alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Αχ αυτή η ρουφιάνα η παρόρμηση... από Ιούνιο όχι μόνο κάναμε πρωταθλητή τον βαζέλο αλλά και κυρίαρχο της επόμενης δεκαετίας. Εν το μεταξύ αν δίναμε εμείς αυτά τα λεφτά θα γράφαμε χιλιάδες αράδες για το αν πήγαν στράφι τα λεφτά ή όχι και όλα αυτά χωρίς καν να μιλήσουν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Αχ αυτή η ρουφιάνα η παρόρμηση... από Ιούνιο όχι μόνο κάναμε πρωταθλητή τον βαζέλο αλλά και κυρίαρχο της επόμενης δεκαετίας. Εν το μεταξύ αν δίναμε εμείς αυτά τα λεφτά θα γράφαμε χιλιάδες αράδες για το αν πήγαν στράφι τα λεφτά ή όχι και όλα αυτά χωρίς καν να μιλήσουν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων. Εντάξει ρε, μην τρελλένεσαι, έχετε πάρει από τώρα το μπάσκετ όμως...
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 εγώ βλέπω ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει...δυστηχώς.ο παναθηναικός πλέον θα έχει το πάνω χέρι στο ποδόσφαιρο,και θα το έχει μέχρι να φύγει ο κρόκους απο τον ολυμπιακό.κάπως έτσι ξεκίνησε και το μπάσκετ πρίν 11 χρόνια...ο άνθρωπος δέν έχει ιδέα απο μπάλα,δέν νιώθει κάτι για την ομάδα και φαίνεται τα τελευταία χρόνια.είναι μόνο για την οικονόμα.μέχρι και πέρυσι τον υποστήριζα,άλλα φέτος τελειώσανε τα ψέματα με τον (δικό μας) καρκίνο.κάτι πρέπει να γίνει και να πάρει την παέ ο αγγελόπουλος μπάς και δούμε άσπρη μέρα.άχρηστοι ανίκανοι και τελειωμένοι ποδοσφαιριστές τύπου εκθέρο εμένα δέν μου κάνουν. ευτυχώς τουλάχιστον θα δούμε λίγο μπασκετάκι φέτος... Ρε Bouga, πόσους παίχτες χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να δυναμώσει? Οπωσδήποτε έναν αριστερό χάφ στη θέση του Τζόλε, έναν σέντερ μπάκ στη θέση του Σέζαρ, έναν φουνταριστό και ένα αμυντικό χαφ στη θέση του Λεντέσμα. Ξέχασες ότι πολλές από τις φόλες σου τις έκλεισες από Γενάρη? Αριστερό μπακ πήρες Λεονάρντο, δεξί μπάκ κατά τα φαινόμενα, κρατάς Τοροσίδη, έχεις και Γκαλίτσιο Άντζας πίσω, άλλο ένα σέντερ μπάκ, κέντρο έχεις Μπελούτσι, αμυντικό χαφ (?) δεξί χαφ Γκαλέτι, αριστερό χάφ (?) και χρειάζεσαι και 1 βαρύ φουνταριστό τύπου Κοβάσεβιτς, σε καλύτερη ηλικία και οπωσδήποτε να κρατήσεις Λούα Λούα. Τα ψώνια τα έχεις κάνει από Γενάρη εσύ, άσχετα αν οι ΑΡΔ αποφάσισαν να γείρουν τη πλάστιγγα του εντυπωσιασμού πρός τον βάζελο φέτος. Εδώ ο Γκόντζος έβγαλε τις μεταγραφές που έκλεψε ο ΠΑΟ από τον Κόκκαλη. Αν εξαιρέσουμε τον Σάλπι, όλοι οι άλλοι είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Όταν ο Τζίγγερ έπαιρνε Γκέκα, ο Κρόκους κυνηγούσε Ρίμπο. Μην τρελαθούμε κιόλας, που λειτουργεί πλέον ο βάζελος υποδειγματικά, και ο Ολυμπιακός σαν καφενείο. Ποιά ομάδα ψωνίζει καθ' υπόδειξιν των παραγόντων της και θεωρείται σοβαρή? Τις μεταγραφές τις κάνει ο προπονητής. Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός, πέρυσι πέτυχε κελεπούρια στο μεταγραφικό παζάρι, ενω τις άλλες χρονιές έπιανε κάτι παλτά καθ' υπόδειξιν του Κρόκους. Ας πάρει και τον Παπαδόπουλο ο βάζελος, να γλυτώσουμε από τον πλέον άμπαλο αμυντικό. Εγώ είμαι από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Κόκκαλη, αλλά όταν βλέπω ότι η τακτική του Βγενόπουλου, είναι στη λογική των Γιαννακόπουλων, δηλαδή, καλύτερα να τους πάρω εγώ κι ας μην τους χρειάζομαι, παρά ο άλλος, (βλέπε Γιασικεβίτσιους), τότε είμαι σίγουρος ότι ο ξεμωραμένος τρίβει τα χέρια του.
