tzinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 τι μια χαρα βρε iceman?? Αφου απο ολους αυτους που λες εχει κλεισει μονο ενας, ο ποιο αγνωστος (αινιγμα αν θες, ουτε καν ποια ειναι η θεση του δεν ξερουμε, απλα ενα αοριστο πεζει σε ολο το κεντρο, λες και δεν χορτασαμε πολυθεσειτες περσι)! Αν αυτος ο οσκαρ βγει ενας απλα καλος παιχτης επιπεδου καφε ξερω γω, τοτε σιγα την μεταγραφη για σεντερ μπακ δεν κινειται τιποτα και χρειαζομαστε κατα την αποψη μου 3! 2 εντεκαδατοι για να συναγωνιζονται με τον αντζα και ενας για μονιμη ρεζερβα. Αιντε να την βγαλουμε αυτη την θεση (της ρεζερβας στα μπακ) με κανα πολυθεσιτη τυπου ζεβλακα και ραουλ. Παλι θελουμε 2 προτωκλασατους αμυντικους και μεχρι στιγμης ακουγεται μονο ο αβρααμ και αυτος ετσι οπως το πανε σχεδον αδυνατο να ερθει (ουτε ειναι και πρωτοκλασατος!). Ο σεζαρ φευγει και δηλωνουν οτι θα καλυψουν μονο το κενο του, λες και δεν ειδαμε ολη την περσινη σεζον οτι και με τον σεζαρ μεσα, χρειαζομασταν αλλον ενα 11δατο. Με αλχημειες την βγαλαμε την σεζον Ο εθκερο τελικα ως τι ερχεται (αν)?? αριστερος εξτρεμ η επιθετικος? Και αφου στηριζουν τον προπονητη και αυτος εχει δηλωσει οτι τον θελει 15 φορες, γιατι τον καθυστερουν? Και ειναι και ελευθερος! Καλλα απο αλου προταση τοσο καιρο ελευθερος δεν βρισκει?? περιεργο Ντουντα δεν ερχεται, ντουσερ μας βγαζει το λαδι, και στην τελικη ειναι και ο λιγοτερο απαραιτητος. Ποιο πολυ χρειαζονται σεντερ μπακ, αριστερο χαφ και επιθετικοι και τερματοφυλακας (ο αντονακης θα εχει αρθρητικα του χρονου και με κοβατς δεν πας μπροστα) Το μια χαρα δεν το βλεπω
tsavi1991 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 τι μια χαρα βρε iceman?? Αφου απο ολους αυτους που λες εχει κλεισει μονο ενας, ο ποιο αγνωστος (αινιγμα αν θες, ουτε καν ποια ειναι η θεση του δεν ξερουμε, απλα ενα αοριστο πεζει σε ολο το κεντρο, λες και δεν χορτασαμε πολυθεσειτες περσι)! Αν αυτος ο οσκαρ βγει ενας απλα καλος παιχτης επιπεδου καφε ξερω γω, τοτε σιγα την μεταγραφη για σεντερ μπακ δεν κινειται τιποτα και χρειαζομαστε κατα την αποψη μου 3! 2 εντεκαδατοι για να συναγωνιζονται με τον αντζα και ενας για μονιμη ρεζερβα. Αιντε να την βγαλουμε αυτη την θεση (της ρεζερβας στα μπακ) με κανα πολυθεσιτη τυπου ζεβλακα και ραουλ. Παλι θελουμε 2 προτωκλασατους αμυντικους και μεχρι στιγμης ακουγεται μονο ο αβρααμ και αυτος ετσι οπως το πανε σχεδον αδυνατο να ερθει (ουτε ειναι και πρωτοκλασατος!). Ο σεζαρ φευγει και δηλωνουν οτι θα καλυψουν μονο το κενο του, λες και δεν ειδαμε ολη την περσινη σεζον οτι και με τον σεζαρ μεσα, χρειαζομασταν αλλον ενα 11δατο. Με αλχημειες την βγαλαμε την σεζον Ο εθκερο τελικα ως τι ερχεται (αν)?? αριστερος εξτρεμ η επιθετικος? Και αφου στηριζουν τον προπονητη και αυτος εχει δηλωσει οτι τον θελει 15 φορες, γιατι τον