Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι καθολου δυσκολο φιλε μου γιατι δεν μιλαω ατομικα...γυρω απο τον καθε καφρο ειναι 20 ατομα.

Ας τον αρπαξουν ολοι μαζι και ας τον τουλουμιασουν στο ξυλο μπας και βαλει μυαλο!

Εκτος βεβαια και αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μονο ενας καφρος αλλα ολοκληρη ομαδα καφρων που τα κανουν ολα αυτα ή ακομα χειροτερα ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΦΡΩΝ οπου εκει φυσικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα!

Και για να μην λεω ΜΟΝΟ για τους οργανωμενους και εκει που καθομουνα εγω στο ανω κεντρικο διαζωμα την ωρα που πεταγανε φωτοβολιδες και βαρελοτα οι οργανωμενοι σηκωθηκαν 2 μαλακιστηρια και πεταξανε και αυτοι!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χίλια δίκια σ δίνω απλά νομίζω πως είναι δύσκολο ο καθένας ατομικά να πάει να σταματήσει έναν τρελό που πάει να ρίξει φωτοβολίδα γιατί δεν ξέρει τι σκατά είναι αυτός και τί έχει πάρει και δεν νομίζω να ρισκάρει το κεφάλι του και σωστά.

Στη θυρα που ημουνα και ητανε γενικα ήρεμοι, ενας πηγε να πεταξει κατι και τον επιασε ενας χοντρος σαν το Σοφο ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ και τον τουλουμιασε...Δεν μπορεις να καταλαβεις τι ξυλο εφαγε.

Επισης η λογικη που ειχαν καπιοι "τελευταιο παιχνιδι..χεστηκαμε" ειναι ακομα και οπαδικα λαθος γιατι ποιος σου λεει οτι του χρονου δεν θα κληρωθουμε οπως προπερσι με τον βαζελο στο ΣΕΦ την πρωτη αγωνιστικη ή στο κυπελο? Γιατι να παιξουμε κεκλεισμενων?

Δημοσ.
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!

Σε πληροφορω πως αυτοι τρεχουν παντου ενω κατι αλλοι στα επισημα δεν πανε πουθενα και βολευονται στο καναπεδακι τους.Πρωτον δεν μοιραζαν νερακια.σε πληροφορησαν λαθος.Απλα τελειωσαν στην καντινα και αναγκαστικα πηγαμε εξω να παρουμε νερα.

1.Δεν με πληροφορησε κανεις. Το είδα με τα ιδια μου τα ματια να μοιραζουν νερα πετωντας τα στους οπαδους μεσα απο την κερκιδα.

2.Τα μπουκαλια που επεσαν στο τελος του αγωνα ηταν γεματα άρα δεν νομιζω να διψαγατε και πολυ γιατι δεν ειχατε πιει σταγονα.

3. Απο τη στιγμη που απαγορευονται τα νερα, και να κορακιασεις δεν επιτρεπετε να σε αφησουν να τα περασεις μεσα. Δικαιολογια ειναι οτι τελειωσανε τα νερα? Πινεις το νερο απ'εξω, πετας το μπουκαλι και μπαινεις στο γηπεδο

Δευτερον αν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι που πραγματικα αγαπαν την ομαδα ουτε θα βαζατε στα κινητα σας τις φωτογραφιες απο τις κορεο γιατι δεν θα χαν γινει καν.μερικοι βλεπεις αρεσκονται μονο στο να βλεπουν και οχι να βοηθανε να ετοιμαστει κατι,και αυτο ειναι το λιγοτερο.Δεν ειμαι υπερ των επεισοδιων σε καμοια περιπτωση αλλα μην τα ισοπεδωνεται και ολα εφοσον δεν ειστε εσεις σε θεση να κρινεται καποια ατομα.φιλικα

Να μαθεις να διαχωριζεις τα επισοδεια απο τα κορεο. Δεν νομιζω να τα ισοπεδωσε κανεις ΟΛΑ. Ειδες κανεναν να λεει "Μα τι μαλακες ειναι που κανανε κορεο?" Ισοπεδωσαμε οτι εχει σχεση με ριψεις αντικειμενων. Και επειδη μαλλον εισαι μικρος ακομα εχε υποψιν σου οτι μεχρι πριν 5-6 χρονια πολλοι απο εμας ειμασταν οργανωμενοι και τρεχαμε (ευτυχως υπηρχανε και μερικοι σαν εμας που κραταγαμε μερικους απο τους μαλακες...δηλαδη περιμενεις απο τους επισημους 50 χρονων να ερθουν να χοροπηδηξουν και να πιουν μπαφους?). Πλεον ειναι η σειρα σας....