Bougas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Erwdios κορμό ελλήνων δέν βλέπω στην ομάδα.μέχρι και μεγάλες ομάδες τύπου τσέλσι βλέπεις με παιχταράδες,και ο κορμός ξεκινάει απο άγγλους,λάμπαρντ τέρι τζόε κόλ κτλ. Αυτό θα κάνει ζημιά στον ολυμπιακό και θα το δείς.μια σωστή ομάδα για μένα χρειάζετε 7 έλληνες και 4 πρωτοκλασάτους ξένους.έλληνες με εξαίρεση τον τορισίδη δέν έχει.τον γκαλίτσιο θα τον δούμε,για τον κυριάκο παπαδόπουλο δέν το συζητάω,όπως κάψαμε μενδρινό γιάννου ντόρβα κτλ θα κάψουμε και αυτόν.ποτέ ο ολυμπιακός δέν έβγαλε παίχτη απο τις ακαδημίες,τώρα θα το κάνει; δέν θέλω να κάνουνε τον ολυμπιακό ιωνικό,θέλω έλληνες παίχτες,δέν μπορεί να είναι όλοι σκάρτοι. με τον κυριάκο το κουράζουνε 2+ χρόνια το πράγμα,με τον αβραάμ 3 χρόνια,με τον χριστοδουλόπουλο 1,5 χρόνο,και στο τέλος καταλήγουν αλλού.
johnyboy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ο Σωτήρης Κυργιάκος με αυτά που έχει πει ως τώρα και στα media (που δεν δίνω και ιδιαίτερη βάση) και face to face σε κάποιους που γνωρίζω δεν πρόκειται να πάει στον ολυμπιακό. Το λέω αυτό γιατί δεν νομίζω πως είναι θέμα του θείου που δεν ήρθε.
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Erwdios κορμό ελλήνων δέν βλέπω στην ομάδα.μέχρι και μεγάλες ομάδες τύπου τσέλσι βλέπεις με παιχταράδες,και ο κορμός ξεκινάει απο άγγλους,λάμπαρντ τέρι τζόε κόλ κτλ. Αυτό θα κάνει ζημιά στον ολυμπιακό και θα το δείς.μια σωστή ομάδα για μένα χρειάζετε 7 έλληνες και 4 πρωτοκλασάτους ξένους.έλληνες με εξαίρεση τον τορισίδη δέν έχει.τον γκαλίτσιο θα τον δούμε,για τον κυριάκο παπαδόπουλο δέν το συζητάω,όπως κάψαμε μενδρινό γιάννου ντόρβα κτλ θα κάψουμε και αυτόν.ποτέ ο ολυμπιακός δέν έβγαλε παίχτη απο τις ακαδημίες,τώρα θα το κάνει; δέν θέλω να κάνουνε τον ολυμπιακό ιωνικό,θέλω έλληνες παίχτες,δέν μπορεί να είναι όλοι σκάρτοι. με τον κυριάκο το κουράζουνε 2+ χρόνια το πράγμα,με τον αβραάμ 3 χρόνια,με τον χριστοδουλόπουλο 1,5 χρόνο,και στο τέλος καταλήγουν αλλού. Έχεις Άντζα, Τοροσίδη, Στολτίδη, Πατσατζόγλου και Τζόλε (έλληνας θεωρείται). Τον κορμό τον χρειάζεσαι για να εμφυσήσεις στους ξένους τη νοοτροπία του ελληνικού πρωταθλήματος, μιας και σε παικτική αξία, το πιθανότερο είναι ότι αυτοί οι παίχτες, στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα έπαιζαν σε μικρές ομάδες που θα πάλευαν για την παραμονή τους. Εσύ έκανες και τον Ολυμπιακό Ιωνικό σε μία νύχτα ε? Εντάξει, χρήζεσαι μόνος σου επίτιμος επιστήμονας. Ήμαρτον δηλαδή. Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Αντικειμενικά, ο Ολυμπιακός χρειάζεται λιγότερη ενίσχυση απ 'οτι ο βάζελος. Και για σκέψου λίγο, τι σύστημα θα παίζει ο Τεν Κάτε με Τζιμπούρ, Χριστοδουλόπουλο, Ίβανσιτς, Μάτος, Κλέιτον,χωρίς Μανούτσο, χωρίς Γκονζάλες, χωρίς Πόστιγκα? 4-5-1? Δηλαδή αυτοι που ήρθαν είναι ποιοτικότεροι από αυτους που έφυγαν? PS: Εγώ σου μίλησα για τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή και όχι για τον πιτσιρικά από τις Ακαδημίες.
