alexzzz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Οκ... screenshot taken... και τον Οκτώβριο- Νοέμβριο που θα μας πρήζετε πάλι τα αρχίδια αλλά με πολύμετοχικό τρόπο αυτή τη φορά θα το βγάλω στην φόρα....
izerman76 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 AXXAXAXAAAAAAAAAAAAAAXAXXAXAXAXAAAXAXAAXXAXAXAAXAXAXXAAXAX.Δείτε αυτο το video...Ομολογω οτι ειναι ευρηματικοτατο αν και βριζουν τον πειραια . Το σκηνικο διαδραματιζεται προφανως σε πορεια προς το γηπεδο τον φιλαθλων του ΠΑΟΚ οπου ξαφνικα βγαινει απο ενα αυτοκινητο ενας παππας. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Είναι απίστευτοι οι ΠΑΟΚτζηδες!! :lol:
elis88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αν και είμαι ολυμπιακός, σήμερα στο μπάσκετ και 50-50 να ήτανε θα χάναμε. Μπορεί αλοίωση του αποτελέσματος να έγινε στον προηγούμενο αγώνα στο ΟΑΚΑ, όχι σε αυτον όμως, είμασταν πραγματικα για τα κλάματα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Το θέμα δέν είναι η διαιτησία.το θέμα είναι: 1)που πάς με τσακαλίδη,πρίντεζη,παπαμακάριο,μαυροκεφαλίδη ρε καραμήτρο; 2)όταν δέν έπαιζε ο σχορτιανίτης,(που ήτανε και 30 κιλά πιό παχύς τότε) κράζαμε όλοι τον Γκέρσον.Τον είδαμε και στην σειρά των τελικών... 3)Ο Βασιλόπουλος πρέπει να πάρει πόδι,τέλος.2η περίπτωση παπανικολάου και αυτός.Μεγάλο ταλέντο,άλλα τον έχει φάει και αυτόν το χρήμα και η δόξα.Έτσι στάσιμος θα μείνει για πάντα όπως ακριβώς και ο παπανικολάου κάποτε.Είδατε τον βασιλόπουλο να κάνει 3-4 σερί παιχνίδια καλά με 15+ πόντους; Η προσφορά του στους 5 τελικούς; Ένα παιχνίδι που να πήρε πάνω του ο βασιλόπουλος φέτος; 4)Έπι εποχής γιαννάκη και μετά,έχει ανοίξει η γή και έχει καταπιεί τον βασιλειάδη,έναν παίχτη που τουλάχιστον έχει αποδείξει ότι μπορεί να βάλει 2-3 κρίσιμα τρίποντα.Ας μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο που δέν παίζει ο βασιλειάδης. 5)Ας μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο που δέν έχουνε διαολοστήλει τον ματσιγιάουσκας τόσο καιρό.Μια τον πονάει η μέση του,μια τον τσούζει η κολοτρυπ@@@δα του,μια έχει περίοδο.... Respect στο τεράστιο ταλέντο τεόντοσιτς,ας τον κρατήσει μαζί με μπλάκνει,γκρίρ,μπουρούση και βασιλειάδη και όλοι οι άλλοι να πάρουν τον πούλο.Και ο γούντς νομίζω του αξίζει να μείνει άλλη μια χρονιά. Ας μου απαντήσει κάποιος σε όλα τα παραπάνω,και μετά οκ,ας μιλήσουμε για διαιτησία.. Ναι να κρατησει 5 παιχτες και να διωξει ολους τους υπολοιπους μαζι και τον Βασιλοπουλο που μολις του ανανεωσε το συμβολαιο για 3 χρονια ακομη...