adi32 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 εγω βλεπω οτι εχουμε αργησει παρααααααααααααααα πολυ τα τελευταια χρονια κλειναμε παικτες απο το Μαρτιο Κακως λενε φευγουν Λουα Σεζαρ Λεντεσμα (εφοσον δεν παιρνουμε αλλους) Στην επειθεση που περισυ ηταν αχρηστη, εκτος του παππου, λεμε οτι φευγουν Λουα και παλτος και ισως ο Νουνιες και τι μενει? Ο παππους με το Μητρογλου? ειμαστε καλα???? Δεξια στην αμυνα τι υπαρχει ? Ο γερο παντος και ο τορο που λενε θα πουληθει? Στη θεση του νεκρου Τζολε τι υπαρχει? Ο αχρηστος Σισιτς? Για 10αρι τι εχουμε? τον μονικα? αν και φετος δεν μπορεσει να δειξει τιποτα τι γινεται? Και ολα αυτα χωρις να υπολογισουμε τραματισμους Η ομαδα το μινιμουμ θελει ενα δεξι μπακ παικταρα αν φυγει ο Τορο ενα σουπερ παικταρα στη θεση του Τζολε και 2 παικταραδες επιθετικους
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 @ erwdios δεν ειπα τι καλα που θα ειναι να παιξει ο τορο αριστερα, απλα εκει επαιξε και με την εθνικη και ισως αποφασισουν να το συνεχισουν αυτο με σκοπο να κρατησουν το ροστερ μικρο ευελικτο κ.τ.λ. . Προφανως και θελω αν γινεται (ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ) αριστερο χαφ (-αρα) αντι - τζολε. Και αμυντικο χαφ και ΦΟΡ θελω. Εγραψα ομως και πιο πανω, εχουμε 23 ενδεκαδατους παιχτες στην ομαδα και θελει ροστερ των 22 ατομων ο ιδιος ο Βαλβερδε το δηλωσε. Απο εκει πιαστηκα και το εγραψα αυτο. Ποσους θα αποδεσμευσει; Εισαι σιγουρος οτι θα φυγει ο λουα; Εισαι σιγουρος οτι αν δουν φωτο του Νουνιεζ θα επιμεινουν να τον αγορασουν να αδειασει θεση στο ροστερ; Βλεπεις κανενα για στυγνη αποδεσμευση; Εχεις καποιο λογο να νομιζεις οτι δε θελω μεγαλους παιχτες στην ομαδα; Αλλα αφου δεν ανοιγει το πουγκι, τι να κανω, εγω να τους αγορασω; Καλημερα και πιες καφε και χαλλλαρωσε (δεν το λεω ειρωνικα! ) Adi δεκαρι υποτιθεται παιζει ο Oscar και δεξι μπακ παιζει και ο Γκαλιτσιος.
