Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το να είναι κάποιος οπαδός μιας ομάδας είναι ένα πράγμα. Το να είναι κάφρος και κρετίνος είναι άλλο.

Το "θέατρο σκιών", έχει πολύ μεγαλύτερα cohones από όλες τις λούγκρες που τον κράζουν, απλά επειδή πήγε στον Ολυμπιακό.

Η ιστορία του ανθρώπου ως παίχτης και ως προπονητής είναι πολύ μεγάλη για να τον πιάνει στο στόμα του το κάθε αποτυχημένο και ανύπαρκτο τσουτσέκι (οποιασδήποτε ομάδας).:mad:

Είναι το ίδιο πράγμα με το να κράζει ένας γαύρος τον Γκάλη , το θεό του μπάσκετ στην Ελλάδα , επειδή έπαιξε μπάσκετ στον ΠΑΟ.

Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε την αξία των άλλων, και να μην τους υποβιβάζουμε όλους στο δικό μας επίπεδο, απλά επειδή είμαστε κομπλεξικά ανθρωπάκια της καρπαζιάς ;).

πολλα λεει το στοματακι σου εσενα αγορακι αλλα βαριεμαι να ασχοληθω ελεω ιντερνετ . Καραγκιοζης γινεσε και σε αποκαλουν οταν συμπεριφερεσε σαν καραγκιοζης δεν του απεδωσε κανεις τον τιτλο τυχαια. Και επειδη μαλλον εισαι μικρουλης ρωτα καναν γαβρο μεγαλυτερο τι φωναζατε απο τα μεγαφωνα το 96 στο σεφ για τον καραγκιοζη.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι ρε παιδιά οκ είναι πολλά τα 4 εκάτ ευρώ για τον λάζαρο,άλλα είναι απο τους λίγους καλούς ταλαντούχους έλληνες ποδοσφαιριστές και τον χάσαμε και αυτόν.μας έχουνε ξεβρακώσει,με ποιόν θα κάνουμε κορμό,με τον τζόρτζεβιτς και τον νικοπολίδη,η τον πάντο; η θα ξεθάψουμε τα μέτρια ποδοσφαιρικά ταλέντα μας,βασιλόγιαννη και κατσικογιάννη απο τις ακαδημίες; καλός κακός ο παναθηναικός έχει την αφρόκρεμα των ελλήνων ταλαντούχων παιχτών.εμένα μου αρέσει να λέω πάντα την αλήθεια,έτσι κάνω και τώρα.καλός ο γκαλέτι,ο λεντέσμα οκ,άλλα μην ξεχνάτε και ότι η κυριαρχία του ολυμπιακού την δεκαετία στηρίχτηκε πάνω σε έλληνες ποδοσφαιριστές,οι οποίοι δυστηχώς δέν υπάρχουν πλέον.η δεκαετία ξεκίνησε με ελευθερόπουλο μαυρογενίδη ανατολάκη πουρσανίδη πασσαλή τζόλε γιανακόπουλο αλεξανδρή γεοργάτο κτλ.που είναι τώρα όλοι αυτοί;

Φίλε μου, αν στεναχωριέσαι πάντως για τον Χριστοδουλόπουλο, η υπόθεση θυμίζει Μιχαλάκη.

Του κόσμου τα λεφτά ο βάζελος και μετά τον αγόρασε κοψοχρονιά ο γαύρος.

Αυτή η επίδειξη ισχύος του Βγενόπουλου, ο οποίος μη ξεχνάς ότι είναι κατά βάση διαχειριστής ξένων κεφαλαίων, μπορεί να αποβεί μοιραία.

Δεν μιλάμε για τον Roben που χωράει σε κάθε ομάδα. Μιλάμε για ένα παίχτη, ποδοσφαιρικά άναρχο, τη στιγμή μάλιστα που ο Τεν Κάτε δεν έχει προλάβει να οργανώσει την ομάδα και συνεπώς, αποκλείεται να είχε χρόνο να δεί και τον Λάζο, όσο θα έπρεπε. Επιλογή της διοίκησης ήταν και μόνο, αλλά αν δεν φέρει βόμβα μεγατόνων ο βάζελος, τότε θα αρχίσουν τα πανηγύρια, γιατί τις μέχρι τώρα μεταγραφές, τις έκανε κι ο Σωφέρ. Δεν χρειαζόταν ΠΕΚ για να φέρει Κλέιτον.

