Erwdios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Οι πηγές από το Ισραήλ είναι καλές μόνο όταν λένε ότι έρχεται 99%. Αν δεν το λένε, είναι ακαταλαβίστικα. Περίμενε, θα το γράψουν στην Λιθουανία και από εκεί θα το πάρουν και οι φωστήρες οι Έλληνες και θα το διαβάσεις και στα Ελληνικά. Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω... Εγώ παρέθεσα το κείμενο του sport-fm όπου αναφερόταν τα των Ισραηλινών κι εσύ αντέγραψες ένα σχόλιο από το thrylos-fans.net, το οποίο δεν κατάφερες καν να διαβάσεις ιδιίοις όμμασι. Να τραβάς τα μαλλιά σου δηλαδή. Δεν ξέρεις καν τι γράφει το κείμενο και έδωσες και link. Αλήθεια ήλεγξες το περιεχόμενο του link πρίν το παραθέσεις ή απλώς γούσταρες να εκτεθείς;
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 http://www.interbasket.net Εκεί που λες, γράφουν διάφοροι που τους ενδιαφέρει το μπάσκετ. Μεταξύ αυτών και Εβραίοι, μεταξύ των Εβραίων και ένας δημοσιογράφος. Από εκεί το πήρα. Από εκεί το πήρε και ο φιλαράκος σου που το πόσταρε στο thrylos-fans.net. Ο φιλαράκος σου λες να το μετέφρασε μόνος του; Για την ακρίβεια, ο Εβραίος το είχε πει αλλιώς: Good news , Parker said he won't come back to Europe and he will honor his contract to play in Toronto Raptors :-) Αλήθεια, ποιος το πόσταρε εκεί; Ο reignman ή ο Red Patras/Euroleague ;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 τρεις το λαδι τρεις το ξυδι μας το επρηξες το... μυδι στα 10 post τα 7 ειναι του KWSN να μας αποδειξει οτι εμεις περνουμε παλτα και αυτοι διαμαντια... ρε καημο που εχει ο κοσμος. Απορω που ασχολειστε και εσεις και προσπαθειτε να αποδειξετε οτι δεν ειστε ελαφαντες. αλλα ξεχασα εγω ειμαι ξενος εδω... στην χειροτερη θα παω για μπαν-ακι.... στην καλυτερη δεν θα υπαρχει το ποστ μου.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Τωρα σωθηκες...Γυρνα το στο μπασκετακι φιλε, γιατι φετος η μπαλλα θα σου εχει ασχημες εμπειριες... Διαβάζω ανάλογα σχόλια και σε άλλα σάιτ και μου γυρνάνε τα μυαλά. Πές μου ρε παλλήκαρε αυτή τη στιγμή τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό?Οι φοβερες και τρομερές μεταγραφές του βάζελου?Ο Αιμάρ,ο Γκούντιονσεν,ο Σαβιόλα και ο Ντελ Πιέρο που έχουν κλείσει στη μπανάθα?
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δηλαδή όποτε θέλω να σε βρώ, να δημοσιεύω κάτι στο thread του θρύλου? Ετς... ετς... Τωρα σωθηκες...Γυρνα το στο μπασκετακι φιλε, γιατι φετος η μπαλλα θα σου εχει ασχημες εμπειριες... Είπαμε... από Ιούνιο πρωταθλητής δεκαετίας ο βάζελος.
tzinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 νουντα παιχταρα, για να δουμε. οΙ αλλοι δυο (ντουσερ, οσκαρ) δεν με εντυπωσιαζουν. Ο ντουντα ειναι απαραιτητος, μακαρι να κλεισει, αιιιντεε μας γκαστρωσατε
Aρρωστος 7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ο Ντούσερ είναι καλός ρε.Για τον πιτσιρικά δεν έχω ιδέα.