adi32 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ο κοταλντο ζηταει συγχωρεση «Συγγνώμη εάν…» Κλείνοντας ο Ριβάλντο είχε ένα μήνυμα για τον Ολυμπιακό. «Θέλω να πω ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θέλω να εμπλακώ σε καμία πολεμική. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τον Ολυμπιακό, τίποτα για τα τέσσερα και για ό,τι αναφέρθηκε πέρυσι. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου και να φύγω από την Ελλάδα, όπως έφευγα από όπου κι αν έπαιξα. Με πολύ καλές εντυπώσεις. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους νέους παίκτες. Θέλω να φύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν κάποιος πιστεύει ότι έκανα κάτι κακό -που δεν έκανα- ή, εν πάση περιπτώσει, αν στενοχώρησα, εκνεύρισα και τσάντισα τους φίλους του Ολυμπιακού, ζητώ συγγνώμη. Όσον αφορά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Κόκκαλη, ό,τι συνέβη στο παρελθόν, από εμένα έχει συγχωρηθεί. Αν τον συναντήσω στον δρόμο, πιστεύω μάλιστα ότι θα μιλήσουμε. Για μένα μια συγγνώμη αρκεί. Όταν θα φύγω από την Ελλάδα, θέλω όλοι να μιλάνε με καλά λόγια για μένα, όπως ισχύει παντού. Θέλω να δίνω το καλό παράδειγμα σαν καλός καθοδηγητής. Κι έτσι να φύγω με καλές εντυπώσεις για τον Ολυμπιακό, για τον πρόεδρό του, για την ΑΕΚ, για όλους…». http://www.sport-fm.gr/article/138277
Erwdios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 @ erwdios δεν ειπα τι καλα που θα ειναι να παιξει ο τορο αριστερα, απλα εκει επαιξε και με την εθνικη και ισως αποφασισουν να το συνεχισουν αυτο με σκοπο να κρατησουν το ροστερ μικρο ευελικτο κ.τ.λ. . Προφανως και θελω αν γινεται (ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ) αριστερο χαφ (-αρα) αντι - τζολε. Και αμυντικο χαφ και ΦΟΡ θελω. Εγραψα ομως και πιο πανω, εχουμε 23 ενδεκαδατους παιχτες στην ομαδα και θελει ροστερ των 22 ατομων ο ιδιος ο Βαλβερδε το δηλωσε. Απο εκει πιαστηκα και το εγραψα αυτο. Ποσους θα αποδεσμευσει; Εισαι σιγουρος οτι θα φυγει ο λουα; Εισαι σιγουρος οτι αν δουν φωτο του Νουνιεζ θα επιμεινουν να τον αγορασουν να αδειασει θεση στο ροστερ; Βλεπεις κανενα για στυγνη αποδεσμευση; Εχεις καποιο λογο να νομιζεις οτι δε θελω μεγαλους παιχτες στην ομαδα; Αλλα αφου δεν ανοιγει το πουγκι, τι να κανω, εγω να τους αγορασω; Καλημερα και πιες καφε και χαλλλαρωσε (δεν το λεω ειρωνικα! ) Adi δεκαρι υποτιθεται παιζει ο Oscar και δεξι μπακ παιζει και ο Γκαλιτσιος. Βασικά δεν τα έγραψα όλα για εσένα. Ο tzino ανέφερε σε προηγούμενο post ότι φταίει κι ο Βαλβέρδε που δεν έχουμε προχωρήσει στις μεταγραφές και σε αυτόν πήγαινε η μουρμούρα μου. Από εκεί και πέρα διαφωνώ ότι έχουμε 23 εντεκαδάτους παίχτες. Εκτός κι αν έγινε ξαφνικά εντεκαδάτος ο Σοϊλέδης και ο Κ. Παπαδόπουλος... Χαλλλάρωσα λέμε, don't worry. Διαβάζω το πρωτοσέλιδο του Φωτός και ηρεμώ. Κάτι για Ρέγες λέει, για Εντού, για Ολιβέιρα... Με λίγα λόγια αερολογίες, για να έχουμε να πουλήσουμε φύλλα στον αφηνιασμένο οπαδό του γαύρου που θέλει ρελάνς για την απόκτηση Σίλβα. Και τερματοφύλακα να μην είχαμε η προεδράρα πάλι για ρελάνς με επιθετικό - βόμβα θα τους έβαζε να γράψουν. Ο τερματοφύλακας εξάλλου δεν φέρνει διαρκείας... Α ρε δούλεμα που τρώμε εδώ στο Γουνανιστάν...