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 αυτα που θυμασαι επι Καραπιαλη Μαυρογενιδη Γιαννακοπουλου Αλεξανδρη.... τελειωσαν Ελληνες παικταραδες δεν υπαρχουν πια γι αυτους που χρυσοπληρωνει ο βγενο στους γιδοβοσκους θα χτυπαει το κεφαλι του παλι οπως με κωσταντινου σαλπιγγιδιδες κλπ .... μη ψαρωνεις χρονια τωρα καθε καλοκαιρι πρωταθλητες βγαινουν αυτοι και τον απο Οκτωβριο κλαινε καλα κανει ο Κοκκαλης και δεν μπαινει σε διαδικασια πλειστηριασμου για υπερτιμημενα παικτακια της πλακας αυτοι οι γιβοβοσκοι μπουζουκοβιοι παραγοντες ειναι που εχουν στειλει το Ελληνικο ποδοσφαιρο σε τετοια κατασταση
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Erwdios κορμό ελλήνων δέν βλέπω στην ομάδα.μέχρι και μεγάλες ομάδες τύπου τσέλσι βλέπεις με παιχταράδες,και ο κορμός ξεκινάει απο άγγλους,λάμπαρντ τέρι τζόε κόλ κτλ. Αυτό θα κάνει ζημιά στον ολυμπιακό και θα το δείς.μια σωστή ομάδα για μένα χρειάζετε 7 έλληνες και 4 πρωτοκλασάτους ξένους.έλληνες με εξαίρεση τον τορισίδη δέν έχει.τον γκαλίτσιο θα τον δούμε,για τον κυριάκο παπαδόπουλο δέν το συζητάω,όπως κάψαμε μενδρινό γιάννου ντόρβα κτλ θα κάψουμε και αυτόν.ποτέ ο ολυμπιακός δέν έβγαλε παίχτη απο τις ακαδημίες,τώρα θα το κάνει; δέν θέλω να κάνουνε τον ολυμπιακό ιωνικό,θέλω έλληνες παίχτες,δέν μπορεί να είναι όλοι σκάρτοι. με τον κυριάκο το κουράζουνε 2+ χρόνια το πράγμα,με τον αβραάμ 3 χρόνια,με τον χριστοδουλόπουλο 1,5 χρόνο,και στο τέλος καταλήγουν αλλού. Ρε Μπουγά την παλέυεις?Μιλάς για 7 Έλληνες όταν ο Ολυμπιακός έχει ήδη 4 βασικούς και ανατικατάστατους (Νικοπολίδη,Στολτίδη,Τοροσίδη,Άντζα,) + άλλους 5 (Πατσατζόγλου,Γκαλίτσιο,Μήτρογλου,Πάντο,Μενδρινό.)που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπούν και να δώσουν λύσεις.Ο πρωταθλητής Ιουνίου πόσους στον πέο παραπάνω Έλληνες έχει? Και δεν σου βάζω μέσα και τα πιτσιρίκια που πάιζουν στην Ελπίδων και στην κάτω των 19 (Ματσούκας,Παπαδόπουλος,Λαμπρόπουλος,Παναγόπουλος).Ούτε σου λέω για Σοιλέδη,Κατσικογιάννη και Βασιλόγιαννη γιατί τους θεωρείς αμελητέα ποσότητα και μιλάς υποτιμιτηκά για αυτούς.Αν όμως έπαιζαν σε κανά μπάοκ και άρη και τους χάναμε επειδή δεν στήσαμε κώλο στο κάθε βλαχαδερό θα έκλαιγες με μαύρο δάκρυ για τους Κατσικογιάννηδες όπως κάνεις τώρα για τον Μάκη. Και στην τελική ποιοί είναι οι 7 πρωτοκλασάτοι Έλληνες που θα μπορούσε να βασιστεί ο Ολυμπιακός πάνω τους.Πές ονόματα συγκεκριμένα όχι αερολογίες.Γιατί όλοι θέλουμε μια ομάδα με Καραπιάλη,Αλέκο,Γεωργάτο,Γιαννακόπουλο,Μαυρογενίδη,Ελευθερόπουλο αλλά στις μέρες μας δεν υπάρχουν τέτοιοι πάικτες.Είδαμε και την προκοπή του βάζελου που μάζεψε Τζιώληδες,Βύντρες,Μάντζιους και λοιπές δυνάμεις.