labros1988 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ο Ντούντα είναι πολύ καλός τεχνίτης, γρήγορος και καλή σέντρα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι του ύψους ή του βάθους. Ο Ντούσερ είναι κλασσικό αμυντικό χαφ, αρκετά καλός, πάντα παίζει όσο μπορεί αλλά είναι δρεπάνι κανονικό. Είναι πολύ γνωστός για το τάκλιν και με τα 2 πόδια στον Μπέκαμ που του έσπασε το μετατάρσιο και κόντεψε να χάσει το μουντιάλ του 2002. Παλιότερα στην καλή Λα Κορούνια του Ιρουρέτα ήταν βασικότατος και αναντικατάστατος αλλά τώρα έχει ψιλοπέσει. Τον Όσκαρ δεν τον έχω πολυδει
tsavi1991 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Οποιοσδήποτε φίλαθλος του Ολυμπιακού με λίγο έστω μυαλό θα διαβάσει το thread που παρέθεσες και θα βγάλει συμπέρασμα ότι είξναι δύσκολο να έρθει. Οι υπόλοιποι θα διαβάσουν μόνο τον τίτλο. Η αλήθεια είναι ότι έχω φοβηθεί πολύ. Και πέρυσι που είχε έρθει ο Γουντς και ο "το ίδιο καλός με τον Σάρας αλλά στη μισή τιμή" Γκριρ. Και πρόπερσυ που είχε έρθει ο μπασκετμπολίστας με τις σαγιονάρες και τη πετσέτα. Φέτος δε που ήρθε και ο Έτσεγκ που είναι καλύτερος από τον Πέκοβιτς... καταρχας για το ποιος ειναι καλυτερος αναμεσα σε Ερτσεγκ και Πεκοβιτσ δεν το ξερεις ουτε εσυ ουτε εγω.Οσο για τον Γκριρ αυτα τα ελεγαν οι φανατισμενοι ρεπορτερ του Ολυμπιακου οπως ελεγαν για τον Γκονζαλες οι καραγκιοζηδες της ομαδας σου. Και στο κατω κατω μπες και γραψτα αυτα στο topic του Παναθηναικου γιατι εδω περα κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα...
kfyros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ή την ΚΑΕ για παίκτες , δεν πιστεύω τίποτα. Η εποχή είναι κατεξοχήν εποχή παπαρο.... συγγνώμη, μεταγραφολογίας, ειδικά από τη στιγμή που η εθνική τέλειωσε νωρίς με το EURO. Αφού γράφτηκαν μερικές εκατοντάδες αναλύσεις του κ...λου για τα "μαθήματα" που πρέπει να παίρνουν και την "περισυλλογή" στην οποία πρέπει να πέφτουν όλοι μετά από τις ήττες και τις αποτυχίες, το θέμα ξεφούσκωσε και σειρά έχει ο Αιμάρ, ο Ντέκο, ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο Κρόιφ, ο Ζαν Μαρί Πφαφ, ο Superman, ο Μπομπ Σφουγγαράκης και πολλοί άλλοι super ήρωες, που θα περάσουν κατά σειρά από όλες σχεδόν τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος (ποδοσφαίρου και μπάσκετ) . Α, ξέχασα τη Μάγια τη Μέλισσα , που έμαθα ότι θα είναι η καινούργια πασαδόρος στο βόλλευ... ΥΓ. Για όσους δεν το έχουν ακούσει ήδη, ορίστε το τραγούδι που θα κατεβάσουμε στη eurovision 2009
1980 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 καταρχας για το ποιος ειναι καλυτερος αναμεσα σε Ερτσεγκ και Πεκοβιτσ δεν το ξερεις ουτε εσυ ουτε εγω.Οσο για τον Γκριρ αυτα τα ελεγαν οι φανατισμενοι ρεπορτερ του Ολυμπιακου οπως ελεγαν για τον Γκονζαλες οι καραγκιοζηδες της ομαδας σου. Και στο κατω κατω μπες και γραψτα αυτα στο topic του Παναθηναικου γιατι εδω περα κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα... το καλσον προσεχε μην σκισεις.
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 το καλσον προσεχε μην σκισεις. Φοβάσαι μη δε βρείς άλλο στο μεγεθός σου;
thodoras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ντουσερ,Ντουντα και Οσκαρ....Τους εχει δει κανεις να παιζουν??? λενε τιποτα???
MiltoZ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, για να αραιώνουμε σιγά σιγά και να περιορίζουμε τις αναλύσεις στο μπάσκετ στις απολύτως απαραίτητες! Άντε και ξεκίνησε το καλοκαίρι σήμερα για τους γαύρους! Για να βλέπω Ντούντα και Ντούσερ και Οσκαρ και Παπαδόπουλο και έναν ακόμα σέντερ φορ! Πάμε γερά παιχταρά μου Χρυσικόπουλε! Ντουσερ,Ντουντα και Οσκαρ....Τους εχει δει κανεις να παιζουν??? λενε τιποτα??? Τον Ντούντα της Σεβίλης δεν τον θυμάμαι αλλά λένε ότι είναι πολύ γρήγορος με καλό αριστερό, οι αλλοι είναι πολύ καλοί. Ο Ντούσερ γνωστός, έχει παίξει αρκετές φορές αντίπαλος με Ελληνική ομάδα με την Λα Κορούνια. Ο άλλος Ισπανός μπαλαδόρος. Το καλό είναι ότι από ότι φαίνεται είναι επιλογή προπονητή και οι τρείς.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Άντε να γράφω και εγώ λίγο στο τόπικ γιατί με τους Γκρίρ... Μίρ και Πάρκερ θυμάμαι ότι δεν θα έρθει η Λονγκόρια και στεναχωριέμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.