφορά,άνοιγε διάλογο με τους καμένους πίσω απόν πάγκο προσπαθώντας να τους πέισει να μην βρίζουν.Την ώρα που στο ΣΕΦ δόθηκε εντολή σε διμοιρία να πάει προς τους οργανωμένους με αποτέλεσμα να δημιουργηθέι μπάχαλο και (το αποκορύφωμα) συνελήφθη οπαδός του Ολυμπιακού επειδή κρατούσε ντουντούκα για να δίνει συνθήματα.Σήμερα έδεσαν κανέναν ή το ξέχασαν?

1. Και την χειροκρότησα. Αρμόζουσα για το show του Καραγκιόζη.

2. Λέιζερ μόνο σε κάποια φάση στο δεύτερο ημίχρονο όπου και τους κράξανε από τους παίκτες μέχρι την κερκίδα.

3. Τα συνηθισμένα δηλαδή. Βίδες και παξιμάδια ρίξαμε ή όχι;

4. Εννοείς ότι τον λέγαμε χοντρό; Γιατί οργανωμένα μόνο αυτό ελέχθη.

5. Ποιοι ήταν αυτοί οι περίεργοι και τι περίεργο έκαναν, γνωρίζεις; Πρόσεξε τι θα πεις, είδα τα βιντεάκια...

6. Στο ΟΑΚΑ η αστυνομία ήταν ήδη εκεί. Και δεν έγινε τίποτα. Εσείς με το που την είδατε αρχίσατε τα περίεργα. Θες να μου πεις ότι καπέλωσαν τον Τσιρώνη;

Δημοσ.
Να και ο Ολυμπιακός που ντρέπεται να πει ότι είναι Ολυμπιακός.

1. Το ντισκαλιφιέ δεν είναι ντισκαλιφιέ. Είναι τεχνική ποινή όπως και δόθηκε. Μπορεί να μη σου αρέσουν οι κανονισμοί τους αθλήματος αλλά δε θα μπορέσουμε να φτιάξουμε άλλους για εσένα, λυπάμαι.

2. Παίζει ρόλο αν κάνεις το φάουλ με το βυζί ή όχι; Παρεμπιπτόντως, με 5 ΔΕ βγήκε.

3. Όταν τα θυμηθείς τα τρία σφυρίγματα, σφύρα μας.

4. Ο Γιαννάκης πρέπει να είναι ευχαριστημένος με μία μόνο τεχνική ποινή σε τρεις αγώνες. Οφείλω να ομολογήσω ότι σήμερα ήταν (λίγο) πιο συγκρατημένος πάντως.

5. Φάουλ του Διαμαντίδη πάνω στην τρίπλα; Τριμπλάρει γρήγορα δηλαδή; Σπρώχνει; Τι;

6. Για την τάπα που ίσως και να θυμηθείς, είπαμε, σφύρα.

7. Η διπλή ντρίμπλα του Μπλάκνεϊ είναι πεντακάθαρη. Έγινε μπροστά στα μάτια μου.

8. Μην πιάσουμε τα αντιαθλητικά φάουλ. Μπορούμε να ξημερωθούμε με κάθε κατέβασμα των χεριών με παίκτη που πάει να βάλει το καλάθι. Μπορώ ας πούμε να θυμηθώ τον σπανούλη να παίφτει κάτω 2-3 φορές από κατέβασμα και να είναι απλό φάουλ.

9. Βαζελοφορεμένος ο Πολίτης. Που τον βρίζουμε συνέχεια. Οοοοοοκ.

10. Αφού δε σου πάει, γιατί κρύβεσαι; Έχει στην τηλεόραση απ' ότι άκουσα το Brokeback Mountain. Γιατί δεν του ρίχνεις μια μελέτη να δεις πώς αφήνεις τον εαυτό σου ελέυθερο;

Πωπω αυτη η ειρωνεια σου πραγματικα τσακιζει..

Αν βρω ομως τον/την @#$ που σου ειπε οτι η ειρωνεια ισοδυναμει με εξυπναδα, τοτε θα γινω γουντς μου φαινεται..

Ας πιασουμε μερικα, γιατι ολα βαριεμαι..