Δημοσ.

@Critter: συμφωνώ μαζί σου για τα επεισόδια. Ξέρεις τι θέλω; Να βγει ο Ζοτς και να πει: "Ξερετε, στον 5ο τελικό, στο πρώτο αντικείμενο που θα πέσει, παίρνω την ομάδα και φεύγω και χαρίζω το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ." Να σου πω εγώ ύστερα, θα ξαναπετάξουν κάτι;

Δημοσ.
Στη θυρα που ημουνα και ητανε γενικα ήρεμοι, ενας πηγε να πεταξει κατι και τον επιασε ενας χοντρος σαν το Σοφο ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ και τον τουλουμιασε...Δεν μπορεις να καταλαβεις τι ξυλο εφαγε.

Επισης η λογικη που ειχαν καπιοι "τελευταιο παιχνιδι..χεστηκαμε" ειναι ακομα και οπαδικα λαθος γιατι ποιος σου λεει οτι του χρονου δεν θα κληρωθουμε οπως προπερσι με τον βαζελο στο ΣΕΦ την πρωτη αγωνιστικη ή στο κυπελο? Γιατι να παιξουμε κεκλεισμενων?

Στο κυπελλο αποκλειεται να κληρωθουμε γιατι απο περυσι εχει αλλαξει ο κανονισμος και οι πρωτες 8 ομαδες δεν συμμετεχουν στους πρωτους γυρους.

Απο εκει και περα νομιζεις οτι τους νοιαζει αν θα τιμωρηθουμε και ποσες αγωνιστικες;

Αυτοι πανε μονο σε 2-3 παιχνιδια ολη τη χρονια με σκοπο να αναψουν καπνογονα και να τραβηξουν φωτογραφιες για να πουλανε μουρη!

Υ.Γ

Το μπασταρδος δεν το ειπε σε σενα quote τη δικια μου εκφραση πηγε να κανει αλλα δεν του βγηκε.

Δημοσ.

εσυ δηλαδη τσεκαρεις ολες τις φατσες και βλεπεις οτι ερχονται 2-3 φορες?ρε αραχτε λιγο η κλασσικη νοοτροπια 60αρη δεν τα λεει αυτα.εκτος κι αν ειστε απο αυτους τους κριτες που μιλανε στο ραδιοφωνο και περνουν τηλεφωνα.τεσπα το θεμα παει αλλου.εγω προτινω του χρονου να ρθουν ολοι στους καφρους ολοι εσεις που ειστε μπασκετικοι και οποιον δειτε να τον τουλουμιαζετε.το ποιο σωστο ειναι αυτο

Δημοσ.

[LAIKO MODE ON]Αλα της.. Καλα ρε μαγκακο.. Παω πασο ρε συ..

Περιμενουμε το σφαλιαροκλωτσιδο απο τους διδαξαντες ουρακοταγκους που βγηκαν να μας κανουν και μαθηματα συμπεριφορας σημερα... Πες και του προεδρα σου να παρει και κανα γκλομπ τωρα και οχι μονο να κλωτσαει τους διαιτητες και να τους βριζει οπως κανει..[LAIKO MODE OFF]

Που κανες και καινουργιο λογαριασμο για να πεις τα καφριλικια σου γιατι με το κανονικο σου nickname σιγα μην εβγαινες..