δεν πιστευω να θελεις να σου απαντησω σοβαρα ετσι;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εχει ενδιαφερον οτι το γυρνας απτο ποδοσφαιρο στο μπασκετ. Αλλα επειδη αναφερεσαι σε εμενα προσωπικα να σου πω οτι ειδικα τα τελευταια προωταθληματα του Ολυμπιακου στο ποδοσφαιρο τα θεωρω δικαια. Οσο για τα πρωτα...Δεν τα λεω εγω οι δικοι σας παραγοντες τα λεγανε μαζι με τους παραγοντες της ΕΠΟ. "το αιγαλεω και ο ολυμπιακος να κερδιζουν κ ολοι οι αλλοι να πανε να γ***". Αλλα και παλι προσωπικα αν κλαιγομαι για το ποδοσφαιρο, για τη διοικηση μου κλαιγομαι και οχι για τη διαιτησια. Γιατι πολυ απλα εχω τα ματια μου ανοιχτα κ δε τρωω κουτοχορτα περι διαιτησιας. Βλεπω ποιος φταιει. Τεσπα βγηκαμε offtopic. Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε εσένα.Αν ήθελα να αναφερθώ υπήρχαν τρόποι να το κάνω. Για την πλειοψηφία των φιλάθλων σας μιλάω. Εσυ αναφέρεσαι σε μια κασέτα που προέρχεται από υποκλοπή ιδιωτικής συζήτησης.Εγώ από την άλλη έχω δεί στην τηλεόραση τους κοντούς να την πέφτουν στους διαιτητές στο ημίχρονο του αγώνα. Αλλά πραγματικά βαριέμαι ελεεινά να κάνω πάλι αυτή την κουβέντα.Για εμένα ο παναθηναικός το πήρε δίκαια το πρωτάθλημα.Απλά μου κάνει εντυπωση πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζεται από τα ίδια άτομα το θέμα διαιτησία.
Bougas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ναι να κρατησει 5 παιχτες και να διωξει ολους τους υπολοιπους μαζι και τον Βασιλοπουλο που μολις του ανανεωσε το συμβολαιο για 3 χρονια ακομη...δεν πιστευω να θελεις να σου απαντησω σοβαρα ετσι; Κάτσε και κάνε με τον βασιλόπουλο ομάδα εσύ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΥΓ.κυριάκο,γελάνε που γελάνε οι παναθηναικοί μαζί μας,μην τους προκαλείς και εσύ να γελάσουνε ακόμα περισσότερο..
Bougas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Λετε κ ξαναλετε για τις βολες της 3ης περιοδου. Ξερετε μπασκετ? Οι παιχτες ξερετε ποτε πανε σε βολες? Αφου κανατε φαουλ. Να μη τα δωσουν για να μην κλαιγεστε? Δέν κλαίγωνται για τις 17 σας βολές.Απλά απορούνε πώς σε ένα μεγάλο παιχνίδι,έναν μεγάλο 5ο τελικό,ένα τελικό που στην κυριολεξία πέφτουν κορμιά,πώς γίνετε η μια ομάδα να έχει κερδίσει 15 φάουλ,και η άλλη 2-3....
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Το θέμα δέν είναι η διαιτησία.το θέμα είναι: 1)που πάς με τσακαλίδη,πρίντεζη,παπαμακάριο,μαυροκεφαλίδη ρε καραμήτρο; 2)όταν δέν έπαιζε ο σχορτιανίτης,(που ήτανε και 30 κιλά πιό παχύς τότε) κράζαμε όλοι τον Γκέρσον.Τον είδαμε και στην σειρά των τελικών... 3)Ο Βασιλόπουλος πρέπει να πάρει πόδι,τέλος.2η περίπτωση παπανικολάου και αυτός.Μεγάλο ταλέντο,άλλα τον έχει φάει και αυτόν το χρήμα και η δόξα.Έτσι στάσιμος θα μείνει για πάντα όπως ακριβώς και ο παπανικολάου κάποτε.