Bougas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ναι ρε παιδιά οκ είναι πολλά τα 4 εκάτ ευρώ για τον λάζαρο,άλλα είναι απο τους λίγους καλούς ταλαντούχους έλληνες ποδοσφαιριστές και τον χάσαμε και αυτόν.μας έχουνε ξεβρακώσει,με ποιόν θα κάνουμε κορμό,με τον τζόρτζεβιτς και τον νικοπολίδη,η τον πάντο; η θα ξεθάψουμε τα μέτρια ποδοσφαιρικά ταλέντα μας,βασιλόγιαννη και κατσικογιάννη απο τις ακαδημίες; καλός κακός ο παναθηναικός έχει την αφρόκρεμα των ελλήνων ταλαντούχων παιχτών.εμένα μου αρέσει να λέω πάντα την αλήθεια,έτσι κάνω και τώρα.καλός ο γκαλέτι,ο λεντέσμα οκ,άλλα μην ξεχνάτε και ότι η κυριαρχία του ολυμπιακού την δεκαετία στηρίχτηκε πάνω σε έλληνες ποδοσφαιριστές,οι οποίοι δυστηχώς δέν υπάρχουν πλέον.η δεκαετία ξεκίνησε με ελευθερόπουλο μαυρογενίδη ανατολάκη πουρσανίδη πασσαλή τζόλε γιανακόπουλο αλεξανδρή γεοργάτο κτλ.που είναι τώρα όλοι αυτοί;
kfyros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Όσα λεφτά και να δώσει κάποιος, παιχταράδες πάνω από κάποιο επίπεδο είναι πολύ δύσκολο να φέρει στην Ελλάδα. Καλά κάνουν οι βάζελλοι και χρυσοπληρώνουν παίχτες για να τους πάρουν, αλλά το να πληρώνεις 5 για κάτι που κάνει 2 δεν σημαίνει ότι φτιάχνεις και ομάδα του 5. Στο γήπεδο θα φανούν αυτά. Το κακό είναι ότι όταν έχεις δώσει τόσα λεφτά, περιμένεις να πιάσουν άμεσα τόπο, οπότε βλέπω μεγάλες πιένες στο ΟΑΚΑ αν ξεκινήσουν με γκέλες τα βαζελλάκια. Και θα έχουν πληρώσει και τρελλά διαρκείας τα κοροϊδάκια. Το χειρότερο κακό είναι οι δύο προκριματικοί του CL , που θα είναι μεγάλη αποτυχία αν δεν περάσουν, και πισωγύρισμα οικονομικό. Βέβαια, ούτε κι εμείς είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τον Αύγουστο. Πάντως, επειδή με τον τρελοκόκκαλη ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και από μεταγραφές, τα διαρκείας τα ανανεώσαμε στα γρήγορα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να μην παρακαλάμε για εισιτήρια όπως πολύς κόσμος πέρυσι.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Και θα έχουν πληρώσει και τρελλά διαρκείας τα κοροϊδάκια. Ποιας ομάδας είναι ποιο ακριβά;
kfyros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ναι ρε παιδιά οκ είναι πολλά τα 4 εκάτ ευρώ για τον λάζαρο,άλλα είναι απο τους λίγους καλούς ταλαντούχους έλληνες ποδοσφαιριστές και τον χάσαμε και αυτόν.μας έχουνε ξεβρακώσει,με ποιόν θα κάνουμε κορμό,με τον τζόρτζεβιτς και τον νικοπολίδη,η τον πάντο; η θα ξεθάψουμε τα μέτρια ποδοσφαιρικά ταλέντα μας,βασιλόγιαννη και κατσικογιάννη απο τις ακαδημίες; καλός κακός ο παναθηναικός έχει την αφρόκρεμα των ελλήνων ταλαντούχων παιχτών.