Δημοσ.
εσυ δηλαδη τσεκαρεις ολες τις φατσες και βλεπεις οτι ερχονται 2-3 φορες?ρε αραχτε λιγο η κλασσικη νοοτροπια 60αρη δεν τα λεει αυτα.εκτος κι αν ειστε απο αυτους τους κριτες που μιλανε στο ραδιοφωνο και περνουν τηλεφωνα.τεσπα το θεμα παει αλλου.εγω προτινω του χρονου να ρθουν ολοι στους καφρους ολοι εσεις που ειστε μπασκετικοι και οποιον δειτε να τον τουλουμιαζετε.το ποιο σωστο ειναι αυτο

Εγω παλι προτεινω εσενα και τους υπολοιπους καφρουληδες να μην σας βαζουν καν στο γηπεδο ωστε να μην χρειαζεται να σας τουλουμιαζουμε στο ξυλο για να μην τιμωρειται η ομαδα εξαιτιας σας.

Τι λες γιαυτο πυρηνε;

Υ.Γ

Ειναι και μικρο το κοστος αλλωστε...2-3 παιχνιδακια.Τα προστιμα μονο που θα γλυτωσει η ΚΑΕ απο εσας τα μπουμπουκια το καλυπτουν και με το παραπανω.

Δημοσ.

καλα glezakos μαλλον δεν καταλαβαινεις.σου πα γω οτι υποστηριζω αυτα?ολοι απο συμπερασματα και πονηρια πρωτοι ειστε.και στην τελικη δεν θα κατσω να ασχολουμε με τους "καφρους" εφοσον ολοι αποκαλουνται πλεον ετσι.αφηνω εσενα απο τα επισημα να ρθεις να τους δεσεις

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ τη μεγαλυτερη πλακα εχουν αυτοι που βγαινουν και απειλουν μεσω internet, μεσω ραδιοφωνων και φυσικα δειχνουν τον αντρισμο τους σε ανυπερασπιστους (πχ κανουν ντου 10 ατομα σε εναν, κανουν τσαμπουδακες στο γηπεδο με τους μπατσους στη μεση εκ του ασφαλους κτλ). Ειδικα ειναι καπιοι που καθονται εκεί που υπαρχει το κενο για τα μετρα ασφαλειας (οταν υπαρχουν οπαδοι και των 2 ομαδων) και ανταλλαζουν "φιλοφρονησεις". Εννοειται πως αν ξαφνικα δουν τους αντιπαλους να σπανε τον κλοιο θα αρχισουν να τρεχουν. Ομοίως όταν κανουν με τη σειρα τους το ντου οι αλλοι, θα αρχισουν να τρεχουν αυτοι που τους κυνηγαγανε...Και εκει λοιπον που βριζοντουσαν 1000 ατομα με 1000 ατομα θα μεινουν καμμια 10αρια μαλακες απο την καθε μερια να σπασουν τα δοντια τους (τιποτα πρεζονια που δεν καταλαβαινουν τι κανουν...μιας και πρεπει να εισαι πολυ μεγαλος βλακας για ρισκαρεις ετσι τη ζωη σου) και οι αλλοι ολοι ΚΟΤΕΣ.

Ε!αυτοι λοιπον όλοι ητανε σιγουρα τα παιδια της σφαλιαρας στο σχολειο και βγαζουν το κομπλεξ τους με ψευτοπαλικαριες.

Την τεταρτη λοιπον ολοι εσεις οι gay ψευτοπαλικαραδες, καντε τα ιδια να μιασετε στους δικους μας "νταηδες"...Ζωα ε ζωα!

Δημοσ.

Άσχετο αλλα μολις τωρα διαπιστωσα οτι καπιοι στις εφημεριδες γραψανε οτι στον παγκο του ΠΑΟ έπεσε μολοτωφ :P:p:p:p....Σιγα μην έπεσε και πυρηνικη βομβα....Καπνογονο έπεσε απο το πάνω διαζωμα το οποιο προσγειωθηκε ακριβως πισω απο τον παγκο και δεν το μαζεψε κανεις απο τους αστυνομικους με αποτελεσμα να παρει φωτια η βάση του πάγκου (απο πλαστικο ειναι). Μαλιστα φιλος που ητανε στο σημειο απʼοπου εφυγε το καπνογονο, μου ειπε οτι ο τυπος που το εριξε το πολυ να ητανε 14 χρονων!!!!

Πάντως πρωτη φορα ακουω μολοτωφ με κοκκινη φλογα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...