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ο κοταλντο ζηταει συγχωρεση «Συγγνώμη εάν…» Κλείνοντας ο Ριβάλντο είχε ένα μήνυμα για τον Ολυμπιακό. «Θέλω να πω ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θέλω να εμπλακώ σε καμία πολεμική. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τον Ολυμπιακό, τίποτα για τα τέσσερα και για ό,τι αναφέρθηκε πέρυσι. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου και να φύγω από την Ελλάδα, όπως έφευγα από όπου κι αν έπαιξα. Με πολύ καλές εντυπώσεις. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους νέους παίκτες. Θέλω να φύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν κάποιος πιστεύει ότι έκανα κάτι κακό -που δεν έκανα- ή, εν πάση περιπτώσει, αν στενοχώρησα, εκνεύρισα και τσάντισα τους φίλους του Ολυμπιακού, ζητώ συγγνώμη. Όσον αφορά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Κόκκαλη, ό,τι συνέβη στο παρελθόν, από εμένα έχει συγχωρηθεί. Αν τον συναντήσω στον δρόμο, πιστεύω μάλιστα ότι θα μιλήσουμε. Για μένα μια συγγνώμη αρκεί. Όταν θα φύγω από την Ελλάδα, θέλω όλοι να μιλάνε με καλά λόγια για μένα, όπως ισχύει παντού. Θέλω να δίνω το καλό παράδειγμα σαν καλός καθοδηγητής. Κι έτσι να φύγω με καλές εντυπώσεις για τον Ολυμπιακό, για τον πρόεδρό του, για την ΑΕΚ, για όλους…». http://www.sport-fm.gr/article/138277 Ε, λογικό είναι... ξεκινάει όπου να΄ναι η νέα αγωνιστική χρονιά.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Αυτό που γράφει σήμερα η Πράβντα πολύ με ανησυχεί. "Μεταγραφικές έξυπνες βόμβες έχει ο Βαλβέρδε" Σε απλή μετάφραση:Μην περιμένετε κανά σπουδαίο όνομα,πάμε για λαβράκια,αθερίνες και μαρίδα.
tzinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Και για τον tzino, θυμάσαι φίλε πόσα ήταν τα κέρδη από την περσινή χρονιά? Πάνω,κάτω κοντά στα 30 μύρια. Σου έλειπαν 4 παίχτες και εσύ έχεις ήδη διώξει Σέζαρ και Κωνσταντίνου (τι είχαμε, τι χάσαμε, αλλά λέμε τώρα) και πάς να διώξεις άλλους 4 (Λεντέσμα, Τόρο, Νούνιεζ και Λούα²). Μέχρι στιγμής πήρες Αβραάμ και Όσκαρ. Σύνολο, γύρω στα 4,5 μύρια. Να σκάσεις άλλα 15 και να πάρεις ακόμη 3 παίχτες τουλάχιστον, για να έχεις και του χρόνου 20 μύρια έσοδα από το Τσού Λου. Δηλαδή ήθελε 2 ο Ντούσερ, σκάστα τα ρημάδια να τον πάρεις. Άλλον κοροιδεύαμε τόσα χρόνια καβούρια, άλλος αποδεικνύεται ότι τελικά έχει, όχι απλά καβούρια, αλλά καραβίδες. Ας μην ανησυχούμε όμως, εξάλλου, "Δεν θα κάτσουμε να τη φάμε".... PS Sorry για το σεντόνι, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό και λίγα έγραψα. Βασικά δεν τα έγραψα όλα για εσένα. Ο tzino ανέφερε σε προηγούμενο post ότι φταίει κι ο Βαλβέρδε που δεν έχουμε προχωρήσει στις μεταγραφές και σε αυτόν πήγαινε η μουρμούρα μου.