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ρε Μπουγά την παλέυεις?Μιλάς για 7 Έλληνες όταν ο Ολυμπιακός έχει ήδη 4 βασικούς και ανατικατάστατους (Νικοπολίδη,Στολτίδη,Τοροσίδη,Άντζα,) + άλλους 5 (Πατσατζόγλου,Γκαλίτσιο,Μήτρογλου,Πάντο,Μενδρινό.)που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπούν και να δώσουν λύσεις.Ο πρωταθλητής Ιουνίου πόσους στον πέο παραπάνω Έλληνες έχει?Και δεν σου βάζω μέσα και τα πιτσιρίκια που πάιζουν στην Ελπίδων και στην κάτω των 19 (Ματσούκας,Παπαδόπουλος,Λαμπρόπουλος,Παναγόπουλος).Ούτε σου λέω για Σοιλέδη,Κατσικογιάννη και Βασιλόγιαννη γιατί τους θεωρείς αμελητέα ποσότητα και μιλάς υποτιμιτηκά για αυτούς.Αν όμως έπαιζαν σε κανά μπάοκ και άρη και τους χάναμε επειδή δεν στήσαμε κώλο στο κάθε βλαχαδερό θα έκλαιγες με μαύρο δάκρυ για τους Κατσικογιάννηδες όπως κάνεις τώρα για τον Μάκη. Και στην τελική ποιοί είναι οι 7 πρωτοκλασάτοι Έλληνες που θα μπορούσε να βασιστεί ο Ολυμπιακός πάνω τους.Πές ονόματα συγκεκριμένα όχι αερολογίες.Γιατί όλοι θέλουμε μια ομάδα με Καραπιάλη,Αλέκο,Γεωργάτο,Γιαννακόπουλο,Μαυρογενίδη,Ελευθερόπουλο αλλά στις μέρες μας δεν υπάρχουν τέτοιοι πάικτες.Είδαμε και την προκοπή του βάζελου που μάζεψε Τζιώληδες,Βύντρες,Μάντζιους και λοιπές δυνάμεις. + άπειρο Λάζο γερά, φάτους τα λεφτά.
kvgreco Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Διακρίνω μιά ταραχή φίλοι μου Ολυμπιακοί?Δεν υπάρχει λόγος να ταράζεστε.Οι μεγάλες μεταγραφές δεν ήρθαν ακόμη γιά τον Βγενόπουλο.Τις οποίες μπορεί και να μην τις κάνει τώρα αλλά στο μέλλον.Σιγά σιγά δηλαδή με χρονικό ορίζοντα. Εκτός καί αν η ταραχή σας οφείλεται στο ότι ο Γκαγκάτσης μάλλον δεν θα ξαναεκελεγεί πρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτό είναι σίγουρα πηγή άγχους καί όχι το παληκάρι ο Χριστοδουλόπουλος.