καθυστερουν? Και ειναι και ελευθερος! Καλλα απο αλου προταση τοσο καιρο ελευθερος δεν βρισκει?? περιεργο Ντουντα δεν ερχεται, ντουσερ μας βγαζει το λαδι, και στην τελικη ειναι και ο λιγοτερο απαραιτητος. Ποιο πολυ χρειαζονται σεντερ μπακ, αριστερο χαφ και επιθετικοι και τερματοφυλακας (ο αντονακης θα εχει αρθρητικα του χρονου και με κοβατς δεν πας μπροστα) Το μια χαρα δεν το βλεπω Σε γενικες γραμμες δεν διαφωνω με την αποψη σου.απλως αυτο που λενε για Εθκερο ειναι να παιξει ο Οσκαρ αριστερος χαφ και ο Εθκερο επιθετικος.αν και δεν νομιζω να ερθει τελικα(αν ηταν θα τον ειχε κλεισει-τοσο καιρο ελευθερος).χρειαζομαστε αμυντικο αλλα και αμυντικο μεσο και ο Ντουσερ ειναι λογικο να κανει τον δυσκολο αφου ειναι γνωστος με γεματες χρονιες και καλο ονομα στην Ισπανια.
Bougas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Εσύ δηλαδή βλέπεις να θέλει να τη στηρίξει την επένδυσή του? Τα ίδια δεν έκανε και με Σόλιντ, ο οποίος ήταν εξίσου μεγάλη επένδυση?Κυνηγάει 3 παίχτες, με τα χίλια ζόρια του κάθονται οι 2 και αν, και η ομάδα ξεκίνησε ήδη προετοιμασία. Δηλαδή ένα μήνα και κάτι τώρα, γιατί έξυνε τα @@ του και βολόδερνε στο Αμέρικα? εγώ δεν έχω διάθεση να αγοράσω διαρκείας και να κλαίω τα φράγκα μου, βλέποντας τα περσινά χάλια, Και δεν γουστάρω με τη καμία να στερούμαι την αγαπημένη μου ομάδα, εξαιτίας των εμμονών ενός ξεμωραμένου γέρου. Γι' αυτό και καταστροφολογώ κι αν βγώ ψεύτης, θα βγώ να ζητήσω πρώτος συγνώμη. Εσύ όμως αυτά τα εκατομμύρια θα τα δείς να καταλήγουν στη τσέπη του Κωκ. , μιάς και τον βλέπω τον σπαγγοραμένο να αρχίζει τις πίπες του πάλι. μπράβο ρε φιλαράκι,μαζί σου.γιατί όμως όταν τα έλεγα 7 μέρες πρίν,10 σελίδες πίσω στο τόπικ με έκραζες; τί άλλαξε απο τότε,τώρα έγινε τσιγκούνης και ξεμωραμένος κολόγερος ο κρόκους; πρίν 1 βδομάδα ήτανε ανοιχτοχέρης δηλαδή,μοίραζε τσάμπα συμβόλαια και τώρα άλλαξε και μας κακοφαίνεται; κρόκους τέλος,ας πάει να πιεί το φασκομιλό του και το τσαγάκι του στον καναπέ,να περιμένει ήσυχα και ωραία τον χάρο να έρθει να τον πάρει,είναι και 75-80φεύγα ο γεροξεκούτης ο μπισμπίκης,και ας δώσει και την παέ στον παναγιώτη και στον γιώργο μπάς και δούμε κάμοια άσπρη μέρα μετά απο 3-4 χρόνια και εμείς. θα μου πείτε,πώς μιλάς έτσι ρε μπουγά για αυτόν που σου έφερε 10 πρωταθλήματα.και λοιπόν; επειδή έφερε 10 πρέπει να κάτσω να με πηδήξει τώρα; μπά,έχω αλλάξε σκεπτικό τώρα τελευταία,βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι.στο καλό και να μας γράφει ο γερομπισμπίκης,ας πάει να φάει το καρπουζάκι και το πεπονάκι του σε κάποια παραλία και ας αφήσει επιτέλους την ομάδα σε κάποιον άνθρωπο που και θέλει και μπορεί.εγώ θέλω ελληνόπουλα στην ομάδα χίλιες φορές,απο τον κάθε αποτυχημένο ντουσέρ και εκθέρο.αν ήταν τόσο παιχταράδες θα ενδιαφερώντουσαν και άλλες ομάδες.