Τέλος, για τον Νίνη και για τον Σπυρόπουλο, είμαστε σύμφωνοι. Που είναι η υπόλοιπη αφρόκρεμα;

Για τον Χριστοδουλόπουλο, επετρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου.

Τζιώλης, Βύντρα, Μάντζιος, Γκούμας;

Και τους βάζουμε και στην ίδια μοίρα με Μαυρογενίδη, Γιαννακόπουλο, Αλεξανδρή, Γεωργάτο;

Βάστα...

Δημοσ.
Το να είναι κάποιος οπαδός μιας ομάδας είναι ένα πράγμα. Το να είναι κάφρος και κρετίνος είναι άλλο.

Το "θέατρο σκιών", έχει πολύ μεγαλύτερα cohones από όλες τις λούγκρες που τον κράζουν, απλά επειδή πήγε στον Ολυμπιακό.

Η ιστορία του ανθρώπου ως παίχτης και ως προπονητής είναι πολύ μεγάλη για να τον πιάνει στο στόμα του το κάθε αποτυχημένο και ανύπαρκτο τσουτσέκι (οποιασδήποτε ομάδας).:mad:

Είναι το ίδιο πράγμα με το να κράζει ένας γαύρος τον Γκάλη , το θεό του μπάσκετ στην Ελλάδα , επειδή έπαιξε μπάσκετ στον ΠΑΟ.

Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε την αξία των άλλων, και να μην τους υποβιβάζουμε όλους στο δικό μας επίπεδο, απλά επειδή είμαστε κομπλεξικά ανθρωπάκια της καρπαζιάς ;).

Να σου πω ηθικολόγε, ο κύριος με τη μασέλα στο ΣΕΦ ποιος ήταν;

Να στο πω πιο απλά.

Θα καταλάβεις τι εννοώ τον επόμενο Μάιο, όταν θα βλέπεις το ίδιο έργο που βλέπεις τα τελευταία 11 χρόνια...

Το ήξερα ότι θα έρχονταν το επιχείρημα της πλάκας.

Δημοσ.
πολλα λεει το στοματακι σου εσενα αγορακι αλλα βαριεμαι να ασχοληθω ελεω ιντερνετ . Καραγκιοζης γινεσε και σε αποκαλουν οταν συμπεριφερεσε σαν καραγκιοζης δεν του απεδωσε κανεις τον τιτλο τυχαια. Και επειδη μαλλον εισαι μικρουλης ρωτα καναν γαβρο μεγαλυτερο τι φωναζατε απο τα μεγαφωνα το 96 στο σεφ για τον καραγκιοζη.

Τι λες?? Υπάρχουν και γαύροι που είναι κρετίνοι και κάφροι ??

Δεν το πιστεύω!!

Αφού είναι όλοι επιστήμονες όπως έλεγε και ο Σαλιαρέλης.. :fear:

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν. Όσο για το αν θα τον χαρακτήριζες έτσι αν ήταν στη δική σου ομάδα, σε αυτό αμφιβάλλω πάρα πολύ.

Και επειδή δεν είμαι τόσο μικρός όσο νομίζεις, να σου θυμίσω τι έκανε αυτός ο καραγκιόζης (και κάποια άλλα καραγκιοζάκια μερικά από τα οποία μας έκαναν και την τιμή να παίξουν στις ομάδες μας) το καλοκαίρι του '87 στο ΣΕΦ με τη Ρωσία.

Από τα πρώτα παιχνίδια που είδα στο γήπεδο.

Την κατάντια του σωματειακού μπάσκετ που ακολούθησε τη δεκαετία του 90, που μαζεύτηκε στα γήπεδα η κάθε λογής τσογλαναρία, προσπαθώ να την ξεχάσω...

Δημοσ.

Ρε φίλε, αφού δεν το ΄χεις, τι το παιδεύεις;

Τα γνωστά με τις μασέλες θα μας πείς πάλι; Ποιός είπε ότι οι κάφροι έχουν χρώμα; Το θέμα είναι ότι προ καιρού εσύ διατυμπάνιζες το πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζεις τον αθλητισμό και πως η λέξη αυτοκρατορία για εσένα δεν υφίσταται.

