Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να τον πουλισουν αργοτερα γιατι αμα δωσουν 3 παιχτες μαζεμενους(νουνιεζ,λουα λουα,τορο) δεν θα ειναι ωραιο προς του φιλαθλους,ποσο μαλλον που δεν γινεται καποια αλλη μεταγραφη ακομα...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μπορει να τον πουλισουν αργοτερα γιατι αμα δωσουν 3 παιχτες μαζεμενους(νουνιεζ,λουα λουα,τορο) δεν θα ειναι ωραιο προς του φιλαθλους,ποσο μαλλον που δεν γινεται καποια αλλη μεταγραφη ακομα...

Για αυτό δεν πουλάς ΛουαΛουά!Πουλας Τοροσιδη(που έχεις Γκαλιτσιο Παντο Ζεβλακοφ απο εκεί) και Νουνιες και παίρνεις 7 εκ!Μην μου πεις τώρα ότι με 7 εκ ευρώ δεν μπορουν να πάρουν έναν επιθετικό αξίας και έναν αριστερό χαφ(με 7 φέρνεις και Παλασιο και χαλαλι παιζεις με Τζολε αριστερά αλλο ένα χρονο)!Και φέρνεις και Καρντόσο και είσαι πληρης(και σου μένει και κανά 3αρακι να τσεπώσεις,έτσι για τους καφέδες :X)!

Δημοσ.

Εγώ δεν πιστεύω να έγινε τέτοια πρόταση και να την απέρριψαν.Με 5Μ+5Μ από Λούα και Χόρχε θα είχαν εξασφαλίσει ολόκληρο το μπάτζετ των φετινών μεταγραφών και μπορεί να τους περίσσευαν κιόλας.

Παρεπιτποντως,και για αυτούς που χτυπιόντουσαν όταν χάσαμε τον Λάζαρο,στην Εθνική κάτω των 19 που πάιζει τώρα ξεκίνησαν 4 του Ολυμπιακού.

Δημοσ.

Καλα εχετε συνειδητοποιησει τι γραφετε?? Πρεπει να πουλησει παικτες για να κανει μεταγραφες?? Τι στιγμη που τσεπωσε τοσα εκκατομυρια περυσι και αλλα τοσα φετος??

Αντι να πατε να του σπασετε την βιλα στην μυκονο (να κανετε και κανα μπανακι ρε αδερφε), εχετε γινει...παοκ....

Καταντια μαγκες, καταντια...

Δημοσ.

τσεπωσε απο το τσουλου τσεπωσε απο Καστιγιο

δε νομιζω να μην κανει μεταγραφες

θελω να πιστευω οτι εχει κλεισει παικτες και θα τους ανακοινωσει τελευταια στιγμη μαζεμενους να κερδισει τις εντυπωσεις

Δημοσ.

Μπα δεν νομίζω να έχει κλείσει παίκτες και να μην τους ανακοινώνει!Μονο αν έχει συμφωνήσει με Εθκερο και περιμενει καναν άλλο για να κλεισει(όπως έκανε πέρισυ με Ρομενταλ-Γκαλετι)!Η πλάκα ποια είναι...Έχει και αυτός λεφτα και η ομαδα μετά απο τη περησυνή πορεία και κινηση καμία.

Ρε λετε να ετοιμάζει τπτ βομβες για αυτό να αργει?Μήπως πηγε ο Ετο στο Ουζμπεκισταν ετσι για τα ματια του κοσμου και εν τελει ανακοινωθει σε εμας????

Δημοσ.

νομιζω οτι φαγανε ψιλοαπογοητευση απο τον γιουρκα, δεν ηταν κακος αλλα οχι και οτι περιμενανε, αρα μου φαινετε χλωμο να πανε να χτυπουσουνε τον τοροσιδη που ειναι ιδιο στυλ παιχτη και επισης ελληνας. Ο οποιος δεν εχει κανει και καμια τρελη χρονια, μετριοατη θα ελεγα. Τι δηλαδη βλεπουνε και λενε οτι ο σειταριδης ειναι για φουντο και ο τορο για 6,8 εκατομ??

Εγω παντος δεν θελω να πουληθει ειναι ενας απο τους λιγους "πολυθεσιτες" που τουλαχιστον ειναι καλουτσικος σε 2-3 θεσεις και εχει και περιθωρεια βελτιωσης. Μικρος και ελληνας. Και να τον πουλησουμε δηλαδη γιατι?? για να τσεπωσει ο σωκρατες ται 4 εκ. και να δωσει 2 για να φερει κανα περιεργο αλβανοισπανο. Οχι, ας κανει 2 σεζον ακομα και ας πουληθει αν θελει μετα. Αμαν ποια με το ξεπουλημα.

Δημοσ.

Μέχρι να γίνει γνωστός ο αντίπαλος στα προκριματικά μην περιμένετε μεταγραφές.Στην καλύτερη θα φέρει κανά μεγάλο όνομα στην επίθεση μόνο και μόνο για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.

Αν η κλήρωση είναι ευνοική θα δώσει λεφτά αν δεν είναι αντίο ζωή για φέτος.

Δημοσ.

η ομαδα ετσι οπως δειχνει στο φιλικο (1το ημιχρονο) ειναι για γ εθνικη, δωσε και κανα 30% βελτιωση αφου ημαστε στα μεσα της προετοιμασιας και παμε ανετα για 1τη 5δα β εθνικης!

Δημοσ.

