alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Είναι που γράφω μόνος μου. Δεν βοηθάν και οι άλλοι.
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Για τη λευκοτσικνιά λέω. Γενικότερα πάντως, όταν σαν μιλάνε σε κάποιους εδώ με επιχειρήματα οι αντιδράσεις ποικίλουν από το "ώχου, άσε με ήσυχο" στο "έλα ρε, και τι είσαι εσύ που τα ξέρεις αυτά" στα "ουγκ ουγκ, στο ποδόσφαιρο όμως"... Και με εξαίρεση κάτι φυντάνια, οι άλλοι έχω την εντύπωση ότι μπορείτε να κάνετε συζήτηση. Να πω την αλήθεια βαριέμαι να κάνω πλάκα στους ούγκα ούγκα όλη την ώρα. KOT_Men ή αλλιώς Mr "Τα ξέρω όλα" μας τα έκανες. Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μας, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία. Δεν θα λογοδοτούμε και στο κάθε τυχάρπαστο, τι γράφουμε στο thread του Ολυμπιακού.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Είναι που γράφω μόνος μου. Δεν βοηθάν και οι άλλοι. Είδες όμως όταν σε βοήθησαν τι έγινε; Ένας αέρας εφυίας τα πήρε και τα σήκωσε όλα.
geovard Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν περιορίζεται ο καθένας στο τοπικ της ομάδας του και να τελειώσει αυτή η παρωδία των τελευταίων ημερών! Αν κάνεις μιά γύρα στα μπαράκια δεν πας μόνο εκεί πού ο ιδιοκτήτης είναι Ολυμπιακός έτσι? Πόσο μάλλον εδώ πού δεν είναι δικό σας ή δικό μας το κάθε thread.Εκτός κι αν νομίζετε ότι το thread Ολυμπιακός μοιάζει με τη θύρα 7 όπου δεν μπορεί να μπεί "εχθρός". Αν έχεις οποιοδήποτε παράπονο απευθύνεσαι στη διοίκηση πού δόξα τω Θεώ στις πλείστες των περιπτώσεων λειτουργεί δημοκρατικά.Έ όλοι κάπου κάπου έχουμε καί κάποια ατέλεια.
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Είδες όμως όταν σε βοήθησαν τι έγινε; Ένας αέρας εφυίας τα πήρε και τα σήκωσε όλα. Πως το φώναζε ο πόντιος στην παρτούζα; "Μισό λεπτό ρε παιδιά... να οργανωθούμε"!
thodoras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Πολυ αργουμε να αποκτησουμε το 3δυμο της φωτιας...Αντε να δουμε (αν τους παρουμε)τι φρουτα θα βγουν κι αυτοι....:-(
eu@ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ακομη κι αν ειμαι κοριτσι ειμαι μεγαλη fan του Θρυλου!! επειδη ειμαι καινουργια στο site εψαχνα να απαντησω μονο σε γαυρους!!!::-)σωστος?
MiltoZ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ...και σιγά την φωτία, εδώ που τα λέμε! Μια χαρά είναι και σε καλή ηλικία. Μου θυμίζουν περίπτωση Γκαλετί αυτές οι μεταγραφές από την άποψη ότι έχουν πλούσιο βιογραφικό στο Ισπανικό πρωτάθλημα χωρίς να είναι συνταξιούχοι. Για Ελληνική ομάδα είναι σούπερ! Δηλαδή τι περιμένατε να παίρναμε τον Εντού και τον Ρέγιες? Καλύτερα τέτοιες μεταγραφές παρά μεγαλύτερα ονόματα τουρίστες περιπατητές.
eu@ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 σε μενα πηγαινε το ''οτι πεις''? χωρις πλακα,μπερδευτηκα!!! προς alexzzz
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Καλύτερα τέτοιες μεταγραφές παρά μεγαλύτερα ονόματα τουρίστες περιπατητές. Ναι, καλύτερα αλλά ας γίνει και καμία σε μενα πηγαινε το ''οτι πεις''? χωρις πλακα,μπερδευτηκα!!! προς alexzzz Σε σένα πήγαινε. Δεν βγάζει και πολύ νόημα η πρόταση σου, για αυτό το έγραψα.
eu@ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 εννοω οτι προτιμω να συνομιλω με γαυρους γιατι τις πιο πολλες φορες τσακωνομαι με τους αλλους αμα πουνε τιποτα για τον θρυλο!!εχεις δικιο,τα γραφω λιγο περιεργα!!ειναι μεχρι να παρω το κολάι που λενε!no offence,αλλα εισαι αγορι ή κοριτσι?
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Την ίδια απορία είχαν και οι γονείς μου μέχρι το πρώτο μου ραντεβού. Τελικά διάλεξα να γίνω αγοράκι. --- Που πάμε ρε παιδιά φέτος; Οι βάζελοι έχουν ξεφύγει εντελώς, δεν τους φτάνουμε με τίποτα!!! Είχαν κλεισμένο λέει τον Αϊμάρ αλλά τελικά δεν τον θέλουνε. Είναι λέει πλήρες! Κλάααααμα ο Αϊμαρ! Τζάμπα χάρηκε ο καημένος.
thodoras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μια χαρά είναι και σε καλή ηλικία. Μου θυμίζουν περίπτωση Γκαλετί αυτές οι μεταγραφές από την άποψη ότι έχουν πλούσιο βιογραφικό στο Ισπανικό πρωτάθλημα χωρίς να είναι συνταξιούχοι. Για Ελληνική ομάδα είναι σούπερ! Δηλαδή τι περιμένατε να παίρναμε τον Εντού και τον Ρέγιες? Καλύτερα τέτοιες μεταγραφές παρά μεγαλύτερα ονόματα τουρίστες περιπατητές. Κι ο Belluschi ηταν παιχτουρα στην River Plate αλλα σε μας(για φετος τουλαχιστον) αποδειχτηκε μαπα...Ο χρονος θα δειξει τελικα...οπως παντα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.