Μάλλον ήθελες να πείς, ότι δεν ανέχεσαι τον Ολυμπιακό να σε ξεβρακώνει.

Καραγκιόζηδες είναι τα Χόμπιτς που παίρνουν το μικρόφωνο και λένε την π@π@ρι@ τους και προκαλούν καταστάσεις. Ήξεραν τα Χόμπιτς ότι ο Γιαννάκης είναι το αγαπημένο παιδί του Βασιλακόπουλου κι όταν κατάλαβαν ότι χάνουν το πουλέν τους, τους έπιασε σύγκρυο κι αρχισαν τα καραγκιοζιλίκια τους, παρέα με τους πράσινους παλαμάκηδες.

Ως εδώ ήταν όμως, τα κόζα άλλαξαν κι άλλος χτυπάει το ντέφι πλέον.

Ες αύριον τα σπουδαία.

Δημοσ.
Τι λες?? Υπάρχουν και γαύροι που είναι κρετίνοι και κάφροι ??

Δεν το πιστεύω!!

Αφού είναι όλοι επιστήμονες όπως έλεγε και ο Σαλιαρέλης.. :fear:

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν. Όσο για το αν θα τον χαρακτήριζες έτσι αν ήταν στη δική σου ομάδα, σε αυτό αμφιβάλλω πάρα πολύ.

Και επειδή δεν είμαι τόσο μικρός όσο νομίζεις, να σου θυμίσω τι έκανε αυτός ο καραγκιόζης (και κάποια άλλα καραγκιοζάκια μερικά από τα οποία μας έκαναν και την τιμή να παίξουν στις ομάδες μας) το καλοκαίρι του '87 στο ΣΕΦ με τη Ρωσία.

Από τα πρώτα παιχνίδια που είδα στο γήπεδο.

Την κατάντια του σωματειακού μπάσκετ που ακολούθησε τη δεκαετία του 90, που μαζεύτηκε στα γήπεδα η κάθε λογής τσογλαναρία, προσπαθώ να την ξεχάσω...

Αχά. Οπότε στα μεγάφωνα του ΣΕΦ ήταν απλά ένας κάφρος τυχαίος; Όχι κάποιος που πληρώνονταν από τη διοίκηση. Τι να πω, μπορεί να τα ξέρω και λάθος ρε παιδί μου. Κλήρωση στο γήπεδο πριν τον αώνα και ο νικητής στα μεγάφωνα.

Δημοσ.
Ρε φίλε, αφού δεν το ΄χεις, τι το παιδεύεις;

Τα γνωστά με τις μασέλες θα μας πείς πάλι; Ποιός είπε ότι οι κάφροι έχουν χρώμα; Το θέμα είναι ότι προ καιρού εσύ διατυμπάνιζες το πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζεις τον αθλητισμό και πως η λέξη αυτοκρατορία για εσένα δεν υφίσταται.

Μάλλον ήθελες να πείς, ότι δεν ανέχεσαι τον Ολυμπιακό να σε ξεβρακώνει.

Καραγκιόζηδες είναι τα Χόμπιτς που παίρνουν το μικρόφωνο και λένε την π@π@ρι@ τους και προκαλούν καταστάσεις. Ήξεραν τα Χόμπιτς ότι ο Γιαννάκης είναι το αγαπημένο παιδί του Βασιλακόπουλου κι όταν κατάλαβαν ότι χάνουν το πουλέν τους, τους έπιασε σύγκρυο κι αρχισαν τα καραγκιοζιλίκια τους, παρέα με τους πράσινους παλαμάκηδες.

Ως εδώ ήταν όμως, τα κόζα άλλαξαν κι άλλος χτυπάει το ντέφι πλέον.

Ες αύριον τα σπουδαία.

Παραλήρημα... :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Άσε εσύ τα non call και πές μας για καμία μεταγραφή που απέρριψε ο Γκαστόνε :-D:devil::-D:devil:

Ακόμα τα non call;

Εσείς είστε ικανοί να παίξετε οικογενειακό διπλό και οι χαμένοι να φωνάζουν για διαιτησία.