Είδατε τον βασιλόπουλο να κάνει 3-4 σερί παιχνίδια καλά με 15+ πόντους; Η προσφορά του στους 5 τελικούς; Ένα παιχνίδι που να πήρε πάνω του ο βασιλόπουλος φέτος; 4)Έπι εποχής γιαννάκη και μετά,έχει ανοίξει η γή και έχει καταπιεί τον βασιλειάδη,έναν παίχτη που τουλάχιστον έχει αποδείξει ότι μπορεί να βάλει 2-3 κρίσιμα τρίποντα.Ας μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο που δέν παίζει ο βασιλειάδης. 5)Ας μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο που δέν έχουνε διαολοστήλει τον ματσιγιάουσκας τόσο καιρό.Μια τον πονάει η μέση του,μια τον τσούζει η κολοτρυπ@@@δα του,μια έχει περίοδο.... Respect στο τεράστιο ταλέντο τεόντοσιτς,ας τον κρατήσει μαζί με μπλάκνει,γκρίρ,μπουρούση και βασιλειάδη και όλοι οι άλλοι να πάρουν τον πούλο.Και ο γούντς νομίζω του αξίζει να μείνει άλλη μια χρονιά. Ας μου απαντήσει κάποιος σε όλα τα παραπάνω,και μετά οκ,ας μιλήσουμε για διαιτησία.. 1)Αυτα να τα πεις στον γκερσον που ξεκινησε την χρονια με αυτους.. Και ο πριντεζης μια χαρα παικτης ειναι, αν σκεφτεις οτι ειναι η πρωτη του χρονια σε υψηλο επιπεδο.. Πες μου εσυ εναν αλλο παικτη που ανεβηκε τετοιο επιπεδο μεσα σε ενα χρονο... 2) Μια χαρα επαιξε ο σχορτσανιτης.. μην ξεχνας οτι και που πατησε παρκε ηταν θαυμα.. Για του χρονου τον λεγαμε, μια χαρα τα πηγε φετος... 3) Και εδω θα διαφωνησω.. Μια χαρα παικτης ειναι, δεν ειναι ο παικτης των 15 ποντων αλλα ειναι ο αμυντικος που δενει την ομαδα.. Θα δεις του χρονου τι παπαδες θα κανει.. 4) Εδω θα συμφωνησω... μετα τον τραυματισμο του δεν τον ξαναεμπιστευτηκε.. 5) Μεγαλη γκαντεμια οντως, περιμενου μπας και παιξει μια σερι χρονια μπασκετ.. Και διαβαζοντας και αλλα σχολια σου φιλε μπουγα, στο λεω χρωρις παρεξηγηση, οτι το μπασκετ δεν το εχεις... μεινε στο ποδοσφαιρο... Πάντως από κοουτσάρισμα κανείς απο τους 2 προπονητές δεν τα πήγε καλά. Ο Γιαννάκης δεν είχε εναλλακτικό πλάνο για τη ζώνη, δεν αξιοποίησε όσο έπρεπε τον Σχορτσιανίτη, ενώ ο Ομπράντοβιτς δεν είχε κάτι καινούργιο να δοκιμάσει απέναντι στη ζώνη, άφησε τον Γιασικεβίτσιους πάνω στον Μπλάκνευ όταν έβαλε 9 σερί πόντους. Γενικά άθλια σειρα τελικών, ταιριαστή με τη συμπεριφορά του κόσμου. Πόσο κόμπλεξ πρέπει να κουβαλάς που τη στιγμή που κερδίζεις το πρωτάθλημα αντί να χαίρεσαι βρίζεις τον Σχορτσιανίτη. Μπραβο φιλε η καλυτερη αναλυση απο ολους.. Απο τους χειροτερους τελικους που εχουμε δει, οι προπονητες στα χειροτερα τους και οι δυο.. Ο ενας να προσπαθει να βγαλει απο την μυγα ξυγκι και ο αλλος να προσπαθει να κοουτσαρει παικτες κουρασμενους και ντεφορμε.. Αντε μπας και δουμε τπτ καινουργιο του χρονου...
