Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Νομίζω οτι όλη αυτή την κουβέντα τζάμπα την κάνουμε.Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα φύγει στα σίγουρα ο Σέζαρ και φυσικά δεν ξέρουμε αν θα αποκτηθεί άλλος κεντρικός αμυντικός.Είναι πολύ νωρίς ακόμα,εγώ βλέπω να γίνοντε μεταγραφές μέχρι 20-25 Ιουλίου.Ο Βαλβέρδε καλά καλά δεν ξέρει τι πάικτες έχει. ΟΚ έχουμε τα προκριματικά του Τ.Λ. αλλά προκριματικά ΟΥΕΦΑ και ΤΛ έχουν δεκάδες ομαδες στην Ευρώπη δεν νομίζω να έχουν κλείσει ρόστερ από τον Ιούνιο.
Ic3m@N Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Και δεν πρέπει να ξεχνάμε φυσικά ότι οι παίχτες που κυνηγάμε παίζουν σε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα και όσα λεφτά παραπάνω και να τους δώσεις θα χρειαστούν το χρόνο τους για να πάρουν την απόφαση... δεν καταλαβαίνω προς τι τόση βιασύνη... ακόμα δεν μπήκε ο Ιούλιος και υπάρχει τέτοια απαισιοδοξία...
thodoras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 δεν καταλαβαίνω προς τι τόση βιασύνη... ακόμα δεν μπήκε ο Ιούλιος και υπάρχει τέτοια απαισιοδοξία... Απαισιοδοξια γιατι ναι μεν θες να σου ερθει ο παιχτης αλλα τον θες νωρις,να κανει κι αυτος προετοιμασια μαζι με τους αλλους,και οχι να σου ερθει μια μερα πριν το πρωταθλημα,και μετα περιμενεις να ερθει ο δευτερος γυρος για να τον δεις να παιζει μπαλα....
cbr600RR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ο μάνατζερ του Κροάτη Κλάσνιτς στην Ισπανία αποκάλυψε στο SPORT 24 πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά στον διεθνή επιθετικό.
thodoras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ποσο χρονων ειναι ο Κλασνιτς? EDIT 28 απ'οτι ειδα! Μιααα χαρα!!!!
civperr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Παιδιά ποιά είναι η γνώμη σας για τον Λούα Λούα που φεύγει; Εγώ πάντως πιστεύω πως θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ την ομάδα...
thodoras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Εγω παλι πιστευω οτι περισσοτερο φιγουρα ηταν ο τυπος παρα ουσια. Και οσο περνουσε ο καιρος και εβλεπε οτι δεν σκοραρε τοσο πιο ατομιστης γινοταν οταν επερνε την μπαλα στα ποδια του ετσι ωστε να αποδειξει οτι ειναι ικανος,πραγμα που δεν εγινε ποτε ομως....
civperr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ναι αλλά η ομάδα χρειάζεται τέτοιου είδους παίκτες, που να μπορουν να διασπάσουν και να ταλαιπωρήσουν άμυνες...(γιατί όχι και να ξεσηκώσουν τη κερκίδα με μια ενέργεια.... )Και ο Λούα ήταν σίγουρα ένας τέτοιος παίκτης...
thodoras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Πιστευω οτι περισσοτερο τον εαυτο του και εμας ταλαιπωρουσε παρα τις αντιπαλες αμυνες
MiltoZ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Σε κάποια ματς ήταν καλός, αλλά ήταν και κάτι φάσεις που σε έβγαζε από τα ρούχα σου με τον τρόπο που έπαιζε. Σε κάποια ματς αποθεώθηκε και σε κάποια άλλα του τα έχωνε όλο το γήπεδο. Μικρή η απώλεια, θα ζήσουμε και χωρίς αυτόν. Καλύτερα για να παίρνει παραπάνω χρόνο ο Μίτρογλου. Μην πάνε και μου φέρουν κανάν Αφρικανό όμως πάλι! Αφού βλέπουν ότι δεν τραβάει η δουλειά με τα "μαύρα διαμάντια".
tzinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ακριβως οπως τα λεει ο μιλτοζ. Ειχε καλα στοιχεια και τα εδειχνε που και που, αλλα ωρες ωρες σε εκνευριζε περισοτερο και απο τον μπορχα. ηταν φιγουρατζης, εψαχνε το προσωπικο γκολ και ξεχνουσε τους συμπαικτες του, ενεργουσε ατομικα. Σιγουρα εκανε και καλα παιχνιδια και βοηθουσε με την ταχυτητα του, ειχε και τα θετικα του, ηταν διψασμενος και παθιασμενος, αλλα δεν ηταν δεινος σκορερ, αν ηταν θα κρατουσε την θεση του. Δεν ειναι και γι αυτο καπου χανεται η υπομονη στα κολπακια του.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Eγώ δεν θα χαλαστώ καθόλου αν φύγει ο Λούα.Από έναν επιθετικό,έστω και αν είναι περιφερειακός,περιμένω κάτι παραπάνω από 4-5 γκόλ τη χρονιά.Και δυστυχώς ο Τρεζόρ δεν το έχει το γκόλ και αυτό το ξέραμε από πέρυσι.Στην Αγγλία είχε γύρω στα 25 γκόλ σε περίπου 120 παιχνίδια. Δε λέω και εμένα μου αρέσουν τα τακουνάκια,οι πιρουέτες και τα άλλα όμορφα αλλά πρέπει να συνδυάζοντε με ουσία αλλιώς είναι άχρηστα. Έντιτ.Έλεος και ήμαρτον και ξανά έλεος για όλο αυτό που γίνετε με τον κλώνο του Ανατολάκη.Ολυμπιακός και παο τον θέλουν,ο Σκόρδας ζητάει 4Μ και πίπα για να τον δώσει,τα Αρειανά τον βρίζουν και ολόκληρος Μπάγεβιτς παραιτήθηκε για πάρτη του. Ρε μήπως είναι κανένα κράμα Νέστα-Μπεκενπάουερ και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι?Άντε μετά τα μυαλά του να μην πάρουν αέρα.Όχι Q8,με λίαρ τζέτ θα πηγαίνει για προπόνηση.
Erwdios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Το θέμα είναι ότι όταν φεύγει ένας παίχτης, θα πρέπει να αντικαθίσταται με καλύτερο. Αν είναι να έρθει κάποιος καλύτερος, καλώς φεύγει ο Λούα ², αλλιώς ας έμενε ως ρεζέρβα. Βέβαια πώς να τον κρατήσει ο θείος, πού είχε βγεί και είχε δηλώσει την αντίθεσή του στην αποχώρηση του Τάκη? Τον έφαγε κι αυτόν η αφυροστομία του...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Το θέμα είναι ότι όταν φεύγει ένας παίχτης, θα πρέπει να αντικαθίσταται με καλύτερο.Αν είναι να έρθει κάποιος καλύτερος, καλώς φεύγει ο Λούα ², αλλιώς ας έμενε ως ρεζέρβα. Βέβαια πώς να τον κρατήσει ο θείος, πού είχε βγεί και είχε δηλώσει την αντίθεσή του στην αποχώρηση του Τάκη? Τον έφαγε κι αυτόν η αφυροστομία του... Συμφωνώ,σημασία έχει ποιός θα τον αντικαταστήσει.Γιατί αν τον αντικαταστήσει καμιά κόμπρα καλύτερα να μείνει ο Τρεζόρ.Βέβαια με τα 3,5Μ που θα πάρουν μπορούν να βρούν άξιο αντικαταστάτη.Αρκεί να θέλουν.
Erwdios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς... Μήπως να τον πάρουμε για τον Ιανουάριο, σε περίπτωση που ο Βαλβέρδε δεν δείξει θετικά δείγματα γραφής και η ομάδα δεν είναι τουλάχιστον 10 βαθμούς μπροστά έως τότε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.