Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τhx για το link οι προβλεψεις λενε Κουφος 14-19 (με ελαχιστη πιθανοτητα να ειναι στο 10. Ο Καλαθης λογικα πανω απο το 45.
vlachaquito Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 χμμ δεν νομιζω τοτε να προλαβουμε να δουμε πανω απο 3-4 πικ.. και ειμαστε στο 10..
thodoras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Αφού τον ήθελε ο Βαλβέρδε καλός θα είναι ο Όσκαρ. Ρίξτε μια ματιά και στο γκολάκι που είχε βάλει στη Μπάρτσα. Και απο Νουνιεζ και Μπελουτσι ειχαμε δει ενα καρο γκολ πριν ερθουν,και τελικα αλλιως μας τα παν εδω...Ας ερθει και βλεπουμε
MiltoZ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Φέλιξ Μπόρχα. Το κακγουρό. Ο Τιμωρός. Γρήγορος σαν γαζέλα και δυνατός σαν λιοντάρι. Έγραψε Ιστορία σε αγώνα κυπέλου με τον Θρασύβουλο όταν έκπληκτος ο κόσμος τον είδε να κάνει κοντρόλ σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου. Βγήκε και σε dvd.
telegamesvg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εγω λεω οτι θα μας μαζεψει ολη την Ισπανια εδω και δεν θα ξερουμε τι θα τους κανουμε οταν θα φυγει ...
thodoras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/203633.html Χωρις Λουα Λουα στο Σεεφελντ! Μαλλον να τον ξεχναμε σιγα σιγα....
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Καλά ο Λούα έτσι και αλλιώς δεν θα πήγαινε στην Αυστρία αφού πρίν από 3 εβδομάδες έκανε εγχείρηση. Εμένα πάντως δεν με χαλάει να φύγει.Με τα λεφτά που λέγεται οτι δίνουν οι Άγγλοι (3,5Μ) μπορούν να βρούνέ επιθετικό που βάζει παραπάνω από 4-5 γκόλ τη χρονιά.
Erwdios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Καλά ο Λούα έτσι και αλλιώς δεν θα πήγαινε στην Αυστρία αφού πρίν από 3 εβδομάδες έκανε εγχείρηση. Εμένα πάντως δεν με χαλάει να φύγει.Με τα λεφτά που λέγεται οτι δίνουν οι Άγγλοι (3,5Μ) μπορούν να βρούνέ επιθετικό που βάζει παραπάνω από 4-5 γκόλ τη χρονιά. Εσύ όμως αυτά τα εκατομμύρια θα τα δείς να καταλήγουν στη τσέπη του Κωκ. , μιάς και τον βλέπω τον σπαγγοραμένο να αρχίζει τις πίπες του πάλι. Αν πουλήσει και Λεντέσμα, Νούνιες και Σέζαρ, παίζει να βγάλει και κέρδος από το φετινό μεταγραφικό παζάρι. Θα διώξει Σέζαρ και θα φέρει Αβραάμ... Τα βυζιά μου τραβώ δηλαδή.
civperr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εσύ όμως αυτά τα εκατομμύρια θα τα δείς να καταλήγουν στη τσέπη του Κωκ. , μιάς και τον βλέπω τον σπαγγοραμένο να αρχίζει τις πίπες του πάλι.Αν πουλήσει και Λεντέσμα, Νούνιες και Σέζαρ, παίζει να βγάλει και κέρδος από το φετινό μεταγραφικό παζάρι. Θα διώξει Σέζαρ και θα φέρει Αβραάμ... Τα βυζιά μου τραβώ δηλαδή. Αν φέρει Αβραάμ έχει καλώς...αλλά δεν το βλέπω.Πάλι θα μας τη σπάσει ο Βάζελος
Ic3m@N Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Έτσι και πάρουμε τον μυτόγκα εγώ αλλάζω ομάδα... τέλειωσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.