εμένα μου αρέσει να λέω πάντα την αλήθεια,έτσι κάνω και τώρα.καλός ο γκαλέτι,ο λεντέσμα οκ,άλλα μην ξεχνάτε και ότι η κυριαρχία του ολυμπιακού την δεκαετία στηρίχτηκε πάνω σε έλληνες ποδοσφαιριστές,οι οποίοι δυστηχώς δέν υπάρχουν πλέον.η δεκαετία ξεκίνησε με ελευθερόπουλο μαυρογενίδη ανατολάκη πουρσανίδη πασσαλή τζόλε γιανακόπουλο αλεξανδρή γεοργάτο κτλ.που είναι τώρα όλοι αυτοί; Ρε συ Bougas, ποιοι είναι η αφρόκρεμα των ελλήνων ταλαντούχων παιχτών? Μόνο τον Νίνη και τον Χριστοδουλόπουλο έχουν. Τον Γκαλίτσιο τον ξεχνάς? Ή τον πιτσιρικά τον Παπαδόπουλο που θα αφήσει εποχή? Τον Μήτρογλου? Τον Τοροσίδη? Δε λέω , θα είναι πιο ανταγωνιστικοί φέτος, αλλά μήπως και εμείς θα είμαστε αρκετά καλύτεροι στο πρωτάθλημα σε σχέση με τη μέτρια εγχώρια χρονιά πέρισυ??
kfyros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ποιας ομάδας είναι ποιο ακριβά; Δεν ξέρω, σίγουρα δεν έχετε βγάλει διαρκείας των 100 ευρώ που έβγαλε ο Βανδής πέρυσι, και χαιρόταν που πούλησε 30.000 χιλιάδες. Το δικό μου στην 22 , στο απέναντι πέταλο από την 7 (τα πιο φτηνά εκτός από τους οργανωμένους) έκανε γύρω στα 600 ευρώ. Αλλά βλέπω μεγάλη πρεμούρα και διαφήμιση για να πουληθούν πολλά διαρκείας φέτος με κράχτη τα 80 εκ. ευρώ και τις μεταγραφές. Βλέπω να επαναλαμβάνεται στο ΟΑΚΑ η χρονιά Σόλιντ του Ολυμπιακού με τις 15 μεταγραφές, που κλέγαμε τα λεφτά μας με μαύρο δάκρυ και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 σιγα το Χριστοδουλόπουλο το Μαραντονα Ποτε μη σωσει και πιαστουμε κοροιδα απο τα τυρογαλα 11 ξενους ας εχουμε μεσα
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω, σίγουρα δεν έχετε βγάλει διαρκείας των 100 ευρώ που έβγαλε ο Βανδής πέρυσι, και χαιρόταν που πούλησε 30.000 χιλιάδες.Το δικό μου στην 22 , στο απέναντι πέταλο από την 7 (τα πιο φτηνά εκτός από τους οργανωμένους) έκανε γύρω στα 600 ευρώ. Αλλά βλέπω μεγάλη πρεμούρα και διαφήμιση για να πουληθούν πολλά διαρκείας φέτος με κράχτη τα 80 εκ. ευρώ και τις μεταγραφές. Βλέπω να επαναλαμβάνεται στο ΟΑΚΑ η χρονιά Σόλιντ του Ολυμπιακού με τις 15 μεταγραφές, που κλέγαμε τα λεφτά μας με μαύρο δάκρυ και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Αν τα διαρκείας λοιπόν του Παναθηναϊκού έχουν το 1/3 αυτού που αγόρασες εσύ, ποιος είναι το κορόιδο τελικά;
tzinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Στην τελικη πιστευει κανεις οτι με τις μεταγραφες μεχρι τωρα ο παναθηναικος εχει ανεβει επιπεδο απο περισυ?? με το να κρατησει ιβανσιτς και να παρει κλειτον, χριστοδοουλοπουλο και παγερανο??? και με το να εχουν φυγει ποστικγκα, μανουτσο, βυντρα. Δεν νομιζω οτι εχει ανεβει και πολυ το επιπεδο. Ισως θα εχει ποιο φρεσκο και ελπιδοφορο αιμα, αλλα ειναι πολυ μακρια ακομα απο το να πει οτι παρουσιαζει μια καινουρια δυνατη ομαδα. Αν ερθουν 3-4 αιμαριδες και γκουντγιονσεοι, το ξανασυζηταμε. Παρολα αυτα μου γκιζει που χανονται οι περισοτεροι καλλοι ελληνες.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Στην τελικη πιστευει κανεις οτι με τις μεταγραφες μεχρι τωρα ο παναθηναικος εχει ανεβει επιπεδο απο περισυ?? με το να κρατησει ιβανσιτς και να παρει κλειτον, χριστοδοουλοπουλο και παγερανο??? και με το να εχουν φυγει ποστικγκα, μανουτσο, βυντρα. Δεν νομιζω οτι εχει ανεβει και πολυ το επιπεδο. Ισως θα εχει ποιο φρεσκο και ελπιδοφορο αιμα, αλλα ειναι πολυ μακρια ακομα απο το να πει οτι παρουσιαζει μια καινουρια δυνατη ομαδα. Αν ερθουν 3-4 αιμαριδες και γκουντγιονσεοι, το ξανασυζηταμε. Παρολα αυτα μου γκιζει που χανονται οι περισοτεροι καλλοι ελληνες. Τώρα πλάκα κάνεις, έτσι;
1980 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Στο είπε ο Γιαννακόπουλος ή ο Βασιλακόπουλος ότι στο τέλος πάλι εσύ θα κερδίσεις; Αυτές είναι οι άκρες σου; Αν ναι, τότε πάω πάσο. Και αυτό δεν ήταν σπόντα. Θα κερδισω γιατι εχω στον παγκο τον ομπραντοβιτς και εσυ το θεατρο σκιων. Αυτο για τις ακρες πηγαινε στην απορριψη του ζελικο ως προς τον κροατη.
kfyros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Αν τα διαρκείας λοιπόν του Παναθηναϊκού έχουν το 1/3 αυτού που αγόρασες εσύ, ποιος είναι το κορόιδο τελικά; Αυτός που θα έχει μεγαλύτερες προσδοκίες, και θα θεωρήσει ότι πιάστηκε κορόιδο αν οι προσδοκίες του δεν ικανοποιηθούν. Και ανέφερα και το παράδειγμα της χρονιάς του Σόλιντ για να γίνει πιο κατανοητό. Οι σταθερά κολλημένοι βάζελλοι που θα πάνε γήπεδο βρέξει χιονίσει, όπως και οι αντίστοιχοι σταθερά κολλημένοι γαύροι δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Αυτοί παίρνουν διαρκείας εκ πεποιθήσεως, είτε γιατί έχουν καλή παρέα είτε γιατί γουστάρουν το χαβαλέ του γηπέδου (εγώ συγκαταλέγομαι και στα δύο). Αναφέρομαι στους όψιμους fans που με την πρώτη γκέλα θα βλαστημάνε τα λεφτά τους...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ΟΚ, ό,τι πεις... Πάντως πώς γίνεται να είναι κορόιδο αυτός που πληρώνει το 1/3, ακόμα δεν κατάλαβα. Και δε λες τίποτα επί τούτου φυσικά.
