MiltoZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Για το ποδοσφαιρο τπτ ακομα ε? Κάτι ακούστηκε για Ρομάριο. Επίσης κάποιος είδε τον Εντού να πίνει καφέ με τον Γλού στην Γλυφάδα.
anthony_88 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Και επισημα ο Παπαλουκας. Λεπτομερειες και για Χαλπεριν. Μαλλον φευγουν Μουμου και Ματσε. Σκεψεις για Χαριση στη θεση του Μουμου. Και μαλλον και ο Γουντς θα αλλαξει με αλλον Αμερικανο (3αρι) Ποσο κανουν τα διαρκειας παιδια;
cbr600RR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ο Παπαλουκάς και πάλι στα κόκκινα! Πέρασαν ακριβώς 2.137 ημέρες. Ήταν πολλές. Κι αν προσθέσεις τα ψηφία καταλήγεις στον αριθμό "4", ο οποίος ξαναβάφεται ερυθρόλευκος και πάνω από αυτόν μπαίνει το όνομα "Παπαλουκάς". Ο "Τεό" γυρίσε ύστερα από έξι χρόνια στο λιμάνι της καρδιάς του. Οριστικά. Και για πάντα. Βλέπει Χαρίση ο Ολυμπιακός Ο Παναγιώτης Γιαννάκης προσανατολίζεται προς τη λύση του Χρήστου Χαρίση, ο οποίος μετά τον... βαρύ χειμώνα της Πολωνίας (αγωνίστηκε στην Προκόμ) θέλει να επαναπατριστεί. Το σκεπτικό των Πειραιωτών θέλει τον 32χρονο πλέι-μέικερ να παίρνει τη θέση Ρόντρικ Μπλάκνεϊ. Μπορεί αγωνιστικά να μην μοιάζει τόσο πολύ με τον "Μου-Μου", ωστόσο, είναι πολύ πιο οικονομικός σε μια θέση που υπάρχει ήδη... πολυκοσμία. Άλλωστε ο Παπαλουκάς αναμένεται να έχει το ρόλο του βασικού "κουμανταδόρου", με τον Τεόντοσιτς να έχει ακόμη μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από την περσινή "ρούκι" χρονιά του. Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης κίνησης είναι τα εξής δύο. Αφενός θα αποκτηθεί ένας έμπειρος και καλός Έλληνας παίκτης (που είναι άλλωστε επιθυμία του Γιαννάκη, αλλά και της διοίκησης όπως φάνηκε από τις περσινές κινήσεις) κι αφετέρου θα "ελευθερωθεί" μια θέση ξένου. Το τελευταίο είναι πολύ βολικό για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού που έχει ήδη τους Βούισιτς, Ερτσέγκ, Γκριρ, Τεόντοσιτς και προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός Αμερικανού φόργουορντ στη θέση του Ματσιγιάουσκας. Όσο για τον Χαρίση; Έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό άλλες δύο φορές, αν και την τελευταία (πρόπερσι) ενίσχυσε την ομάδα μόνο για τα παιχνίδια της Euroleague. Εκτός από τους "ερυθρολεύκους" έχει παίξει στον Αρίωνα, στο Ηράκλειο, στον Απόλλωνα Πατρών, στην Τάου και στην Προκόμ Τρεφλ. Προς το αίσιο τέλος και ο Χαλπερίν Την Πέμπτη η δουλειά που έπεσε στα γραφεία της ΚΑΕ ήταν πολλή, καθώς πέρα από την άφιξη του Βούιτσιτς, την επιστροφή του Παπαλουκά, αλλά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα (όπως αυτό του Χαρίση ή το θέμα του Ματσιγιάουσκας αφού ο μάνατζέρ του είναι ήδη στην Ελλάδα) έπρεπε να διευθετηθεί και η κατάσταση με τον Γιοτάμ Χαλπερίν. Και όλα δείχνουν πως και σε αυτό το θέμα ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ο Ισραηλινός έχει αποδεσμευθεί στην ουσία από τη Μακάμπι και είναι ένα βήμα από τον Πειραιά. Ο Χαλπερίν περιμένει πώς και πώς τη στιγμή να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι αντιστάσεις της Μακάμπι κάμφθηκαν με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να έρχεται σε οικονομική συμφωνία μαζί της. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ :-D:-D
Critter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Καλα πάμε στις μεταγραφές στο μπασκετ. Νομιζω οτι μεχρι τωρα εχουμε παρει ΑΚΡΙΒΩΣ τους παιχτες που χρειαζόμασταν και νομιζω οτι αν γινουν και αλλες 2 κινησεις (που θα γινουν) για να αντικατασταθουν καποιοι παίχτες που θα φυγουν, θα πεταμε.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δε θα σχολιάσω τις άλλες μεταγραφές, αλλά ο Χαρίσης έμενε εκτός 12άδας στην Πρόκομ. Υπήρχαν καλύτεραι Έλληνες στην αγορά για μπακαπ.