Bougas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Και διαβαζοντας και αλλα σχολια σου φιλε μπουγα, στο λεω χρωρις παρεξηγηση, οτι το μπασκετ δεν το εχεις... μεινε στο ποδοσφαιρο... όπα ρε ομπράντοβιτς.όπα ρε γιαννάκη που θα κρίνεις εσύ ποιός ξέρει μπάσκετ και ποιός όχι.Μάθε να χάνεις,παραδέξου το τσιμπούκι που φάγαμε και φέτος,παραδέξου την ανύπαρκτη μπασκετική φανέλα της ομάδας σου,πάρε χαμπάρι ότι με τους παίχτες που έχεις μέχρι εκεί είσαι,και άσε τα δέν ξέρουμε μπάσκετ.ξέρεις εσυ... όποτε σας λένε ότι είμαστε για τον λούτσο,αμέσως η καραμέλα...δέν ξέρετε μπάσκετ,δέν ξέρετε μπάλα,δέν ξέρετε τέννις... θα μου πείς για παίχτες του ολυμπιακού; όταν έλεγα εγώ πρίν 5 μήνες ότι με 5 παίχτες ομάδα δέν κάνουμε και ότι χρειαζώμαστε άμεσα 4-5 καλούς προτοκλασάτους παίχτες,λέγατε υπομονή και υπομονή και ότι έχει η ομάδα υλικό.Το είδαμε και σήμερα.Παίχτες δίχως πάθος,οι περισσότεροι αδιάφοροι,να τελειώσει το παιχνίδι να πάμε σπίτια μας να πηδήξουμε.Με τέτοιους παίχτες ποτέ δέν θα χτυπήσουμε τον παναθηναικό.Έχε χάρη που ο παναθηναικός ήτανε τραγικός φέτος,(οι μπετσίροβιτς,μπατίστ,τομάσεβιτς,χατζηβρέτας,ντικούδης,ζήζιτς που ήτανε φέτος; ),γιατί αλλιώς θα είχε σπάσει και η 35άρα.
kage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ο γιαννακης μαλακιζετε 40 λεπτα το ιδιο συστημα,δεν χρειαζετε να εχεις πτυχιο για να τον κρινεις οτι κανει λαθος. παιξε κ ενα μαν το μαν,πιεση, οταν βλεπεις οτι εχουν συμβιβαστει με την ζωνη. μην μαλακιζεσε οταν καθεσε κ τρως τριποντα χωρις πιεση.το ξερεις οτι ο παο μονο τριποντα ειναι!!!αν μπουν ολα βλεπε κυπελλο το χασες... διαιτησια γενικα οι τυποι πρεπει να ναι στοκοι, δεν γινεται να ειναι μπροστα στα ματια τους κ να σφυρανε οτι να ναι...μπασκετ ειναι κ καθε σφυριγμα μπορει να κρινει τον αγωνα.στο θεμα μπροστα πισω τι παει να πει δεν ειχαν κατοχη μπαλας .αφου απο το χερι του εφυγε κ καναν κ επιθεση!!!! κ καποτε πρεπει να σταματησει αυτη η γκρινια(εντος γηπεδου) σε καθε φαουλ με συζητησεις παικτων-προπονητων με διαιτητες. εφαγε ο ολυμπιακος 2 αγωνιστικες τιμωρια,αραγε θα φαει κ ο βαζελος? edit:στο παραπανω ποστ για τους παικτες,ενταξει να πουμε οτι ο βαζελος των 20μυριων αποκλειστηκε ευρωπη απο 1η φαση ενω ο ολυμπιακος 2η.για Ελλαδα πριν 1 βδομαδα στο οακα για ενα χαμενο καλαθι του πριντεζη δεν νικησαμε+στο τελικο κυπελου για ενα καλαθι ή βολες του γκριρ το χασαμε το κυπελο...κ οι 2 ομαδες σε ολα τα παραπανω μονο εντος εδρας ειχαν νικες.αρα νομιζω οτι μπορουμε να πουμε οτι ο παο δεν ειναι ομαδαρα ...