1) Καταρχην σφυριχτηκε αντιαθλητικο..Βλεπω οτι εισαι προσυλωμενος στον αγωνα και οχι στα bouncing boobies της διπλανης σου

3) Θα προσπαθησω να κατεβασω τον αγωνα να τα ξαναδω

4) Ο γιαννακης ειναι σαν καραγκιοζης στον αγωνα.. Συμφωνω.. Ενω ο ομπραντοβιτς κυριος...

5) Φαουλ του διαμαντιδη στον παικτη που ντριπλαρει.. Ειπαμε, να ψαχνεις να ειρωνευτης αλλα αυτο ειναι πολυ ευκολο για σενα..

6) Η ταπα του μπουρουση.. Αλλα ειπαμε...ειρωνια κλπκλπ

7) Μπροστα στα ματια σου?? Σε λενε διαμαντιδη και δεν το ξεραμε?? Εδω σου ξεφυγε το αντιαθλητικο, εσυ ειδες την ντριπλα??

8) Ο σπανουλης απο κατεβασμα?? Ποτε εγινε αυτο και δεν το θυμαμαι?? Εγω θυμαμαι να πεφτει πανω στον μπορουση και να δινουν αμυντικο..

10) Και φτανουμε στο 10... Σου εχω πει οτι δεν υποστηριζω τον Ολυμπιακο ρε φιλε μου στο μπασκετ??

Αν καταφερεις να διαβασεις αυτα που γραφω, και δεν ψαχνεις να βρεις κατι να ειρωνευτεις, θα δεις οτι ειμαι γενικα φιλαθλος του μπασκετ..

Οπως φωναζω τωρα για την διαιτησια, φωναζα και για το σφαξιμο του παο στην μαδριτη..

Εγω μπασκετακι θελω να βλεπω, και γιαυτο ΠΛΗΡΩΣΑ να παω να δω τον παναθηναικο απο κοντα, γιατι μονο απο την τηλεοραση τον βλεπω (παιζει να εχω δει περισσοτερα παιχνιδια του στην ευρωπη απο οτι του ολυμπιακου).

Αρα το παραμυθακι για το οτι εισαι γαβρος κλπκλπ εχει γινει αστειο..Ελα... μπορεις να με ειρωνευτεις για κατι αλλο... Σε παρακαλω.. κανε με υπερηφανο...

Υ.Γ. οσο για το Brokeback Mountain, ειπαμε, αυτα τα βλεπεις εσυ που κρυβεσε πισω απο την καθε ειρωνια και το στυλακι το ανωτερο...

Δημοσ.
Μόνο λόγια είστε. Στο γήπεδο μόνο για κανά τσαμπουκά είστε, να ξύνετε την κεφαλή σας κλπ κλπ, μπασκετάκι θα παίξετε; Έπιασε η ζώνη μία, έπιασε δύο για πόσο καιρό θα έπιανε; Ο προπονητής σας έχει καμία ιδέα να αντιμετωπίσει τον τρόπο παιχνιδιού μας; μέχρι στιγμής δε φαίνεται κάτι ρε φίλε... Γενικά μάλλον αρνεισαι να καταλάβεις κάτι απλό, όσο είστε (κατ' επίφαση) όμαδα, οι τίτλοι θα έρχονται ασάλιωτα, ο μοναδικός λόγος που θυμάστε το μπάσκετ είναι για να παραπονεθείτε για τη διαιτησία και για τους Γιαννακοπουλαίους που όντς είναι Παναθηναϊκοί, κι όχι επιχειρηματίες σαν τον πρόεδρο σας. Παραθέσατε ένα σωρό και καλά λάθη, κάποια ήταν κάποια δεν ήταν, των διαιτητών, θυμάστε τίποτα όμορφο από τα συστήματα της ομάδας σας;;; Από πότε έχετε να δείτε στρατηγική στο παιχνίδι της ομάδας σας; Μια μουρμούρα είστε για το κακό σύστημα που δε σας αφήνει να παίξετε τη μπασκετάρα που ξέρετε... Με τη δίοικηση σας να σας έχει παντελώς χεσμένους για μερικά χρόνια, με προπονητή καχέκτυπο του δικού μας και παίκτες που ή είναι λίγοι (αρχηγός ο Παπαμακάριος; σκεφτείτε την προσωπικότητα των προηγούμενων που είχατε) ή πραγματικά σε αλάνα θα ήταν χάρμα οφθαλμών...

