KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Να σου πω την αληθεια, εισαι λιγο αδικος.Εδω μεσα τουλαχιστον, αν θυμαμαι καλα ηταν ελαχιστοι που επικροτησαν την ενεργεια του.. Και αυτοι οι λιγοι, χαρηκαν για την μαγκια του αλλα καταλαβαν οτι η κινηση του εβλαψε την ομαδα.. Πιστευω οτι ο κοσμος τον συμπαθησε κυριος για τα προσοντα του (και εγω μεσα σε αυτους), γιατι οποτε θυμοταν να τα δειξει (η ξεχαρμανιαζε) ηταν απλα ασταματητος.. O ο τύπος ήταν κάποτε τρομερό ταλέντο. Κάποτε. Εντωματαξύ όμως, συνέβησαν αυτά που κάποιους πιο σκεπτόμενους θα έπρεπε να σας έχουν υποψιάσει. Όταν τα λέγαμε μερικοί ήμασταν απλά κομπλεξικοί που τα βλέπουν όλα στραβά επειδή είμαστε αλλόθρησκοι. Άσε που τα ίδια και χειρότερα έκανε και εδώ. Θυμάσαι αλήθεια που κάποιοι προσπαθούσαν να μας πουν ότι τον κλώτσησε ο Διαμαντίδης και έκανε το τάκλιν αμερικάνικου φούτμπολ; ΥΓ: Στο αμέρικα πολλοί παίκτες ΝΒΑ το πίνουν το τσιγαράκι που και που. Αυτό που με βάζει σε υποψίες είναι το πόσο καιρό μετά τους αγώνες ανακαλύφθηκε ότι είχε κάνει χρήση. Πιθανόν επειδή έχει να λαμβάνει χρήματα. Ας πρόσεχε βέβαια να μην έδινε λαβές.
tzinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 κριμα για τον γουντς, ωρες ωρες κεντουσε, αλλα ωρες ωρες τον εξυνε και εξαφανιζοταν, αδικαιολογητο για τις ικανοτητες του. Οποτε καλυτερα ενας παιχτης με λιγοτερο ταλεντο αλλα ποιο σταθερος.
dimitris74 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 κριμα για τον γουντς, ωρες ωρες κεντουσε, αλλα ωρες ωρες τον εξυνε και εξαφανιζοταν, αδικαιολογητο για τις ικανοτητες του. Οποτε καλυτερα ενας παιχτης με λιγοτερο ταλεντο αλλα ποιο σταθερος. αναλογα απο που ηταν η καλλιεργεια, αλλα επιδραση εχει το καλαματιανο, αλλο το κρητικο, αλλο το πυργιότικο άλλο το αλβανικο :lol::lol:
tzinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Όσες έχουμε κι εμείς να πάρουμε πακέτο Ρέγιες - Γκαρσία. Ποιός Μιλίτο ρε; Σιγά μην έρθει και ο Τόρρες, χαλαρώστε που θέλετε και βασιλιάδες στα αλώνια.Εγώ πιστεύω ότι τους έχει ήδη πάρει αυτούς τους 3, καθώς μέχρι χθες το βράδυ, δεν ήξερε κανείς και τίποτα. Αν όντως έχει κάτσει η τριάδα, με ένα σέντερ φορ και με ένα σέντερ μπάκ είμαστε πλήρεις, υπό την προϋπόθεση να μείνει και ο Σέζαρ. Τον Λούα Λούα δεν τον κόβω να μένει, δυστυχώς... μα συμφωνουμε, αλλοστε 5% τους δινω να τον παρουνε. ΑΛΛΑ το χρημα κανεις δεν το μισησε και κακα τα ψεματα οι βαζελοι φαινονται αποφασισμενοι να σπρωξουν χρημα φετος. Τα χτεσινα ρεπορταζ λεγανε οτι μαλλον θα κλεισουν το βραδυ οι δυο και το παλευει για τον τριτο. Επισης λεγανε οτι περα απο αυτους τους 3 μπορει να εμφανιστει και 4ρτος εκπληξη για την τεταρτη. Ε σημερα εχουμε τεταρτη μεσημερι και οι δυο καλοι παιχτες ντουντα και ντουσερ δηλωνουν οτι δεν θελουν να φυγουν απο την ισπανια. Ο αλλος (ο οσκαρ) θελει, αλλα ειναι και ο ποιο αγνωστος. Καπου διαβασα οτι ειχε 4 συμετοχες περσι, τωρα διαβασα 32, δεν ξερω τι ισχυει. Με λιγα λογια παμε για 1/3, αν κανουμε το 2/3 θα πρεπει να ειμαστε υπερευχαριστημενοι και αν κανουμε 3/3 τοτε αναβουμε λαμπαδα. Και πολυ απλα δεν φτανουν αυτοι, βγενει προς τα εξω οτι θα κλεισουμε με γυρω στι 5 μεταγραφες και ξεχναμε οτι περισυ την βγαλαμε ουσιαστικα με 13 παιχτες και λεγαμε οτι θελουμε πολλες μεταγραφες για του χρονου που θα βγενει και συνταξη η μιση ομαδα. Αν παρουμε μονο 5 παιχτες ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ και θα τρεχουμε τον γεναρη για να βγαλουμε την χρονια. Απλα και ομορφα. Και πιστευω οτι θελουμε και τερματοφυλακα. Ο αντονακης να μου το θυμαστε θα κανει κακη χρονια του χρονου και να δω ποιος θα ειναι η εναλακτικη λυση. Ο κοβατς ε, χμμμ ναι, δεν περνουμε τον γιαννου πισω καλλια.