Critter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ο Χαρισης για 3ος play μια χαρα ειναι. Θα παιξει οσο επαιξε και ο Παπαμακαριος φετος και σιγουρα ειναι καλυτερος και απο τον Παπαμακαριο και απο τον Καυκη. Μη ξεχνατε οτι ο Γιαννακης θελει εμπειρους παιχτες καθως όπως αποδειχτηκε και φετος έχασε πολλα παιχνιδια λογο εμπειριας. Ο Χαρισης εχει πολλες εμπειριες στην ευρωλιγκα καθως και με την εθνικη. Εμενα δεν με χαλαει. Αλλωστε δεν χρειζονται 3 playmakers ονόματα.
Bougas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 δηλαδή του χρόνου θα έχουμε παπαλουκά γκρίρ γούντς βασιλόπουλο βούισιτς; και πάγκο τεόντοσιτς σχορτιανίτη μπουρούση πρίντεζη χαλπερίν; μια χαρά το πάνε οι αγγελόπουλοι,βλέπω μεγάλα πράγματα για του χρόνου.άλλα θέλω και επιθετικό μπάσκετ απο τον γιαννάκη,αυτή η ομάδα δέν αξίζει να την βλέπεις να παίζει άμυνα.αν ανέβει και λίγο επιτέλους ο βασιλόπουλος,(έχω τις αμφιβολίες μου για αυτόν καιρό τώρα),ο παπαλουκάς βγάλει μόνο του τον γούντς στο τρίποντο και χάσει και κανά κιλό ο σχορτιανίτης και κάνει καλά 5-10λεπτα όπως πρίν 2 χρόνια,(πάλι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου) θα δούμε μεγάλα πράγματα.άντε να φύγουν τσακαλίδης (απορώ πώς τον πίστεψα αυτόν τον παίχτη όταν ήρθε...),μαυροκεφαλίδης,καυκής και να πάρουνε κανά πιτσιρικά για buck up,και θα δούμε μεγάλα πράγματα απο αυτήν την ομάδα. ο Έρτσεγκ λέει τίποτα ρε παιδιά; τον έχει παρακολουθήσει κανείς;
Critter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δεν τον ξερουμε τον Ερτσεκ ουτε προφανως μπορουμε να πιστεψουμε τι γραφεται. Απο ενα και μοναδικο video που ειδα, μου φανηκε οτι ειναι πολυ αθλητικος για ψηλος και οτι ξερει να παιζει πλατη. Δηλαδη κατι σαν Μπουρουσης σε κινηση αλλά ξερει να παιζει και πλατη που ο Μπουρουσης δεν ξερει. Βεβαια ολα αυτα περιμενουμε να τα δουμε καθως δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα. P.S: Το μονο σιγουρο ειναι οτι τον απερριψε ο ΠΑΟ...Εχω εγκυρες πηγες...μου το ειπε ενα παιδι απο το φορουμ.
MiltoZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δηλαδή για να κάνουμε μία ανακεφαλέωση μέχρι τώρα: 1-2 - Παπαλουκάς, Γκρίρ, Χαλπερίν (?), Τεόντοσιτς, Βασιλειάδης, Μάτσε (?), Χαρίσης (?) 3 - Βασιλόπουλος, Γουντς (?), Πελεκάνος (?) 4-5 - Έρτσεγκ, Βούσιτς, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Σόφο, Μπλακχεντίδης (?), Βουγιούκ (?) Και τίποτε άλλο να μην κάνουν και με αυτό το ρόστερ μιά χαρά είναι η ομάδα. Μόνο μην έχουμε τραυματισμούς και κυρίως του Βούσιτς που είναι ευπαθής. Φτήστε τους γιατί οι άλλοι έχουν αρχίσει ήδη τις κατάρες! Μπράβο στους Αγγελόπουλους (κυρίως) και στον Γιαννάκη. Πέρυσι τέτοια εποχή με τον Ταβερνιάρη ψάχναμε για ταλέντα στο Λας Βέγκας. Φέτος εκτός των άλλων έχουμε ήδη πάρει Παπαλουκά και Βούσιτς. Πάνο θεέ πάρε την ΠΑΕ!
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 P.S: Το μονο σιγουρο ειναι οτι τον απερριψε ο ΠΑΟ...Εχω εγκυρες πηγες...μου το ειπε ενα παιδι απο το φορουμ. Έτσι, έτσι. Συνέχισε αγόρι μου. Δεν τον ξέρεις αλλά έχεις γνώμη. ΥΓ: Νίκολα Βούισιτς λέγεται ο παίκτης σας.
MiltoZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ναι, δικό μου λάθος, Βού-ι-σιτς. Ένα μυαλό έχουμε
foufoutios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Κατι λεγεται και οτι ψαχνουμε για παικτη απο το ΝΒΑ.. Για 3αρι.. Δε ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα μεχρι στιγμης, εριξαν πολλα λεφτα οι Αγγελοπουλοι
perlantidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ???? ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!! ΠΑΟΚ ΣΑΛΛΛΛΛΛΟΝΙΚΑ ΡΕ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.