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Διακρίνω μιά ταραχή φίλοι μου Ολυμπιακοί?Δεν υπάρχει λόγος να ταράζεστε.Οι μεγάλες μεταγραφές δεν ήρθαν ακόμη γιά τον Βγενόπουλο.Τις οποίες μπορεί και να μην τις κάνει τώρα αλλά στο μέλλον.Σιγά σιγά δηλαδή με χρονικό ορίζοντα.Εκτός καί αν η ταραχή σας οφείλεται στο ότι ο Γκαγκάτσης μάλλον δεν θα ξαναεκελεγεί πρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτό είναι σίγουρα πηγή άγχους καί όχι το παληκάρι ο Χριστοδουλόπουλος. Πες τα ρε φίλε, γιατί δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδυα. Κάθε φορά που κλάνει ο Βγενόπουλος γίνεται και μεταγραφικός σεισμός. Με Τζιμπούρ, με Μάκη, με Πεγεράνο... Χαμός στο ίσιωμα, όλοι αεροδρόμιο. Καλά τα 40 εκ. για μεταγραφές, έγιναν 20 σύμφωνα με τον Λίτσα Πατέρα? Και ήδη τα 12 έχουν φύγει για Μάκη, Πεγεράνο, Κλέιτον, Ίβανσιτς και Μάτος? Αυτό θα πεί ταραχη...
Bougas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Erwdios δέν χαρακτήρισα τον ολυμπιακό ιωνικό απο άποψη δυναμικότητας.δές το ρόστερ του ιωνικού τα τελευταία χρόνια του στην α εθνική και θα καταλάβεις. Aρρωστος 7 αν θεωρείς κορμό τον νικοπολίδη στα 38 του και τον στολτίδη στα 34 του,στις τελευταίες τους χρονιές και οι 2,και τον τζόλε στα 36 του επίσης στην τελευταία του χρονιά πάω πάσο.επίσης τον τόρο τον είδαμε και την περασμένη σεζόν και στο γιούρο.επίσης αν θεωρείται κορμό ρε παιδιά τον μενδρινό,(έλεος δηλαδή) και τον πατσατζόγλου που το παλικάρι 2 χρόνια τώρα μετά τον ταυματισμό του απλά δέν μπορεί.ο άντζας αν δέν το διαβάσατε δήλωσε πώς μάλλον είναι η τελευταία του χρονιά,και δέν καταλαβαίνω τι σας κάνει να πιστέυετε ότι θα παίξουν Ματσούκας,Παπαδόπουλος,Λαμπρόπουλος, Παναγόπουλος,σοιλέδης βασιλόγιαννης κατσικογιάννης στον ολυμπιακό.έχει βάλει πολλά παιδιά απο τις ακαδημίες μέσα στην ομάδα ο ολυμπιακός; τι σας κάνει να το πιστέυετε ότι θα παίξουνε; εκτός και αν αναφέρετε έτσι απλά τα ονόματα για να κάνετε αντίλογο. Και στην τελική ποιοί είναι οι 7 πρωτοκλασάτοι Έλληνες που θα μπορούσε να βασιστεί ο Ολυμπιακός πάνω τους. δέν θα με χάλαγε ούτε ο χριστοδουλόπουλος,(άλλα λέγατε πρίν τον πάρει ο παναθηναικός,εγώ δέν είμαι κολοτούμπας και συνεχίζω να λέω ότι είναι καλός παίχτης),ουτε ο αβραάμ,ούτε ο μάντζιος ούτε ο γκέκας,(κάνει για γερμανία και δέν κάνει για ελλάδα ε; ) ούτε ο κυριάκος,ούτε θα με χάλαγε στον πάγκο ένας μάκος,ούτε ένας σπυρόπουλος για μπάκ απ του λεονάρντο.θα μπορούσαν να είχανε πάρει αρκετά ελληνόπουλα. ΥΓ.στο κάτω κάτω αν σας χαλάνε τα 7 ελληνόπουλα οκ,ας παίζουν βασικοί όλοι οι ξένοι.άλλα εμείς όπως το πάμε θα καταντήσουμε να έχουμε ρόστερ 25 ξένους και 10 έλληνες.αν γίνει αυτό εγώ θα αλλάξω ομάδα...