Σουυυυυυυυυυτ ρεεεεεεεεεε!!! Μην τους ξυπνάς, ασ' τους να κοιμούνται, να ονειρεύονται κάθε καλοκαίρι καινούργιες αρχές που θα μας κάνουν και θα μας ράνουν... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
1. Και την χειροκρότησα. Αρμόζουσα για το show του Καραγκιόζη.

2. Λέιζερ μόνο σε κάποια φάση στο δεύτερο ημίχρονο όπου και τους κράξανε από τους παίκτες μέχρι την κερκίδα.

3. Τα συνηθισμένα δηλαδή. Βίδες και παξιμάδια ρίξαμε ή όχι;

4. Εννοείς ότι τον λέγαμε χοντρό; Γιατί οργανωμένα μόνο αυτό ελέχθη.

5. Ποιοι ήταν αυτοί οι περίεργοι και τι περίεργο έκαναν, γνωρίζεις; Πρόσεξε τι θα πεις, είδα τα βιντεάκια...

6. Στο ΟΑΚΑ η αστυνομία ήταν ήδη εκεί. Και δεν έγινε τίποτα. Εσείς με το που την είδατε αρχίσατε τα περίεργα. Θες να μου πεις ότι καπέλωσαν τον Τσιρώνη;

1.Φαντάζομαι οτι είναι μέσα στα πλαίσια του fair play επίσήμως η διοίκηση να ξεσηκώνει τον κόσμο να βρίσει.Μετά σας φταίνε τα μικρόφωνα στο Καραισκάκη από τα οποία φωνάζουνε ου.

2.Λέιζερ έπεφταν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

3.Αυτά που τα αποκαλείς συνηθισμένα σήμερα είναι η ζούγκλα του ΣΕΦ και των κάφρων γαύρων.Οι βίδες που κολάνε?Αυτό έγινε πρίν 2 μήνες.

4.Εννοώ τα ούγκ,ούγκ που φώναζαν αυτοί που ήταν πίσω από τον πάγκο.Δεν είναι ανάγκη να φωνάζουν 3.000 ένα σύνθημα.Και αυτοί οι 200-300 επίλεκτοι πίσω από τον πάγκο μια χαρά την έκαναν τη δουλίτσα τους.

5.Όχι δεν γνωρίζω.

6.Και στο ΣΕΦ ήταν ήδη εκεί η αστυνομία.Σήμερα όμως δεν είδα να κάνει κίνηση κάποια διμοιρία προς τους φανατικούς.Ή μήπως ήταν τόσο ήρεμα τα πράγματα?Αν ήξερες τι γαμωσταυρίδι τρώει ο Τσιρώνης από τους οργανωμένους άλλα θα έλεγες.Το προχθεσινό περιστατικό ξεχείλισε το ποτήρι.

Δημοσ.
Πωπω αυτη η ειρωνεια σου πραγματικα τσακιζει..

Αν βρω ομως τον/την @#$ που σου ειπε οτι η ειρωνεια ισοδυναμει με εξυπναδα, τοτε θα γινω γουντς μου φαινεται..

Ας πιασουμε μερικα, γιατι ολα βαριεμαι..

1) Καταρχην σφυριχτηκε αντιαθλητικο..Βλεπω οτι εισαι προσυλωμενος στον αγωνα και οχι στα bouncing boobies της διπλανης σου

3) Θα προσπαθησω να κατεβασω τον αγωνα να τα ξαναδω

4) Ο γιαννακης ειναι σαν καραγκιοζης στον αγωνα.. Συμφωνω.. Ενω ο ομπραντοβιτς κυριος...

5) Φαουλ του διαμαντιδη στον παικτη που ντριπλαρει.. Ειπαμε, να ψαχνεις να ειρωνευτης αλλα αυτο ειναι πολυ ευκολο για σενα..