Από εκεί και πέρα διαφωνώ ότι έχουμε 23 εντεκαδάτους παίχτες. Εκτός κι αν έγινε ξαφνικά εντεκαδάτος ο Σοϊλέδης και ο Κ. Παπαδόπουλος... καλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε βαλει εμενα στο στοχαστρο. Ειδες να διαφωνο πουθενα σε αυτα που λες, δεν εχω ριξει ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στα προηγουμενα ποστ μου για τις ελλειψεις και τα καβουρια του κοκαλη?? Δεν εχω γραψει οτι πρεπει να τα χωσει γερα για τις 3-4 γαμημενες μεταγραφες που χρειαζομαστε και δεν κανουν τιποτα?? Δεν εχω γραψει για τα τοσα εσοδα που δεν δικαιολογουν την τσιγκουνια στις μεταγραφες?? Απο κει και περα δεν μπορω και να μην πω οτι βλεπω και τον βαλβερδε λιγο στον κοσμο του. Δεν πιεζει κανει υπομονη και το κοροιδο. Αν θελετε εσεις να του την χαρισετε δικαιομα σας, εγω περιμενα μεγαλυτερα @@ απο αυτον. Το ιδιο γινοταν και με τον λεμονη, οταν εβλεπα τα στραβα φωναζα, τοι ιδιο θα κανω και με τον βαλβερδε. Δεν με νοιαζει ουτε αυτος ουτε ο κοκαλης, ο ολυμπιακος με νοιαζει. ο βαλβερδε εχει κλεισει 2 μηνες, θα ερχοτανε με προτασεις λεγανε συνεχεια, αν δεν κανω λαθος εχει αναλαβει πολες υποθεσεις ο μανατζερ του για λογαριασμο του ολυμπιακου και ακομα ειμαστε στο μηδεν. Πιεσε την γαμημενη την διοικηση να κανει καμια μεταγραφη. Λογικη ομως οχι να μου ζητας τον ριερα που η λιβερπουλ εσκασε 10 εκατομυρια για μεταγραφη μονο και εφαγε πορτα!! Θελει τον αραγκο που ειναι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ πιεσε να σκασουνε τα 5 εκ. που ειναι λογικα να τον παρουνε. Θελεις τον κροσα, πιεσε να τον παρουνε. Αλλα εχει κολησει στον εθκερο και τον αλονσο. Εχει αρχισει και αυτος και συμβιβαζετε, σου λεει θελω μικρο ροστερ, μετα θελω εργαλεια και οχι ονοματα, τι σημενουν ολα αυτα??? Θα φυγουν παιχτες και δεν θα αντικατασταθουν απο μεγαλες μεταγραφες. ΚΑι ξαναλεω ωραιο σχεδιο αμα σκοπευεις να διωξεις τους 10 μετριους που εχουμε και να παρεις 10 αλους καλυτερους στην θεση τους, τοτε ναι να την βγαλει με 22-24 παιχτες. Αλλα το βλεπει κανεις να γινεται αυτο? Παμε για πολυ χειροτερο ροστερ απο το περσινο. Θες να μου πεις οτι δεν θα εχει ευθηνη γι αυτο το ροστερ ο βαλβερδε??