Erwdios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 μπράβο ρε φιλαράκι,μαζί σου.γιατί όμως όταν τα έλεγα 7 μέρες πρίν,10 σελίδες πίσω στο τόπικ με έκραζες; τί άλλαξε απο τότε,τώρα έγινε τσιγκούνης και ξεμωραμένος κολόγερος ο κρόκους; πρίν 1 βδομάδα ήτανε ανοιχτοχέρης δηλαδή,μοίραζε τσάμπα συμβόλαια και τώρα άλλαξε και μας κακοφαίνεται; κρόκους τέλος,ας πάει να πιεί το φασκομιλό του και το τσαγάκι του στον καναπέ,να περιμένει ήσυχα και ωραία τον χάρο να έρθει να τον πάρει,είναι και 75-80φεύγα ο γεροξεκούτης ο μπισμπίκης,και ας δώσει και την παέ στον παναγιώτη και στον γιώργο μπάς και δούμε κάμοια άσπρη μέρα μετά απο 3-4 χρόνια και εμείς. θα μου πείτε,πώς μιλάς έτσι ρε μπουγά για αυτόν που σου έφερε 10 πρωταθλήματα.και λοιπόν; επειδή έφερε 10 πρέπει να κάτσω να με πηδήξει τώρα; μπά,έχω αλλάξε σκεπτικό τώρα τελευταία,βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι.στο καλό και να μας γράφει ο γερομπισμπίκης,ας πάει να φάει το καρπουζάκι και το πεπονάκι του σε κάποια παραλία και ας αφήσει επιτέλους την ομάδα σε κάποιον άνθρωπο που και θέλει και μπορεί.εγώ θέλω ελληνόπουλα στην ομάδα χίλιες φορές,απο τον κάθε αποτυχημένο ντουσέρ και εκθέρο.αν ήταν τόσο παιχταράδες θα ενδιαφερώντουσαν και άλλες ομάδες. Ρε Μπουγά, η διαφωνία μας είχε να κάνει με τα ταλαντούχα (?) ελληνόπουλα και όχι με τις κινήσεις Κόκκαλη. (για τις οποίες την άποψή μου την έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορές.) Ποιούς μεγάλους παίχτες έχει αναδείξει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, για να τους εμπιστευόμαστε το μέλλον της ομάδας μας? Ούτε εγώ θέλω να δω Ολυμπιακό με σαπάκια τύπου Εθκέρο, αλλά πες μου εσύ, σε ποιούς Έλληνες παίχτες θα μπορούσαμε να βασιστούμε, για να καλύψουμε τις θέσεις στις οποίες χρειαζόμαστε ενίσχυση? Τόσος ντόρος για τον Χριστοδουλόπουλο δηλαδή? Και αν το παρακάτω δημοσίευμα είναι αληθές: Από την πλευρά του' date=' ο πρόεδρος της Ράσινγκ Σανταντέρ, Φρανθίσκο Περνία, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Ντούσερ θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους και απομένει η απάντηση του ποδοσφαιριστή. [b']Παρόλα αυτά, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί τηλεφώνημα από τον Παναθηναϊκό[/b]! «Μπορώ να πω ότι είναι σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις. Εμείς έχουμε προχωρήσει και πλέον ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ποια είναι η απαίτησή μας. Οποιος πληρώσει τη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ντούσερ, τον παίρνει. Ο Ολυμπιακός μάς έχει διαβεβαιώσει ότι θα την πληρώσει και γι' αυτό μιλάει με τον μάνατζερ του παίκτη», τόνισε ο Περνία και πρόσθεσε: «Μίλησα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και μου είπε ότι, όταν έχει κάτι, θα με πάρει. Εγώ πιστεύω ότι ο Ντούσερ θέλει να πάει στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα πάει. Ο Ολυμπιακός παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην έχει την αίγλη του ισπανικού, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι μία τυχαία ομάδα». Ερωτηθείς να απαντήσει αν υπάρχει (έμπρακτο) ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την παραχώρηση του Ντούσερ, είπε: «Μας πήρε κάποιος από τον Παναθηναϊκό για να μας ρωτήσει για τις συνθήκες της μεταγραφής, αλλά δεν έγινε κάτι άλλο. Μόνον με τον Ολυμπιακό διαπραγματευόμαστε». http://www.sport-fm.gr/article/136603 τότε μιλάμε για μία διοίκηση η οποία κινείται Γιαννακοπουλικά. Δηλαδή, προσπαθεί να αρπάξει τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, μη θέλοντας να κάνει την υπέρβαση την οποία, τόσο καιρό διατυμπανίζει, προτιμώντας τις νίκες στο επικοινωνιακό κομμάτι. Με λίγα λόγια, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ανέβει επίπεδο με τέτοιου είδους τακτικές, απλώς οι 2 αιώνιοι θα παραμείνουν στάσιμοι, αλληλοεξοντώνοντας ο ένας τα ατού του άλλου.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 μπράβο ρε φιλαράκι,μαζί σου.γιατί όμως όταν τα έλεγα 7 μέρες πρίν,10 σελίδες πίσω στο τόπικ με έκραζες; τί άλλαξε απο τότε,τώρα έγινε τσιγκούνης και ξεμωραμένος κολόγερος ο κρόκους; πρίν 1 βδομάδα ήτανε ανοιχτοχέρης δηλαδή,μοίραζε τσάμπα συμβόλαια και τώρα άλλαξε και μας κακοφαίνεται; κρόκους τέλος,ας πάει να πιεί το φασκομιλό του και το τσαγάκι του στον καναπέ,να περιμένει ήσυχα και ωραία τον χάρο να έρθει να τον πάρει,είναι και 75-80φεύγα ο γεροξεκούτης ο μπισμπίκης,και ας δώσει και την παέ στον παναγιώτη και στον γιώργο μπάς και δούμε κάμοια άσπρη μέρα μετά απο 3-4 χρόνια και εμείς. θα μου πείτε,πώς μιλάς έτσι ρε μπουγά για αυτόν που σου έφερε 10 πρωταθλήματα.και λοιπόν; επειδή έφερε 10 πρέπει να κάτσω να με πηδήξει τώρα; μπά,έχω αλλάξε σκεπτικό τώρα τελευταία,βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι.στο καλό και να μας γράφει ο γερομπισμπίκης,ας πάει να φάει το καρπουζάκι και το πεπονάκι του σε κάποια παραλία και ας αφήσει επιτέλους την ομάδα σε κάποιον άνθρωπο που και θέλει και μπορεί.εγώ θέλω ελληνόπουλα στην ομάδα χίλιες φορές,απο τον κάθε αποτυχημένο ντουσέρ και εκθέρο.αν ήταν τόσο παιχταράδες θα ενδιαφερώντουσαν και άλλες ομάδες. Eσύ μάγκα χρειάζεσαι έναν συνδυασμό Τζίγκερ-Φιλιππίδη-Πετροστάθη και μια γερή δόση από τιμημένα Ελληνόπουλα στύλ Τζιώλη,Βύντρα,Μάντζιου,Γκέκα,Πάπ,Λαγού,Καπετάνου για να έρθεις στα ίσια σου.Και για να δείς και καμιά άσπρη μέρα όπως λές γιατί είσαι μέσα στην πίκρα τόσα χρόνια.Ενώ οι Αγγελόπουλοι που τους ονειρεύεσαι σε έχουν χορτάσει στους τίτλους... Και φυσικά είναι αποτυχήμένος ο Ντούσερ.Στα 29 του έχει μόλις 192 συμμετοχές στην Πριμέρα,έχει πάιξει ημιτελικό Τ.