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 όπα ρε ομπράντοβιτς.όπα ρε γιαννάκη που θα κρίνεις εσύ ποιός ξέρει μπάσκετ και ποιός όχι.Μάθε να χάνεις,παραδέξου το τσιμπούκι που φάγαμε και φέτος,παραδέξου την ανύπαρκτη μπασκετική φανέλα της ομάδας σου,πάρε χαμπάρι ότι με τους παίχτες που έχεις μέχρι εκεί είσαι,και άσε τα δέν ξέρουμε μπάσκετ.ξέρεις εσυ... όποτε σας λένε ότι είμαστε για τον λούτσο,αμέσως η καραμέλα...δέν ξέρετε μπάσκετ,δέν ξέρετε μπάλα,δέν ξέρετε τέννις... θα μου πείς για παίχτες του ολυμπιακού; όταν έλεγα εγώ πρίν 5 μήνες ότι με 5 παίχτες ομάδα δέν κάνουμε και ότι χρειαζώμαστε άμεσα 4-5 καλούς προτοκλασάτους παίχτες,λέγατε υπομονή και υπομονή και ότι έχει η ομάδα υλικό.Το είδαμε και σήμερα.Παίχτες δίχως πάθος,οι περισσότεροι αδιάφοροι,να τελειώσει το παιχνίδι να πάμε σπίτια μας να πηδήξουμε.Με τέτοιους παίχτες ποτέ δέν θα χτυπήσουμε τον παναθηναικό.Έχε χάρη που ο παναθηναικός ήτανε τραγικός φέτος,(οι μπετσίροβιτς,μπατίστ,τομάσεβιτς,χατζηβρέτας,ντικούδης,ζήζιτς που ήτανε φέτος; ),γιατί αλλιώς θα είχε σπάσει και η 35άρα. Ουτε σε κοροιδεψαμ ουτε σε ειρωνευτηκα.. Απο τοτε που διαβαζω εδω, ο ενας σου βρωμαει, ο αλλος σου ξυνιζει.. Εβγαλες τους μισους χαλια και τους αλλους μισους κουτσους.. Για πες μας λοιπον ποιοι σου αρεσουν να ξανουμε κουμαντο... Οσο για το σχολιο σου για τον σχορτσανιτη...i rest my case.. Οσο για το σημερινο αγωνα, ειχα μια στεναχωρια... Πιο πολυ στεναχωρηθηκα για τα 5 ευρω που εδωσα για να δω τον ιντιανα τζοουνς παρα για τον αγωνα..
Bougas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ουτε σε κοροιδεψαμ ουτε σε ειρωνευτηκα.. ούτε και εγώ,για αυτό έβαλα και το χαμογελάκι στο τέλος Απο τοτε που διαβαζω εδω, ο ενας σου βρωμαει, ο αλλος σου ξυνιζει..Εβγαλες τους μισους χαλια και τους αλλους μισους κουτσους.. Ναι.έχω ξαναπεί ότι λατρεύω το μπάσκετ,και θέλω να δώ ολυμπιακό 1997,και όχι αυτό το χάλι που βλέπουμε τα τελευταία 10 χρόνια.Τα τελευταία 3 χρόνια,ακούω συνεχώς για μια προσπάθεια,δυστηχώς όμως στην προσπάθεια μένουμε.Γι'αυτό όλοι μου ξυνίζουν όπως λές.Γουστάρω το μπάσκετ και έχω απαιτήσεις σαν φίλαθλος απο αυτήν την ομάδα.Δέν μπορώ να την βλέπω με πρίντεζη παπαμακάριο μαυροκεφαλίδη και τσακαλίδη. Για πες μας λοιπον ποιοι σου αρεσουν να κανουμε κουμαντο... Ωραία.Θέλω βούισιτς,παπαλουκά,κουφό,ενα καλό 3άρι που να είναι ο ηγέτης της ομάδας και να σκοτώνει σε κάθε παιχνίδι και να μου τελειώσει την χρονιά με 20-25 πόντους μ.ο την σεζόν,(πράγμα το οποίο έχει λήψει απο τον ολυμπιακό τα τελέυταία χρόνια,δέν έχει τον σταθερό παίχτη),και ένα κλασσικό 2άρι στην θέση του σάπιου.
geovard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ωραία.Θέλω βούισιτς,παπαλουκά,κουφό,ενα καλό 3άρι που να είναι ο ηγέτης της ομάδας και να σκοτώνει σε κάθε παιχνίδι και να μου τελειώσει την χρονιά με 20-25 πόντους μ.ο την σεζόν,(πράγμα το οποίο έχει λήψει απο τον ολυμπιακό τα τελέυταία χρόνια,δέν έχει τον σταθερό παίχτη),και ένα κλασσικό 2άρι στην θέση του σάπιου. Να βάλω κι ένα Ομπράντοβιτς?