kfyros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Θα κερδισω γιατι εχω στον παγκο τον ομπραντοβιτς και εσυ το θεατρο σκιων. Αυτο για τις ακρες πηγαινε στην απορριψη του ζελικο ως προς τον κροατη. Το να είναι κάποιος οπαδός μιας ομάδας είναι ένα πράγμα. Το να είναι κάφρος και κρετίνος είναι άλλο. Το "θέατρο σκιών", έχει πολύ μεγαλύτερα cohones από όλες τις λούγκρες που τον κράζουν, απλά επειδή πήγε στον Ολυμπιακό. Η ιστορία του ανθρώπου ως παίχτης και ως προπονητής είναι πολύ μεγάλη για να τον πιάνει στο στόμα του το κάθε αποτυχημένο και ανύπαρκτο τσουτσέκι (οποιασδήποτε ομάδας). Είναι το ίδιο πράγμα με το να κράζει ένας γαύρος τον Γκάλη , το θεό του μπάσκετ στην Ελλάδα , επειδή έπαιξε μπάσκετ στον ΠΑΟ. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε την αξία των άλλων, και να μην τους υποβιβάζουμε όλους στο δικό μας επίπεδο, απλά επειδή είμαστε κομπλεξικά ανθρωπάκια της καρπαζιάς .
kfyros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ΟΚ, ό,τι πεις... Πάντως πώς γίνεται να είναι κορόιδο αυτός που πληρώνει το 1/3, ακόμα δεν κατάλαβα. Και δε λες τίποτα επί τούτου φυσικά. Να στο πω πιο απλά. Θα καταλάβεις τι εννοώ τον επόμενο Μάιο, όταν θα βλέπεις το ίδιο έργο που βλέπεις τα τελευταία 11 χρόνια...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ναι ρε παιδιά οκ είναι πολλά τα 4 εκάτ ευρώ για τον λάζαρο,άλλα είναι απο τους λίγους καλούς ταλαντούχους έλληνες ποδοσφαιριστές και τον χάσαμε και αυτόν.μας έχουνε ξεβρακώσει,με ποιόν θα κάνουμε κορμό,με τον τζόρτζεβιτς και τον νικοπολίδη,η τον πάντο; η θα ξεθάψουμε τα μέτρια ποδοσφαιρικά ταλέντα μας,βασιλόγιαννη και κατσικογιάννη απο τις ακαδημίες; καλός κακός ο παναθηναικός έχει την αφρόκρεμα των ελλήνων ταλαντούχων παιχτών.εμένα μου αρέσει να λέω πάντα την αλήθεια,έτσι κάνω και τώρα.καλός ο γκαλέτι,ο λεντέσμα οκ,άλλα μην ξεχνάτε και ότι η κυριαρχία του ολυμπιακού την δεκαετία στηρίχτηκε πάνω σε έλληνες ποδοσφαιριστές,οι οποίοι δυστηχώς δέν υπάρχουν πλέον.η δεκαετία ξεκίνησε με ελευθερόπουλο μαυρογενίδη ανατολάκη πουρσανίδη πασσαλή τζόλε γιανακόπουλο αλεξανδρή γεοργάτο κτλ.που είναι τώρα όλοι αυτοί; Σήμερα ο κυρ Γκότζος μας θύμισε όλες αυτές τις μεταγραφικές επιτυχίες του παο τα τελευταία χρόνια.Επιτυχίες που έχουν να κάνουν με Έλληνες πάικτες που χρυσοπληρώθηκαν από τον παο για να τους κλέψει από τον Ολυμπιακό. Έχουμε και λέμε:Μιχαλάκης,Παπαδόπουλος,Βύντρα,Γκέκας,Μάντζιος,Τζιώλης,Σαλπιγγίδης,Σπυρόπουλος.Όλοι αυτοί οι παιχταράδες κόστισαν στον βάζελο πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ με τα γνωστά εντυπωσιακά αποτελέσματα.Και αφού τους πέτυχε η συνταγή συνεχίζουν ακάθεκτοι με τα 4Μ στον Μάκη. Και μιάς και κάνεις σύγκριση για ταλαντούχους Έλληνες,ο Ολυμπιακός έχει:Γκαλίτσιο,Μήτρογλου,Παπαδόπουλο,Τοροσίδη και η αφρόκρεμα που έχει ο παο είναι ο Μάκης,ο Νίνης και ο Σπυρόπουλος.Άντε να δώσει και 5-6 Μ να πάρει τον Αβράμη.Στα ίδια είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.