Λ. και το 2000 κόστισε 13 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή του. Φέρτε μας ρε τα "ελληνόπουλα" που έχουν καριέρα σε τούμπα-βικελίδης και αλκαζάρ και αφήστε τους αποτυχημένους Ντούσερ. αν ήταν τόσο παιχταράδες θα ενδιαφερώντουσαν και άλλες ομάδες Για τα ελληνόπουλα πόσες ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρθηκαν?Και μη μου πείς οτι δεν ενδιαφέρθηκαν επειδή παιζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.Γιατί στην Ευρώπη πάιζουν ένα σωρό πιτσιρικάδες από Κροατία,Σερβία,Ρουμανία,Βουλγαρία,Τσεχία πρωταθλήματα που είναι ίδιου μεγέθους ή και χαμηλότερα από το δικό μας.
kfyros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Οι ξένοι μάνατζερς έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζεται με το θρύλο και το βάζελλο, και προτείνουν παίχτες και στους δύο για να γίνεται πλειστηριασμός. Βέβαια και οι βάζελλοι , μετά τις αρχικές μαλακίες με Χριστοδουλόπουλο και Κλέιτον, την έχουν ψυλλιαστεί τη δουλειά και έκοψαν τα πολλά κουβαρνταλίκια. Δεν μπορείς να αρχίσεις να μοιράζεις λεφτά από 'κει που ήσουνα τσίπης, και φαίνεται αυτό και στην ανανέωση του Γκούμα (μαλάκας είναι να μη ζητήσει παραπάνω λεφτά τώρα που βλέπει ότι έχουν ανοίξει τα πουγκιά και μοιράζουν ευρώ)?? Θα δημιουργηθούν τριγμοί και φαγωμάρες όταν υπάρχουν συμβόλαια δύο ταχυτήτων. Όσον αφορά τις μεταγραφές μας, νομίζω ότι η ομάδα ήταν αρκετά πλήρης από πέρυσι, και το πρόβλημα πιστεύω ότι ήταν στους πολλούς τραυματισμούς λόγω κακής εκγύμνασης και όχι στην έλλειψη υλικού. Αυτά ελπίζω φέτος ότι θα διορθωθούν με τον Βαλβέρδε. Όσο για τις ελλείψεις, πιστεύω ότι θα καλυφτούν στην ώρα τους, και δεν υπάρχει λόγος για κανένα πανικό. Το διαρκείας το ανανέωσα την πρώτη μέρα πάντως.Το περυσινό, τα έβγαλε τα λεφτά του στο ακέραιο, και όταν οι περισσότεροι φιλούσαν κατουρημένες ποδιές για ένα ακριβοπληρωμένο εισιτήριο, εγώ πήγαινα κύριος στο γήπεδο με τα φιλαράκια.. Πέρυσι είδα την καλύτερη μπάλα στο Καραϊσκάκη μετά από χρόνια , με σύγχρονο ποδόσφαιρο και ταχύτητα, πράγματα που δεν τα έβλεπα για χρόνια. Στα εκτός έδρας τα σκατώσαμε πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια πολλοί λένε ότι δεν ήταν καλή η περσινή χρονιά για την ομάδα, κρίνοντας μόνο το γεγονός ότι δεν μαζέψαμε 85 βαθμούς όπως τα προηγούμενα χρόνια, και αγνοώντας ότι στο ποδόσφαιρό μπάλλα παίζουν και οι αντίπαλοι. Άλλες απαιτήσεις έχει ο καθένας όσον αφορά τη μπάλλα και δικαίωμα του. Φέτος πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα από πέρσι, και λόγω του ότι θα είμαστε πιο πλήρεις , αλλά και λόγω φιλοσοφίας του Ισπανού. Το τι θα κάνουν οι αντίπαλοι μας για να μας φτάσουν είναι δικό τους θέμα. Και όσο για τον Κρόκους και τις τσιγκουνιές του, μη βιάζεστε. Έχουμε καιρό ακόμη.
