Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Η Περιπτωση Βουιτσιτς ειναι περιπτωση Ρατζα και οι 2 ηρθαν με τεραστια προβληματα τραυματισμων και οπως λενε δεν εξεταστηκαν απο γιατρους το αν θα συνεχισουν τα προβληματα αυτα και τη φετινη χρονια δεν μπορει να το ξερει κανεις μεση ειναι αυτη... Με σωστη διαχειριση παντως του Βουιτσιτς παντως θα βγαλει τη χρονια αφου δεν ειναι απαραιτητο να ειναι καν στη 12αδα στα μισα και παραπανω παιχνιδια του Ελληνικου πρωταθληματος.
johnyboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλορίζικος ο Καναβάρο.Εμείς δώσαμε 2.2 για τον οικοδόμο και εσείς 2.5 για τον μελλοντικό καναβάρο που τόσο καιρό βρίζατε.
Ammon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 παντως εχει πολυ πλακα να τρως χυλοπιτα και να βγαινεις και να λες αποσυρομαι!Μα απο που αποσυρεσαι?Αφου ο παιχτης δεν ερχοταν στον βαζελο με την καμια!Τα ειχαν βρει βαζελος και αρης αλλα ο παιχτης δεν πηγαινε Παιανια με τιποτα και βγαινουν τωρα και λενε οτι αποσυρονται.Και εγω αποσυρομαι απο την αγορα του Κριστιανο Ροναλντο!
KWSN_Men Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Η Περιπτωση Βουιτσιτς ειναι περιπτωση Ρατζα και οι 2 ηρθαν με τεραστια προβληματα τραυματισμων και οπως λενε δεν εξεταστηκαν απο γιατρους το αν θα συνεχισουν τα προβληματα αυτα και τη φετινη χρονια δεν μπορει να το ξερει κανεις μεση ειναι αυτη... Με σωστη διαχειριση παντως του Βουιτσιτς παντως θα βγαλει τη χρονια αφου δεν ειναι απαραιτητο να ειναι καν στη 12αδα στα μισα και παραπανω παιχνιδια του Ελληνικου πρωταθληματος. Δε νομίζω να τον έχετε πάρει πάντως με την προοπτική να παίζει στα μισά παιχνίδια κτλ... Η μέση είναι ό,τι χειρότερο. Μπορεί να βγάζει προβλήματα σε πόδια, μπορεί να γβάζει προβλήματα ακόμα και αν οι εξετάσεις είναι καθαρές. Ο Σερφ είπε ότι έχει κορμί 40χρονου και οι οπαδοί της Μακάμπι είναι χωρισμένοι: οι μισοί στεναχωρήθηκαν που έφυγε, οι άλλοι χάρηκαν γιατί είναι πλέον σάπιος. Εγώ νομίζω ότι η αλήθεια είναι μάλλον κάπου στη μέση (και του Βούισιτς τη μέση ) Εγώ πάντως είχα πει ότι τον ήθελα στον Παναθηναϊκό και δεν κάνω κωλοτούμπα. Αλλά όχι για βασικό, για αντι-Τομάσεβιτς.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εχετε παρει Αρειαναρα εδω Λογικα και ο οσφπ για 15-20' ποιοτικου χρονου συμμετοχης τον παιρνει με ΑΕΛ και Τρικαλα και ο Μπουρουσης τα καταφερνει...
johnyboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Aνακοίνωση 04-07-2008 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, επιθυμεί να ενημερώσει ότι αρνούμενη να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου από την ΠΑΕ Άρης. ΑΠ'ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΠΑΕ http://www.pao.gr/index.php?category_id=2 Μετά από αυτό πάει σε εσάς.Εκτός και αν κάνετε πίσω (μεγάλη μαγκιά του θείου) και μείνει ο Σκόρδας με τον υπέρ παίχτη.Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως αυτοί που έχουν λεφτά δεν είναι και κορόιδα.
firewalker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλά τι άκουσα; Τρελάθηκα!!! Έβαλε ο Ολυμπιακός τον Σάββα Σάββα Ντου (a.k.a. Σάββα Θεοδωρίδη) εκπρόσωπο του στην SL; Ποιος τον έφερε τον .... πίσω; Και εγώ που νόμιζα ότι μετά τα περσινά ο Ολυμπιακός θα σοβαρεύονταν σε αυτόν τον τομέα.
Ammon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Aνακοίνωση04-07-2008 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, επιθυμεί να ενημερώσει ότι αρνούμενη να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου από την ΠΑΕ Άρης. ΑΠ'ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΠΑΕ http://www.pao.gr/index.php?category_id=2 Μετά από αυτό πάει σε εσάς.Εκτός και αν κάνετε πίσω (μεγάλη μαγκιά του θείου) και μείνει ο Σκόρδας με τον υπέρ παίχτη.Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως αυτοί που έχουν λεφτά δεν είναι και κορόιδα. Σε μας θα πηγαινε και χωρις αυτο.Απλα πανε να μαζεψουν την κατασταση τωρα και βγαζουν ανακοινωσεις για επικοινωνιακους λογους.Απλα μετα απο αυτο επισπευδονται οι διαδικασιες.Αν και θα ειχε τρελλη πλακα να ελεγε τωρα ο Κοκκαλης δινω 1 εκατομμυριο!!!
thodoras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 "Tο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού διαπίστωσε ότι ο Φερνάντο Μπελούτσι υποφέρει από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και του συνέστησε αποχή από τις προπονήσεις για το επόμενο τριήμερο. Στη συνέχεια ο παίκτης θα ακολουθεί πιο συντηρητικό πρόγραμμα έτσι ώστε να μην επιβαρύνει την κατάστασή του. Ο τραυματισμός του προήλθε από κούραση." [sOURCE=]"contra.gr"[/sOURCE] Κουραση???:shock::shock:
Ammon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλά τι άκουσα; Τρελάθηκα!!! Έβαλε ο Ολυμπιακός τον Σάββα Σάββα Ντου (a.k.a. Σάββα Θεοδωρίδη) εκπρόσωπο του στην SL; Ποιος τον έφερε τον .... πίσω; Και εγώ που νόμιζα ότι μετά τα περσινά ο Ολυμπιακός θα σοβαρεύονταν σε αυτόν τον τομέα. Εδω ο προεδρος της SL σε επισημη εκδηλωση της ομαδος του και παρουσια δημοσιογραφων εριχνε βρισιες-συνθηματα που τα λενε μονο στην εξεδρα οι οργανωμενοι,ο Σαββας Σαββας Ντου σας πειραξε?
firewalker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Το να πει ένας πρόεδρος στους παίκτες του <<Γαμήστε τους το σπίτι>> σε συγκέντρωση με τις κάμερες κλειστές μπορεί να είναι κατακριτέο άλλα είναι εντελώς άλλη περίπτωση. Ο Σάββας είναι απλά διασκευαστικός. Κάτι σαν τον Αλέφαντο.
vlachaquito Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ο Σάββας είναι απλά διασκευαστικός. Κάτι σαν τον Αλέφαντο. Ο Αλεφαντος ειναι οντως διασκεδαστικος.. Ο σαββας ειναι απλα ενας γλοιωδεις γλυφτης του προεδρου που μιλαει χειροτερα και απο το 10χρονο ξαδερφακι μου...Για πολλες μπουνιες ο τυπος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.