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 αναλογα απο που ηταν η καλλιεργεια,αλλα επιδραση εχει το καλαματιανο, αλλο το κρητικο, αλλο το πυργιότικο άλλο το αλβανικο :lol::lol: Όταν έλεγε λαμόγια Νεοέλληνες ο Γιωργάκης, ότι θα αποποινικοποιήσει τη χρήση χασίς, εσείς θέλατε Κωστάκη. Τώρα θα πέσει η κατάρα του Γούντς στο κεφάλι σας...
wizzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 αναλογα απο που ηταν η καλλιεργεια,αλλα επιδραση εχει το καλαματιανο, αλλο το κρητικο, αλλο το πυργιότικο άλλο το αλβανικο :lol::lol: Εσύ το λες για πλάκα, αλλά ο Woods στην περίοδο των τελικών το είχε πάρει σοβαρά το θέμα.
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 μα συμφωνουμε, αλλοστε 5% τους δινω να τον παρουνε. ΑΛΛΑ το χρημα κανεις δεν το μισησε και κακα τα ψεματα οι βαζελοι φαινονται αποφασισμενοι να σπρωξουν χρημα φετος. Τα χτεσινα ρεπορταζ λεγανε οτι μαλλον θα κλεισουν το βραδυ οι δυο και το παλευει για τον τριτο. Επισης λεγανε οτι περα απο αυτους τους 3 μπορει να εμφανιστει και 4ρτος εκπληξη για την τεταρτη. Ε σημερα εχουμε τεταρτη μεσημερι και οι δυο καλοι παιχτες ντουντα και ντουσερ δηλωνουν οτι δεν θελουν να φυγουν απο την ισπανια. Ο αλλος (ο οσκαρ) θελει, αλλα ειναι και ο ποιο αγνωστος. Καπου διαβασα οτι ειχε 4 συμετοχες περσι, τωρα διαβασα 32, δεν ξερω τι ισχυει. Με λιγα λογια παμε για 1/3, αν κανουμε το 2/3 θα πρεπει να ειμαστε υπερευχαριστημενοι και αν κανουμε 3/3 τοτε αναβουμε λαμπαδα. Και πολυ απλα δεν φτανουν αυτοι, βγενει προς τα εξω οτι θα κλεισουμε με γυρω στι 5 μεταγραφες και ξεχναμε οτι περισυ την βγαλαμε ουσιαστικα με 13 παιχτες και λεγαμε οτι θελουμε πολλες μεταγραφες για του χρονου που θα βγενει και συνταξη η μιση ομαδα. Αν παρουμε μονο 5 παιχτες ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ και θα τρεχουμε τον γεναρη για να βγαλουμε την χρονια. Απλα και ομορφα. Και πιστευω οτι θελουμε και τερματοφυλακα. Ο αντονακης να μου το θυμαστε θα κανει κακη χρονια του χρονου και να δω ποιος θα ειναι η εναλακτικη λυση. Ο κοβατς ε, χμμμ ναι, δεν περνουμε τον γιαννου πισω καλλια. Για τερματζή, συμμερίζομαι την ανησυχία σου. Από εκεί και πέρα, μην ξεχνάς όμως ότι ο Παναθηναϊκός υπολείπεται σε μπάτζετ από τον Ολυμπιακό από πέρυσι. Λέγαμε ότι θέλουμε ενισχύσεις. Δεν λέγαμε ότι πρέπει να φέρουμε ακόμη μία εντεκάδα. Οι μόνοι που βλέπω εγώ να φεύγουν πάντως, είναι οι Λούα Λούα (μακάρι όχι) και Νούνιες. Καλύπτουμε αριστερό χάφ, δεύτερο αμυντικό χάφ και ενισχύουμε κέντρο και από εκεί και πέρα κοιτάμε για σέντερ μπάκ και σέντερ φόρ. Μην ξεχνάς ότι περιμένουμε να δούμε και έναν Μπελούτσι να αποδίδει. Γενικά, εγώ στον Βαλβέρδε έχω εμπιστοσύνη και διαβλέπω ότι ο Κόκκαλης έβαλε λίγο νερό στο κρασί του. Τη ποσότητα νερού θα τη μάθουμε προσεχώς.