civperr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Εγώ πάλι αν δεν κάνει κάτι,και μάλιστα γρήγορα, ο πρόεδρος, το βλέπω να το "γυρίζω" στο μπάσκετ φέτος... :lol:
tzinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ο ντουσερ απο μερικα σαιτ παρουσιαζεται ως κλεισμενος και οτι θα ανακοινοθει απο δευτερα. Αν ισχυει αυτο τοτε στα αμυντικα χαφ κλεινουμε. Και αυτο σημαινει οτι κατι πουλθεσειτες τυπου πατσατσογλου, τοροσιδη, γιανη παπαδοπουλου, μενδρινου ακομα και ανζα, πολυ σπανια θα παιξουν στο κεντρο. Με στολτιδη, ντουσερ, λεντεσμα, αιντε να παιξουν απο 4-5 παιχνιδια οι τοροσιδης.πατσατσογλου στο κεντρο. ΑΡΡΡΑΑΑΑ???? αρα μηπως τα εχουν κανει πουτανα στα μπακ?? διοτι μερικα απο τα μπακ παλια βρισκαν θεση και στο κεντρο οποτε δεν παραπονιοντουσαν οτι δεν παιζουν. Τωρα ομως που δεν θα παιζουν ποτε κεντρο, μενουν καμια 10ρια μπακ για 2 θεσεις!!! Ζεβλακοφ, τοροσιδης, παντος, πατσατσογλου, γκαλιτσιος, ραουλ μπραβο, ντομι, λεοναρντο. Απο ολους αυτους προσπαθουν να διωξουν μονο τον ντομι που δεν φευγει και ελπιζουν οτι θα σκασει καποιο κοροιδο πολλα εκατομυρια για τον τοροσιδη. Κατι που δεν νομιζω οτι θα γινει φετος. ΑΡΑΑΑ θα εχουμε σιγουρα μουρμουρες, φαγωμαρες και 5-6 καλους παιχτες που θα βλεπουν συνεχεια παγκο. Αφου πηραμε τον γκαλιτσιο, ισως ηταν ωρα να φυγει ο παντος και ο ζεβλακοφ. Φυσικα και ο ντομι, αλλα αυτος κανει το κοροιδο. Για να μην πω οτι το καλυτερο για τον πατσατσογλου θα ηταν να παει δανεικος καπου (αρη, ηρακλη, κατι τετοιο) να κανει μια γεματη σεζον, να δουμε αν τελικα θα επανερθει σε καλυτερο επιπεδο απο οτι τωρα και αν αξιζει θεση στην ομαδα. Διοτι του χρωνου δεν μπορω να καταλαβω που θα πεζει ο πατσα.