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ωραία.Θέλω βούισιτς,παπαλουκά,κουφό,ενα καλό 3άρι που να είναι ο ηγέτης της ομάδας και να σκοτώνει σε κάθε παιχνίδι και να μου τελειώσει την χρονιά με 20-25 πόντους μ.ο την σεζόν,(πράγμα το οποίο έχει λήψει απο τον ολυμπιακό τα τελέυταία χρόνια,δέν έχει τον σταθερό παίχτη),και ένα κλασσικό 2άρι στην θέση του σάπιου. και με αυτα που γραφεις εδω πανω υποτιθεται οτι εισαι και γνωστης.. τριαρι με 20-25 ποντους μεσο ορο την χρονια... για πες μας και εμας εναν τετοιο στην ευρωπη, μια και μας εχει "ληψει" τα τελευταια χρονια (ανφεροσαι φανταζομαι στον...πασπαλι σαν το τελευταιο τριαρι με τοσους ποντους??) και ενα κλασσικο 2αρι στην θεση του σαπιου (να φανταστω εννοεις τον ματσε).. Ο γκριρ δεν σου κανει για δυαρι, το καταλαβαινω.. Αν παρεις ολους αυτους, (ειδικα το τριαρι με τους 20-25 ποντους μ.ο. την σεζον) μιλαμε για κατοσταρες, ποιος θα πρωτοβαζει!! Φυσικα θα τρωει καμια 120αρια ποντους, μια και ειναι γνωστοι υπεραμυντικοι παπαλουκας-κουφος και το κλασσικο 2αρι.. Να φανταστω οτι το τριαρι που βαζει 20-25 ποντους μεσο ορο την χρονια και μας εχει ληψει τοσο πολυ, θα παιζει και αμυνα ετσι...και τον λενε και scottie pippen?? Αντε καληνυχταααααα Υ.Γ. δεν ειρωνευομαι φυσικα, εχω βαλει το γελακι.... ;-)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εαν δε θελετε βασιλοπουλο πριντεζη στον Ολυμπιακο, εμενα αυτα τα 2 παιχτακια δε θα με χαλαγαν καθολου να τα δω σε εμας Ο Ολυμπιακος κατα τη γνωμη μου χρειαζεται πρωτα ενα καλο ασσο να φτιαχνει παιχνιδι κ να βγαζει ασιστ. Ο τεοντοσιτς καλος αλλα δεν ειναι σταθερος ακομα. Για Μπλακνει δε το συζηταω, κ ο Κολοσος Ροδου καλυτερο ασσο εχει απο αυτον (κ μιλαω σοβαρά). Απο κει κ περα στις υπολοιπες θεσεις μην παραπονιεστε γιατι πραγματικα εχετε παιχτες ευρωπαικου επιπεδου κ μαλιστα σε νεαρη ηλικια. Ποια ευρωπαικη ομαδα θα την χαλαγε βασιλοπουλος, πριντεζης, γκριρ, τεοντοσιτς, μπουρουσης, σχορτσιανιτης (αν κ οταν αποφασισει να χασει κιλα)? Ενα αλλο προβλημα του Ολυμπιακου ειναι η μετριοτατη αμυνα του. Φανταστειτε τι θα ησασταν στην αμυνα χωρις πριντεζη βασιλοπουλο μπουρουση-παιζει να ειναι κ οι μονοι που εχουν φιλοτιμο και ΠΑΙΖΟΥΝ αμυνα-. Και αλλο ενα προβλημα ειναι οι εμονες του προπονητη σε συγκεκριμενους παιχτες κατα βασην αμυντικογενεις (αληθεια τον Woods γιατι δε τον χρησιμοποιησε περισοτερο χθες? Λιγο επαιξε κ εβγαλε ματια). Οπως κ η εμμονη του να παιζει ζωνη ολο το 40λεπτο. Μιλαμε για ενα ξεπερασμενο πλεον συστημα αμυνας. Ειναι σαν να ξεκινας το παιχνιδι υποτιμοντας τους αντιπαλους περιφερειακους. Κ οταν υποτιμας συνηθως τιμωρείσαι..(δεν εφαγε κ λιγα 3ποντα στη σειρα των τελικων με αποκορυφωμα τον 5ο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.