6) Η ταπα του μπουρουση.. Αλλα ειπαμε...ειρωνια κλπκλπ

7) Μπροστα στα ματια σου?? Σε λενε διαμαντιδη και δεν το ξεραμε?? Εδω σου ξεφυγε το αντιαθλητικο, εσυ ειδες την ντριπλα??

8) Ο σπανουλης απο κατεβασμα?? Ποτε εγινε αυτο και δεν το θυμαμαι?? Εγω θυμαμαι να πεφτει πανω στον μπορουση και να δινουν αμυντικο..

10) Και φτανουμε στο 10... Σου εχω πει οτι δεν υποστηριζω τον Ολυμπιακο ρε φιλε μου στο μπασκετ??

Αν καταφερεις να διαβασεις αυτα που γραφω, και δεν ψαχνεις να βρεις κατι να ειρωνευτεις, θα δεις οτι ειμαι γενικα φιλαθλος του μπασκετ..

Οπως φωναζω τωρα για την διαιτησια, φωναζα και για το σφαξιμο του παο στην μαδριτη..

Εγω μπασκετακι θελω να βλεπω, και γιαυτο ΠΛΗΡΩΣΑ να παω να δω τον παναθηναικο απο κοντα, γιατι μονο απο την τηλεοραση τον βλεπω (παιζει να εχω δει περισσοτερα παιχνιδια του στην ευρωπη απο οτι του ολυμπιακου).

Αρα το παραμυθακι για το οτι εισαι γαβρος κλπκλπ εχει γινει αστειο..Ελα... μπορεις να με ειρωνευτεις για κατι αλλο... Σε παρακαλω.. κανε με υπερηφανο...

Υ.Γ. οσο για το Brokeback Mountain, ειπαμε, αυτα τα βλεπεις εσυ που κρυβεσε πισω απο την καθε ειρωνια και το στυλακι το ανωτερο...

Θα γίνεις Γουντς; Σκοπεύεις να πας φυλακή;

1. Ο κανονισμός λέει ότι είναι ντισκαλιφιέ ή όχι; Τον γνωρίζεις το κανονισμό;

3. Δες τα.

4. Μπροστά στο Γιαννάκη, είναι σαν να έχει πάρει βάλιουμ.

5. Όταν κατεβάζει τη μπάλα; Πότε; Συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις;

6. Έχω γράψει ήδη 2 φορές, δεν ξαναγράφω για τη φάση αυτή.

7. Ναι, μπροστά. Αν θες να συνεχίσεις να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, τότε και αν γουστάρεις, σου λέω ότι το επίθετό μου είναι Πιτσίλκας και εγώ σας στέρησα το πρωτάθλημα.

8. Ναι, έγιναν όσα αντιαθλητικά στο Σπανούλη που κατέβασε χέρια ο παίκτης του Ολυμπιακού όσα και στο χοντρό. Εντάξει τώρα;

9. Το έφαγες και το 9 σετάκι με το 2;

10. Εσύ άρχισες να μιλάς για βάζελους κτλ. Αν προσέξεις, δεν έχω πει ποτέ την (κρυφή) σου ομάδα Γαύρο ούτε και κάποιον άλλο που γράφει εδώ. Οπότε οι φανατίλες σου μάλλον δε δείχνουν ότι είσαι ένας αγνός μπασκετόφιλος... Οπότε να καταντάει αστείο το παραμυθάκι του αντικειμενικού...

Δημοσ.

Δηλαδή το Ουγκ Ουγκ είναι ρατσιστικό; Το να τον λένε χοντρό είναι ρατσιστικό; Όχι, διότι είναι πραγματικά χοντρός. Και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Σοφοκλής Σχορτσιανήτης μοιάζει πραγματικά με γορίλα (οι συμπαίκτες του τον φωνάζουν γοριλάκι). Θα μπορούσαν να φωνάζουν και για άλλους μαύρους παίκτες ρατσιστικά συνθήματα αλλά δεν το κάνουν. Αν αδυνάτιζε ο Σοφοκλής, κουρεύονταν και ξυριζόταν θα του έκανε κανείς Ουγκ Ουγκ; Όχι. Δεν το κάνουν για το χρώμα του ή την καταγωγή. Όπως ο Εμπέντε πραγματικά μοιάζει με μαϊμού. Όπως κοροϊδεύουν τον Γιάννη Γκούμα που δεν μπορεί να μιλήσει καλά.

