Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην πας μακρυά. Δες πόσα φράγκα σπατάλησαν οι Αγγελόπουλοι σε μεταγραφές και τους βγήκαν ελάχιστα. Το θέμα δεν είναι να τα σπρώχνεις. Το θέμα είναι, πού τα σπρώχνεις.

Από αλλού το περίμενα από αλλού μου ήρθε. :-D

Δεν έχει καμία σχέση το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο κατά την γνώμη μου. Στο μπάσκετ είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις ομάδα. Και οι Γιαννακόπουλοι τα πρώτα χρόνια τρώγανε την μία σφαλιάρα μετά την άλλη. Έπαιρναν όμως συνέχεια τους καλύτερους και αυτό απέδωσε, ενώ ο δικός μας είχε βάλει λουκέτο. Στο ποδόσφαιρο πρώτα απ όλα δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε άλλες χώρες γιατί κανείς δεν θέλει να κάνει καριέρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα αν είναι αρκετά καλός για να παίξει αλλού και θα το κάνει για πολύ περισσόοτερα χρήματα. Έπειτα είναι πολύ πιο σύνθετο το ποδόσφαιρο και πιο απρόβλεπτο.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πάει και για αβραάμ ο παναθηναικός...μπράβο κόκκαλη αγόρι μου.τρέξε πάρε τον κοιλιάρια και τον παπαδημητρίου της ξάνθης εσύ να ρεφάρεις τώρα...:-)

δεν καταλαβα, εχουμε να πουμε κατι για τον κοιλιαρα???? :-D :-D

Δημοσ.

αμαν ρε παιδια με αυτον τον Κοκκαλη !! ελεος πια !! μας εχει παρει ολους τους παικτες ο βαζελος !!! θα μας παρει και τον Αβρααμ !! τουλαχιστον αν ειναι να τα σπρωξει πιο χοντρα ο κοκκαλης για να προυμε ενα καλο αριστερο χαφ (π.χ. αν ειναι τοσο καλος ο Ριερα της Εσπανιολ)!! οσο να ναι εναν παικτη σαν τον Τζολε !! και μετα να κοιταξει για αλλες θεσεις !!! στοπερ,επιθεση, μη σας πω οτι πρεπει να κοιταξει και για τερμα !!! τον Αντωνακη δεν τον βλεπω....οσο για το Χριστοδουλοπουλο , δε λεω καλος παικτης...αλλα αμφιβαλλω κατα ποσο θα επαιζε στο γαβρο !! ελεω Γκαλετι...

Δημοσ.

περυσι πάντως αποδειχτηκε οτι με τα λεφτά που ζηταν οι ελληνικές ομάδες για τους παιχτες τους είναι παρα πολλά.δηλαδή με τα λεφτα που εδωσαν οι ροζ απόγονοι για τον Χριστοδουλόπουλο παιρνεις 2 φορες καλύτερο ξενο.

και ο Ολυμπιακός πουλα ακριβα,οπως περυσι 17 μυρια για Νερι!!!

αν δεν ηταν οι Ουκρανοί δεν υπηρχε περιπτωση να ερθει αλλη τετοια προταση

Δημοσ.

Εκτός βέβαια από έναν Λιθουανό που φοράει πράσινα... Σας λείπει και ο Γκέρσον!

Λεπτομέρεια... Ο Πάρκερ έχει συμβόλαιο. Τα πράγματα στο ΝΒΑ διαφέρουν με την Ευρώπη που πας και αγοράζεις τον παίκτη. Απαγορεύεται να υπάρχουν αγοραπωλησίες παικτών, ακόμα και με ομάδες εκτός ΝΒΑ. Μπορούν ΜΟΝΟ να αγοράσουν παίκτες και αυτό μέχρι 500.000 δολλάρια. Οπότε χλωμό λίγο.

Δημοσ.

KWSN εχω την εντυπωση οτι μπορει να λυθει το συμβολαιο οπως αυτο του Γιασικεβιτσιους (καλυπτωντας η νεα ομαδα-παικτης ο ποσο) ή οπως αυτο του Σπανουλη (πληρωνοντας ενα ποσο μετα απο συμφωνια με την ομαδα του ΝΒΑ).