Erwdios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ο ντουσερ απο μερικα σαιτ παρουσιαζεται ως κλεισμενος και οτι θα ανακοινοθει απο δευτερα. Αν ισχυει αυτο τοτε στα αμυντικα χαφ κλεινουμε. Και αυτο σημαινει οτι κατι πουλθεσειτες τυπου πατσατσογλου, τοροσιδη, γιανη παπαδοπουλου, μενδρινου ακομα και ανζα, πολυ σπανια θα παιξουν στο κεντρο. Με στολτιδη, ντουσερ, λεντεσμα, αιντε να παιξουν απο 4-5 παιχνιδια οι τοροσιδης.πατσατσογλου στο κεντρο. ΑΡΡΡΑΑΑΑ???? αρα μηπως τα εχουν κανει πουτανα στα μπακ?? διοτι μερικα απο τα μπακ παλια βρισκαν θεση και στο κεντρο οποτε δεν παραπονιοντουσαν οτι δεν παιζουν. Τωρα ομως που δεν θα παιζουν ποτε κεντρο, μενουν καμια 10ρια μπακ για 2 θεσεις!!! Ζεβλακοφ, τοροσιδης, παντος, πατσατσογλου, γκαλιτσιος, ραουλ μπραβο, ντομι, λεοναρντο. Απο ολους αυτους προσπαθουν να διωξουν μονο τον ντομι που δεν φευγει και ελπιζουν οτι θα σκασει καποιο κοροιδο πολλα εκατομυρια για τον τοροσιδη. Κατι που δεν νομιζω οτι θα γινει φετος. ΑΡΑΑΑ θα εχουμε σιγουρα μουρμουρες, φαγωμαρες και 5-6 καλους παιχτες που θα βλεπουν συνεχεια παγκο. Αφου πηραμε τον γκαλιτσιο, ισως ηταν ωρα να φυγει ο παντος και ο ζεβλακοφ. Φυσικα και ο ντομι, αλλα αυτος κανει το κοροιδο. Για να μην πω οτι το καλυτερο για τον πατσατσογλου θα ηταν να παει δανεικος καπου (αρη, ηρακλη, κατι τετοιο) να κανει μια γεματη σεζον, να δουμε αν τελικα θα επανερθει σε καλυτερο επιπεδο απο οτι τωρα και αν αξιζει θεση στην ομαδα. Διοτι του χρωνου δεν μπορω να καταλαβω που θα πεζει ο πατσα. Συμφωνώ εν μέρει με αυτά που λες, αλλά ο συναγωνισμός για μία θέση βασικού στην εντεκάδα, μόνο καλό μπορεί να κάνει, ειδικά όταν στο τιμόνι αυτής της ομάδας, υπάρχει άνθρωπος που ξέρει να επιβάλλει πειθαρχία και να κρατάει τα γκέμια. Αν φοβάσαι εσύ με Βαλβέρδε την φαγωμάρα, οι άλλοι με Τεν Κάτε τι να πουν?
Freakster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 πάντως και ο Ζεβλακοφ και ο Μπράβο μπορούν να παίξουν σεντερ μπακ. Ισως για αυτο να μεινουν. Συμφωνω να φυγει Πατσα και Παντος και Ντομι. Αλλά τι λέμε, ακόμα δεν θα τους έχει δει στην προπόνηση ο Βαλβερδε, υπομονή να δούμε ποιό θα είναι το πόρισμα.
livewire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Tzino, μη σκας για τη μουρμούρα του Πάτσα. Αν είναι δυνατόν, να μας απασχολεί η διάθεση του Πάτσα! Εδώ λέμε πως να κάνουμε ένα πλήρες ρόστερ και εσύ προτείνεις να διώχνουμε 2 παίχτες για κάθε 1 που έρχεται? Για basta! Επίσης υπερβάλλεις, όταν λες ότι έχουμε "καμιά 10αριά μπακ για 2 θέσεις". Μα υπερβάλλεις πολύ! Γιατί ο Ζεβλάκοφ απέδειξε φέτος ότι είναι πρώτης τάξεως σέντερ μπακ και ο Πάτσα είναι τόσο δεξί μπάκ, όσο είναι και σέντερ μπακ και αμυντικό χαφ και σέντερ φορ και και και... Όσο για Μπράβο-Ντομί, δε νομιμοποιούνται να έχουν απαιτήσεις για 11άδα προτού δείξουν σοβαρά δείγματα αγωνιστικής σταθερότητας στις προπονήσεις. Για την ακρίβεια, σταθερή παρουσία στις προπονήσεις. Και για να μην γράφω ολόκληρα σεντόνια, που θα μπορούσα, Πάντος και Ζεβλάκοφ στη φάση που βρίσκεται η ομάδα, δεν έχουν να πάνε πουθενά!