Στα γήπεδα, αυτά πάντα ακούγονταν και πάντα θα ακούγονται. Σε λίγα γήπεδα είναι που έχουν ρατσιστικές διαθέσεις οι οπαδοί. Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμη τέτοια πράγματα μέσα στο γήπεδο. Δεν πηγάζουν από ρατσισμό τα συνθήματα αυτά. Από οπαδική αντιπαλότητα πηγάζουν. Οι παίκτες απλώς βρίσκονται μεταξύ διασταυρούμενων πυρών. Οι περισσότεροι που κάναν Ουγκ Ουγκ σήμερα, το καλοκαίρι θα φωνάζουν <<Μπράβο ρε γοριλάκι, κάρφωσε τους τους παλιό Ισπανούς>>. Ή θα τον αποθεώνουν αν έρθει στην ομάδα τους.

Δημοσ.
1.Φαντάζομαι οτι είναι μέσα στα πλαίσια του fair play επίσήμως η διοίκηση να ξεσηκώνει τον κόσμο να βρίσει.Μετά σας φταίνε τα μικρόφωνα στο Καραισκάκη από τα οποία φωνάζουνε ου.

2.Λέιζερ έπεφταν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

3.Αυτά που τα αποκαλείς συνηθισμένα σήμερα είναι η ζούγκλα του ΣΕΦ και των κάφρων γαύρων.Οι βίδες που κολάνε?Αυτό έγινε πρίν 2 μήνες.

4.Εννοώ τα ούγκ,ούγκ που φώναζαν αυτοί που ήταν πίσω από τον πάγκο.Δεν είναι ανάγκη να φωνάζουν 3.000 ένα σύνθημα.Και αυτοί οι 200-300 επίλεκτοι πίσω από τον πάγκο μια χαρά την έκαναν τη δουλίτσα τους.

5.Όχι δεν γνωρίζω.

6.Και στο ΣΕΦ ήταν ήδη εκεί η αστυνομία.Σήμερα όμως δεν είδα να κάνει κίνηση κάποια διμοιρία προς τους φανατικούς.Ή μήπως ήταν τόσο ήρεμα τα πράγματα?Αν ήξερες τι γαμωσταυρίδι τρώει ο Τσιρώνης από τους οργανωμένους άλλα θα έλεγες.Το προχθεσινό περιστατικό ξεχείλισε το ποτήρι.

1. Είναι βρισιά ο Καραγκιόζης; Εθνικός ήρως δεν είναι που απεδείκνυε την εξυπνάδα και τη καπατσοσύνη του απέναντι στον κατακτητή; Τα λες σοβαρά τώρα αυτά;

2. Είπα εγώ ότι έγινε στα τάιμ άουτ; Έγινε σε 3 φορές που είχαν βολές οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. Την πρώτη φορά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς, φάνηκε μόσο στο πρόσωπο του παίκτη. Τη δεύτερη φώναξαν και παίκτες και κάποιοι από την εξέδρα και την τρίτη υπήρξε επανάληψη της βολής και γενικό κράξιμο.

3. Πριν 2 μήνες ήταν οι βίδες; Α τόσο παλιά! Συγγνώμη, μπερδεύτηκα. Τα μπουκάλια με το Μαρούσι πότε ήταν; Οι κροτίδες και οι άλλες βλακείες που πετάνε οι δικοί μας, τι διαφέρουν από τις βλάκείες που πέταξαν προχτές οι δικοί σας;

4. Και όλοι μαζί φώναζαν ουγκ ουγκ; Περίεργο, γιατί δεν ακούστηκε. Συγκεκριμένα, το διάβασα σε πράσινο forum κάποιους να λένε ότι έγινε τέτοια μαλακία (και να την λένε έτσι).