Δημοσ.

Τα όποια ποσά πληρώθηκαν ήταν μαύρα. Ο Σπανούλης είχε κανονικά συμβόλαιο αλλά οι Σπερς τον πήραν σε ανταλλαγή μόνο και μόνο για να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του. Δεν τον υπολόγιζαν.

Έχω την εντύπωση ότι ο Σάρας ήταν restricted free agent αλλά δεν πέρνω και όρκο.

Ο Πάρκερ είναι βασικός στο Τορόντο και παίζει 30+ λεπτά. Χλωμό να τον αφήσουν από τη στιγμή που δεν έχει και κανένα ακριβό συμβόλαιο... Γκαρμπαχόσα και Ναβάρο είναι διαφορετικές περιπτώσεις.

Δημοσ.

Απο bam.gr. Δεν ξερω τι αποψη εχετε για χριστογλου, αλλα το αρθρο αυτο λεει ολη την αληθεια

Πέντε ημέρες έμειναν για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού και τα μαντάτα δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Η φράση «θα έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μέχρι τις 26/6» ακούστηκε πολλές φορές τον προηγούμενο μήνα αλλά φαίνεται ότι αποτελούσε απλά το υλικό για να γεμίζουν τα άρθρα.

Οι του Ολυμπιακού έχουν καθυστερήσει παράλογα και φέτος, θυμίζοντας την περσινή χρονιά που επί ένα τετράμηνο (Φεβρουάριο – Ιούνιο) έψαχναν για λύσεις και …δεν έβρισκαν. Μέχρι η υπογραφή του Μήτρογλου είχε «φάει» ένα μήνα !

Πρώτα η καθυστέρηση των υπογραφών με τον Βαλβέρδε (άντε να περιμένουμε να φύγει από την Εσπανιόλ), μετά η απουσία του Κόκκαλη (κάθε Ιούνιο) και στη συνέχεια η αναποφασιστικότητα που φαίνεται να υπάρχει στην επίτευξη των μεταγραφών έχουν φέρει τον Ολυμπιακό αρκετά βήματα πίσω από τους ανταγωνιστές του.

Η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον πέντε παίκτες. Στόπερ κλάσης, Αμυντικό χαφ κλάσης, αριστερό χαφ κλάσης, και έναν η δύο κυνηγούς …κλάσης.

Αντʼαυτού, έχει πάρει έναν 34χρονο τερματοφύλακα στη θέση ενός 24χρονου Ελληνα (!) και έχει αφήσει ξεκρέμαστο ακόμα τον Λούα Λούα (αλήθεια, πότε θα του πείτε τι θα κάνει κι αυτός;;;)

Ακόμα, αυτοί που πρέπει να φύγουν δεν έχουν φύγει (Ντομί – Σέζαρ) αφού κι εκεί δεν υπάρχει η αποφασιστικότητα να λυθούν δύο συμβόλαια και να μπει στο ένα μία ρήτρα αλά Τσιρίλο για να μην πάει στην ΑΕΚ και να τελειώνουμε με την αφεντιά του.

Φυσικά, αν η περσινή καθυστέρηση δημιούργησε μικροπροβλήματα στον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας, φανταστείτε τι έχει να γίνει φέτος με τον προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ να βρίσκεται μόλις σε 50 ημέρες ...

Σε ότι αφορά στις «νίκες» της ομάδας που δίνει πλέον και χορηγό… δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Αυτό που πρέπει να νοιάζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι να κάνουν αυτοί πρώτα τη δουλειά τους και μετά να ασχοληθούν με «νίκες» του Ιουνίου.

Γιατί αυτό που προέχει είναι να είναι νικηφόρος ο κάθε Μάιος και όχι ο μήνας των καρπουζιών που βγαίνουν πολλές φορές και ..μάπα.

Αρκεί δηλαδή, να ξεκινήσουν στον Ολυμπιακό να κλείνουν τις τρύπες στο ρόστερ. Να κάνουν δηλαδή και καμιά μεταγραφή.

