KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Γιατί είχα την ιδέα ότι αυτό απαγορεύεται στο nba? Όπως απαγορεύεται και να μιλάς με παίκτη που έχει συμβόλαιο. Το ξαναλέω. Ο Πάρκερ δε φεύγει από το Τορόντο. Η διάνοια όμως επιμένει ότι θα έρθει ο άλλος που έχει συμβόλαιο αλλά δεν έρχεται ο ελεύθερος... :lol:
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Τελευταια φορα που γραφω εδω μεσα μετα τον απιθανο λογο που διαβασα οτι εγινα ΒΑΝ ενω την ιδια ωρα οι αλλοι 2 που τα ξεκινησαν ολα παρεμειναν ατιμωρητοι. Απλα να ευχαριστησω οσους πηραν το μερος μου ΔΗΜΟΣΙΑ... Υ.Γ Petran μην μασας ρε η κοκκινη στρατια δεν σταματαει πουθενα!
elis88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 KWSN_Men είναι εύκολο να μας πεις τις πηγές σου σχετικά με αυτά που είπες ποιο πάνω;
MiltoZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ναι, έχουν φάει τόσες φάπες τόσα χρόνια που τρέμουν. Φυσικά έχουν φάει πολλές φάπες και φοβούνται μην χάσουν τα κεκτημένα και ξαναγυρίσουν στα παλιά. Αυτό θα ήταν φυσιολογική αντίδραση για κάποιον φυσιολογικό άνθρωπο, δεν θα είναι γι αυτους που είναι άρρωστοι?
MiltoZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Τελευταια φορα που γραφω εδω μεσα .... Κυριάκο μην μασάς και μην δίνεις σημασία σε αυτά, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Περιμένω από σένα αξιολόγηση των φετινών μεταγραφών που θα κάνει ο Κόκκαλης.
Erwdios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Όπως απαγορεύεται και να μιλάς με παίκτη που έχει συμβόλαιο. Το ξαναλέω. Ο Πάρκερ δε φεύγει από το Τορόντο. Η διάνοια όμως επιμένει ότι θα έρθει ο άλλος που έχει συμβόλαιο αλλά δεν έρχεται ο ελεύθερος... :lol: Αν δεν φεύγει από το Τορόντο, τι σε καίει τόσο πολύ και ασχολείσαι? Άσε εμάς να ζούμε με τις ψευδαισθήσεις μας. Ακόμη περιμένω την πηγή των όσων παρέθεσες παραπάνω... Εγώ δεν μίλησα για την απόρριψη του Ερτσέγκ, μίλησα γι' αυτά που έγραψε ο φίλος σου ο επιστήμονας και φαντάζομαι τα ενστερνίζεσαι: ο βουισιτς βλεπω να σας βγαινει μασιγιαουσκας , κουτσο αλογο. οτι τον απεριψε ο ζελικο ισχυει. καλως τον και τον θοδωρη....σαν τα χιονια.αντε βρε θα σου ετοιμασουμε μια υποδοχη σουπερ! αντε να εχουμε μονομαχιες απο τα παλια μακαρι να δυναμωσετε γιατι βαρεθηκα τις τυπικες διαδικασεις.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ο ΚΒΣΝ έχει απόλυτο δίκιο σε όσα λέει. Η πηγή του είναι το πιο έγκυρο site που υπάρχει,το ανεπανάληπτο sportdog.Aφού λοιπόν το έγραψε το συγκεκριμένο site είναι αλήθεια.Για να καταλάβετε είναι το ίδιο που έγραφε για επαφές με Ντελ Πιέρο και τον κλεισμένο Σαβιόλα. http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=68568
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Η πηγή μου είναι το εντελώς αναξιόπιστο stortdog. Τα σχετικά με τα συμβόλαια, μπορείτε να τα βρείτε παντού στο internet. Δεν είπα ότι θα έρθει στον Παναθηναϊκό αλλά ότι δεν έρχεται Ευρώπη. Το κειμενάκι για να γελάσω με τη διάνοια το παρέθεσα. Όσον αφορά στις φάπες που έχουν φάει οι κοντοί, εγώ κάτι Ευρωπαϊκά βλέπω, κάτι συνεχόμενα double, διηπειρωτικό, νίκες σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης και τα τοιαύτα. Εκτός αν εννοείτε τη μαφιά με τα μπουκαλάκια. Αλλά οι μισοί εδώ μέσα ήσασταν αγέννητοι τότε οπότε...
Erwdios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Η πηγή μου είναι το εντελώς αναξιόπιστο stortdog. Δεν είπα ότι θα έρθει στον Παναθηναϊκό αλλά ότι δεν έρχεται Ευρώπη. Το κειμενάκι για να γελάσω με τη διάνοια το παρέθεσα. Τον Βούισιτς τελικά τον απέρριψες, ναι η ου, πανεπιστήμονα του basket? Πάντως, χαίρομαι να παραθέτεις κειμενάκια, αποκρύπτοντας σκοπίμως την πηγή, με το πρόσχημα ότι ήθελες απλώς να γελάσεις. Δεν πείθεις φίλε, sorry. Και για να τελειώνουμε, αυτή του η δήλωση, "«Κατά 99% του χρόνου θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό», φέρεται να είπε σε Ισραηλινούς δημοσιογράφους" εφόσον αληθεύει, εμένα με φτιάχνει. Αν μείνω με το πουλί στο χέρι, οκ, τουλάχιστον οι Αγγελόπουλοι προσπάθησαν και μπορώ να είμαι πεπεισμένος γι' αυτό.
elis88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 KWSN_Men σίγουρα είσαι παναθηναϊκός; Περισσότερο ασχολίσαι με τον ολυμπιακό.... εξάλου και να έκαναν μια καλλύτερη προσφορά οι παναθηναϊκοι... πιστεύεις ότι οι Αγγελόπουλοι θα μείνουν με σταβρομένα τα χέρια.... Να είσαι σίγουρος ότι αν έρθει ευρώπη ο Πάρκερ... θα έρθει στον ολυμπιακό....
