Erwdios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μην το γυρνάτε στο μπάσκετ το φελέκι μου μέσα... Του χρόνου τέτοια εποχή θα μιλάνε για βόλλευ. Κάτσε και θα δείς...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Του χρόνου τέτοια εποχή θα μιλάνε για βόλλευ. Κάτσε και θα δείς... Τρία καλοκαίρια τώρα τα ίδια λέτε. Τουλάχιστον μετά θα το πάρετε απόφαση ή οχι; Αλήθεια, τι κοινό έχει ο Παπαροκάς με τον Γιαννάκη ξέρετε;
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Τρία καλοκαίρια τώρα τα ίδια λέτε. Τουλάχιστον μετά θα το πάρετε απόφαση ή οχι; Αλήθεια, τι κοινό έχει ο Παπαροκάς με τον Γιαννάκη ξέρετε; Εσύ ξέρεις τι κοινό έχει ο Λέγκολας με τα Χόμπιτς?
vlachaquito Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δεν πατε να κανετε κανα μπανιο λεω εγω??? Κουρασατε....
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Εσύ ξέρεις τι κοινό έχει ο Λέγκολας με τα Χόμπιτς? Φορμάρουν Ορκς με κόκκινες φανέλες; Εντιτ: Κουράστηκα και εγώ ακόμα. Ούτε πλάκα δεν έχουν οι καινούργιοι Omni.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Φορμάρουν Ορκς με κόκκινες φανέλες; Εντιτ: Κουράστηκα και εγώ ακόμα. Ούτε πλάκα δεν έχουν οι καινούργιοι Omni. Το ρήμα "φορμάρουν" βγαίνει από την φόρμα του κέικ ή από το format? Edit (με Alt + Shift γίνεται KOT_Men): Όποτε μπαίνουν οι βάζελοι στη συζήτηση, πέφτουν τα ban βροχή. Δεν τα λέτε καλύτερα στο thread σας, τουλάχιστον να μην τα διαβάζουμε εμείς και χάνουμε το χρόνο μας καλοκαιριάτικα?
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 τοσα καλοκαιρια και δε βαζουν μυαλο οι πρωταθλητες Ιουλιου καλα μπανια
Bougas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 πάει και για αβραάμ ο παναθηναικός...μπράβο κόκκαλη αγόρι μου.τρέξε πάρε τον κοιλιάρια και τον παπαδημητρίου της ξάνθης εσύ να ρεφάρεις τώρα...
johnyboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 πάει και για αβραάμ ο παναθηναικός...μπράβο κόκκαλη αγόρι μου. Που το λέει αυτο?Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 πάει και για αβραάμ ο παναθηναικός...μπράβο κόκκαλη αγόρι μου.τρέξε πάρε τον κοιλιάρια και τον παπαδημητρίου της ξάνθης εσύ να ρεφάρεις τώρα... Όχι θα κάτσει να τον δαγκώσει ο Σκόρδας.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 πάει και για αβραάμ ο παναθηναικός...μπράβο κόκκαλη αγόρι μου.τρέξε πάρε τον κοιλιάρια και τον παπαδημητρίου της ξάνθης εσύ να ρεφάρεις τώρα... Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Να απαλλαγούμε από τον Ανατολάκη 2. Εμείς αντί να πηγαίνουμε μπροστά, θα πηγαίνουμε πίσω? 4 εκ ? ζητάει ο Σκόρδας. Ρε πάμε καλά? Και δεν χρειάζεται να φέρει κανέναν άλλο Έλληνα. Και στην περίπτωση Σπυρόπουλου που διαμαρτύρεσαι, φέραμε Λεονάρντο και το παιδί βγάζει μάτια. Μην ψαρώνεις με κινήσεις εντυπωσιασμού.
MiltoZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Τόσα καλοκαίρια Εγώ πάντως τον ήθελα τον Χριστοδουλόπουλο. Όχι για άμεσα αλλά για το μέλλον. Μπορεί να βγει καλός μπορεί και όχι αλλά θα προτιμούσα να ήταν σε μας για να το διαπιστώσω. Υπάρχει όμως και το θέμα της τιμής γιατί 4εκ είναι υπερβολικά λεφτά για έναν ελπιδοφόρο Έλληνα παίκτη χωρίς ούτε ένα καλό πρωτάθλημα στα πόδια του. Εμείς με 2 πήραμε τον Γκαλέτι και με 1 τον Λεονάρντο. Εδώ δώσανε παραπάνω από όσα είχαν δώσει για τον Σαλπιγγίδη! Αυτοί βέβαια τώρα έχουν λεφτά για ξόδεμα οπότε δεν τους νοιάζει, πληρώνουν όσο όσο για να καταφέρουν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό αλλά και για να πουλήσουν την "μούρη" τους στον κόσμο. Και από μία άποψη καλά κάνουν γιατί η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται πολύ ενίσχυση για να τα καταφέρουν αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά που είναι αυτό που υπόθηκε και πριν ότι πληρώνεις για 4 κάτι που κάνει 1. Έτσι και σε πιάνουν κορόιδο και χαλάς και την πιάτσα και επειδή έχουν μυριστεί χρήμα σου ζητάνε μετά τρελά λεφτά, πολλές φορές για παίκτες υπερεκτημιμένους που εξαφανίζονται στην πορεία μόλις πάνε σε μεγάλη ομάδα. Καινούργιοι είναι όμως και θα βάλουν μυαλό στην πορεία. Έχουν φάει έτσι τα μούτρα τους πολλοί πετυχημένοι επιχειρηματίες που ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο και σε μεγάλες ομάδες αλλα και σε μικρότερη κλίμακα.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Έχουν φάει έτσι τα μούτρα τους πολλοί πετυχημένοι επιχειρηματίες που ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο και σε μεγάλες ομάδες αλλα και σε μικρότερη κλίμακα. Μην πας μακρυά. Δες πόσα φράγκα σπατάλησαν οι Αγγελόπουλοι σε μεταγραφές και τους βγήκαν ελάχιστα. Το θέμα δεν είναι να τα σπρώχνεις. Το θέμα είναι, πού τα σπρώχνεις.
1980 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ρε φίλε, αφού δεν το ΄χεις, τι το παιδεύεις;Τα γνωστά με τις μασέλες θα μας πείς πάλι; Ποιός είπε ότι οι κάφροι έχουν χρώμα; Το θέμα είναι ότι προ καιρού εσύ διατυμπάνιζες το πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζεις τον αθλητισμό και πως η λέξη αυτοκρατορία για εσένα δεν υφίσταται. Μάλλον ήθελες να πείς, ότι δεν ανέχεσαι τον Ολυμπιακό να σε ξεβρακώνει. Καραγκιόζηδες είναι τα Χόμπιτς που παίρνουν το μικρόφωνο και λένε την π@π@ρι@ τους και προκαλούν καταστάσεις. Ήξεραν τα Χόμπιτς ότι ο Γιαννάκης είναι το αγαπημένο παιδί του Βασιλακόπουλου κι όταν κατάλαβαν ότι χάνουν το πουλέν τους, τους έπιασε σύγκρυο κι αρχισαν τα καραγκιοζιλίκια τους, παρέα με τους πράσινους παλαμάκηδες. Ως εδώ ήταν όμως, τα κόζα άλλαξαν κι άλλος χτυπάει το ντέφι πλέον. Ες αύριον τα σπουδαία. ξεφορτωσε λιγο μαγκια θα πεσεις κατω. Οι γιανακοπουλοι σε συνεντευξη τους εχουν πει οι ιδιοι οτι γελανε με τα καραγκιοζιλικια που κανουν και μουντζωνουν τον εαυτο τους στον καθρεφτη σε πολυ γνωστο περιοδικο. Ο δικος σου ο καραγκιοζακος δεν το κανει απο συναισθημα απλα θελει να δειξει στο αφεντικο οτι προασπιζει τα δικαωματα του γαβρου αλλα το κανει με τοσο γελιο τροπο που γινετε περιγελος. Νταξει ειναι πολλα τα λεφτα.Οντως του χτυπας το ντεφι γιατι μου θυμιζει την αρκουδα που την σερνανε στα καρναβαλια για τα λεφτα. Θα δεις γλεντια το καλοκαιρι. Σε καποια φαση ο διαμαντιδης με τον τσαρτσαρη τον δειχνανε και γελαγανε. Α τα κοζα αλλαξαν αλλα στον τελευταιο τελικο δεν λεγατε οτι χασατε με την διαιτησια παλι. Ρε αποφασιστε. Θα αντεπιτεθει ποτε η αυτοκρατορια η οχι? Αντε καθε χρονο το ιδιο λετε. Θα γινει φετος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.