Χάθηκε ο κόσμος να είναι ολοκληρωμένη ΜΙΑ φορά αυτή η ομάδα πριν την προετοιμασία;;;;

ο ολυμπιακος αλλο ενα καλοκαιρι δεν μπορει να προσδιορισει και να εντωπισει τους στοχους του και να κανει τα παντα για να τους αποκτησει. Ειναι θαυμα και που ηρθε ο βαλβερδε, απορο πραγματικα με τις τακτικες που ακολουθουνε πως τον επεισαν. αλλα δεν τον βλεπω να μενει για πολυ οταν καταλαβει πως λειτουργουν στο καφενειο που ρθε. Συνεχιζει με τις τακτικες 3 ζητατε εγω σας δινω 1,2 και χανει χρονο, ωστε να αναγκαστει στο τελος να κλεισει οτι κουλο κυκλοφορει γιατι πρεπει να συμπληρωσει το ροστερ. Και δεν μιλαω για την ελληνικη αγορα οπου οι απιτησεις ειναι παραλογες, δυστηχως τα ιδια κανει και εξω. ΜΟΝΟ περσι που ειχε δωσει ελευθεριες σε ιβιτς και πετρο και τα λεφτα ηταν πολλα, κινηθηκε ικανοποιητικα στο μεταγραφικο παζαρι, αλλα και αυτο οταν ειχε φτασει ο κομπος στο χτενι.

Τελος, ακουστηκε ξανα ο αραγκο της μαγιορκα. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ, μακαρι....Πολυ απλα αν ερθει ο τζολε δεν θα παιζει, αν και κατι τετοιο μπορει να φαει τον βαλβερδε λοοολ.

Δημοσ.

Να δείτε που ο Βάζελος θα πάρει και τον Αβρα'αμ Παπαδόπουλο και θα μείνουμε ΠΑΛΙ με το ... στο χέρι...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

εγώ βλέπω ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει...δυστηχώς.ο παναθηναικός πλέον θα έχει το πάνω χέρι στο ποδόσφαιρο,και θα το έχει μέχρι να φύγει ο κρόκους απο τον ολυμπιακό.κάπως έτσι ξεκίνησε και το μπάσκετ πρίν 11 χρόνια...

ο άνθρωπος δέν έχει ιδέα απο μπάλα,δέν νιώθει κάτι για την ομάδα και φαίνεται τα τελευταία χρόνια.είναι μόνο για την οικονόμα.μέχρι και πέρυσι τον υποστήριζα,άλλα φέτος τελειώσανε τα ψέματα με τον (δικό μας) καρκίνο.κάτι πρέπει να γίνει και να πάρει την παέ ο αγγελόπουλος μπάς και δούμε άσπρη μέρα.άχρηστοι ανίκανοι και τελειωμένοι ποδοσφαιριστές τύπου εκθέρο εμένα δέν μου κάνουν.

ευτυχώς τουλάχιστον θα δούμε λίγο μπασκετάκι φέτος...

Δημοσ.
εγώ βλέπω ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει...δυστηχώς.ο παναθηναικός πλέον θα έχει το πάνω χέρι στο ποδόσφαιρο,και θα το έχει μέχρι να φύγει ο κρόκους απο τον ολυμπιακό.κάπως έτσι ξεκίνησε και το μπάσκετ πρίν 11 χρόνια...

ο άνθρωπος δέν έχει ιδέα απο μπάλα,δέν νιώθει κάτι για την ομάδα και φαίνεται τα τελευταία χρόνια.είναι μόνο για την οικονόμα.μέχρι και πέρυσι τον υποστήριζα,άλλα φέτος τελειώσανε τα ψέματα με τον (δικό μας) καρκίνο.κάτι πρέπει να γίνει και να πάρει την παέ ο αγγελόπουλος μπάς και δούμε άσπρη μέρα.άχρηστοι ανίκανοι και τελειωμένοι ποδοσφαιριστές τύπου εκθέρο εμένα δέν μου κάνουν.

Κριμα τον προπονητη φετος...

Δημοσ.

χρηστης οπαδος του ολυμπιακου θα με επιβεβαιωσει εκεινος μου το ειπε δηλαδη λογω γνωριμιων οτι ο κροκους ειναι οσο γαβρος ειστε και εσεις. μολις το δει θα απαντησει. δεν ισχυουν αυτα και εγω ετσι νομιζα αλλα δεν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...