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. Πάμε πάλι. Δε μπορεί, κάποια στιγμή μπορεί και να καταλάβεις. Θεωρώ ότι αν ήθελε ο Παναθηναϊκός τον Βούισιτς θα τον είχε πάρει. Ήταν ελεύθερος σχεδόν ένα μήνα πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Αλλά όπως ξαναείπα, όποιος καεί με το χυλό φυσά και το γιαούρτι, δεν ήθελαν να ξαναπάρουν ρίσκο μετά τον Τομάσεβιτς (παικταράς με ιστορικό τραυμετισμών). Είχα γράψει πολλές φορές ότι τον ήθελα ακόμη και με αυτό το ρίσκο (που δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο), αλλά δε θα κλάψω κιόλας. Πολύ περισσότερο ήθελα τον Μόρρις που κατέληξε ΤΣΣΚΑ. Έχω πει πολλές φορές ότι θεωρώ το sportdog το πιο αναξιόπιστο ελληνικό site. Αλλά ψάρωσες τρελλό αγόρι και ψαχνόσουν, έτσι δεν είναι; To Ισραηλινό site που έγραψε αυτά περί 99% κτλ, είναι το ίδιο που είχε γράψει ότι ο Σάρας έκλεισε στον Ολυμπιακό, ότι ο Ομπράντοβιτς έχει κλείσει στη ΤΣΣΚΑ και άλλα φαιδρά. ( http://www.one.co.il ) Έχεις άλλες απορίες άπορε το πνεύματι;
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 KWSN_Men σίγουρα είσαι παναθηναϊκός; Περισσότερο ασχολίσαι με τον ολυμπιακό.... εξάλου και να έκαναν μια καλλύτερη προσφορά οι παναθηναϊκοι... πιστεύεις ότι οι Αγγελόπουλοι θα μείνουν με σταβρομένα τα χέρια.... Να είσαι σίγουρος ότι αν έρθει ευρώπη ο Πάρκερ... θα έρθει στον ολυμπιακό.... Απόλυτα. Τι να γράψω στου Παναθηναϊκού; Αφού εδώ έχει πιο πολύ πλάκα. Σχετικά με τα σταυρωμένα χέρια πάντως, μια χαρά τα σταύρωσαν με το Σάρας, έτσι δεν είναι; Και για τελευταία φορά, ο Πάρκερ ΔΕ φεύγει. Έχει συμβόλαιο. Δεν είναι ούτε ελεύθερος, ούτε ελευθερος με option. Ξέρω ότι δεν τα κατέχετε εσείς οι Ολυμπιακοί του μπάσκετ, αλλά στο ΝΒΑ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά όσον αφορά στις μετακινήσεις παικτών.
Erwdios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Έχεις άλλες απορίες άπορε το πνεύματι; Μία συμβουλή σου έχω βασικά. Τω πνεύματι είναι δοτική. Μην χρησιμοποιείς δύσκολες εκφράσεις που δεν κατέχεις ή τουλάχιστον google it before you launch it.
elis88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Απόλυτα. Τι να γράψω στου Παναθηναϊκού; Αφού εδώ έχει πιο πολύ πλάκα. Σχετικά με τα σταυρωμένα χέρια πάντως, μια χαρά τα σταύρωσαν με το Σάρας, έτσι δεν είναι; Και για τελευταία φορά, ο Πάρκερ ΔΕ φεύγει. Έχει συμβόλαιο. Δεν είναι ούτε ελεύθερος, ούτε ελευθερος με option. Ξέρω ότι δεν τα κατέχετε εσείς οι Ολυμπιακοί του μπάσκετ, αλλά στο ΝΒΑ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά όσον αφορά στις μετακινήσεις παικτών. Αν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, δεν θα υπήρχε θέμα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις την πλάκα με τις "γαμάτες" μεταγραφές του ολυμπιακού. Ενοώ εγώ δεν θα μπορούσα να σπάσω πλάκα με τις μεταγραφες του παναθηναϊκού γιατί απλά είμαι ολυμπιακός. Προσπαθλεις να βγάλεις σκάρτα τα πάντα στο ολυμπιακό. αυτό ενωείς... πλάκα; Και επιτέλους... ο παναθηναϊκος δεν μπορεί να έχει όλους τους πέκτες... δεν χωράνε όλοι... και ο παναθηναϊκος δεν μπορεί να έχει πάντα το πρώτο λόγο... για αυτο ασε τα αν ήθελε θα το είχε... δεν είναι έτσι τα πράγματα.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μία συμβουλή σου έχω βασικά. Τω πνεύματι είναι δοτική. Μην χρησιμοποιείς δύσκολες εκφράσεις που δεν κατέχεις ή τουλάχιστον google it before you launch it. Αλήθεια ρε μεγάλε; Πωπω... Με έπιασες... Απ' όλα αυτά που είπα, αυτό μπόρεσες να βρεις ρε διάνοια; Ένα ορθογραφικό; ΥΓ: Μιλάμε με ξεφτύλισες. 18,5 Αρχαία 3ης Δέσμης και να με διορθώνεις εσύ; Μου καταπόντισες το ηθικό μεγάλε. Αλήθεια, βλέπεις να έχω χρησιμοποιήσει άλλη δοτική στο ίδιο κειμενάκι; Εδώ σε θέλω Μπαμπινιώτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.