Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως αυτό εδώ το άρθρο είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη φορά τα λέει σωστά ο ταβερνιάρης.Σε έναν πολύ καλό αμυντικό χάφ πρέπει να σπρώξουν το πακέτο.Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω οτι από τον Ντούσερ πέσαμε στον πουθενά τον Αλόνσο.Στα αμυντικά χάφ πάιζεται όλο το παιχνίδι στο σύχρονο ποδόσφαιρο και εμείς πάμε σε λύσεις γτπκ.

Δημοσ.

ευχομαι στο ολυμπιακο τα καλυτεα για φετος...δεν μπορσεσα φετος να παρακλουθησω αγωνα του γιατι δεν με αφηναν...

ελπιζω με τη νεα σεζον τα νουμερα τηλεθεση να πεσουν(χα χα χιουμορ!)να ανεβουν ενοοω...

εγω θα ειμαι παντα στο πλευρο του....

Δημοσ.
μου φαινεται μπουμπουκαι οτι εισαι λιγο αναποφασιστη..

ολυμπιακος παναθηναικος η απλα εισαι με το αθλημα?? :)

εγω πιστευω οτι στο τελος ολες οι ομαδες βγαινουν κεριδεμενες γιατι δεν μετρανε τα τροπαια και τα νουμερα τηλεθεασης...αλλα η προσπαθεια!!

η προσπαθια φιλοι μου!!1οπως ο λεωνιδας στουε 300!!ηεξερε οτι θα χασει αλλα προσπαθησε!!!

καλη επειτιχα παντως...

και να θμασαι φιλε μου η προσπαθια μετραει

Δημοσ.
εγω πιστευω οτι στο τελος ολες οι ομαδες βγαινουν κεριδεμενες γιατι δεν μετρανε τα τροπαια και τα νουμερα τηλεθεασης...αλλα η προσπαθεια!!

η προσπαθια φιλοι μου!!1οπως ο λεωνιδας στουε 300!!ηεξερε οτι θα χασει αλλα προσπαθησε!!!

καλη επειτιχα παντως...

και να θμασαι φιλε μου η προσπαθια μετραει

Ακριβωσεσε!! Εχης μαιγαλο δηκιω φιλε μου!! Ειδα το φως της αληθειας!! Να σαι καλα!! Ω ναι!! Ω ναι ναι ναι!!Γιατι εν τελη (εφοριας..)

Τι ειμαστε σε αυτη την ζωη αν δεν προσπαθουμε; Αν δεν προσπαθουμε να γινουμε καλυτεροι και να καταπολεμησουμε τον οπαδισμο και την ομαδικη μαλακυνση των ζεστων καλοκαιρινων ημερων; Να σαι καλα που μου τα θυμισες ολα αυτα.. (και το οτι πρεπει να παω να βαλω την φετα στο ψευγειο γιατι θα χαλασει εξω με τετοια ζεστη)

Διαβασε το και εσυ.. Εσυ ναι που βλεπεις και απλα προσπερνας το μυνημα αυτο.. Εσυ ο τυχαρπαστος αλλα και συναμα σεμαντικος περιηγητης ιστοσελιδων.. Ντοντ τζαστ γουοκ αγουει!!

:-)

Δημοσ.
Αυτή τη φορά τα λέει σωστά ο ταβερνιάρης.Σε έναν πολύ καλό αμυντικό χάφ πρέπει να σπρώξουν το πακέτο.Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω οτι από τον Ντούσερ πέσαμε στον πουθενά τον Αλόνσο.Στα αμυντικά χάφ πάιζεται όλο το παιχνίδι στο σύχρονο ποδόσφαιρο και εμείς πάμε σε λύσεις γτπκ.

Ο ταβερνιάρης μια ζωή εκτός πραγματικότητας είναι.

Ο Τζόλε δε μπορεί πλέον και αν είναι να πέσουν πολλά λεφτά το πιο λογικό είναι στη θέση του αριστερού χαφ, γιατί στην σεζόν που έρχεται θα πέφτει το δάκρυ κορόμηλο.