Erwdios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 πάντως και ο Ζεβλακοφ και ο Μπράβο μπορούν να παίξουν σεντερ μπακ. Ισως για αυτο να μεινουν. Συμφωνω να φυγει Πατσα και Παντος και Ντομι. Αλλά τι λέμε, ακόμα δεν θα τους έχει δει στην προπόνηση ο Βαλβερδε, υπομονή να δούμε ποιό θα είναι το πόρισμα. Κάτω τα χέρια από τον Πάντο. Το παιδί απέδειξε ότι πολλές φορές τα κενά αμπαλοσύνης τα καλύπτει το φιλότιμο. Για την περσινή χρονιά και μόνο ο Πάντος αξίζει και μια δεύτερη ευκαιρία στο νέο Ολυμπιακό.
tzinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ναι ενταξει καλος ο συναγωνισμος, αλλα οχι και να εχεις 5-6 δεξια μπακ! Ειναι δεδομενο οτι καποιοι θα φανε πολυ παγκο. Και ο φροιντ να ητανε προπονητης, πολυ απλα δεν μπορει να τους χωρεσει ολους και να τους αφησει ικανοποιημενους. Το ποιο λογικο ειναι να φυγει ο ζεβλακοφ και να ερθει ενας καθαρος σεντερ μπακ. Επισης να παει ο γκαλιτσιος δανεικος. Οποτε μενεις με τορο, πατσα, παντο. Η να φυγει τελειως ο πατσα αλλα ειναι ρισκο. Θα ειναι μεγαλη σπαζοκεφαλια το πως θα χειριστει αυτη την κατασταση ο βαλβερδε και αν θα ζητησει να φυγει καποιος Εντιτ - Με την καμια δεν ειμαι εναντιον του παντου. Τον γουσταρω ακομα και απο οταν αλλοι τον εβριζαν στις αρχες. Αλλα καποιος πρεπει να θυσιαστει και δεν μπορεις να διωξεις την νεα ακριβουτσικη σου μεταγραφη (γκαλιτσιο), ουτε τον ποιο ελπιδοφορο, ταλαντουχο και ακριβο τοροσιδη. Και τον ζεβλακοφ τον συμπαθω, καλος παιχτης αλλα μπενει στα 32 και αυτος, οποτε προτιμω να θυσιαστει αυτος. Και επιτελους πρεπει να παρουμε παιχτες που πεζουν μια θεση και καλα και να αφησουμε τα παραμυθια των πασπαρτου. Μια σωστη ομαδα θελει 2 σχετικα ισαξιους πρωτοκλασατους παιχτες σε καθε θεση και μετα γεμιζεις το ροστερ με πιτσιρικους, ταλαντουχους η μεσηλικες χωρις πολλες απαιτησεις. Το να εχουμε 5 σχεδον ισαξιους παιχτες για μια θεση ειναι βλακεια διοτι μπορεις να μοιρασεις τα κουκια πολυ καλυτερα σε αλλες θεσεις που ποναναε. Κερδιζουμε τιποτα αμα εχουμε μπουτινα, κοβατς, νικοπολιδη, σιφακη , παναγοπουλο?? Καλυτερα δεν ειναι να εχεις ενα 1το ονομα να μοιραστει την θεση με τον νικοποιολ και τον παναγοπουλο που ειναι δικο σου παιδι για μπακαπ? Και εκει λαθος σχεδειασμος φετος. Και στους επιθετικους και στα σεντερ μπακ με το παραμυθι του οτι καλυπτει ο ραουλ και ο ζεβλακοφ την θεση.
Ic3m@N Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 O Zewlakow που αν το φέρουν έτσι οι συνθήκες μπορεί να παίξει σε οποιαδίποτε θέση της άμυνας να φύγει; Είμαστε σοβαροί τώρα;;;; Άσε που δεν νομίζω ότι έχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα αν δεν παίζει..αυτός που θα έχει σίγουρα πρόβλημα αν δεν παίζει ειναι ο Ραούλ Μπράβο...και μόνο αυτός... όλοι οι άλλοι δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα... και ποτέ δεν θεωρούνταν βασικοί...γιατί να δημιουργήσουν τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.