Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε μας θα πηγαινε και χωρις αυτο.Απλα πανε να μαζεψουν την κατασταση τωρα και βγαζουν ανακοινωσεις για επικοινωνιακους λογους.Απλα μετα απο αυτο επισπευδονται οι διαδικασιες.Αν και θα ειχε τρελλη πλακα να ελεγε τωρα ο Κοκκαλης δινω 1 εκατομμυριο!!!

Μα δεν είπα το αντίθετο.Ούτε είπα πως θα τον πάρουμε.Αντίθετα έλεγα πως συμφώνησε με εσάς.

Τώρα θα είχε πλάκα να έλεγε ο θείος πως δεν τον θέλω είναι πολλά 500.000 και αν θες.Θα το γούσταρα τρελά αυτό.Για να καταλάβουνε μερικοί ότι δεν αγοράζουμε τον Κρέσπο με τον Πουγιόλ.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ολο μας το πρωταθλημα ειναι διασκεδαστικο.Καποιες θεσεις θελουν ανθρωπους που να ειναι διασκεδαστικοι και να μην κωλωνουν με την καλη και την κακη εννοια πουθενα.Οταν ο Παναθηναικος ειχε τον προεδρο του προεδρο της SL,εκανε παρεμβασεις με γνωμονα το συμφερον του.Τετοιες συμπεριφορες λοιπον θελουν αντιμετωπιση απο διασκεδαστικους ανθρωπους που δεν θα σκεφτουν μηπως καταντησουν γραφικοι.Κατι σαν καμικαζι ενα πραγμα!!!

Δημοσ.
Μα δεν είπα το αντίθετο.Ούτε είπα πως θα τον πάρουμε.Αντίθετα έλεγα πως συμφώνησε με εσάς.

Τώρα θα είχε πλάκα να έλεγε ο θείος πως δεν τον θέλω είναι πολλά 500.000 και αν θες.Θα το γούσταρα τρελά αυτό.Για να καταλάβουνε μερικοί ότι δεν αγοράζουμε τον Κρέσπο με τον Πουγιόλ.

Αν και θα το θελα και γω λιγο δυσκολο γιατι κι ο σκορδας δεν ειναι μαλακας.Θα επιανε αμεσως τον Πατερα και θα του ελεγε δωσε 2 μυρια και παρτον.Βεβαια ο παιχτης θα κλωτσαγε αλλα ο Σωκρατες δεν θα το ρισκαρε.Εκτος και αν συνεννοουνταν Πατερας Κοκκαλης για ενα τετοιο χουνερι πραγμα αδυνατο βεβαια.

Δημοσ.

Τον επήραμε τον παιχταράνε? Για τον Παπαδόπουλο λέω ντε, τον κλώνο του.... Ανατολάκη, μην μπερδεύεστε. Πάντως θα έχει πλάκα φέτος στην Σούπερ Λίγκα. Από την μία θα έχουμε τον Σάββα και από την άλλη τον Πατέρα. Και στη μέση ο Ντέμης με τον δώσε κι εμένα μπάρμπα Φερέιρα. Ε ρε γλέντια! Έμαθε κανείς πότε είναι το συλλ-αλητήριο για την "αρπαγή" του Φαν Παπαδόπουλου από τον Ολυμπιακό?

Δημοσ.

Μιλάω πάντα για αυτά που είναι τα επίσημα.Χορηγίες κλπ δεν μπορώ να ξέρω γιατί εκτός από τους δημοσιογράφους δεν επιβεβαιώνεται πουθενά αλλού.

Δημοσ.
Μιλάω πάντα για αυτά που είναι τα επίσημα.Χορηγίες κλπ δεν μπορώ να ξέρω γιατί εκτός από τους δημοσιογράφους δεν επιβεβαιώνεται πουθενά αλλού.

Δηλαδή από πού αλλού θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί η χορηγία?Κάνε υπομονή μερικές εβδομάδες και όταν δείς τη λέξη ΜΑΡΦΙΝ στη φανέλλα του μπάοκ θα βεβαιωθείς.

Στα δικά μας,μετά την τεράστια επιτυχία της απόκτησης του κλώνου περιμένω τους Ολυμπιακάρες που έκλαιγαν όταν χάθηκε ο Μάκης να βγούν και να πανυγηρίσουν που αποκτήσαμε το τιμημένο Ελληνόπουλο.

Δημοσ.

Αφού και ο Βγενόπουλος ο ίδιος είπε πως η μεταγραφή δεν έχει σχέση με χορηγείες που προγραμματίζονται εδώ και καιρό. Δηλαδή θα δούμε την χορηγεία στην φανέλα του παοκ, αλλά αυτή δεν έχει σχέση με την μεταγραφή.

Δούλεμα για τους απογοητευμένους σαν να λέμε.

Δημοσ.
Αφού και ο Βγενόπουλος ο ίδιος είπε πως η μεταγραφή δεν έχει σχέση με χορηγείες που προγραμματίζονται εδώ και καιρό. Δηλαδή θα δούμε την χορηγεία στην φανέλα του παοκ, αλλά αυτή δεν έχει σχέση με την μεταγραφή.

Δούλεμα για τους απογοητευμένους σαν να λέμε.