Στη θέση του αμυντικού χαφ και ο Καρντόσο θα ήταν μια πολύ καλή λύση (η οποία θα είχε και πολλές πιθανότητες να βγει). Αριστερά πλην του Τζόρτζεβιτς καθαρόαιμο αριστερό χαφ δεν έχουμε. Δηλαδή να πάρουμε έναν ακόμα σταρ σε μια θέση που είμαστε σχετικά πλήρης, και να αφήσουμε το Τζόλε μόνο αριστερό χαφ και φέτος να δούμε αν θα φτάσει πέρα απ' το κώμα?

Δημοσ.

Ο Τζόλε δε μπορεί πλέον και αν είναι να πέσουν πολλά λεφτά το πιο λογικό είναι στη θέση του αριστερού χαφ, γιατί στην σεζόν που έρχεται θα πέφτει το δάκρυ κορόμηλο.

Στη θέση του αμυντικού χαφ και ο Καρντόσο θα ήταν μια πολύ καλή λύση (η οποία θα είχε και πολλές πιθανότητες να βγει). Αριστερά πλην του Τζόρτζεβιτς καθαρόαιμο αριστερό χαφ δεν έχουμε. Δηλαδή να πάρουμε έναν ακόμα σταρ σε μια θέση που είμαστε σχετικά πλήρης, και να αφήσουμε το Τζόλε μόνο αριστερό χαφ και φέτος να δούμε αν θα φτάσει πέρα απ' το κώμα?

Και οι 3 θεσεις ειναι εξισου σημαντικες και χρειαζονται πολυ καλες λυσεις και οχι πασαλειματα..

Και στο αμυντικο χαφ θελουμε πρωτοκλασσατο παικτη και στο αριστερο ακρο (αληθεια τωρα δεν φαινεται ποσο λειπει ο Καστιγιο) και στην επιθεση θελουμε βαρβατο σεντερ φορ..

Γιατι αμα ειναι να θεωρουμαστε ετσι γεματοι στην επιθεση τοτε να το χεσω..Γεματοι μονο σε νουμερο ειμαστε..Οχι σε ποιοτητα..

Παντως δεν ξερω γιατι αλλα με την ελευση του Βαλβερδε εχω ηρεμησει σε σχετικο βαθμο φετος.. Θεωρω οτι ξερει τι κανει και τι ζηταει.. Αμα ο ιδιος δεν ανησυχει με την καθυστερηση της συμπληρωσης του ροστερ δεν κουαιτ φρανκλι.. Who am I to disagree?

Η νεκροψια θα δειξει.. Και η κληρωση.. Παντως μονο λυσεις τυπου Αλονσο δεν θελω να δω και εγω..

Δημοσ.

ελπιζω ο βαλβερδε να πιεσει την διοικηση να παρουν τον αραγκο της μαγιορκα. ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ, πεζει αριστερα, ανετα νεος τζολε. Αλλα εχει 4-5 εκατομυρια, ας τα σκασουν επιτελους 2-3 γαμημενες μεταγραφες αποφασισανε να κανουν, ας τα σκασουνε. Να θελανε 10 παιχτες να πω κανουν οικονομια, αλλα εδω δεν μπορουν να κλεισουν 3 καλες μεταγραφες. Τους βαρεθηκα φετος πραγματικα.

το θετικο με τον βαλβερδε ειναι οτι δειχνει να εχει περισοτερη ποικιλια απο αλους προπονητες. πχ διαβαζω οτι σημερα δοκιμασε διαφορετικα συστηματα με 2 φορ, η οτι εβαζε την αμυνα να πεζει με παιχτη λιγοτερο για να ειναι προετοιμασμενοι σε τετοιες συνθηκες που βγενει η κοντρα των αντιπαλων. Ειμαι σιγουρος οτι θα δοκιμασει καμποσα συστηματα και παιχτες και δεν θα ειμαστε μια μονοδιαστατη ομαδα χωρις εφεδρικες λυσεις οπως τα προηγουμενα χρονια.

Δημοσ.

Και στη θέση του Τζόλε θέλουμε καλό πάικτη,αλλά από τη στιγμή που λένε οτι θα δώσουν χοντρά λεφτά μόνο για μια μεταγραφή τότε αυτή η μεταγραφή πρέπει να είναι του αμυντικού χάφ.Η πιο σημαντική θέση στο σύχρονο ποδόσφαιρο.Δές την Ισπανία,έπαιζε με 1 μόνο αμυντικό χάφ τον Σένα αλλά ήταν τόσο καλός που όλη η ομάδα ρόλαρε.