λοιπον τελειωσε και το 2ρο ημιχ, παμε για κριτικη. Τι κριτικη δηλαδη που το παιχνιδι φιλικο-ξεφιλικο δειχνει τα ποσα μεγαλα προβληματα υπαρχουν.

1τον ο αλονσο ειναι φανερο οτι δεν κανει το παλικαρι. 2ρον το κακο ειναι οτι δειχνει και ο οσκαρ οτι δεν κανει και γι αυτον σκασαμε και 2.7. Κρατησαμε αυτον και διωξαμε νουνιεζ, λουα που φαινονται καλυτεροι και σιγουρα ηταν ποιο προσαμοσμενοι στην ομαδα. Και η συγκριση δεν ειναι αδικη διοτι θυμαμαι τον νουνιεζ και τον λουα στα πρωτα τους φιλικα και ειχαν δειξει πολυ παραπανω πραγματα. Ο αλονσο απο την αλλη φαινεται ενας παιχτης σε στυλ καφε αλλα πολυ χειροτερος. Με την καμια δεν ειναι αμυντικο χαφ, δεν εχει το παθος, την δυναμη ουτε καν το σωμα. Στην φατσα μου θυμιζει τον οουεν και στο σωμα τον τσιαρτα λολ, πολυ ντελικατος και ευθραστος. Σαν στυλ καφε λοιπον προσπαθησε να παρει καποια σουτ και να βγαλει πασες, το 85% τον οποιον ηταν απελπιστικα απογοητευτικο. Μιλαμε θυμαμε 2 σουτ τοσο δυνατα που φτασανε οριακα προς το τερμα και αλλο ενα που κατεφερε να το στειλει προς το κορνερ χωρις να βγει η μπαλα εξω!! Ειναι τεραστια αδικια να παρει ευκαιριες αυτος και οχι ο κατσικογιανης και ειδικα ο γ. παπαδ. που ειναι 2 κλασεις ανωτερος.

Στα υπολοιπα ο τζολε δειχνει οτι θελει αλλα δεν ξερω αν μπορει για αλλη μια χρονια. Ο λεοναρντο οταν περασε εδωσε ταχυτητα, γρηγορη σεντρα και προλαβε να μπουκαρει και 2-3 φορες απειλητικα. Ακομα και ο σισιτς φανηκε καλυτερος απο αυτους που πεζανε στο 1το ημιχ. Ο γκαλετι ηταν λιγο αδιαφορος και χαλαρος, ανεβηκε λιγο μετα αλλα οχι πολα πραγματα.

Ο νταρκο στο κλασικο στυλ του 2ρου μισου της περσινης σεζον, σχεδον ανυπαρκτος εκτος αν του κατσει καμια απ τις γνωστες φασεις που καθαριζει. Αλλα δεν φταει κι αυτος, βοηθειες και τροφοδοσια δεν υπηρχαν. Ο οσκαρ ηταν χαμενος πολυ πισω του και δεν μοιραζε σωστα, δεν πατουσε περιοχη. Ο γκαλετι μου προκαλεσε εκπληξη οτι πολες φορες ειχε ανοιγμα για σεντρα η μπουκαρισμα και γυρνουσε την μπαλα συνεχεια στον γκονζαλεθ. Ο τζολε στριφογυρνουσε ανουσια. Ο αλονσο ηταν ανυπαρκτος, ο στολτιδης μετριος αλλα παλευε. Η αποκαλυψη παλι ο γκαλιτσιος, ωριμος, δραστηριος μπρος και πισω. Και ο αβρααμ καλος καθαριζε ευκολα τις σεντρες. Ο μπραβο δειχνει βαρυς, θελει δουλεια. Ο γκαλιτσιος θα βοηθησει πολυ.

Και παμε στην λατρεια μου. Φερναντο μπελουτσι, θεε μου σε παρακαλω κρατα τον υγιη φετος να αποδειξει ποσα ετη φωτος ειναι μπροστα απο οποιονδηποτε παιχτη υπαρχει αυτη την στιγμη στην ελλαδα (μην πω και τα τελευταια χρονια). Πιστευω οτι μπορει να δειξει μπαλα επιπεδου τζιοβανι και βαλε. Λιγο εκτοπισμα να ειχε ρε γαμωτο. Κανει καποιες κινησεις στο αδειασμα του αντιπαλου, στο κοντινο πασακι/σεντρακι, που δειχνουν τρελη φαντασια. Αλλα θελει σοβαροτητα και σταθεροτητα και θα παραμιλατε.

Τελος πιστευω οτι το συστημα που θελει να παιξει ο βαλβερδε παιζετε μονο με μια τριαδα, λεοναρτο, μπελουτσι, γκαλετι Τρεις διαβολοι μπροστα να θεριζουν και να συγκλινουν προς την περιοχη, να μην βγαζουν μονο μακρινες σεντρες αλλα να βαρανε σουτια και through πασες. με τζολε και οσκαρ και σισιτς αυτο δεν γινεται.

Δημοσ.

εκατσες και το ειδες ολο ρε θηριο??

Εγω παλι το γυρισα στο μπασκετ, τετοια βαρεμαρα..

Ειναι τοσο αδιαφορη η ομαδα, που δεν ξεχωριζεις ποιοι παιζουν..ολοι τα ιδια σ..τα μου φαινονται :(

Οντως ο μονος που ξεχωρισα ειναι ο γκαλιτσιος, ακομπλαριστος, γρηγορος, φαινεται μια χαρα παικτης..

Φυσικα, ειναι νωρις ακομα, αλλα τα περιθωρια βελτιωσης ειναι πολυ πολυ μικρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...