Έλα, πες μου για τα Ευρωπαϊκά που μας χάρισε ο Βασιλακόπουλος...

Δημοσ.
Αχά. Οπότε στα μεγάφωνα του ΣΕΦ ήταν απλά ένας κάφρος τυχαίος; Όχι κάποιος που πληρώνονταν από τη διοίκηση. Τι να πω, μπορεί να τα ξέρω και λάθος ρε παιδί μου. Κλήρωση στο γήπεδο πριν τον αώνα και ο νικητής στα μεγάφωνα.

Δεν ξέρω για αυτό που λες. Δεν έχω ασχοληθεί.

Σε κάθε περίπτωση τους κάφρους και τους μαλάκες δεν τους γουστάρω , ότι φανέλα και να φοράνε. Και σίγουρα τα αφεντικά των οργανωμένων είναι υπάλληλοι και υποταχτικοί σε όλες τις ομάδες και κονομάνε από αυτό. Με τέτοια ανθρωπάκια δεν έχω καμία σχέση και δεν γουστάρω ούτε να τους μιλάω.

Άλλο πράγμα ο χαβαλές και η καζούρα και άλλο ο κάλος στον εγκέφαλο.

Έχω βουτήξει απ' το λαιμό αρκετούς από δαύτους κατά καιρούς μέσα στο γήπεδο , όταν δεν σέβονται τον κόσμο.

Γι' αυτό και δεν πάω και στο μπάσκετ με το ντουμάνι , τις φωτοφολίδες, τα καπνογόνα και τα ιπτάμενα αντικείμενα.

Και το Καραϊσκάκη είναι εκκλησία, αλλιώς δεν θα πάταγα.

Δημοσ.
Το ήξερα ότι θα έρχονταν το επιχείρημα της πλάκας.

Σιγά ρε μάστορα , δηλαδή αν σου πω κάποιο σοβαρό επιχείρημα θα πειστείς για την ορθότητα των απόψεων μου ?

Είμαι γαύρος και είσαι βάζελλος, υπάρχει ποτέ περίπτωση να συμφωνήσουμε από που βγαίνει ο ποδοσφαιρικός ήλιος ?

Μανούρα να γίνεται :-D

Δημοσ.
Ακόμα τα non call;

Εσείς είστε ικανοί να παίξετε οικογενειακό διπλό και οι χαμένοι να φωνάζουν για διαιτησία.

Έλα, πες μου για τα Ευρωπαϊκά που μας χάρισε ο Βασιλακόπουλος...

Άστο καλύτερα.

Ας μιλήσουμε για το πρωτάθλημα που σου στέρησε ο Παπουτσέλης... :-D

Δημοσ.
Δεν ξέρω για αυτό που λες. Δεν έχω ασχοληθεί.

Σε κάθε περίπτωση τους κάφρους και τους μαλάκες δεν τους γουστάρω , ότι φανέλα και να φοράνε. Και σίγουρα τα αφεντικά των οργανωμένων είναι υπάλληλοι και υποταχτικοί σε όλες τις ομάδες και κονομάνε από αυτό. Με τέτοια ανθρωπάκια δεν έχω καμία σχέση και δεν γουστάρω ούτε να τους μιλάω.

Άλλο πράγμα ο χαβαλές και η καζούρα και άλλο ο κάλος στον εγκέφαλο.

Έχω βουτήξει απ' το λαιμό αρκετούς από δαύτους κατά καιρούς μέσα στο γήπεδο , όταν δεν σέβονται τον κόσμο.

Γι' αυτό και δεν πάω και στο μπάσκετ με το ντουμάνι , τις φωτοφολίδες, τα καπνογόνα και τα ιπτάμενα αντικείμενα.

Και το Καραϊσκάκη είναι εκκλησία, αλλιώς δεν θα πάταγα.

Εάν δεν ξέρεις τι μας λες για σεβασμό για το Εθνικό Σύμβολο Γιαννάκη λοιπόν;

Δημοσ.
Άστο καλύτερα.

Ας μιλήσουμε για το πρωτάθλημα που σου στέρησε ο Παπουτσέλης... :-D

Σας έδωσε και Ευρωπαϊκά ο Παπουτσέλης;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...