Erwdios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 καλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε βαλει εμενα στο στοχαστρο. Ειδες να διαφωνο πουθενα σε αυτα που λες, δεν εχω ριξει ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στα προηγουμενα ποστ μου για τις ελλειψεις και τα καβουρια του κοκαλη?? Δεν εχω γραψει οτι πρεπει να τα χωσει γερα για τις 3-4 γαμημενες μεταγραφες που χρειαζομαστε και δεν κανουν τιποτα?? Δεν εχω γραψει για τα τοσα εσοδα που δεν δικαιολογουν την τσιγκουνια στις μεταγραφες?? Απο κει και περα δεν μπορω και να μην πω οτι βλεπω και τον βαλβερδε λιγο στον κοσμο του. Δεν πιεζει κανει υπομονη και το κοροιδο. Αν θελετε εσεις να του την χαρισετε δικαιομα σας, εγω περιμενα μεγαλυτερα @@ απο αυτον. Το ιδιο γινοταν και με τον λεμονη, οταν εβλεπα τα στραβα φωναζα, τοι ιδιο θα κανω και με τον βαλβερδε. Δεν με νοιαζει ουτε αυτος ουτε ο κοκαλης, ο ολυμπιακος με νοιαζει. ο βαλβερδε εχει κλεισει 2 μηνες, θα ερχοτανε με προτασεις λεγανε συνεχεια, αν δεν κανω λαθος εχει αναλαβει πολες υποθεσεις ο μανατζερ του για λογαριασμο του ολυμπιακου και ακομα ειμαστε στο μηδεν. Πιεσε την γαμημενη την διοικηση να κανει καμια μεταγραφη. Λογικη ομως οχι να μου ζητας τον ριερα που η λιβερπουλ εσκασε 10 εκατομυρια για μεταγραφη μονο και εφαγε πορτα!! Θελει τον αραγκο που ειναι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ πιεσε να σκασουνε τα 5 εκ. που ειναι λογικα να τον παρουνε. Θελεις τον κροσα, πιεσε να τον παρουνε. Αλλα εχει κολησει στον εθκερο και τον αλονσο. Εχει αρχισει και αυτος και συμβιβαζετε, σου λεει θελω μικρο ροστερ, μετα θελω εργαλεια και οχι ονοματα, τι σημενουν ολα αυτα??? Θα φυγουν παιχτες και δεν θα αντικατασταθουν απο μεγαλες μεταγραφες. ΚΑι ξαναλεω ωραιο σχεδιο αμα σκοπευεις να διωξεις τους 10 μετριους που εχουμε και να παρεις 10 αλους καλυτερους στην θεση τους, τοτε ναι να την βγαλει με 22-24 παιχτες. Αλλα το βλεπει κανεις να γινεται αυτο? Παμε για πολυ χειροτερο ροστερ απο το περσινο. Θες να μου πεις οτι δεν θα εχει ευθηνη γι αυτο το ροστερ ο βαλβερδε?? Πρώτα απ' όλα δεν σε έχω βάλει ούτε στο στόχαστρο, ούτε στο μάτι. Κουβέντα κάνουμε, απλώς παρασυρόμαστε από το πάθος μας για την ομάδα και κάποιες φορές μας βγαίνει πιο επιθετικό το όλο νόημα. Και σου επαναλαμβάνω, ο Βαλβέρδε είχε μάθει να δουλεύει με τεχνικό διευθυντή και να του εισηγούνται μεταγραφές. Για το μόνο που μπορώ να τον κατηγορήσω, είναι για το γεγονός ότι δεν απαίτησε τεχνικό διευθυντή, για να συνεχίσει να δουλεύει με τον τρόπο που θέλει. Όσο κι αν δεν γουστάραμε τον Ίβιτς, τώρα φαίνεται η απουσία του. Τώρα που ο Χρυσικόπουλος μόνο πίτες δεν έκανε στο Ντούσερ και στο Ντούντα, ενω ο Ίβιτς, έχω την αίσθηση ότι θα είχε πετύχει περισσότερα, κι αν όχι, τουλάχιστον θα είχε plan B. Κι ο Κόκκαλης έχει plan B(αλβέρδε). Ξέρεις πώς μεταφράζεται αυτό? Μέχρι Δεκέμβριο διώχνω τον Β και μην ξανακούσω γκρίνια από κανέναν για μεγάλους προπονητές. Τον έφερα και είδαμε και τι έκανε... Σε όλα τα υπόλοιπα που λες, +1.
tzinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 κοιταξε ισως εχουμε παρεξηγησει το ρολο του τεχνικου διευθηντη. Ουσιαστικα εικασιες κανουμε καθως δεν ξερουμε πως λειτουργουν σε καθε ομαδα. Εμενα στο μυαλο μου ο προπονητης εχει παντα τον 1το λογο για τις μεταγραφες, πχ φτιαχνει μια λιστα στην οποια πιθανον απο την μια βαζει ονοματα που του εχουν βρει οι σκαουτερς της ομαδας και εχει εγκρινει και απο την αλλη βαζει παιχτες που γνωριζει ο ιδιος καλυτερα και θελει στην ομαδα. Ο τεχνικος διευθηντης μετα αναλαμβανει τις διαπραγματευσεις, τα ταξιδια...κτλπ. Σιγουρα πολλες φορες εχει και αυτος αποψη και τα κονε του και βρισκει δικους του παιχτες. Σιγουρα δεν τρεχει ο προπονητης να κλεισει τους παιχτες, αλλα κατα μεγαλο ποσοστο αυτος καθοριζει τους στοχους. Δεν νομιζω πολλοι προπονητες να λενε θελω σεντερ μπακ πανε βρες μου ενα. Αρα θεωρητικα ενα παρομοιο μοντελο ισχυει και εδω. Δεν νομιζω να ηρθε ο βαλβερδε και να περιμενε να του βρει απο το πουθενα παιχτες ο χρυσικοπουλος. Η διαφορα μας ειναι, 1) δεν υπαρουν ρεαλιστικοι στοχοι, 2) Το πλαν Α λοιπον δεν ειναι ρεαλιστικο, το πλαν Β ειναι του αλλου ακρου, δεν υπαρχει ενδιαμεσο πλανο. Και σε αυτο φταινε και ο βαλβερδε και η διοικηση 3) Δεν υπαρχουνε κονε με μανατζαρεους και πρεστιζ για να μετρας σαν ομαδα 4) Ο και καλα τεχνικος διευθηντης ειναι απαμπαλος και ουρανοκατεβατος, 5) Η ομαδα παζαρευει και την τελευταια δεκαρα και καθυστερει τις μεταγραφες, 6) Η ομαδα περιμενει πρωτα να πουλησει και μετα να αγορασει. Πραγμα τραγικο διοτι εχει εσοδα τρελα απο περισυ, και εσοδα 6 εκατ φετος μονο απο την ερτ. Αρα δεν ειναι τοσο οτι δεν υπαρχει τεχνικος διευθηντης αλλα οτι δεν υπαρχει ικανος τεχνικος διευθηντης και στο συνολο διοικηση. Πιθανον του βαλβερδε να του ειπαν ελα και εμεις θα σου φερουμε και 3-4 καλους ισπανους μαζι. Οποτε αρχισε και αυτος να ζηταει ριερα και σαβιολες, δυσκολα πραγματα δηλαδη.Μεσα σε ολα αυτα λοιπον εχει ενα μικρο μεριδιο ευθηνης ο βαλβερδε αλλα φυσικα το απελπιστικα μεγαλυτερο μεριδιο ευθηνης το εχει η διοικηση-παιδικη χαρα για ξεμωραμενους γερακους. Οφειλει ομως και ο βαλβερδε και να προτεινει πλαν α, πλαν, β και πλαν c, δεν μπορει να ξερει μονο 10 ονοματα απλησιαστον ισπανων/αργεντινων ισπανιας. Οφειλει να καταληξει και να πει κοψτε τον κολο σας και φερτε μου τον ταδε και τον κειδε. Αυτο εγινε μονο με τον ντουσερ και τον ντουντα, γιατι δεν εχει γινει με αλλον παιχτη??
Stathiss19 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, συμφωνώ με όσα λέτε αλλά θα ήθελα να προσθέσω και εγω κάτι με την σειρά μου. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να δουλεύουν όπως η Σεβίλλη. Ο προπονητής να ζητάει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παιχτών απο τους σκάουτερ αυτοί να κάνουν έρευνα αγοράς όλο τον χρόνο και όταν φτάσει η περίοδος των μεταγραφών να έχει 5-6 ισάξιες λύσεις και απο εκεί να προχωράει στην πιο εφικτή λύση. Έτσι είναι το πιο λογικό και ορθό πιστεύω! Αλλά με σκάουτερ τον μπάντοβιτς..τι ψάχνετε να βρείτε? Ο Ολυμπιακός έχει παίχτες οι οποίοι δεν κάνουν για την ευρωπαική υπέρβοση που όλοι ονειρευόμαστε..αλλά υπομονή. Θα κράξουμε καλύτερα τους φταίχτες σε ενα μήνα..