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Τα χτεσινα ρεπορταζ λεγανε οτι μαλλον θα κλεισουν το βραδυ οι δυο και το παλευει για τον τριτο. Επισης λεγανε οτι περα απο αυτους τους 3 μπορει να εμφανιστει και 4ρτος εκπληξη για την τεταρτη. Ε σημερα εχουμε τεταρτη μεσημερι και οι δυο καλοι παιχτες ντουντα και ντουσερ δηλωνουν οτι δεν θελουν να φυγουν απο την ισπανια. Ο αλλος (ο οσκαρ) θελει, αλλα ειναι και ο ποιο αγνωστος. Καπου διαβασα οτι ειχε 4 συμετοχες περσι, τωρα διαβασα 32, δεν ξερω τι ισχυει. Με λιγα λογια παμε για 1/3, αν κανουμε το 2/3 θα πρεπει να ειμαστε υπερευχαριστημενοι και αν κανουμε 3/3 τοτε αναβουμε λαμπαδα. Και πολυ απλα δεν φτανουν αυτοι, βγενει προς τα εξω οτι θα κλεισουμε με γυρω στι 5 μεταγραφες και ξεχναμε οτι περισυ την βγαλαμε ουσιαστικα με 13 παιχτες και λεγαμε οτι θελουμε πολλες μεταγραφες για του χρονου που θα βγενει και συνταξη η μιση ομαδα. Αν παρουμε μονο 5 παιχτες ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ και θα τρεχουμε τον γεναρη για να βγαλουμε την χρονια. Απλα και ομορφα. Και πιστευω οτι θελουμε και τερματοφυλακα. Ο αντονακης να μου το θυμαστε θα κανει κακη χρονια του χρονου και να δω ποιος θα ειναι η εναλακτικη λυση. Ο κοβατς ε, χμμμ ναι, δεν περνουμε τον γιαννου πισω καλλια. Με 5 μεταγραφές είμαστε αρκετά καλά.Πέρυσι τη βγάλαμε με 13 πάικτες γιατί έκαναν πάρτυ οι θλάσεις.Καλά να μην πούμε για τον Μπράβο που είχε ραγισμένο πόδι και του έλεγαν δεν έχεις τίποτα.Έλεος δηλαδή.Βάλε οτι φέτος περιμένουμε Μπελούσι να πάιξει ίσως και τον Νούνιεζ. Ο Ντούσερ θα είναι καλή μεταγραφή,ο Ντούντα το ίδιο αλλά όπως λένε δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα.Για τον Όσκαρ δεν έχω ιδέα. Η Σαραγόσα έχει δύο Όσκαρ.Τον Όσκαρ Γκονζάλες που θέλουμε εμείς και τον Όσκαρ Βαλέρο,δεξί μπάκ,που είχε μόνο 4 συμμετοχές πέρυσι.Για αυτό έγινε και το μπέρδεμα.
vaso7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν περιορίζεται ο καθένας στο τοπικ της ομάδας του και να τελειώσει αυτή η παρωδία των τελευταίων ημερών!
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν περιορίζεται ο καθένας στο τοπικ της ομάδας του και να τελειώσει αυτή η παρωδία των τελευταίων ημερών! Vaso, ρίξε μια ματιά στο thread του Παναθηναϊκού και θα καταλάβεις ποιοί πραγματικά δεν περιορίζονται στο thread της ομάδας του. Τεσπα, λήξις γιατί δεν ψήνομαι για banάκια.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν περιορίζεται ο καθένας στο τοπικ της ομάδας του και να τελειώσει αυτή η παρωδία των τελευταίων ημερών! Υπάρχει κάποιος κανόνας; Εδώ προ ημερών γίνονταν συζήτηση για τον Ολυμπιακό στο thread του Παναθηναϊκού και οι πιο πολλοί συμμετέχοντες ήταν Ολυμπιακοί. Όσον αφορά στη παρωδία, έχουμε κάποια πτηνά εδώ τα οποία δεν είναι ωδικά και άρα μας πήραν τα αυτιά.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Όσον αφορά στη παρωδία, έχουμε κάποια πτηνά εδώ τα οποία δεν είναι ωδικά και άρα μας πήραν τα αυτιά. Εκείνα τα πράσινα λες, ε; Και μένα με ζαλίσανε.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Για τη λευκοτσικνιά λέω. Γενικότερα πάντως, όταν σαν μιλάνε σε κάποιους εδώ με επιχειρήματα οι αντιδράσεις ποικίλουν από το "ώχου, άσε με ήσυχο" στο "έλα ρε, και τι είσαι εσύ που τα ξέρεις αυτά" στα "ουγκ ουγκ, στο ποδόσφαιρο όμως"... Και με εξαίρεση κάτι φυντάνια, οι άλλοι έχω την εντύπωση ότι μπορείτε να κάνετε συζήτηση. Να πω την αλήθεια βαριέμαι να κάνω πλάκα στους ούγκα ούγκα όλη την ώρα.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Άρα είμαστε ευλογημένοι που ασχολείστε μαζί μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.