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Erwdios δέν χαρακτήρισα τον ολυμπιακό ιωνικό απο άποψη δυναμικότητας.δές το ρόστερ του ιωνικού τα τελευταία χρόνια του στην α εθνική και θα καταλάβεις.Aρρωστος 7 αν θεωρείς κορμό τον νικοπολίδη στα 38 του και τον στολτίδη στα 34 του,στις τελευταίες τους χρονιές και οι 2,και τον τζόλε στα 36 του επίσης στην τελευταία του χρονιά πάω πάσο.επίσης τον τόρο τον είδαμε και την περασμένη σεζόν και στο γιούρο.επίσης αν θεωρείται κορμό ρε παιδιά τον μενδρινό,(έλεος δηλαδή) και τον πατσατζόγλου που το παλικάρι 2 χρόνια τώρα μετά τον ταυματισμό του απλά δέν μπορεί.ο άντζας αν δέν το διαβάσατε δήλωσε πώς μάλλον είναι η τελευταία του χρονιά,και δέν καταλαβαίνω τι σας κάνει να πιστέυετε ότι θα παίξουν Ματσούκας,Παπαδόπουλος,Λαμπρόπουλος, Παναγόπουλος,σοιλέδης βασιλόγιαννης κατσικογιάννης στον ολυμπιακό.έχει βάλει πολλά παιδιά απο τις ακαδημίες μέσα στην ομάδα ο ολυμπιακός; τι σας κάνει να το πιστέυετε ότι θα παίξουνε; εκτός και αν αναφέρετε έτσι απλά τα ονόματα για να κάνετε αντίλογο. δέν θα με χάλαγε ούτε ο χριστοδουλόπουλος,(άλλα λέγατε πρίν τον πάρει ο παναθηναικός,εγώ δέν είμαι κολοτούμπας και συνεχίζω να λέω ότι είναι καλός παίχτης),ουτε ο αβραάμ,ούτε ο μάντζιος ούτε ο γκέκας,(κάνει για γερμανία και δέν κάνει για ελλάδα ε; ) ούτε ο κυριάκος,ούτε θα με χάλαγε στον πάγκο ένας μάκος,ούτε ένας σπυρόπουλος για μπάκ απ του λεονάρντο.θα μπορούσαν να είχανε πάρει αρκετά ελληνόπουλα. Δηλαδή με λίγα λόγια να γίνουμε ο βάζελος της εποχής Ριζούπολης ε Μπουγά? Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Μάκης είναι καλός παίχτης? Επειδή τον ήθελε η Λίβερπουλ? Τι έχει να επιδείξει από την περσινή του χρονιά στον Μπάοκ? Ο Μάντζιος δεν κάνει ούτε για Γερμανία, τον έστειλαν πίσω. Για τον Γκέκα, τα έχει πει ο Γεωργίου. Ο Λεονάρντο, μια χαρά παιχτάκι είναι. Ο Αβραάμ είναι μήπως ένας νέος Ανατολάκης, ναι ή ου (μέχρι και στη φάτσα μοιάζουν). Και για τον κορμό που λές, για βρές ένα καλό αριστερό χαφ με ελληνική υπηκοότητα, να το κυνηγήσουμε. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται 4-5 παίχτες ποιοτικούς για να φανεί και το υπόλοιπο ρόστερ, το οποίο είναι ήδη υπερενισχυμένο για τα ελληνικά δεδομένα. Και φαντάζομαι ότι ο Κρόκους δεν πρόκειται να διαθέσει πάνω από 10 με 15 μύρια για μεταγραφές, οπότε από το να παίρναμε τον Μάκη με 5 καλύτερα να βρούμε ακόμη 2 Γκαλλέτι.