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι που αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα.Αν ένας προπονητής μείνει για 2η σεζόν τότε θα ζητήσει και καμιά 10αριά παίχτες.Και από το να πληρώνει ο πρόεδρος νέους παίχτες διώχνει τον προπονητή και τέλος. Ο καινούριος που έρχεται μέχρι να τους μάθει και να δει αν του κάνουν του παίρνει το μισό πρωτάθλημα.Οταν τους μάθει και αυτός τον διώχνουμε και αυτόν. Και δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά είναι γενικό το πρόβλημα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Κι ο Κόκκαλης έχει plan B(αλβέρδε). Ξέρεις πώς μεταφράζεται αυτό? Μέχρι Δεκέμβριο διώχνω τον Β και μην ξανακούσω γκρίνια από κανέναν για μεγάλους προπονητές. Τον έφερα και είδαμε και τι έκανε... Μαζί σου.Και εγώ τέτοια λαμογιά υποψιάζομαι οτι πάει να κάνει ο Σώκος και για αυτό δεν χώνει τα φράγκα.Μόνο που ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει ποιός προπονητής στηρίζεται στην πράξη με μεγάλο μπάτζετ και ποιόν τον έχουνε ξεκρέμαστο. Και θα δείς οτι αν δεν γίνουν μεταγραφές και πατώσουμε ο τελευταίος που θα φάει κράξιμο στο Καραισκάκη θα είναι ο Βαλβέρδε.
vlachaquito Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ο βαλβερδε θα φταιει παλι... Οπως εφταιγε και ο λεμονης.. Αλλα δεν φταινε αυτοι, ουτε ο κοκκαλης... Αυτος επιχειρηματιας ειναι, την δουλεια του κανει, τα λεφτακια του στην τσεπη βαζει, τι αλλο θελει?? Οι 14000 που αγορασαν διαρκειας φταινε, που αντι να μαυρισουν αυτη την τακτικη, παλι θα πανηγυριζουν στο τελος.. Εντωμεταξυ, καπου διαβασα οτι θα κανουν μια η δυο μεταγραφες... Που αραγε?? Στα αριστερα που ο τζολε θελει πατεριτσες?? Στα χαφ?? Στην επιθεση??
tzinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 1τη πικρα, τρωμε τον πουλο απο μια απο τις ποιο αδυναμες ομαδες στα προκριματικα. 2ρη πικρα, κατα τον νοεμβρη ημαστε καμια 10ρια βαθμους πισω απο τον πανιωνιο ο οποιος ειναι 4ρτος λολ. Η ομαδα παιζει στρωτο και επιθετικο ποδοσφαιρο, αλλα οι χτυπητες αδυναμιες, ελλειψεις και τραυματισμοι, εχουν αναγκασει τον βαλβερδε να ξεκινησει 8 φορες τον σολειδη, 5 τον κατσικογιανη και 4 τον ματσουκα. Μετα τον τραυματισμο του αντζα η αμυνα απαρτιζεται απο αλχημειες και ακραια μπακ λολ. Ο νικοπολιδης εχει παθει αρθρητικα και ο κοβατς τα τρωει μεσα απο τις μασχαλες. Η ομαδα εχει μεσο ορο 2.5 γκολ στην επιθεση καθολου ασχημα, αλλα και 4.2 παθητικο!
vaso7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Εγώ να σας πω την αλήθεια στην αρχή δεν ανησυχούσα αλλά μετά από ΤΟΣΗ στασιμότητα, κάτι δεν πάει καλά. Ναι το ροστερ δεν έχει τόσες πολλές αδυναμίες όσες των άλλων αλλά υπάρχουν 3 θέσεις που θέλουν επειγόντως κάλυψη και δεν βλέπω καμία κίνηση! Εχω εμπιστοσύνη οτι έστω και τελευταία στιγμή κάτι καλό θα γίνει, ελπίζοντας παράλληλα να μην διώξουμε λουα λουα και λεντέσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.