Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τhx για το link οι προβλεψεις λενε Κουφος 14-19 (με ελαχιστη πιθανοτητα να ειναι στο 10. Ο Καλαθης λογικα πανω απο το 45.

Δημοσ.
Αφού τον ήθελε ο Βαλβέρδε καλός θα είναι ο Όσκαρ.

Ρίξτε μια ματιά και στο γκολάκι που είχε βάλει στη Μπάρτσα.

Και απο Νουνιεζ και Μπελουτσι ειχαμε δει ενα καρο γκολ πριν ερθουν,και τελικα αλλιως μας τα παν εδω...Ας ερθει και βλεπουμε:-)

Δημοσ.

Φέλιξ Μπόρχα. Το κακγουρό. Ο Τιμωρός. Γρήγορος σαν γαζέλα και δυνατός σαν λιοντάρι. Έγραψε Ιστορία σε αγώνα κυπέλου με τον Θρασύβουλο όταν έκπληκτος ο κόσμος τον είδε να κάνει κοντρόλ σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου. Βγήκε και σε dvd.

Δημοσ.

Καλά ο Λούα έτσι και αλλιώς δεν θα πήγαινε στην Αυστρία αφού πρίν από 3 εβδομάδες έκανε εγχείρηση.

Εμένα πάντως δεν με χαλάει να φύγει.Με τα λεφτά που λέγεται οτι δίνουν οι Άγγλοι (3,5Μ) μπορούν να βρούνέ επιθετικό που βάζει παραπάνω από 4-5 γκόλ τη χρονιά.

Δημοσ.
Καλά ο Λούα έτσι και αλλιώς δεν θα πήγαινε στην Αυστρία αφού πρίν από 3 εβδομάδες έκανε εγχείρηση.

Εμένα πάντως δεν με χαλάει να φύγει.Με τα λεφτά που λέγεται οτι δίνουν οι Άγγλοι (3,5Μ) μπορούν να βρούνέ επιθετικό που βάζει παραπάνω από 4-5 γκόλ τη χρονιά.

Εσύ όμως αυτά τα εκατομμύρια θα τα δείς να καταλήγουν στη τσέπη του Κωκ. , μιάς και τον βλέπω τον σπαγγοραμένο να αρχίζει τις πίπες του πάλι.

Αν πουλήσει και Λεντέσμα, Νούνιες και Σέζαρ, παίζει να βγάλει και κέρδος από το φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Θα διώξει Σέζαρ και θα φέρει Αβραάμ...

Τα βυζιά μου τραβώ δηλαδή.

Δημοσ.
Εσύ όμως αυτά τα εκατομμύρια θα τα δείς να καταλήγουν στη τσέπη του Κωκ. , μιάς και τον βλέπω τον σπαγγοραμένο να αρχίζει τις πίπες του πάλι.

Αν πουλήσει και Λεντέσμα, Νούνιες και Σέζαρ, παίζει να βγάλει και κέρδος από το φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Θα διώξει Σέζαρ και θα φέρει Αβραάμ...

Τα βυζιά μου τραβώ δηλαδή.

Αν φέρει Αβραάμ έχει καλώς...αλλά δεν το βλέπω.Πάλι θα μας τη σπάσει ο Βάζελος:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...