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά το αν ένας παίκτης θα σου βγει και το πόσο μέλλον έχει είναι μαλακία να το αναλύουμε τόοοοοοσο πολύ. Ο καθένας έχει την άποψη του και τα σκεπτικά του. Το θέμα είναι ότι είναι παράλογο αυτό που γίνεται στον βάζελο αυτή τη στιγμή. Δίνουν υπερβολικά πολλά λεφτά και οι ομάδες που πουλάνε τρίβουν τα χέρια τους. Ακόμα πιο πολύ χαίρονται οι ομάδες παικτών που ενδιαφερόμαστε εμείς γιατί ξέρουν ότι θα έρθει ο βάζελος και θα δώσει 150% παραπάνω από εμάς. Ο Σκόρδας αυτό περιμένει.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Erwdios δέν χαρακτήρισα τον ολυμπιακό ιωνικό απο άποψη δυναμικότητας.δές το ρόστερ του ιωνικού τα τελευταία χρόνια του στην α εθνική και θα καταλάβεις.Aρρωστος 7 αν θεωρείς κορμό τον νικοπολίδη στα 38 του και τον στολτίδη στα 34 του,στις τελευταίες τους χρονιές και οι 2,και τον τζόλε στα 36 του επίσης στην τελευταία του χρονιά πάω πάσο.επίσης τον τόρο τον είδαμε και την περασμένη σεζόν και στο γιούρο.επίσης αν θεωρείται κορμό ρε παιδιά τον μενδρινό,(έλεος δηλαδή) και τον πατσατζόγλου που το παλικάρι 2 χρόνια τώρα μετά τον ταυματισμό του απλά δέν μπορεί.ο άντζας αν δέν το διαβάσατε δήλωσε πώς μάλλον είναι η τελευταία του χρονιά,και δέν καταλαβαίνω τι σας κάνει να πιστέυετε ότι θα παίξουν Ματσούκας,Παπαδόπουλος,Λαμπρόπουλος, Παναγόπουλος,σοιλέδης βασιλόγιαννης κατσικογιάννης στον ολυμπιακό.έχει βάλει πολλά παιδιά απο τις ακαδημίες μέσα στην ομάδα ο ολυμπιακός; τι σας κάνει να το πιστέυετε ότι θα παίξουνε; εκτός και αν αναφέρετε έτσι απλά τα ονόματα για να κάνετε αντίλογο. δέν θα με χάλαγε ούτε ο χριστοδουλόπουλος,(άλλα λέγατε πρίν τον πάρει ο παναθηναικός,εγώ δέν είμαι κολοτούμπας και συνεχίζω να λέω ότι είναι καλός παίχτης),ουτε ο αβραάμ,ούτε ο μάντζιος ούτε ο γκέκας,(κάνει για γερμανία και δέν κάνει για ελλάδα ε; ) ούτε ο κυριάκος,ούτε θα με χάλαγε στον πάγκο ένας μάκος,ούτε ένας σπυρόπουλος για μπάκ απ του λεονάρντο.θα μπορούσαν να είχανε πάρει αρκετά ελληνόπουλα. ΥΓ.στο κάτω κάτω αν σας χαλάνε τα 7 ελληνόπουλα οκ,ας παίζουν βασικοί όλοι οι ξένοι.άλλα εμείς όπως το πάμε θα καταντήσουμε να έχουμε ρόστερ 25 ξένους και 10 έλληνες.αν γίνει αυτό εγώ θα αλλάξω ομάδα... ΟΚ ρε Μπουγά αν εσύ ήσουν ικανοποιημένος με Μάκη,Αβραάμ,Γκέκα,Μάντζιο τι να πώ?Και να πρέπει και να τους χρυσοπληρώσεις.Ο Μάκος που λές τι παραπάνω σου έχει δείξει από τον Παπαδόπουλο που πήραμε από τον Ηρακλή και που πάιζουν στην ίδια θέση? Εμένα δεν με χαλάνε τα Ελληνόπουλα,με χαλαει απίστευτα η μανια να έχουμε Ελληνόπουλα στην ομάδα και ας είναι και άμπαλα τα παιδιά.Δηλαδή Έλληνας νάναι και ότι νάναι. Ήμαρτον δηλαδή,μα να μου λές οτι θα ήθελες τον Μάντζιο.Και τον Αβραάμ που είναι κλώνος του Μπαρμπα Γιώργου και κοστίζει σχεδόν όσο ο Κολοτσίνι? Και η απόλυτη τρέλα είναι οτι μανουριάζεις με αφορμή τον Λάζαρο που έχει 6 γκόλ σε 50 αγώνες αλλά από την άλλη λές σιγά τους πάικτες ο Ματσούκας και οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες και οτι δεν θα πάιξουν ποτέ.Λές και ο Λάζαρος θα ερχόταν και θα καπάρωνε θέση βασικού με τη μία. Ο βάζελος έχει 15 Έλληνες κάτω των 30.Εμείς έχουμε 14.Δέν βλέπω καμιά σημαντική διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.