Και ο Πατέρας είπε οτι είχαν κλείσει τον Αιμάρ και δεν χώραγε στο ρόστερ.Και σήμερα είπαν οτι δεν μπάινουν σε πλειστηριασμό όταν με πλειστηριασμό πήραν τον Χριστοδουλόπουλο και πλειστηριασμός γινόταν εδώ και μέρες με τον Αβράμη.Τα ίδια έλεγε και ο Ολυμπιακός όταν έχασε τον Χριστοδουλόπουλο.Το παραμύθι πάει σύννεφο.

Δημοσ.
Δηλαδή από πού αλλού θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί η χορηγία?Κάνε υπομονή μερικές εβδομάδες και όταν δείς τη λέξη ΜΑΡΦΙΝ στη φανέλλα του μπάοκ θα βεβαιωθείς.

Στα δικά μας,μετά την τεράστια επιτυχία της απόκτησης του κλώνου περιμένω τους Ολυμπιακάρες που έκλαιγαν όταν χάθηκε ο Μάκης να βγούν και να πανυγηρίσουν που αποκτήσαμε το τιμημένο Ελληνόπουλο.

Αυτο ακριβως σκεφτομουν σημερα ποσο μυαλο κουβαλανε καποιοι.. Και οχι μονο οι Ολυμπιακαρες αλλα και σχεδον ολοι οι στοκοι Παναθηναικοι φιλοι μου που με το μυαλο που κουβαλαγανε μου κανανε και καζουρα για τον "μεγαλο" ασσο του ΠΑΟΚ και γελουσα..

Δημοσ.

Υπέγραψε.. Αντε να παιρνουν και αλλοι σειρα..

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.- Και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο 24χρονος αμυντικός έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού λίγο πριν τις 21:30 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και μερικά λεπτά μετά τις 22:00 έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών. Ακολούθησε και η ανακοίνωση της μεταγραφής από την πειραϊκή ΠΑΕ.

AE3.gif

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Ευχαριστώ τον κ. Κόκκαλη και τον κ. Χρυσικόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία που μου έδωσαν να παίξω στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη τη διοίκηση του Άρη και κόσμο για τα χρόνια που πέρασα εκεί», δήλωσε στις κάμερες ο Παπαδόπουλος για να προσθέσει:

«Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις, απλά θα πω ότι θα δουλέψω σκληρά και ταπεινά για να βοηθήσω Ολυμπιακό να πάει ακόμη ψηλότερα».

Αμέσως μετά η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε την ανακοίνωση της μεταγραφής του 24χρονου αμυντικού, που αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου από τον Άρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας».

sportdog

Δημοσ.

Εγώ το "σεμνά και ταπεινά" το μεταφράζω ως "δε θα σηκώνω το γιακά για να μην προκαλώ ρίγη συγκίνησης στους οπαδούς του Ανατολάκη"

Κάτι είναι και αυτό.

Δημοσ.

Ο Μίλκοβιτς στον Πειραιά!

Μια από τις μεγαλύτερες (αν όχι η κορυφαία) μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς η ατζέντισα του Ιβαν Μίλκοβιτς, Μίρα Πόλιο, απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και ο 29χρονος Σέρβος διαγώνιος αναμένεται να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα, αλλάζοντας δεδομένα και ισορροπίες.

Η μεταγραφή θα στοιχίσει (μαζί με τα πριμ και όλες τις παροχές) 500.000 ευρώ και είναι ένα "δώρο" του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη (άλλοτε αφεντικό στο "ερυθρόλευκο" βόλεϊ και πάντα ένθερμος φίλος της ομάδας) στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν αρκετές μέρες, ο Μίλκοβιτς περίμενε να δει αν θα έχει πρόταση από κάποια ομάδα της Ιταλίας, αλλά ο Ολυμπιακός τον "πρέσαρε" με μαεστρία και ο βολεϊμπολίστας που το 2000 είχε χαρίσει στην Εθνική Ομάδα της Σερβίας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ (με δικό του πόντο ολοκληρώθηκε το επιβλητικό 3-0 επί της Ρωσίας) αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένα τα συμβόλαιά του στον Πειραιά, το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Πρωταθλητής Ευρώπης με την Ματσεράτα, ο ύψους 2.09 Μίλκοβιτς, αγωνιζόταν στην Ρόμα, η οποία όμως αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός παρακολούθησε από κοντά την υπόθεση και με την οικονομική βοήθεια του Β.Μαρινάκη, κατάφερε να αποσπάσει το "ναι" ισχυροποιώντας στο έπακρο το ρόστερ του και αφήνοντας, φυσικά, απόλυτα ικανοποιημένο τον Σουηδό προπονητή του, Άντερς Κρίστιανσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίλκοβιτς είχε έρθει και πριν οκτώ χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά οι απαιτήσεις της σέρβικης ομάδας του, ήταν πολύ υψηλές (100.000.000 δραχμές) με αποτέλεσμα να μην υλοποιηθεί η μεταγραφή του. Κάτι που έγινε φέτος...

Το συμβόλαιό του είναι ηγεμονικό (για τα δεδομένα του ελληνικού βόλεϊ) και σύμφωνα με πληροφορίες ικανοποιήθηκαν όλα τα αιτήματά του. Δηλαδή, σπίτι 3 δωματίων με δορυφορική τηλεόραση, ενώ εκτός από τα 500.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του ζήτησε πριμ 10.000 ευρώ σε περίπτωση που βγει MVP, 15.000 ευρώ για την κατάκτηση κυπέλλου και 20.000 ευρώ για το πρωτάθλημα. Η επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό αναμένεται εντός της ημέρας...

:confused::confused::confused::confused::confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...