Ο Καρντόσο είναι ένας σκληρός πάικτης και τίποτα παραπάνω.Ούτε την ομάδα βγάζει μπροστά,ούτε πάσα έχει,ούτε βλέπει γήπεδο.Τέτοιοι πάικτες υπάρχουν δεκάδες στη Λατινική Αμερική.

Και πώς είμαστε πλήρεις στη θέση του αμυντικού χάφ?Ο Λεντέσμα 2 θλάσεις και κανά 2 τραβήγγματα τη χρονιά τα έχει σίγουρα,ο Στολτίδης του χρόνου θα έιναι 34 και μετά έχουμε τον 19άρη Παπ και τις πατέντες Τοροσίδη-Πάτσα.Χρειάζεται οπωσδήποτε έναν πολύ καλός.

Δημοσ.

Οκ καταλαβαινω μαν που το πας και τι θελεις να πεις αλλα..

Ενταξει Σεννα δεν βρισκεις καθε μερα και γενικοτερα το καλο αμυντικο χαφ που κανει την διαφορα στο συγχρονο ποδοσφαιρο σπανιζει..Ειναι μετρημενοι στα δακτυλα των 2 χεριων μην πω του ενος αυτοι που ξεχωριζουν απο την μαζα.. Επισης η Ισπανια εχει Τσαβι και Ινιεστα στα χαφ και γενικοτερα ειναι ομαδα με τρομερη ποιοτητα στα αμυντικογενη με εφεση στον επιθετικο τομεα χαφ, που πιεζει αφορητα σε ολες τις γραμμες..Μην παμε και στα ακρα..

Ποσο μαλλον οταν μια Ελληνικη ομαδα θελει ενα τετοιο παικτη με τo budget που διαθετει..

Σε αυτες τις θεσεις πρεπει να βγαζεις παικτες ή να σου καθονται λαυρακια.. Ενταξει μας εκατσε ενα λαυρακι ο Τουρε πριν λιγο καιρο δεν μπορει να συμβαινει αυτο καθε μερα..

Ουτε βεβαια βλεπω με καλο ματι λυσεις τυπου Αλονσο αλλα αμα ο Βαλβερδε θελει να δει σε τι κατασταση ειναι τοτε κατι παραπανω θα ξερει απο εμας..

Σιγουρα παντως και στις 3 θεσεις οι παικτες που θα αποκτηθουν πρεπει να κανουν την διαφορα και να ειναι καλυτεροι απο τους αντιστοιχους απο αυτους που εχουμε ηδη.. Οσο ωραιο ειναι να ακους για μια μεταγραφη μπαμ καλυτερα να μοιραζονταν το budget για τις 3 θεσεις παρα να περναμε ενα ονομα.. Καπως ετσι πιστευω ειναι και η λογικη του Βαλβερδε που θελει ομαδα πανω απο ολα.. Θυμηθειτε τι ηταν παικτες σαν το Ριερα πριν παει αυτος στην Εσπανιολ και σε τι επιπεδο εχουν φτασει πλεον..

Ας κανουμε λιγο υπομονη και ας δουμε που θα οδηγησει ολο αυτο.. Θελω να πιστευω οτι δεν θα μας απογοητευσουν..

Δημοσ.

Ργω παλι θα συμφωνησω με αυτους που λενε οτι καλυτερα να τα δωσει να παρει ενα αριστερο χαφ.

ο τζολε δεν αντεχει, και πισω απο αυτον το χαος.. Ειναι αδικο οταν εχεις ενα τοσο καλο δεξι ακρο, το αριστερο να πασχει.,.. Αμεσως το παιχνιδι σου γινεται μονοπλευρο, δεν μπορεις να δουλευεις μονο την μια πλευρα..

Οχι οτι δεν χρειαζεται στο κεντρο η επιθετικο, αλλα τουλαχιστον ολο και καποιος θα καλυψει την θεση στο κεντρο, ακομα και ο μπροδερ του αλονσο που λεει ο λογος...

Δημοσ.

Σημερα γραφεται στις εφημεριδες και για Ricardo Oliveira,που απο το λιγο που κοιταξα στο site της Real Zaragoza για την θητεια του,δεν εχει κατσει σε ομαδα πανω απο ενα χρονο:P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...