5. Ο κουστουμάτος λοιπόν κύριος, μίλησε με έναν υπεύθυνο του γηπέδου. Θα τον ξεχωρίσεις από την κοτσίδα. Αυτός λοιπόν ο τύπος, ασχολείται με τη Fun Patrol, με τα μπλουζάκια που πετιούνται στην εξέδρα, με τα παιχνίδια στα διαλείματα, τέτοια σοβαρά πράγματα που επηρρεάζουν την έκβαση του παιχνιδιού. Ο άλλος κουστουμάτος, κοντούλης, χοντούλης και γκριζομάλης είναι μάνατζερ του Παναθηναϊκού. Οπότε πάει η σκευΩρία, κατέρευσε.

6. Τι ακριβώς κίνηση να κάνει; Εσείς με το που τους είδατε να μπαίνουν στο γήπεδο, αρχίσατε τα περίεργα.

Αυτή ήταν λοιπόν η Ριζούπολη η αποψινή; Σας κάναμε τη μούρη κρέας...

Δημοσ.

Έναν βάζελο που πήγε από τώρα για μπάνιο είδα... εμείς καμιά απώλεια είχαμε;

Δημοσ.

10. Εσύ άρχισες να μιλάς για βάζελους κτλ. Αν προσέξεις, δεν έχω πει ποτέ την (κρυφή) σου ομάδα Γαύρο ούτε και κάποιον άλλο που γράφει εδώ. Οπότε οι φανατίλες σου μάλλον δε δείχνουν ότι είσαι ένας αγνός μπασκετόφιλος... Οπότε να καταντάει αστείο το παραμυθάκι του αντικειμενικού...

Αυτο σε πειραξε...τους παναθηναικους τους λεω βαζελους, οπως λεω τους ολυμπιακους γαβρακια και την αεκ χανουμια.. Και οχι μονο σε αυτο το τοπικ αλλα και σε αυτο του παο...

Δημοσ.

Μια και το ξαναβλέπω το παιχνιδάκι, ευχαριστημένοι πρέπει να είστε που κάνατε το παιχνίδι μπουρδέλο και καταφέρατε και μείνατε στο παιχνίδι.

Όπως είδα και από μέσα, ο Τομάσεβιτς σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι. Έσπρωξε λίγο το εγκληματίας. Ο εγκληματίας από την άλλη, αφού έβαλε το κεφάλι κάτω και έκανε τάκλιν αμερικάνικου ποδοσφαίρου στο Διαμαντίδη, έριξε και τη μπουνιά.

Μη μιλάτε καθόλου, ευχαριστώ το θεό ήλιο καλοκαιρινό το Γουντς να λέτε, γιατί είχε χαθεί η μπάλα για 3 λεπτά.

Δημοσ.
Μια και το ξαναβλέπω το παιχνιδάκι, ευχαριστημένοι πρέπει να είστε που κάνατε το παιχνίδι μπουρδέλο και καταφέρατε και μείνατε στο παιχνίδι.

Όπως είδα και από μέσα, ο Τομάσεβιτς σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι. Έσπρωξε λίγο το εγκληματίας. Ο εγκληματίας από την άλλη, αφού έβαλε το κεφάλι κάτω και έκανε τάκλιν αμερικάνικου ποδοσφαίρου στο Διαμαντίδη, έριξε και τη μπουνιά.

Μη μιλάτε καθόλου, ευχαριστώ το θεό ήλιο καλοκαιρινό το Γουντς να λέτε, γιατί είχε χαθεί η μπάλα για 3 λεπτά.

ΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΗΑ.

Η μετάφραση στα Ελληνικά του "πιάνω κάποιον απο τον λαιμό" είναι "σπρώχνω". Αρα ο Τομάσεβιτσ έσπρωξε μόνο.Καλά τα πήγες. Το ρίχνω μπουνιά τι είναι ? "ΑΓκαλιάζω ?" Εχουμε και άλλη φράση για σήμερα. "Βαζω το κεφάλι κάτω και κάνω τάκλιν " που σε ελεύθερη μετάφραση " Πέφτω με τον διαμαντίδη κάτω" Μέχρι να γίνει το σκηνικό διέκρινες κάποια αντιαθλητική συμπεριφορά του Woods ? H μήπως η πρώτη αντιαθλητική ενέργεια είναι του Τομάσεβιτσ. Βγάλε τα πράσινα γυαλά που φοράς και ξαναδές τις φάσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...